بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دقیقا کدوم صحنه؟فکر نکنک بابا.میشه دقیقا آدرس بدی؟:-o
دقیق یادم نیست نیما . ولی تو یکی از صحنه های بازی وسکر رو تو هلی کوپتر نشون میده. از نمای دور. بازی رو با ایدا ببر آخر . 5 چپتر داره . چپتر 4 هست میره تو کشتی که آخرشم یه غول داره طوسی رنگه جلو وردی راهو مسدود کرده باید از بین ببریش تا راه باز شه. تو یکی از صحنه ها داخل کشتی وسکر رو میبینی .حالا نمیدونم وسکر بود یا نه ولی هرکی هست از نظر شباهت با وسکر مو نمیزد. حالا تو یوتیوب نگاه میندازم اگه اون دمو رو دیدم لینک میدم ببینی. آقا من اینا رو از خودم نمیگما تو بازی دیدم حتی یادمه رفیقمم میگفت اره اون یارو انگا وسکره

نکنه منظورت همونی که توی هلی کوپتر به کارلا شلیک کرد رو میگی؟
دوست عزیز خود کپکام تایید کرده وسکر مرده دلیل نمیشه هر کی عینک بزنه وسکره:d
خیلی مسخره میشه مرگ کسی تایید شده باشه بعد توی 6 بیاد حتی فرضشم غیر ممکنه

نکنه منظورت همونی که توی هلی کوپتر به کارلا شلیک کرد رو میگی؟
دوست عزیز خود کپکام تایید کرده وسکر مرده دلیل نمیشه هر کی عینک بزنه وسکره:d
خیلی مسخره میشه مرگ کسی تایید شده باشه بعد توی 6 بیاد حتی فرضشم غیر ممکنه
آره همون . درضمن من نگفتم 100% خود وسکره . پست ها رو با دقت بخون . من گفتم یا وسکره یا اگه وسکر هم نیست با وسکر مو نمیزنه از نظر شباهت . اینو هم ببین تو مرسناریز وسکر رو باز کردن البته این ربطی به داستان نداره ها . فقط گفتم شاید واستون جالب باشه

حالا فرض کن زندست
اینش خیلی جالبه کاریزما ترین شخصیت سری رزیدنت اویل بیان در یه صحنه کوچیک نشون بدن و تمام!
داریم در مورد البرت وسکر صبحت می کنیم این خودش خیلی حرفه

سلام خب منم داره کارام خوب پیش میره و گفتم یک سری بزنم. ان شا الله کامل مشکلم حل شه باید پرقدرت برگردم به تاپیک.:|

راجع به وسکر عزیز ، وسکر از نظر من تموم شده هست. بازگشتش هم بیشتر شبیه یک جوک هست. وسکر با 5 جاودانه شد. اینکه پایان بازی رزیدنت 5 موافق و مخالف داره شکی نیست ولی دیگه دوست ندارم وسکر برگرده:d

وسکر یک شخصیت استثنایی بود:x

فیروز جان،هیولای طوسی چیه؟اون کارلاست.مگه داستان رو نمیدونی؟اون یارو هم یکی از اعضای «خانواده» به سرکردگی سیمونزه.هی ربطی به وسکر کبیر نداره!

فیروز جان،هیولای طوسی چیه؟اون کارلاست.مگه داستان رو نمیدونی؟اون یارو هم یکی از اعضای «خانواده» به سرکردگی سیمونزه.هی ربطی به وسکر کبیر نداره!
باس اون قسمت بود منم به اسم باس صداش زدم. میدونم کارلاست تو cutscene ها متوجه شدم. اصلا با 6 حال نکردم و گول او تریلر های لیون شخصیت محبوبم تو سری اویل رو خوردم بازیو خریدم و تنها اویلی بود که فقط یبار بازیش کردم اونم فقط بخاطر اینکه اسمش اویل بود. اویل 5 درسته اکشن بود ولی خیلی قابل قبول تر بود تا 6. با اون Jake هم اصلا حال نکردم پدرش کجا پسرش کجا! و اصلا ابهت نداشت مثل پدرش. فیسشم رو اعصاب بود. اون ustanak هم خیلی مزخرف بود مگه میمیرد!!! هر چی میکشتید باز زنده میشد:))

باس اون قسمت بود منم به اسم باس صداش زدم. میدونم کارلاست تو cutscene ها متوجه شدم. اصلا با 6 حال نکردم و گول او تریلر های لیون شخصیت محبوبم تو سری اویل رو خوردم بازیو خریدم و تنها اویلی بود که فقط یبار بازیش کردم اونم فقط بخاطر اینکه اسمش اویل بود. اویل 5 درسته اکشن بود ولی خیلی قابل قبول تر بود تا 6. با اون Jake هم اصلا حال نکردم پدرش کجا پسرش کجا! و اصلا ابهت نداشت مثل پدرش. فیسشم رو اعصاب بود. اون ustanak هم خیلی مزخرف بود مگه میمیرد!!! هر چی میکشتید باز زنده میشد:))

با همه ی چیزایی که گفتی کاملا موافقم.بله.6 حتی قابل مقایسه با 5 هم نبود.چه از لحاظ داستان و چه از لحاظ آتمسفر!

دوستان شنیدم که به اویل 1 HD دوربین جدید اضافه شده.چه طوریه دوربینش؟؟
کسی تو کرمانشاه جایی میشناسه این بازیو بفروشه؟؟من که هر چی گشتم پیدا نکردم

به نظر من 6 تو بعضی بخش ها خوب بود

آره.قطعا.از حق که نمیتونیم بگذریم.مثلا امکانات گیم پلی بازی خیلی کامل بود.ولی خب به درد این سبک نمیخورد!

راستی بچه ها،رزیدنت اویل 5:گلد ادیشن هم داره واسه ی PC میاد.هر دو تا سناریوش با تمام کاراکترهای جدید بخش مرسناریس.خبر تایید شده است.واقعا ترکیدم از خوشحالی وقتی شنیدم!;)

سناریو قصر اسپنسر !جیل و کریس؛وسکر و پایان کار رزیدنت اویل .
بهترین بخش به یاد موندنی اویل 5 برای من همین فلش بک به قصر اسپنسر بود.
من فقط منتظر اون صحنه ام
سپاس نیما

سناریو قصر اسپنسر !جیل و کریس؛وسکر و پایان کار رزیدنت اویل .
بهترین بخش به یاد موندنی اویل 5 برای من همین فلش بک به قصر اسپنسر بود.
من فقط منتظر اون صحنه ام
سپاس نیما

آره سرا،واقعا محشره.منم خیلی براش بی تابم.باورت میشه فقط به خاطر این DLC میخواستم ایکس باکس 360 بخره؟واقعا خدا رو شکر.اصلا فکرش رو هم نمیکردم که یک روزی برای PC هم بیاد.اول ریمیک،بعد این و بعدش هم به قول علی ریمیک زیرو.دیگه از این بهتر نمیشه.مثل اینکه اینا دارن یک تکونی میخورن.با این حساب میشه به RE7 هم امیدوار بود.کپکام متشکریم!;)

آره سرا،واقعا محشره.منم خیلی براش بی تابم.باورت میشه فقط به خاطر این DLC میخواستم ایکس باکس 360 بخره؟واقعا خدا رو شکر.اصلا فکرش رو هم نمیکردم که یک روزی برای PC هم بیاد.اول ریمیک،بعد این و بعدش هم به قول علی ریمیک زیرو.دیگه از این بهتر نمیشه.مثل اینکه اینا دارن یک تکونی میخورن.با این حساب میشه به RE7 هم امیدوار بود.کپکام متشکریم!;)

نیما شوخی میکنی؟:d
عالیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
خیلی خوشحال شدم گلد ادیشن برای پی سی میاد چون خودم بیشتر از یه بازی با پلی 3 رفیقم بازیش نکردم تازه اصن وقت نکردم فایلهاشو درست و درمون بخونم
خبر بینظیری بود ممنون:)

نیما شوخی میکنی؟:d
عالیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
خیلی خوشحال شدم گلد ادیشن برای پی سی میاد چون خودم بیشتر از یه بازی با پلی 3 رفیقم بازیش نکردم تازه اصن وقت نکردم فایلهاشو درست و درمون بخونم
خبر بینظیری بود ممنون:)

آره.واسه ی خودم هم جالب بود.باز خوبه تو حداقل یکبار رفتیش.من که فقط گیم پلیش رو تماشا کردم!:d ولی خب داستانش رو کامل میدونم و فایل هاش رو هم خوندم!;)

در ضمن،من امضام رو برای عمه ی مرحومم نذاشتم ها.اصلا دیدین؟:dحمایت کنید لطفا!;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or