بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

نگاه کن تو رو خدا.یک روز من اینجا نبودم.ببین چه اوضاعی راه افتاده!:d

بچه ها،کپکام رسما اعلام کرد که رزیدنت اویل ریمیستر رکورد فروش بازی های دیجیتال (قابل دانلود) کپکام رو شکست!

حالا باز برن رزیدنت اویل اکشن بسازن.من واقعا نمیدونم چه اصراری روی این کار دارن؟اگه کپکام فقط یک ذره عاقل باشه،سریعا رزیدنت اویل 7 رو کنسل میکنه و ساخت یک بازی با آتمسفر کلاسیک و ترسناک رو شروع میکنه!

بچه ها،کپکام رسما اعلام کرد که رزیدنت اویل ریمیستر رکورد فروش بازی های دیجیتال (قابل دانلود) کپکام رو شکست!
عکس خبر تو صفحه قبل هستش :-" فکر کنم البته رکورد فروش رو فقط توی یه ماه شکسته اما هر چی باشه، به قول شما شاید شروعی باشه برای سر عقل اومدن CapCom :d

نگاه کن تو رو خدا.یک روز من اینجا نبودم.ببین چه اوضاعی راه افتاده!:d

حالا باز برن رزیدنت اویل اکشن بسازن.من واقعا نمیدونم چه اصراری روی این کار دارن؟اگه کپکام فقط یک ذره عاقل باشه،سریعا رزیدنت اویل 7 رو کنسل میکنه و ساخت یک بازی با آتمسفر کلاسیک و ترسناک رو شروع میکنه!
این خر بیار باقالی بار کنو باید به کپکام بگیم. گفتن اگه فروش کنه پس شانسی واس ریمیک شدن بقیه هم هست. خوب اینم فروش کرد دی. مثلا همون نویسنده Re3 تمایل شدیدی داره به ریمیک شدن 3 بعد کپکام ناز میکنه. اصلا هم پیشنهادی در این مورد بهش ندادن. تازه باید از خداشونم باشه. اویل ها یکی از بازی هایی بودند که اسم کپکامو بردن اون بالا نباید کم لطفی کنند. دیگه نمیدونم مردم چطور بگن کلاسیک طرفدار داره. با این فروش خوب یه سری چیزا شفاف سازی شد واس کپکام

عکس خبر تو صفحه قبل هستش :-" فکر کنم البته رکورد فروش رو فقط توی یه ماه شکسته اما هر چی باشه، به قول شما شاید شروعی باشه برای سر عقل اومدن CapCom :d

من اون عکس رو ندیده بودم.حالا کار بدی کردم گذاشتم؟شما به بزرگی خودتون ببخشید.در ضمن،رکورد فروشش توی یک ماه نیست.در بین کل بازی های دیجیتالی (قابل دانلود) تاریخ کپکام هست!

آره فیروز.فروش رولیشنز که یک بازی 3DS بود،از فروش 6 که یک نسخه ی شماره دار بود بیشتر بوده.الآن هم ریمیک ترکونده.من نمیدونم دیگه چطوری باید به کپکام ثابت بشه که مردم رزیدنت اویل واقعی میخوان،نه این اراجیف رو!

کلانتر نیما وارد میشود :d

چه زود دوستان ما هم لایک می کنند!:d

تو تیکه نندازی می میری؟:dحتما باید مثل خودت جوابتو بدن تا روت کم بشه؟:dسالی یکبار مثل پیام بازرگانی میای یک پارازیتی میپرونی و میری!:d راست میگی بیا مثل بقیه بحث کن و نظر بده!;)نه اینکه مثل این علافها،از صبح تا شب توی چیز بوق پلاس باشی و برای چهار تا ....تر از خودت پست های شر و ور بذاری.به جای این حرفایی که ازشون هیچی نصیبت نمیشه،برو یک ذره مطالعه کن!
study.gif

خب خوبه اینجوری جوابت رو بدن؟همینو میخواستی؟خودت کردی که لعنت بر خودت باد!
punish.gif

حمید خان،اگه بنا به تیکه انداختن باشه،من از تو بیشتر بلدم!;)

آره.دقیقا به کوری چشم حسودا،کلانتر نیما وارد می شود!:dنمیتونی ببینی چشماتو بذار روی هم!
yahoo_109.gif

تا چشت درآد!
yahoo_4.gif

بای بای!:-h:-h:-h

آخرین ویرایش:
چه زود دوستان ما هم لایک می کنند!:d

تو تیکه نندازی می میری؟:dحتما باید مثل خودت جوابتو بدن تا روت کم بشه؟:dسالی یکبار مثل پیام بازرگانی میای یک پارازیتی میپرونی و میری!:d راست میگی بیا مثل بقیه بحث کن و نظر بده!;)نه اینکه مثل این علافها،از صبح تا شب توی چیز بوق پلاس باشی و برای چهار تا ....تر از خودت پست های شر و ور بذاری.به جای این حرفایی که ازشون هیچی نصیبت نمیشه،برو یک ذره مطالعه کن!:study:
خب خوبه اینجوری جوابت رو بدن؟همینو میخواستی؟خودت کردی که لعنت بر خودت باد!:punish:

حمید خان،اگه بنا به تیکه انداختن باشه،من از تو بیشتر بلدم!;)
:)
آره.دقیقا به کوری چشم حسودا،کلانتر نیما وارد می شود!:dنمیتونی ببینی چشماتو بذار روی هم!x_x

تا چشت درآد!:d

بای بای!:-h:-h:-h

وقتی میخوای زود جواب بدی یک نگاه به امضات هم بندازی بد نیست شاید یه چیزهایی یادت بیاد :| واقعا که بی جنبه ای و طرز فکرت از یک بچه ی 2 ساله هم کوتاهتره :| من ترجیح میدم که تو چی چی بوق پلاس باشم تو من به من چیکار داری مردک!!! :) این جوابم خیلی خودمو کنترل کردم دفعه ای دیگه یک جوابی بهت بدم که تا وقتی عمر داری یادت باشه که فکر نکنی جواب دادن هنزه. کاملا محترمانه ولی یک جوابی بدم که نابود بشی :) خیلی ناراحتی دیگه همون سالی یکبارم نمیام بابا مطالعه!

آخرین ویرایش:
نیمای عزیز
به عنوان یه دوست بهت پیشنهاد میکنم کمی محترمانه با مردم صحبت کنی.
فقط به عنوان یه دوست وگرنه خود منم کسی نیستم که تو و دیگرام امر و نهی کنم

نیمای عزیز
به عنوان یه دوست بهت پیشنهاد میکنم کمی محترمانه با مردم صحبت کنی.
فقط به عنوان یه دوست وگرنه خود منم کسی نیستم که تو و دیگرام امر و نهی کنم

بابا معین،من با حمید رفیقم.داریم شوخی می کنیم.:dحالا خوبه هزار تا شکلک خنده گذاشتم که بفهمه.ولی نمیدونم چرا این حمید،بازم جدی برداشت کرده.اگه بخوام با کسی جدی برخورد کنم پست نمیذارم.کاری میکردم که تا یک سال دیگه نتونه پاشو اینجا بذاره.نمونه اش رو هم قبلا دیدی!:dولی چرا باید همچین کاری بکنم؟حمید رفیقمه و با SMS و چیز بوق و....با هم در ارتباطیم.آخه تو دیگه چرا اینجوری برداشت کردی؟بعدشم اصلا توی پست من فحش یا حرف بی ادبانه ای بود؟شما چرا هر چیزی رو بی ادبی تلقی می کنین؟بعدشم خداییش خودت ببین کی اول تیکه انداخته و بحث رو شروع کرده؟فقط منم که باید ملاحظه کنم؟ما توی چیز بوق بحثمون شد.بعد آقا اومده اینجا تیکه انداخته.اونم نه توی پیام خصوصی یا حتی پروفایل،بلکه توی تاپیک و جلوی همه.به نظرت کار من بدتر بوده یا ایشون؟دیگه واقعا از تو یکی توقع نداشتم اینقدر زود قضاوت کنی!:|

آخرین ویرایش:
بابا معین،من با حمید رفیقم.داریم شوخی می کنیم.:dحالا خوبه هزار تا شکلک خنده گذاشتم که بفهمه.ولی نمیدونم چرا این حمید،بازم جدی برداشت کرده.اگه بخوام با کسی جدی برخورد کنم پست نمیذارم.کاری میکردم که تا یک سال دیگه نتونه پاشو اینجا بذاره.نمونه اش رو هم قبلا دیدی!:dولی چرا باید همچین کاری بکنم؟حمید رفیقمه و با SMS و چیز بوق و....با هم در ارتباطیم.آخه تو دیگه چرا اینجوری برداشت کردی؟بعدشم اصلا توی پست من فحش یا حرف بی ادبانه ای بود؟شما چرا هر چیزی رو بی ادبی تلقی می کنین؟بعدشم خداییش خودت ببین کی اول تیکه انداخته و بحث رو شروع کرده؟فقط منم که باید ملاحظه کنم؟ما توی چیز بوق بحثمون شد.بعد آقا اومده اینجا تیکه انداخته.اونم نه توی پیام خصوصی یا حتی پروفایل،بلکه توی تاپیک و جلوی همه.به نظرت کار من بدتر بوده یا ایشون؟دیگه واقعا از تو یکی توقع نداشتم اینقدر زود قضاوت کنی!:|

شوخی داریم تا شوخی تو رسما ر..دی به من و منو به تمسخر گرفتی بعد میگی شوخی کردم خوبه منم هر چی از دهنم در بیاد بگم بعد بگم شوخی کردم؟؟ کلی شکلک هم بلم بزارم :| دوستیمون سر جاش ولی شوخی من کجا وجواب تو کجا بچه ها قضاوت کنن :|

شوخی داریم تا شوخی تو رسما ر..دی به من و منو به تمسخر گرفتی بعد میگی شوخی کردم خوبه منم هر چی از دهنم در بیاد بگم بعد بگم شوخی کردم؟؟ کلی شکلک هم بلم بزارم :| دوستیمون سر جاش ولی شوخی من کجا وجواب تو کجا بچه ها قضاوت کنن :|

باورت میشه اگه بگم حتی یک درصد هم قصدم تمسخر تو نبود؟من اصلا اون لحظه،به این قضیه فکر نمیکردم و حتی یک درصد هم احتمال نمیدادم که ممکنه تو ناراحت بشی.من اون موقع فقط قصدم این بود که یک پست خنده دار بذارم.فقط و فقط همین.من نمیدونم چرا اینقدر این قضیه رو پیچیده میکنی.یک شوخی کردی،منم با شوخی جوابتو دادم.گرچه شاید یک ذره زیاده روی کردم.باور کن من با رفیقام،شوخی های خیلی بدتر از این میکنم.تازه اینجا مراعات سایت و قوانینش رو کردم.ولی بازم اگه واقعا بهت برخورده،من رسما در حضور همه ازت معذرت خواهی میکنم.آخه شاید با یکی دیگه واقعی برخورد کنم.ولی نه با تو.آخه من کی باشم که بخوام ب-ینم به تو؟یعنی بعد از این همه مدت،تو واقعا اخلاق من دستت نیومده؟:(

آخرین ویرایش:
باورت میشه اگه بگم حتی یک درصد هم قصدم تمسخر تو نبود؟من اصلا اون لحظه،به این قضیه فکر نمیکردم و حتی یک درصد هم احتمال نمیدادم که ممکنه تو ناراحت بشی.من اون موقع فقط قصدم این بود که یک پست خنده دار بذارم.فقط و فقط همین.من نمیدونم چرا اینقدر این قضیه رو پیچیده میکنی.یک شوخی کردی،منم با شوخی جوابتو دادم.گرچه شید یک ذره زیاده روی کردم.باور کن من با رفیقام،شوخی های خیلی بدتر از این میکنم.تازه اینجا مراعات سایت و قوانینش رو کردم.ولی بازم اگه واقعا بهت برخورده،من رسما در حضور همه ازت معذرت میخوام.آخه شاید با یکی دیگه واقعی برخورد کنم.ولی نه با تو.آخه من کی باشم که بخوام ب-ینم به تو؟یعنی بعد از این همه مدت،تو واقعا اخلاق من دستت نیومده؟:(

پشت تلفن و اینجور جاها دیدم از شوخی ها باهم کردی اما اینجا بیشتر جنبه له کردن طرف رو دره حالا مهم نیست پیش میاد :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or