بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

شماره 6 یه شکست بود.{هرچند کمپینگ لیون بازم بهتر از بقیش بود} ولی RE-rv2 درست مثل شماره قبلش امیدوار کننده بود.
اتمسفر خوب. داستان شاید کلیشه ای ولی بازم جذاب با روایتی خیلی بهتر. کارکتر ها هم که عالی گیم پلی تقلید از بازی های دیگه داره ولی قابل قبوله .
دشمنای rv2هم بیشتر به شماره 4 شبیه اند تا شماره6.

===================================
امیدوارم شماره 7 نگاهی بیشتر به rv2داشته باشه تا شماره6 و5.

جناب همه که مثل شما فکر نمی کنن ولی دلیلی نداره چون طرز فکرشون مثل شما نیس بگید بازی نکردین ؛قبلا این بک با نسخه 1 زده شده بود و R2 این روند بهبود بخشید ولی هنوز نمیشه از واژه عالی براش استفاده کرد عالی یعنی سری کلاسیک .
این هزینه هارو که میگی قبلا آقایان عقل صرف سری اصلی کردن ؛شاهکاره 6 پدید اوردن.

انصافا 6 چی داشت که مثلا اینقدر یعنی براش خرج کردن:d
نه گیم پلی داشت
نه داستان
و نه گرافیک
و نه دوربین درست و حسابی
نه شخصیت پردازی خوب
نه موسیقی خوب
+افت فریم وحشتناک:d
تنها چیزی که سازنده ها داشتن بگن این بود که لیان و کریس تو یه سری از بازی حضور دارن :))

اینم مدرک

حداقل درسته 5 از لحاظ گیم پلی اکشن شده بود و دوربین کلاسیک نداشت و گیم پلی تقلیدی از 4 بود ولی انصافا داستان بی نظیری داشت و تونست این ابهامات رو بعد UC و 1 و کد ورنیکا رو برطرف کنه
REV2 رو انصافا ازش انتظار بیشتری داشتم ولی در مقابل 6 خداییش خیلی بهتر بود که شری بااون پتانسیل رو مامور دولتیش کرده بودن

نه گیم پلی داشت
نه داستان
و نه گرافیک
و نه دوربین درست و حسابی
نه شخصیت پردازی خوب
نه موسیقی خوب
تنها چیزی که سازنده ها داشتن بگن این بود که لیان و کریس تو یه سری از بازی حضور دارن :))

شماره 6 فقط یه بازی برای درامد بیشتر بود کلا به گیمر ها و طرفدار های قدیمی اصلا توجهی نکردن. از پخش تریلر هایی که بازی رو جذاب نشون می داد تا برخورد لیان و کریس با هم همش بخاطر فروش بازی بود که بعدش همه با یه بازی اکشن کمپینگ های کوتاه گرافیک سطح پایین وگیم پلی کملا اکشن روبه رو شدن.

حداقل درسته 5 از لحاظ گیم پلی اکشن شده بود و دوربین کلاسیک نداشت و گیم پلی تقلیدی از 4 بود ولی انصافا داستان بی نظیری داشت و تونست این ابهامات رو بعد UC و 1 و کد ورنیکا رو برطرف کنه
REV2 رو انصافا ازش انتظار بیشتری داشتم ولی در مقابل 6 خداییش خیلی بهتر بود که شری بااون پتانسیل رو مامور دولتیش کرده بودن
بنظرم 5 یکی از بهترین گرافیک های این سری رو داشت با تمام ایراداش .
RE-rv2بنظرم با هزینه کم و ایپزود ی بودنش بازم از هر نظر از شماره 6 به خصوص شخصیت پردازی بهتر بود.

• Like
Reactions: playstation1
من به شخص سبک روایت داستان 6 را بیشتر از 5 دوست داشتم. 4 تا قطعه داستانی که به یکدیگر گره خوردند.

رزیدنت 6 بیشتر از اینکه از داستان ضربه بخوره از بخش های دیگه ضربه خورد. چون با تمام نمرات پایین سایتی مثل گیم اسپات هم از داستان تعریف کرده بود.

نکته دیگه اینکه شخصیت هایی مثل کریس یا لئون قبلا شخصیت پردازی خوبشون ثابت شده! حالا چطور یک دفعه رزیدنت 6 تو این زمینه کم کاستی داشته! من به شخص از کارلا خیلی خوشم امد. عالی بود. مرموز و درگیر کننده

حداقل از شخصیتی مثل اکزلا یا ریکاردو تو رزیدنت 5 خیلی بهتر بودند که عملا هیچ خاصیتی نداشتند و فقط برای پرکردن زمان بازی داخل بازی بودند!

بزرگترین ضعف اویل 6 گرافیک و گیم پلی خیلی اکشن و بی او دبلیو های نه چندان جالبش بودن
همینا خیلی نمرات بازی رو کم میکنه
داستان بازی در حالت کلی خوب بود.ولی سوتی زیادی داشت.علت سوتی های داستانی این نسخه هم اینه که نویسنده ها هرکدوم بزور میخواستن ایده ها و نظرات خودشونو توی بازی بگنجوننن.بازی کارگردانی خوب و منظمی نداشت.هر دفعه یکی چیزی رو به بازی میخواست اضاف کنه و که طرف دیگه میگفت بهتره این ایده نباشه.حالا خودتو بگین چطور میشه داستان عاری از سوتی و منسجمی واسه بازی ساخت؟
اره سایتها هم گفته بودن مجموع داستان نسخه 6 در حالت کلی خوبه. مشکل داستان به جزئیاتش برمیگرده
شخصیت پردازی خوب نبود ولی بد هم نبود. کارلا با وجودیکه یه شخصیت جدیدی بود ولی تا حدی تونسته بودن روش کار کنن که حس تنفر خوبی توی ذهن گیمر ها ایجاد کنه.کمتر کسی میتونس حدس بزنه که کارلا در اصل ایدای واقعی نیست.مگه اینکه تریلرهای داستانی اون رو دیده باشه.
در کنار گرافیک نه چندان راضی کننده اویل 6 من از طراحی همه کاراکترها واقعا خوشم اومد..کریس واقعا جوری طراحی شده بود که به سنش و نقشش میخورد کاپیتان باشه.لیون هم از اون طراحی که به سن و شغلش نمیخورد مامور با تجربه ای باشه بیرون اومد. ایدا هم به عقیده خیلیا اگه تنها توی یه نسخه خوب طراحی شده همین نسخه 6 بوده.شری هم که نیاز به تعریف نداره:d

البته اگرم بگیم داستان اویل 6 هیچ ابهامی رفع نکرد این گفته کاملا درسته.ولی شما انتظار رفع چه ابهامی داشتین؟ الکس؟
که خب وجود الکس به همیچن داستانی نمیخورد.و یا سازمان؟که باز اونم برمیگرده به سیاست کپکام در کش دادن داستان.چون کپکام هنوزم نمیخواست از ماجرای ایدا و سازمانش ابهام رفع کنه تا بلکه بازم چیزی واسه عرضه در نسخه بعدی داشته باشه.هر چی باشه رزیدنت اویل یکی از معروفترین بازیهای کپکامه .این سایست کپکام هم خوبه هم بد.
در کنار هزینه زیادی که بابت ساخت نسخه 6 صرف شد بنا به دلایلی که گفتم بازی راضی کننده حاصل نشد و چون این دلایل در ساخت رولیشنز 2 چندان مطرح نبود با همون هزینه کمتر بازی به مراتب راضی کننده تر و با دااستان بهتری حاصل شد.

نه گیم پلی داشت
نه داستان
و نه گرافیک
و نه دوربین درست و حسابی
نه شخصیت پردازی خوب
نه موسیقی خوب

اینم مدرک

فکر کنن اقای sera هم منظورشون همین بود دیگه. کلمه ی شاهکار رو با طعنه گفتن به نظرم.

۵ ایرادش فقط گیم پلی شدیدا اکشنش نبود. یه سری حرکات مضحکی توش بود که به شدت تو ذوق میزد و باعث شد بگن کال اف شده. مثل ماجینی های موتور سوار یا اونایی که مثل یه ارتش تفنگ به دست بودن کاور میگرفتن و مثل یه ژنرال کارکشته میجنگیدنو کم موتده بود نارنجک پرت کنن!تهوع اور بود این حرکات

آخرین ویرایش:
جناب نرو هزینه بالا تضمین کننده کیفیت بالا نیست.
مدت ها پیش با جناب ردفیلد سر اویل 6 و ضعف هاش بحث کردیم ؛استراتژی من مشخص شدست .
بزرگترین ضعف اویل6 عدم برخورداری از یه داستان منسجم بود به هم ریختگی داستانی اویل 6 و مرتبط کردن حفرهای داستانی به شکلی خیلی سطحی انجام گرفته بود ؛فراموش نکنید رزیدنت اویل معروف به ارایه دادن داستانی درگیرکننده و روایتی سینماتیک همراه با شخصیتی پردازی بسیار قویه ؛ اویل 4یا 5 باز المان هارو در خودشون داشتن اعتراضی به کپ کام در باب داستان نبوده همیشه انتقاد به گیمپلی و عدم عناصر ترس بوده ؛که اویل 6 در این مورد هم ضعیف عمل کرده بود اویل 6 یه بازی ناامید کننده بود من از اویل 6 اون موسیقی تو کوهستان پخش میشد یادم مونده .

مدت ها پیش با جناب ردفیلد سر اویل 6 و ضعف هاش بحث کردیم ؛استراتژی من مشخص شدست .
بزرگترین ضعف اویل6 عدم برخورداری از یه داستان منسجم بود به هم ریختگی داستانی اویل 6 و مرتبط کردن حفرهای داستانی به شکلی خیلی سطحی انجام گرفته بود ؛فراموش نکنید رزیدنت اویل معروف به ارایه دادن داستانی درگیرکننده و روایتی سینماتیک همراه با شخصیتی پردازی بسیار قویه ؛ اویل 4یا 5 باز المان هارو در خودشون داشتن اعتراضی به کپ کام در باب داستان نبوده همیشه انتقاد به گیمپلی و عدم عناصر ترس بوده ؛که اویل 6 در این مورد هم ضعیف عمل کرده بود اویل 6 یه بازی ناامید کننده بود من از اویل 6 اون موسیقی تو کوهستان پخش میشد یادم مونده .

افرین. من نقد رزیدنت اویل 5 را از ویدیو گیمر خوندم. گفته بود داستان و روایت یکی از ارکان زیبای رزیدنت اویل هست.

میشه توضیح بدی داستان رزیدنت 6 چه درهم ریختگی داشت؟ چون به نظرم درهم ریخته نبود!

آخرین ویرایش:
این با شماره فرق داره؟

290410_6w0g1fg03e1txi9sgoq307y7hmt.jpg

BIG BEHZAD
البته من این بازی یکبار بیشتر بازی نکردم ؛در واقع هیچ جذابیتی برام نداشت ؛یه نکته هم درمورد داستانش بگم درسته حد استاندارد های رزیدنت اویل نبود ولی انصافا ازخیلی از بازیهای هم دوران جلوتر و سرتر بود ؛همون شلختگی منظورم هس اینکه 4سناریو اوردن اینارو به هم پیوند دادن که دو تاش بود و نبودش فرقی نمیکرد و در آخر داستان شکل دادن ؛ خواستن کاری کنن مثل اویل میکامی باشه ولی خیلی مسخره وچرت پرت و سطحی مضحک این بخش درس کردن حس مصنوعی داره ایده داستانی که نمی دونم نویسنده بازی چی فرض کرده اینو نوشته ؛شاید اگه می دادن به یه طرفدار این سری داستان بهتری می نوشت.
البته من رو حرفام تاکیدو پافشاری نمی کنم مطلقا هر عقیده ایی که پافشاری همراه باشه دلیل بر این نیس حتما درس و صحیح هس ؛ولی خب همین دیگه.

BIG BEHZAD
البته من این بازی یکبار بیشتر بازی نکردم ؛در واقع هیچ جذابیتی برام نداشت ؛یه نکته هم درمورد داستانش بگم درسته حد استاندارد های رزیدنت اویل نبود ولی انصافا ازخیلی از بازیهای هم دوران جلوتر و سرتر بود ؛همون شلختگی منظورم هس اینکه 4سناریو اوردن اینارو به هم پیوند دادن که دو تاش بود و نبودش فرقی نمیکرد و در آخر داستان شکل دادن ؛ خواستن کاری کنن مثل اویل میکامی باشه ولی خیلی مسخره وچرت پرت و سطحی مضحک این بخش درس کردن حس مصنوعی داره ایده داستانی که نمی دونم نویسنده بازی چی فرض کرده اینو نوشته ؛شاید اگه می دادن به یه طرفدار این سری داستان بهتری می نوشت.
البته من رو حرفام تاکیدو پافشاری نمی کنم مطلقا هر عقیده ایی که پافشاری همراه باشه دلیل بر این نیس حتما درس و صحیح هس ؛ولی خب همین دیگه.

دقیقا به نظر من کمپین کریس و جیک کاملا اضافه بود!

کمپین ایدا و لئون کافی بود. نمیدونم میدونی یا نه. ولی کپکام کلا تو داستان نویسی ضعیف هست. مثلا سری استریت فایتر در مقابل مورتال کامبت در زمینه داستان و شخصیت پردازی حرفی برای گفتن نداره

قبلا هم داینوکرایسیس و دویل را نابود کردند.

جریان اویل 6بیخیال ؛چون حس و حالش ندارم نمی خوام وارد جزئیات شم.

حرفی که درباره ی کپکام زدی درسه ؛بازیهاش بیشتر جنبه ی فان و سرگرمی دارن ولی چیزی که رزیدنت اویل رو از بقیه متمایز میکنه ایده داستانی بازیه ؛اینکه ممکنه همچین اتفاقی تو زندگی واقعی بیفته اینکه اویل ارزشمند کرده.
استریت و کمبت رو ولش کن داستان اونا جوکی بیش نیس ؛دویل باز یه نیمچه داستانی داره حرف داینو رو نزنی بهتره.
شرکت هایی مثل رمدی,بیلزارد,اسکوار,کونامی,ولو,یوبی,اینا مانور وحشتناکی رو داستان سرایی دارن ؛و بقیه زیر سایه اینان مخصوصا سه تای اولی.

شماره 6 فقط یه بازی برای درامد بیشتر بود کلا به گیمر ها و طرفدار های قدیمی اصلا توجهی نکردن. از پخش تریلر هایی که بازی رو جذاب نشون می داد تا برخورد لیان و کریس با هم همش بخاطر فروش بازی بود که بعدش همه با یه بازی اکشن کمپینگ های کوتاه گرافیک سطح پایین وگیم پلی کملا اکشن روبه رو شدن.

بنظرم 5 یکی از بهترین گرافیک های این سری رو داشت با تمام ایراداش .
RE-rv2بنظرم با هزینه کم و ایپزود ی بودنش بازم از هر نظر از شماره 6 به خصوص شخصیت پردازی بهتر بود.

اینکه شکی نیست :d
اویل 5 داستان بی نظیری داشت و ابهامات رو برطرف کرد
گرافیک بی نظیری داشت (اون موقع اکثر گیمر ها از گرفیک انگشت به دهن بودند :d )
موسیقی بازی هم با توجه به سبک بازی خیلی خوب بود
فرم حرکات و اکشنها منحصر به فرد بود مثه 6 اکشن همه بازیکنها یکسان نبود و به قد و هیکلشون طراحی شده بود
از لحاظ گیم پلی واقعا نسبت به 6 شاهکار بود ولی گیم پلی اویلی نبود...همین وگرنه در قیاس بازی های اکشن خوب بود

فکر کنن اقای sera هم منظورشون همین بود دیگه. کلمه ی شاهکار رو با طعنه گفتن به نظرم.
معلومه دوستم اینکه شبهه ای نداره:d;)

خب ولی حداقل میتونستن با این تبلیغات گسترده گرافیک و افت فریمها رو بهتر میکردن گرافیکش از 5 هم که سال 2009 منتشر شد بد تر بود
و از دلایل اصلی ضعف داستان دو مورد بودن
تعدد نویسندگان
سناریو های متعدد
پایاینهای بی معنی و هندی برخی از سناریو ها

داستان میتونست پتانسیل بیشتری داشته باشه اما نشد اصلا سناریو کریس و جیک که ادم دلش نمیخواست ادامش بده بازم سناریو ایدا بعض همش بود هرچند گند زدن به شخصیت مرموزش ...

عزیزان یک وبسایتی بازی ها را بر اساس داستان رده بندی کرده. میتونید لایک بزنید برای بازی مورد علاقتون. لایک و دیس لایک! الان رزیدنت اویل 4 در رتبه 38 و رزیدنت اویل 1 در رتبه 47 است. لایک کنید تا بیان بالا:d

Best Video Game Stories | List Games with Great Storylines (Page 4)

Nero Turbo
این بازی کلا از هر لحاظ یه افتضاح به تمام معنا بود ؛هرکی می خواد قبول کنه میخواد نکنه اهمیتی برام نداره ؛قبلا هم به نیما گفتم که منتظرم ببینم چطوری می خوان این افتضاح جمعش کنند دیگه ام حرفی ندارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or