Nima Redfield
کاربر سایت
بچها سه گانه اویل بازسازیشون هست منظورم بازسازی برا نسل قبل؟!اگ هست لینک دانلودشون بزارین ممنون
نه عزیزم.فقط یکش هست که تازه اومده با عنوان ریمیستر.نسخه ی PC هم داره!
بچها سه گانه اویل بازسازیشون هست منظورم بازسازی برا نسل قبل؟!اگ هست لینک دانلودشون بزارین ممنون
رزیدنت اویل Resident Evil همون رزیدنت اویل 1 هست که ریمیک عالیی شده 70 درصد بازی تغییر کرده و ......... که سال 2002 برای کنسول nintendo gamecube اومد
Resident Evil (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots
همین رزیدنت اویل که بالا گفتم سال 2009 پورت شد روی کنسول بعدی نینتندو به اسم wii
Resident Evil (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots
و همین بازی ریمستر و hd شد که روی کنسول ها نسل جدید و pc تازه اومده
حالا رزیدنت اویل 3 که کمی ریمیک شده بافت تصویرش بهتر شده و .... که برای nintendo gamecube اومد
Resident Evil 3: Nemesis (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots
رزیدنت اویل 2 روی گیم کیوب اومده حالا نمیدونم ریمیک شده هست یا نه چون روی gamecube تجربه اش نکردم
Resident Evil 2 (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots
اگر علاقه مند به سبک کلاسیک هستی بهترین بازی برات Resident Evil Zero هست واقعا زیباست که اینم هم برای gamecube اومده هم پورت شده روی wii
Resident Evil 0 (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots
Resident Evil Zero (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots
با شبیه ساز دلفین بازیا گیم کیوب و wii روی pc میتونی اجرا کنی
همون نسخهای قدیمیشو برم یا صبر کنم دو و سشم اچ دی کنن بد بازیش کنم؟
همون نسخهای قدیمیشو برم یا صبر کنم دو و سشم اچ دی کنن بد بازیش کنم؟
بچه ها مرگ من یه بحث راه بندازینخو یکاری بکنین دیگه:d
اینم بحث . با شخصیت وسکر تو کدوم سری از بازی بیشتر حال کردین؟ منظورم اینه تو کدوم نخسه بیشتر ابهت داشت. من خودم اویل 5 بعد از اونم تو کد ورونیکا. ولی کلا با بازی اویل 5 حال نکردم فقط وسکرو توش خیلی جالب بود. افتضاح هم مرد اون آخرش افتادم یاد این فیلم تخیلی ها هست نمیدونم چطور توصیفش کنم فقط میتونم بگم قسمت آخرش مزخرف بید:d اصن در کل بازیشم مزخرف بید اون قسمت موتور سواری زامبی ها خیلی خنده دار بود
حاجی اومد و تا 100 سال دیگه اچ دی نکردن یا اصلا نکردن!:dنه.الآن برو!
در ضمن،چون تو گفتی فقط سه گانه ای اول سری،من زیرو رو نگفتم.در واقع تنها نسخه ای که به معنی واقعی کلمه بازسازی شده همون 1 هست.بقیه فقط یک ذره تغییر داده شدن!
نیما یه سوال داشتم . اویل داستانش یکمی مبهمه و جزئیات فراوانی داره نمونش همون چند وقت پیش بود یکی از دوستان وقایع پیش از اویل رو مطرح کرد . حالا بگذریم . من هیچ وقت نفهمیدم قضیه اون کرم خاکی غول پیکر تو اویل 3 و کد ورونیکا چی بود یا او تمساح غول پیکر تو اویل 2 . ویروس T این اثرو روشون گذاشته بود یا غضیه دیگه ای داره ؟ حالا شما یا کسی دیگه اگه اطلاعاتی در موردشون دارید نمیخواد مختصر که وقتتون گرفته شه. همون تو چند سطر توضیح بدید بفهمیم:d

اینم بحث . با شخصیت وسکر تو کدوم سری از بازی بیشتر حال کردین؟ منظورم اینه تو کدوم نخسه بیشتر ابهت داشت. من خودم اویل 5 بعد از اونم تو کد ورونیکا. ولی کلا با بازی اویل 5 حال نکردم فقط وسکرو توش خیلی جالب بود. افتضاح هم مرد اون آخرش افتادم یاد این فیلم تخیلی ها هست نمیدونم چطور توصیفش کنم فقط میتونم بگم قسمت آخرش مزخرف بید:d اصن در کل بازیشم مزخرف بید اون قسمت موتور سواری زامبی ها خیلی خنده دار بود
ناکسا به وسکر کبیر هم رحم نکردن.:d.شماره 5 به جز آخرش البته.ناکسا به وسکر کبیر هم رحم نکردن.:d
نیما تو اویل 6 وقتی شخصیت ایدا رو باز میکنی . تو اون مرحله کشتی یه لحظه وسکر رو نشون میده تو هلی کوپتر نشته داره کشتیو ترک میکنه. ممکنه وسکر هم نباشه ولی هر کی بود خیلی شبهات داشت به وسکر. شبیه وسکر اویل 4 هم بود اگه دقت کنید. من اویل اونو دیدم گفتم وسکر زندس!!! ولی دیه اصلا اثری تو بازی ازش ندیدم حالا دیگه نمیدونم منظورشون از اون قسمت چی بود. ولی انصافا تو اویل 5 رو وسکر خیلی خوب کار کرده بودن وسکر اویل 5 خیلی ابهت داشت. مخصوصا تو مرسناریز که باهاش بازی میکردی واقعا به اوج قدرتش پی میبردی هم قدرت بدنی خیلی بالایی داشت هم یه سری قابلیت ها داشت مثل دویدن بقیه کرکتر ها نداشتن این قابلیتوالبته قبول دارم که وسکر میتونست قشتگتر کشته بشه.ولی انصافا در بهترین جای ممکن مرد.اصلا هدف داستان 5،پایان دادن به خط داستانی وسکر بود.علاوه بر اینکه بعد از 5،کلا همه ی داستان هایی که اومدن چرت بودن.دوست داشتین پای وسکر به داستان 6 کشیده میشد؟به نظرتون اون موقع گند زده نمیشد به شخصیتش؟خیلی بیشتر از گندی که جیک بهش زد.چون جیک فقط اسمش رو خراب کرد و حداقل وسکر تا زمان مرگش عالی بود.ولی در اون صورت،فاتحه ی خودش رو هم باید میخوندیم.بنابراین مرگ وسکر در 5،به نظر من واقعا مناسب و بجا بود.حداقل تا 5 ما یک داستان اصلی کامل داریم که میتونیم اون رو به عنوان پایان داستان حساب کنیم.چون تا الآن هر چی بعد 5 اومده،اضافی و تجاری بوده.ولی اگه مثلا اول رولیشنز و 6 ساخته میشدن و بعدش وسکر کشته میشد،گند زده میشد به خط اصلی داستان.هر چند همین الآنشم 4 همین کار رو به بدترین شکل ممکن (و حتی بدتر از 6) کرد.ولی بازم اونجوری بد از بدتر میشد!
نیما تو اویل 6 وقتی شخصیت ایدا رو باز میکنی . تو اون مرحله کشتی یه لحظه وسکر رو نشون میده تو هلی کوپتر نشته داره کشتیو ترک میکنه. ممکنه وسکر هم نباشه ولی هر کی بود خیلی شبهات داشت به وسکر. شبیه وسکر اویل 4 هم بود اگه دقت کنید. من اویل اونو دیدم گفتم وسکر زندس!!! ولی دیه اصلا اثری تو بازی ازش ندیدم حالا دیگه نمیدونم منظورشون از اون قسمت چی بود. ولی انصافا تو اویل 5 رو وسکر خیلی خوب کار کرده بودن وسکر اویل 5 خیلی ابهت داشت. مخصوصا تو مرسناریز که باهاش بازی میکردی واقعا به اوج قدرتش پی میبردی هم قدرت بدنی خیلی بالایی داشت هم یه سری قابلیت ها داشت مثل دویدن بقیه کرکتر ها نداشتن این قابلیتو