بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

نیما جان به خدا از شما بعیده.... شاید بعضی مسائل غیر قابل انکار باشن بنده خودمم قبول دارم ولی دیگه مورد این کتاب قرآن توی رزیدنت اویل 5 کاملا اشتباهه

بله ابن کتابی که روی زمین افتاده (البته مقابل قفسه کتاب خانه) و خیلی از جاهای دیگه عمارت اروپایی اسپنسر هم هست ( فقط هم روی زمین نیست روی میزها هم هست )

حالا من یه عکسی نشون میدم دیگه خداوکیلی خودتون قضاوت کنید

ببینید بچه ها روی این کتاب به هیچ وجه کلمه قرآن نوشته نشده
فقط این کتاب دارای طراحی جلدی هست که بیشتر جلدهای چاپ شده قرآن هم از این نوع طراحی استفاده کرده و فقط مخصوص قرآن نیست این نوع طراحی جلد کتاب

شما اگه به کتابخانه های بزرگ برید به کتاب های زیادی حتی کتاب هایی با زبان های عبری و لاتینی و ...... با مضمونهای داستانی و علمی برمیخورید که از لحاظ ظاهری کاملا شبیه کتاب قرآن هستند ( فقط به لحاظ طراحی جلد )

اینم یه عکس از انواع طرح جلد برای کتاب مقدس قرآن

متاسفانه یه عده ای تو کشور و جامعه ما هستن که میتونن تولید بیسکویت ساقه طلایی رو به سفر به کره مریخ ربط بدن ... یعنی این کار تو تخصصشونه
خواهشا هرچیزی رو میبینید راحت باور نکنید یا حداقل یه بررسی کنید
حالا هرکی هم بگه این کتاب توی اویل 5 قرآن هستش سر من یکی هم ببرن عمرا قبول نمیکنم

آخرین ویرایش:
نیما جان به خدا از شما بعیده.... شاید بعضی مسائل غیر قابل انکار باشن بنده خودمم قبول دارم ولی دیگه مورد این کتاب قرآن توی رزیدنت اویل 5 کاملا اشتباهه

بله این کتابی که روی زمین افتاده (البته مقابل قفسه کتاب خانه) و خیلی از جاهای دیگه عمارت اسپنسر هم هست ( فقط هم روی زمین نیست روی میزها هم هست )

حالا من یه عکسی نشون میدم دیگه خداوکیلی خودتون قضاوت کنید

ببینید بچه ها روی این کتاب به هیچ وجه کلمه قرآن نوشته نشده
فقط این کتاب دارای طراحی جلدی هست که بیشتر جلدهای چاپ شده قرآن هم از این نوع طراحی استفاده کرده و فقط مخصوص قرآن نیست این نوع طراحی جلد کتاب

شما اگه به کتابخانه های بزرگ برید به کتاب های زیادی حتی کتاب هایی با زبان های عبری و لاتینی و ...... با مضمونهای داستانی و علمی برمیخورید که از لحاظ ظاهری کاملا شبیه کتاب قرآن هستند ( فقط به لحاظ طراحی جلد )

اینم یه عکس از انواع طرح جلد برای کتاب مقدس قرآن

متاسفانه یه عده ای تو کشور و جامعه ما هستن که میتونن تولید بیسکویت ساقه طلایی رو به سفر به کره مریخ ربط بدن ... یعنی این کار تو تخصصشونه
خواهشا هرچیزی رو میبینید راحت باور نکنید یا حداقل یه بررسی کنید
حالا هرکی هم بگه این کتاب توی اویل 5 قرآن هستش سر من یکی هم ببرن عمرا قبول نمیکنم

نمیدونم این بحث که شروع شده درسته یا نه

اما اینو میدونم استفاده از کتاب هایی که تو کشور ها اسلامی هست این شکل کتاب ها یا قرآن هستن یا حدیث ها پیامبر و ......

و صد البته تو تمام کتاب ها تو کشور ها اسلامی جلد وا کنی صفحه اول نوشته بسم الله الرحمن الرحیم ( این اشاره به مسلمان بودن این فرقه ها و ...... داره )

نگو نمیدونستی که شک میکنم اصلا دیپلم گرفتی یا نه

حالا میدونم این نظرمو نوشتم مخالفت میکنید میخواید مخالفت کنید یا نکنید برای من فرقی نمیکنه . فقط بودنید چرا کشورا اروپایی . آمریکایی و ..... از مسلمونا متنفر هستن راهپمایی ضد مسلمونا تو آلمان یکی از این نمونه هاست یا راهپمایی ضد ساخت مسجد تو آمریکا و ....... . بخاطر همین کارا فرهنگی و فکریه که روی مردمشون کردن و مردم ضد اسلام کردن و خیلی ها حتی مردم آسیا هم مسلونا تروریست میدونن . حالا کسی دوست داره سرشو مثل کبک بکنه زیر برف به خودش ربط داره

چون هر غربی این عکس کتاب تو بازی ببینه اولین چیزی که به ذهنش میاد اینه که کتاب مسلمونا هست پس مسلمونا باعث آسیب رسوندن شدن و گروه ها خلاف کار مسلمونا بودن

کار فرهنگی همینه نفوذ میکنن تو ذهن مردم . اگر مستیقیم روی کتاب مینوشتن قرآن یا سایر کتاب ها اسلامی که ماهیت کارشون لو میرفت و مثل اون فیلم کوتاه ضد اسلامی ساخته شد که مسلمونا بیشتر کشورا ریختن بیرون اعتراض کردن و سفیر آمریکا تو مصر کشتن پس بجاش از طرح کتاب ها اسلامی استفاده کردن

آخرین ویرایش:
دو چیز Re5 کلا خیلی فان بود یه گیرای الکی می دادن به بازی که نگو یا می گفتن نژاد پرستیه یا عده ای جهان سومی گیر میدادن به اون کتاب های داخل بازی. من خودم یادمه تو یکی از همین فروم های ایرانی یه انتقادی از اون قضیه کتاب کرده بودن وقتی دیدمش با رفیقم کلی خندیدم:))

حرف شما کاملا درسته.ولی من کلا گیمر نیستم.رزیدنت اویل رو هم به خاطر داستانش بازی میکنم.اگه PS4 بخرم،فوقش میتونم رولیشنز 2 و RE7 رو بگیرم.بقیه ی بازی ها به دردم نمیخورن!

درسته نيما جان
خريدن ps4 فقط و فقط براي يك بازي اشتباه هست
اما عناوين بسيار زيبايي وجود داره و مياد كه واقعاً ارزش بازي كردن رو داره و لزوماً هم نبايد يك گيمر حرفه اي باشي و حتماً وقت زياد بذاري
مثلاً GTA V ، فكر نكنم كسي باشه كه بدش بياد تجربه كنه!
يا The last of us كه يه جورايي شباهت هايي به همين رزيدنت داره و انحصاري هست، حيفه كه از دست بدي
بنظرم خريد ps4 اصلاً اشتباه نيست حتي اگه وقت زيادي براي بازي نداشته باشي يا حرفه اي نباشي تو گيم

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دقیقا الان کنسول داشتن نعمته واقعا. درسته بازیها اولش خیلی گرونن ولی برا ده تا بیست فریم بیشتر در ثانیه لازم نیست چند ملیون تومن هزینه کرد. الانم که دیگه بازار بازی ها رو pc دااااغ, یه چی در حده دکتر ماریو هم بدن میگن شی پی یو core i12 5000, با 43 گیگ رم میخواد !

اکبر جان،باورت میشه من اصلا اون عکس قرآن رو ندیدم؟لینکش برام باز نشد.منظو من این عکس نبود که میگی ازت توقع نداشتم.من کلی گفتم.راستش ایمان یک جوری گفت شلیک به قرآن که من فکر کردم یک تابلوی بزرگ قرآن رو گذاشتن اون جلو و برای عبور ازش مجبوریم با R.P.G اونو متلاشی کنیم! :D

آره.من خودم هم زیاد روی این مورد تاکید ندارم.هرچند به قول احسان اگر هم منظورشون قرآن بوده،نمیان صراحتا روش بنویسن قرآن و خودشون رو خراب کنن.ولی بازم روی این قضیه تاکیدی ندارم.بحث مسخره ی نژاد پرستی رو هم کلا قبول ندارم.هرچند به خاطر این مسئله و بستن دهان یک عده مردم افراطی مجیور شدن شخصیتی به مسخرگی شوا رو بچپونن توی بازی.کلا توی 5 نمادهای سیاسی و مذهبی آنچنانی وجود نداره.ولی انصافا توی نسخه های دیگه مخصوصا 4 و 6 نمادهایی هست که به هیچ عنوان نمیشه انکارشون کرد.یعنی همونقدر که تو درباره ی الکی بودن عکس قرآن در 5 تاکید داری،منم همونقدر روی اونا تاکید دارم.همینجوری الکی هم نمیگم و کلی دربارشون تحقیق کردم.به طوری که دیگه جای هیچ گونه شک و شبهه ای برام نمونده.مخصوصا توی 6 که فقط مونده خودشون صراحتا بیان داد بزنن.چون کپکام مدارکی رو بر جای گذاشته که حتی خودش هم نمیتونه انکارشون کنه.مثل عکسی که مدتی قبل از ریلیز بازی،در وب سایت رسمی بازی قرار گرفت!

بگذریم....میخواستم بدونم گرافیک رولیشنز 2 روی ایکس 1 و ایکس باکس 360 خیلی فرق داره؟

آخرین ویرایش:
میدونم نیما جان.. کاملا هم باهات موافقم... خودمم گفتم که بعضی موارد هست که نمیشه انکارشون کرد و خودمم کاملا قبلوشون دارم... یکی همین مورد اویل 4 که قبولش دارم...
واقعا بعضی وقتها یه شیطنتهایی از سوی بازیساز ها و فیلم سازها صورت میگیره شاید هدفشون نشونه رفتن اعتقادات و باورهای جوامع باشه ولی همین قدری که اونا اگه قصد و نیتی داشته باشن بیشتر از او اونا این جامعه خود ماست که با افکار افراطی و ربط دادن موارد بی ربط به همدیگه بیشترین ضربه رو دارن به خودمون میزنن ( شاید به قول معروف میخوان پیاز داغشو زیاد کنن و یه جورایی مظلوم نمایی )

نمونش همین مسئله کتاب... حالا منم نمیگم باید صراحتا یا مستقیما روی کتاب اسمی نوشته میشد ولی وقتی همین مسئله تنها توی DLC بازی عرضه میشه میشه که مخاطب محدودی داره توی دنیا... چجوری میتونه هدف و پیامش رو صادر کنه؟ چجوری میتونه فاکتوری که اصلا جلب توجه نمیکنه توی بازی ( من 10 بار بازی کرده بودم متوجه این کتاب نشده بودم ) پیغام و هدف خاصی داشته باشه؟؟؟
به خاطر همین دلایل هست که این یه مورد رو قبول ندارم... ولی خب بعضی چیزا هستن که تاکید هم کردم غیر قابل انکار هستن و خودمم قبول دارم

در کل به نظرم این بحث زیاد ادامه ندیم بهتره چون از موضوع تاپیک خارج میشیم و زیاد خوب نیست
گرافیک رولیشنز 2 هم حتما تفاوتی خواهد داشت بین دو کنسول نسل هفتمی و نسل هشتمی... ولی جدا از گرافیک تنها چیزی که این بازی رو جذاب میکنه داستانشه که با اینکه امیدی بهش ندارم ولی با این نظریه های اخیرت نیما جان در مورد داستان تا حدودی امیدوار شدم ;)

دقیقا الان کنسول داشتن نعمته واقعا. درسته بازیها اولش خیلی گرونن ولی برا ده تا بیست فریم بیشتر در ثانیه لازم نیست چند ملیون تومن هزینه کرد. الانم که دیگه بازار بازی ها رو pc دااااغ, یه چی در حده دکتر ماریو هم بدن میگن شی پی یو core i12 5000, با 43 گیگ رم میخواد !

همين طوره، من خودم PC رو خيلي قبول دارم اما الآن هزينه ي سخت افزار خيلي گرون در مياد
سال 88 سيستم جمع كردم (با مانيتور و كيبورد و همه چيز) فقط 850 هزار تومن، كه همه ي بازي هايي كه تا آخر 91 اومد رو رو راحت اجرا مي كنه (در بالاترين كيفيت) ولي الآن حتي با 2.5 ميليون هم نميشه سيستمي جمع كرد كه بازي هاي جديد رو با بالاترين كيفيت بياره!!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

اکبر جان،باورت میشه من اصلا اون عکس قرآن رو ندیدم؟لینکش برام باز نشد.منظو من این عکس نبود که میگی ازت توقع نداشتم.من کلی گفتم.راستش ایمان یک جوری گفت شلیک به قرآن که من فکر کردم یک تابلوی بزرگ قرآن رو گذاشتن اون جلو و برای عبور ازش مجبوریم با R.P.G اونو متلاشی کنیم! :D

آره.من خودم هم زیاد روی این مورد تاکید ندارم.هرچند به قول احسان اگر هم منظورشون قرآن بوده،نمیان صراحتا روش بنویسن قرآن و خودشون رو خراب کنن.ولی بازم روی این قضیه تاکیدی ندارم.بحث مسخره ی نژاد پرستی رو هم کلا قبول ندارم.هرچند به خاطر این مسئله و بستن دهان یک عده مردم افراطی مجیور شدن شخصیتی به مسخرگی شوا رو بچپونن توی بازی.کلا توی 5 نمادهای سیاسی و مذهبی آنچنانی وجود نداره.ولی انصافا توی نسخه های دیگه مخصوصا 4 و 6 نمادهایی هست که به هیچ عنوان نمیشه انکارشون کرد.یعنی همونقدر که تو درباره ی الکی بودن عکس قرآن در 5 تاکید داری،منم همونقدر روی اونا تاکید دارم.همینجوری الکی هم نمیگم و کلی دربارشون تحقیق کردم.به طوری که دیگه جای هیچ گونه شک و شبهه ای برام نمونده.مخصوصا توی 6 که فقط مونده خودشون صراحتا بیان داد بزنن.چون کپکام مدارکی رو بر جای گذاشته که حتی خودش هم نمیتونه انکارشون کنه.مثل عکسی که مدتی قبل از ریلیز بازی،در وب سایت رسمی بازی قرار گرفت!

بگذریم....میخواستم بدونم گرافیک رولیشنز 2 روی ایکس 1 و ایکس باکس 360 خیلی فرق داره؟
من نگفتم منبع گفته:d
رو 360 720/30 هست.روی one 1080/60

دوستان بحث pc vs console نکنید چون بالاخره که پستاتون پاک میشه:d

میخواستم بدونم گرافیک رولیشنز 2 روی ایکس 1 و ایکس باکس 360 خیلی فرق داره؟

نه عزیزم هیچ فرقی نداره. اساس کار هیچ فرقی نمی‌کنه. طراحی بازی در حد اواخر نسل هفتم هم نیست. بقیه جزئیاته. نرخ فریم 30 هم سینمایی‌تره برای این سبک بازی.

دوستان، حساب هزینه بازی‌های PS4 رو هم بکنین! و نکته‌ی مهم‌تر (بسیار مهم‌تر) این‌که:
وقتی این مقدار پول صرف کنسول کرده باشی، ظاهر شکیلش رو گوشه‌ی خونه می‌بینی و کل وقت آزادت رو صرف بازی می‌کنی. وقتی که می‌تونه تک تک دقایقش برات تبدیل به "پول" بشه. همونی که کل فعالیت سازنده‌های بازی و کنسول‌ها بر اون مبناس. اما سیستم تو رو یاد بازی نمی‌ندازه و اگر بازی نکنی دلت نمی‌سوزه!
نیما، رولیشنز 2 حتما تو سیستمت اجرا می‌شه. مگر این‌که خیلی گند زده باشن!

نه عزیزم هیچ فرقی نداره. اساس کار هیچ فرقی نمی‌کنه. طراحی بازی در حد اواخر نسل هفتم هم نیست. بقیه جزئیاته. نرخ فریم 30 هم سینمایی‌تره برای این سبک بازی.

دوستان، حساب هزینه بازی‌های PS4 رو هم بکنین! و نکته‌ی مهم‌تر (بسیار مهم‌تر) این‌که:
وقتی این مقدار پول صرف کنسول کرده باشی، ظاهر شکیلش رو گوشه‌ی خونه می‌بینی و کل وقت آزادت رو صرف بازی می‌کنی. وقتی که می‌تونه تک تک دقایقش برات تبدیل به "پول" بشه. همونی که کل فعالیت سازنده‌های بازی و کنسول‌ها بر اون مبناس. اما سیستم تو رو یاد بازی نمی‌ندازه و اگر بازی نکنی دلت نمی‌سوزه!
نیما، رولیشنز 2 حتما تو سیستمت اجرا می‌شه. مگر این‌که خیلی گند زده باشن!

آره.حتما.همین کم مونده که اینم نصب بشه!:dبابا اویل ویتین نصب نشد.گرافیک رزیدنت اویل 6 رو تا آخرین حد ممکن آوردم پایین که تیک نزنه.تازه اوج فاجعه اینجاست که ریمیک جدید هم کلا صفحش سیاهه و دموهاش هم کلا Slow Motion!:d بعد تو میگی رولیشنز 2؟دلت خوشه ها!

آره.حتما.همین کم مونده که اینم نصب بشه!:dبابا اویل ویتین نصب نشد.گرافیک رزیدنت اویل 6 رو تا آخرین حد ممکن آوردم پایین که تیک نزنه.تازه اوج فاجعه اینجاست که ریمیک جدید هم کلا صفحش سیاهه و دموهاش هم کلا Slow Motion!:d بعد تو میگی رولیشنز 2؟دلت خوشه ها!
حواسم نبود 6 رو این‌قد آوردی پایین!
کاش می‌شد برنامه چید با هم بازی رو می‌رفتیم!

حواسم نبود 6 رو این‌قد آوردی پایین!
کاش می‌شد برنامه چید با هم بازی رو می‌رفتیم!

چه سعادتی بالاتر از این؟کلیر و علی با هم.چه شود!:d

اینطوری میتونستیم همزمان بازی و داستانش رو نقد هم بکنیم.انصافا تبدیل به یک خاطره ی بی نظیر و تکرار نشدنی میشد!;)

ولی حیف که تو سرت خیلی شلوغه و وقتت به ما بدبخت بیچاره ها نمیرسه!:(

من کوچیکتم داداش! موقعیتش رو می‌تونم هماهنگ کنم منتها یک مسئله وجود داره، تموم کردن رولیشنز برای بار اول یک ماه طول کشید واسم! تازه اون موقع اوضاع این شکلی نبود:d
بقیش رو بریم پیام خصوصی. چه سعادتی بالاتر از کلیر و تو با هم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or