با بخش اول حرفات موافقمدر کل با حرفات موافقم:d
آره شماره 4 بخش دهکده و قلعه خوب بود و آدم همیشه مضطرب و معذب بود اما چپتر آخر که گند خورد توش و همه تفنگ و تیربار و آبکش دستشون بود:d
به نظرم شماره 5 میتونست ترسناک باشه نه صرفا به خاطر اینکه محیط ها تاریک و سیاه باشن، بلکه به خاطر اینکه اون موسیقی هیجانی لعنتی رو نمیگذاشتن. این خیلی مورد موثری هست. شما یه نیگا به شماره 1 تا 4 بنداز. تنها چیزی که میشنوی صدای پای خودته و صدای زامبی ها که از دور پخش میشن. ولی توی شماره 5 آدم ناخودآگاه احساس قدرت میکنه. هیکل کریس هم که دیگه اعتماد به نفس به آدم تزریق میکنه و رسما دیگه هیچی:d
آره خو تنوع محیط های شماره 4 به مراتب بهتر هست ولی به شماره 5 هم نمیشه ایرادی گرفت:d به نظر من تنها اشکال شماره 5 وجود نخاله ای به اسم شوا بود/هست:d
نه عزیز مبارزه با وسکر جذاب بود درست اما 5 یه حالت کپی پیست داشت گیم پلیش.:dگیم پلی شماره 5 که بهتر از 4 بود؟
مبارزات تن به تن کریس و با جیل و وسکر از بهترین و به یاد موندنی ترین مبارزات هست تو کل تاریخ رزیدنت اویل
علت اینکه 5 واسه بعضیا جذاب نیست محیطهاشه که حس گرما میده به ادم نه حس سرما
محیطهای 1تا 4 حس سردی به ادم میداد چون اتمسفر محیط تیره بود
راستی الان با خوندن نظر دوستان در مورد بازی شیطان درون دیگه نیازی نمیبینم این بازی رو تهیه کنم :d
منظور من اینه که 5 گیم پلی پیشرفته تری داشت .منظورت از کپی پیست دقیقا چیه؟5 در مورد گیم پلی 5 چیکار بایستی میکرد؟نه عزیز مبارزه با وسکر جذاب بود درست اما 5 یه حالت کپی پیست داشت گیم پلیش.:d
4 در زمان خودش گیم پلیش انقلابی بود بخاطر همون ما اینو میگیم.
در مورد شیطان درون با وجود اینکه انتظارات رو اصلا براورده نکرد ولی تو این کسادی SH بهتر از هیچیه حتما بگیرش.
حالا قبلنم بهت گفتم حمید ولی متاسفانه ناراحت میشی.:d
تو خیلی خیلی زیاد به گیم پلی اهمیت میدی ( حتی با توجه به اینکه مهم ترین فاکتور یه بازی این سبکی هست)
به همین دلیل هم RE4 رو بیشتر میپسندی.
تورو نمیدونم اما واسه کسی که از قدیم سری رو دنبال کرده تموم کردن داستان اصلی سری که در نسخه اول شروع شد اونم به این شکل فوق العاده مثل یه خواب و بالاتر از انتظار واسه من بود.
حتی با اینکه گیم پلی یه RE رو نداشت اما اکشن خوش ساخت و قابل دفاعی داشت.
گانینگ خیلی خوب و نبودن حرکات احمقانه RE6 تو گیم پلی و .......
فعلا اقا حمید ما فن ها شاید مدت ها شاهد همچین RE با کیفیتی مخصوصا تو بخش داستان با توجه به راهی که کپکام در پیش گرفته نخواهیم بود.
به عبارتی شاید اخرین بازی بود که حداقل در جاهاییش رنگ و بوی یه RE اصیل رو داشت.
این Revelations 2 هم از هیچ نظری چنگی به دل نمیزنه.
هنوزم کپکام داره یه مخلوط بی جا به جای یه بازی اصیل میده بیرون دقیقا مثل RE6
ایپزودیک شدن بازی که کپی TWD هست و مویرا هم دقیقا شبیه الی هست.
کپکام داره مثل RE6 شخصیت هایی رو میاره که بازی فروش بکنه.
کی بهتر از کسی که سال ها در RE نبوده و دختر یکی از پر رمز و راز ترین شخصیت های RE.
البته امیدوارم حدسام اشتباه از اب دربیاد و بازی عالی باشه اما من خودم بشخصه امیدواری خاصی ندارم و فکر میکنم کپکام داره تمام خوبی های نسخه یک رو هم تو 2 از بین میبره.

کلا در بحث گیمپلی RE5 همون طور که بارها گفتم باید ایرادات رو به سمت RE4 و و اون پدر سبک وحشت نشانه گرفت. RE5 راه RE4 رو ادامه داد. اگر میکامی هم RE5 رو میساخت باز مجبور بود اکشن بسازه چون RE دیگه اکشن شده بود. البته با توجه به شاهکار اخیرش همون بهتر که نساخت؛ چونکه عوض اینکه RE توی شماره ششمش فاجعه بشه تو شماره پنجم به تاریخ میپیوست!
کلا در بحث گیمپلی RE5 همون طور که بارها گفتم باید ایرادات رو به سمت RE4 و و اون پدر سبک وحشت نشانه گرفت. RE5 راه RE4 رو ادامه داد. اگر میکامی هم RE5 رو میساخت باز مجبور بود اکشن بسازه چون RE دیگه اکشن شده بود. البته با توجه به شاهکار اخیرش همون بهتر که نساخت؛ چونکه عوض اینکه RE توی شماره ششمش فاجعه بشه تو شماره پنجم به تاریخ میپیوست!
نمیدونم بخاطر این بود که بچه بوم یا اینکه واقعا RE ترسناک بود ولی در حال تو خاطراتم باقی مونده، مخصوصا Nemesis
حالا تایپک کجا؟
توی همه بخشها فروم داره :d هم توی پلی 3 و 4 و هم توی ایکس 360 و ایکس وان :d اما من لینک فروم پلی 4ش رو میدم. بچه هاش خیلی باحالترن :d اونجا میشه در مورد داستانش هم صحبت کرد :dفروم خاصی که نداره، تو پروفایلت نوشتم.
چرا توهین میکنی خو؟ حالا قرار نیست که همه سنشون قد بده و از شماره 1 بازی کننگیم پلی 4 با 5 خیلی فرق نداره هامن به غیر از کلاسیک ها هیچکدوم رو نمیپسندم
دستت درد نکنه عزیزم من با 31 سال سن پس از کجا سری رو دنبال کردم نکنه فکر کردی منم مثل این بچه مچه ها از 4 دنبال کردم؟
![]()

اینش خیلی بیخوده :d