بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

بچها سه گانه اویل بازسازیشون هست منظورم بازسازی برا نسل قبل؟!اگ هست لینک دانلودشون بزارین ممنون

رزیدنت اویل Resident Evil همون رزیدنت اویل 1 هست که ریمیک عالیی شده 70 درصد بازی تغییر کرده و ......... که سال 2002 برای کنسول nintendo gamecube اومد

Resident Evil (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots

همین رزیدنت اویل که بالا گفتم سال 2009 پورت شد روی کنسول بعدی نینتندو به اسم wii

Resident Evil (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots

و همین بازی ریمستر و hd شد که روی کنسول ها نسل جدید و pc تازه اومده

حالا رزیدنت اویل 3 که کمی ریمیک شده بافت تصویرش بهتر شده و .... که برای nintendo gamecube اومد

Resident Evil 3: Nemesis (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots

رزیدنت اویل 2 روی گیم کیوب اومده حالا نمیدونم ریمیک شده هست یا نه چون روی gamecube تجربه اش نکردم

Resident Evil 2 (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots

اگر علاقه مند به سبک کلاسیک هستی بهترین بازی برات Resident Evil Zero هست واقعا زیباست که اینم هم برای gamecube اومده هم پورت شده روی wii

Resident Evil 0 (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots

Resident Evil Zero (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots

با شبیه ساز دلفین بازیا گیم کیوب و wii روی pc میتونی اجرا کنی

رزیدنت اویل Resident Evil همون رزیدنت اویل 1 هست که ریمیک عالیی شده 70 درصد بازی تغییر کرده و ......... که سال 2002 برای کنسول nintendo gamecube اومد

Resident Evil (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots

همین رزیدنت اویل که بالا گفتم سال 2009 پورت شد روی کنسول بعدی نینتندو به اسم wii

Resident Evil (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots

و همین بازی ریمستر و hd شد که روی کنسول ها نسل جدید و pc تازه اومده

حالا رزیدنت اویل 3 که کمی ریمیک شده بافت تصویرش بهتر شده و .... که برای nintendo gamecube اومد

Resident Evil 3: Nemesis (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots

رزیدنت اویل 2 روی گیم کیوب اومده حالا نمیدونم ریمیک شده هست یا نه چون روی gamecube تجربه اش نکردم

Resident Evil 2 (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots

اگر علاقه مند به سبک کلاسیک هستی بهترین بازی برات Resident Evil Zero هست واقعا زیباست که اینم هم برای gamecube اومده هم پورت شده روی wii

Resident Evil 0 (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots

Resident Evil Zero (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots

با شبیه ساز دلفین بازیا گیم کیوب و wii روی pc میتونی اجرا کنی

همون نسخهای قدیمیشو برم یا صبر کنم دو و سشم اچ دی کنن بد بازیش کنم؟

حاجی اومد و تا 100 سال دیگه اچ دی نکردن یا اصلا نکردن!:dنه.الآن برو!

در ضمن،چون تو گفتی فقط سه گانه ای اول سری،من زیرو رو نگفتم.در واقع تنها نسخه ای که به معنی واقعی کلمه بازسازی شده همون 1 هست.بقیه فقط یک ذره تغییر داده شدن!

شاید اصلا نسخه ریمستر و hd شده اونا ندن

در ضمن اینایی که معرفی کردم نسخه ها قدیمی نیست بازم ریمیک شده هستن مثلا ps1 سال 1995 اومد اما گیم کیوب سال 2001 اومد

نسخه ها اومده روی گیم کیوب ریمیک شده هستن

بچها سه گانه اویل بازسازیشون هست منظورم بازسازی برا نسل قبل؟!اگ هست لینک دانلودشون بزارین ممنون

رزیدنت ایول سه گانه نیست دوست من! "سه گانه" یعنی کنار گذاشتن مهم‌ترین نسخه بعد از شماره‌ی اول!! "کد ورونیکا" کلاسیک هم هست!

آخرین و بهترین عرضه‌ها از سری اصلی:
از نسخه‌های اصلی فقط شماره‌ی اول به طور کامل بازسازی شده و همین چند وقت پیش برای نسل هفت و هشت و PC دوباره و با بهترین کیفیت عرضه شد.
سال 2006 از شماره‌ی 2 و 3 برای PC نسخه‌ی SourceNext بیرون اومد که بالاترین کیفیت رو از اونا تا به امروز داره که البته فقط با زیرنویس ژاپنی موجوده.
کد ورونیکا (نسخه‌ای که در واقع شماره 3 بود و به خاطر حقوق انحصاری PS شمارشو داد به Nemesis) سال 2011 به صورت HD در مجموعه‌ای به اسم Revival Selection به همراه RE4 در ژاپن عرضه شد و در شبکه‌ی PSN قرار گرفت - می‌تونی برای Xbox 360 و PS3 تهیه کنی.
RE4 هم سال پیش نسخه‌ی جدید Ultimate HD Edition بیرون داد (برای PC) با بهترین کیفیتی که تا به امروز ازش دیده شده.

تا اینا رو بری شماره صفر (زیرو) هم در ادامه‌ی ریمستر یک بیرون میاد.
"دور نینتندو رو خط بکش!"

بهت معرفی کردم خودت برو دنبالش چون واقعا توان آپلود ندارم!

آخرین ویرایش:
بچه ها مرگ من یه بحث راه بندازین:| خو یکاری بکنین دیگه:d

اینم بحث . با شخصیت وسکر تو کدوم سری از بازی بیشتر حال کردین؟ منظورم اینه تو کدوم نخسه بیشتر ابهت داشت. من خودم اویل 5 بعد از اونم تو کد ورونیکا. ولی کلا با بازی اویل 5 حال نکردم فقط وسکرو توش خیلی جالب بود. افتضاح هم مرد اون آخرش افتادم یاد این فیلم تخیلی ها هست نمیدونم چطور توصیفش کنم فقط میتونم بگم قسمت آخرش مزخرف بید:d اصن در کل بازیشم مزخرف بید اون قسمت موتور سواری زامبی ها خیلی خنده دار بود

اینم بحث . با شخصیت وسکر تو کدوم سری از بازی بیشتر حال کردین؟ منظورم اینه تو کدوم نخسه بیشتر ابهت داشت. من خودم اویل 5 بعد از اونم تو کد ورونیکا. ولی کلا با بازی اویل 5 حال نکردم فقط وسکرو توش خیلی جالب بود. افتضاح هم مرد اون آخرش افتادم یاد این فیلم تخیلی ها هست نمیدونم چطور توصیفش کنم فقط میتونم بگم قسمت آخرش مزخرف بید:d اصن در کل بازیشم مزخرف بید اون قسمت موتور سواری زامبی ها خیلی خنده دار بود

resident evil 5:d

حاجی اومد و تا 100 سال دیگه اچ دی نکردن یا اصلا نکردن!:dنه.الآن برو!

در ضمن،چون تو گفتی فقط سه گانه ای اول سری،من زیرو رو نگفتم.در واقع تنها نسخه ای که به معنی واقعی کلمه بازسازی شده همون 1 هست.بقیه فقط یک ذره تغییر داده شدن!

نیما یه سوال داشتم . اویل داستانش یکمی مبهمه و جزئیات فراوانی داره نمونش همون چند وقت پیش بود یکی از دوستان وقایع پیش از اویل رو مطرح کرد . حالا بگذریم . من هیچ وقت نفهمیدم قضیه اون کرم خاکی غول پیکر تو اویل 3 و کد ورونیکا چی بود یا او تمساح غول پیکر تو اویل 2 . ویروس T این اثرو روشون گذاشته بود یا غضیه دیگه ای داره ؟ حالا شما یا کسی دیگه اگه اطلاعاتی در موردشون دارید نمیخواد مختصر که وقتتون گرفته شه. همون تو چند سطر توضیح بدید بفهمیم:d

نیما یه سوال داشتم . اویل داستانش یکمی مبهمه و جزئیات فراوانی داره نمونش همون چند وقت پیش بود یکی از دوستان وقایع پیش از اویل رو مطرح کرد . حالا بگذریم . من هیچ وقت نفهمیدم قضیه اون کرم خاکی غول پیکر تو اویل 3 و کد ورونیکا چی بود یا او تمساح غول پیکر تو اویل 2 . ویروس T این اثرو روشون گذاشته بود یا غضیه دیگه ای داره ؟ حالا شما یا کسی دیگه اگه اطلاعاتی در موردشون دارید نمیخواد مختصر که وقتتون گرفته شه. همون تو چند سطر توضیح بدید بفهمیم:d

بله.در مورد اونا ویروس T بوده.کلا هر موجودی که توی راکون سیتی و کد ورونیکا بوده،با ویروس T شکل گرفته بوده (به جز بیرکن،استیو،الکساندر و الکسیا).توضیح خاصی نداره.این ویروس باعث ایجاد یک جهش ژنتیکی در بدن میزبان میشه.نمونه اش هم همونایی که خودت اشاره کردی.اون سه تا موجود هم برخلاف هانترها و تایرنت ها و....توسط آمبرلا و در آزمایشگاه ساخته نشده بودن.یلکه موجودات کاملا معمولی بودن که بر اثر آلودگی تصادفی با ویروس T جهش پیدا کردن.دقیقا مثل زامبی ها.سوال دیگه ای بود در خدمتم!;)

.شماره 5 به جز آخرش البته.:|ناکسا به وسکر کبیر هم رحم نکردن.:d

.شماره 5 به جز آخرش البته.:|ناکسا به وسکر کبیر هم رحم نکردن.:d

البته قبول دارم که وسکر میتونست قشتگتر کشته بشه.ولی انصافا در بهترین جای ممکن مرد.اصلا هدف داستان 5،پایان دادن به خط داستانی وسکر بود.علاوه بر اینکه بعد از 5،کلا همه ی داستان هایی که اومدن چرت بودن.دوست داشتین پای وسکر به داستان 6 کشیده میشد؟به نظرتون اون موقع گند زده نمیشد به شخصیتش؟خیلی بیشتر از گندی که جیک بهش زد.چون جیک فقط اسمش رو خراب کرد و حداقل وسکر تا زمان مرگش عالی بود.ولی در اون صورت،فاتحه ی خودش رو هم باید میخوندیم.بنابراین مرگ وسکر در 5،به نظر من واقعا مناسب و بجا بود.حداقل تا 5 ما یک داستان اصلی کامل داریم که میتونیم اون رو به عنوان پایان داستان حساب کنیم.چون تا الآن هر چی بعد 5 اومده،اضافی و تجاری بوده.ولی اگه مثلا اول رولیشنز و 6 ساخته میشدن و بعدش وسکر کشته میشد،گند زده میشد به خط اصلی داستان.هر چند همین الآنشم 4 همین کار رو به بدترین شکل ممکن (و حتی بدتر از 6) کرد.ولی بازم اونجوری بد از بدتر میشد!

آخرین ویرایش:
البته قبول دارم که وسکر میتونست قشتگتر کشته بشه.ولی انصافا در بهترین جای ممکن مرد.اصلا هدف داستان 5،پایان دادن به خط داستانی وسکر بود.علاوه بر اینکه بعد از 5،کلا همه ی داستان هایی که اومدن چرت بودن.دوست داشتین پای وسکر به داستان 6 کشیده میشد؟به نظرتون اون موقع گند زده نمیشد به شخصیتش؟خیلی بیشتر از گندی که جیک بهش زد.چون جیک فقط اسمش رو خراب کرد و حداقل وسکر تا زمان مرگش عالی بود.ولی در اون صورت،فاتحه ی خودش رو هم باید میخوندیم.بنابراین مرگ وسکر در 5،به نظر من واقعا مناسب و بجا بود.حداقل تا 5 ما یک داستان اصلی کامل داریم که میتونیم اون رو به عنوان پایان داستان حساب کنیم.چون تا الآن هر چی بعد 5 اومده،اضافی و تجاری بوده.ولی اگه مثلا اول رولیشنز و 6 ساخته میشدن و بعدش وسکر کشته میشد،گند زده میشد به خط اصلی داستان.هر چند همین الآنشم 4 همین کار رو به بدترین شکل ممکن (و حتی بدتر از 6) کرد.ولی بازم اونجوری بد از بدتر میشد!
نیما تو اویل 6 وقتی شخصیت ایدا رو باز میکنی . تو اون مرحله کشتی یه لحظه وسکر رو نشون میده تو هلی کوپتر نشته داره کشتیو ترک میکنه. ممکنه وسکر هم نباشه ولی هر کی بود خیلی شبهات داشت به وسکر. شبیه وسکر اویل 4 هم بود اگه دقت کنید. من اویل اونو دیدم گفتم وسکر زندس!!! ولی دیه اصلا اثری تو بازی ازش ندیدم حالا دیگه نمیدونم منظورشون از اون قسمت چی بود. ولی انصافا تو اویل 5 رو وسکر خیلی خوب کار کرده بودن وسکر اویل 5 خیلی ابهت داشت. مخصوصا تو مرسناریز که باهاش بازی میکردی واقعا به اوج قدرتش پی میبردی هم قدرت بدنی خیلی بالایی داشت هم یه سری قابلیت ها داشت مثل دویدن بقیه کرکتر ها نداشتن این قابلیتو

نیما تو اویل 6 وقتی شخصیت ایدا رو باز میکنی . تو اون مرحله کشتی یه لحظه وسکر رو نشون میده تو هلی کوپتر نشته داره کشتیو ترک میکنه. ممکنه وسکر هم نباشه ولی هر کی بود خیلی شبهات داشت به وسکر. شبیه وسکر اویل 4 هم بود اگه دقت کنید. من اویل اونو دیدم گفتم وسکر زندس!!! ولی دیه اصلا اثری تو بازی ازش ندیدم حالا دیگه نمیدونم منظورشون از اون قسمت چی بود. ولی انصافا تو اویل 5 رو وسکر خیلی خوب کار کرده بودن وسکر اویل 5 خیلی ابهت داشت. مخصوصا تو مرسناریز که باهاش بازی میکردی واقعا به اوج قدرتش پی میبردی هم قدرت بدنی خیلی بالایی داشت هم یه سری قابلیت ها داشت مثل دویدن بقیه کرکتر ها نداشتن این قابلیتو

چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دقیقا کدوم صحنه؟فکر نکنم بابا.میشه دقیقا آدرس بدی؟:-o

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or