بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

شماره 5 اون جایی که اون موجودات قرمز از تو زندان ها میومدن یا اونجایی که مرده ها رو روی ریل هایی منتقل میکردن عالی بود.اگه همه بازی همونجوری میشد خیلی بهتر میشد.:-*

در کل با حرفات موافقم:d
آره شماره 4 بخش دهکده و قلعه خوب بود و آدم همیشه مضطرب و معذب بود اما چپتر آخر که گند خورد توش و همه تفنگ و تیربار و آبکش دستشون بود:|:d

به نظرم شماره 5 میتونست ترسناک باشه نه صرفا به خاطر اینکه محیط ها تاریک و سیاه باشن، بلکه به خاطر اینکه اون موسیقی هیجانی لعنتی رو نمیگذاشتن. این خیلی مورد موثری هست. شما یه نیگا به شماره 1 تا 4 بنداز. تنها چیزی که میشنوی صدای پای خودته و صدای زامبی ها که از دور پخش میشن. ولی توی شماره 5 آدم ناخودآگاه احساس قدرت میکنه. هیکل کریس هم که دیگه اعتماد به نفس به آدم تزریق میکنه و رسما دیگه هیچی:|:d

آره خو تنوع محیط های شماره 4 به مراتب بهتر هست ولی به شماره 5 هم نمیشه ایرادی گرفت:d به نظر من تنها اشکال شماره 5 وجود نخاله ای به اسم شوا بود/هست:|:d
با بخش اول حرفات موافقم
اما بخش آخر حرفات به نظرم به موسیقی ربط نداره ,این مکانیزم گیمپلی هس که باید ترس القا کنه موسیقی رو اون بشینه ,اما ما تو گیمپلی ترسی نمی بینیم گیمپلی رونده حماسی دنبال میکنه,در واقعا موسیقی کاملا در خدمت داستان و گیمپلی هس و ایرادی بهش وارد نیس .
در مورد شوا با هات موافقم اگه نبود خیلی عالی میشد ,ولی نمی دونم تکلیف این فلش بک ها. به گذشته چی میشد.

گیم پلی شماره 5 که بهتر از 4 بود؟
مبارزات تن به تن کریس و با جیل و وسکر از بهترین و به یاد موندنی ترین مبارزات هست تو کل تاریخ رزیدنت اویل

علت اینکه 5 واسه بعضیا جذاب نیست محیطهاشه که حس گرما میده به ادم نه حس سرما
محیطهای 1تا 4 حس سردی به ادم میداد چون اتمسفر محیط تیره بود
راستی الان با خوندن نظر دوستان در مورد بازی شیطان درون دیگه نیازی نمیبینم این بازی رو تهیه کنم :d
نه عزیز مبارزه با وسکر جذاب بود درست اما 5 یه حالت کپی پیست داشت گیم پلیش.:d
4 در زمان خودش گیم پلیش انقلابی بود بخاطر همون ما اینو میگیم.
در مورد شیطان درون با وجود اینکه انتظارات رو اصلا براورده نکرد ولی تو این کسادی SH بهتر از هیچیه حتما بگیرش.

نه عزیز مبارزه با وسکر جذاب بود درست اما 5 یه حالت کپی پیست داشت گیم پلیش.:d
4 در زمان خودش گیم پلیش انقلابی بود بخاطر همون ما اینو میگیم.
در مورد شیطان درون با وجود اینکه انتظارات رو اصلا براورده نکرد ولی تو این کسادی SH بهتر از هیچیه حتما بگیرش.
منظور من اینه که 5 گیم پلی پیشرفته تری داشت .منظورت از کپی پیست دقیقا چیه؟5 در مورد گیم پلی 5 چیکار بایستی میکرد؟
درسته 4 توی زمان خودش گیم پلی انقلاب کرد ولی این حرف شما که میگی بعضیا 4 رو به خاطر گیم پلی بیشتر میپسندن دیگه نباید توی زمان حاضر هم صدق کنه
همانطور که گفتم 4 به خاطر محیطها و نزدیکتر بودن به سری کلاسیک (از لحاظ سیو با ماشین تایپ و وجود چند تا پازل)برای بعضیا جذابتر از 5 به نظر میاد

RE5 خدایی بازی خوبی بود . شخصیت هاشم عالی ساخته بودن مخصوصا وسکر. خیلی خوب شخصیتشو ساخته بودن کلا لحن صحبت کردنش حرکاتش او لباسش دیونه میکرد ادمو تو اوج قدرت هم بود. مرسناریزشم واقعا محشر بود . ولی خب این اویل ها دیگه یه جورایی از horror به اکشن تبدیل شدن. 6 هم که دیگه اشغالترین نسخه بود. بنظر من دیگه سری جدید نسازن بهتره چون دیگه سری های اویل مثل اوایل محبوبیت ندارن بعیید میدونم موفقیت 4 و 5 تکرار شه

حالا قبلنم بهت گفتم حمید ولی متاسفانه ناراحت میشی.:d
تو خیلی خیلی زیاد به گیم پلی اهمیت میدی ( حتی با توجه به اینکه مهم ترین فاکتور یه بازی این سبکی هست)
به همین دلیل هم RE4 رو بیشتر میپسندی.
تورو نمیدونم اما واسه کسی که از قدیم سری رو دنبال کرده تموم کردن داستان اصلی سری که در نسخه اول شروع شد اونم به این شکل فوق العاده مثل یه خواب و بالاتر از انتظار واسه من بود.
حتی با اینکه گیم پلی یه RE رو نداشت اما اکشن خوش ساخت و قابل دفاعی داشت.
گانینگ خیلی خوب و نبودن حرکات احمقانه RE6 تو گیم پلی و .......
فعلا اقا حمید ما فن ها شاید مدت ها شاهد همچین RE با کیفیتی مخصوصا تو بخش داستان با توجه به راهی که کپکام در پیش گرفته نخواهیم بود.
به عبارتی شاید اخرین بازی بود که حداقل در جاهاییش رنگ و بوی یه RE اصیل رو داشت.
این Revelations 2 هم از هیچ نظری چنگی به دل نمیزنه.
هنوزم کپکام داره یه مخلوط بی جا به جای یه بازی اصیل میده بیرون دقیقا مثل RE6
ایپزودیک شدن بازی که کپی TWD هست و مویرا هم دقیقا شبیه الی هست.
کپکام داره مثل RE6 شخصیت هایی رو میاره که بازی فروش بکنه.
کی بهتر از کسی که سال ها در RE نبوده و دختر یکی از پر رمز و راز ترین شخصیت های RE.
البته امیدوارم حدسام اشتباه از اب دربیاد و بازی عالی باشه اما من خودم بشخصه امیدواری خاصی ندارم و فکر میکنم کپکام داره تمام خوبی های نسخه یک رو هم تو 2 از بین میبره.

گیم پلی 4 با 5 خیلی فرق نداره ها :D من به غیر از کلاسیک ها هیچکدوم رو نمیپسندم :) دستت درد نکنه عزیزم من با 31 سال سن پس از کجا سری رو دنبال کردم نکنه فکر کردی منم مثل این بچه مچه ها از 4 دنبال کردم؟ :|

دوباره بحث اویل 5 :d

اویل 5 بین این بازی هایی از اویل که در اواخر عرضه شد بینظیر بود گرافیک و داستانش بی نظیر بود و گیم پلی هم قابل قبول!
اما دوتا مشکل اساسی داشت: موسیقی بازی و ترسناک نبودنش
جان من کد ورنیکا برا مثال بازی خیلی حس ترس رو بهت منتقل میکرد بخاطر سکوت حاکم و صدای زامبی ها بود در حالی که فقط صدای نفس و قدمتو میشنیدی یهو یه زامبی ازپشت میگرفتت واقعا استرس بهت وارد میکرد(حتی موسیقیاروم بازی هم بهت ترس و استرس رو منتقل میکرد) خصوصا وقتی مهمات هم نداشتی اما 5 موسیقی اکشن روی بازی تاثیر بسزایی داشت یه جور احساس قدرت به ادم میداد
جو بازیهم که جای تامل داره...
تقریبا همه بازیتو روز اتفاق می افتاد و اینم موثر بود در صورتی که در سری های کلاسیک بیشتر بازی تو شب اتفاق می افتادو...

کلا در بحث گیم‌پلی RE5 همون طور که بارها گفتم باید ایرادات رو به سمت RE4 و و اون پدر سبک وحشت نشانه گرفت. RE5 راه RE4 رو ادامه داد. اگر میکامی هم RE5 رو میساخت باز مجبور بود اکشن بسازه چون RE دیگه اکشن شده بود. البته با توجه به شاهکار اخیرش همون بهتر که نساخت؛ چونکه عوض اینکه RE توی شماره ششمش فاجعه بشه تو شماره پنجم به تاریخ می‌پیوست!

کلا در بحث گیم‌پلی RE5 همون طور که بارها گفتم باید ایرادات رو به سمت RE4 و و اون پدر سبک وحشت نشانه گرفت. RE5 راه RE4 رو ادامه داد. اگر میکامی هم RE5 رو میساخت باز مجبور بود اکشن بسازه چون RE دیگه اکشن شده بود. البته با توجه به شاهکار اخیرش همون بهتر که نساخت؛ چونکه عوض اینکه RE توی شماره ششمش فاجعه بشه تو شماره پنجم به تاریخ می‌پیوست!

منم بارها خدمتت عرض کردم که اشتباه میکنی و هیچ ایراد و اشتباهی متوجه رزیدنت اویل ۴ نیست...

ایراد ناتوان بودن COPCOM در پیاده سازی گیمپلی 4 برای 5 بود.
با بقیه حرفات هم کاری ندارم

RE5 چاره ای نداشت که از 4 کپی کنه.اون سبک جدید دروبین و نشانه گذاری با لیزر و موارد کوچیک دیگه یعنی جانشین شدن ان به سبک کنترل نسخه های کلاسیک که با پیشرفت صنعت بازیسازی تطابق بیشتر داشت.
اگه RE5 سبک دوربین و نشنه گذاری که 4 معرفی کرد رو مینداخت دور و از همون سبک کنترل نسخه کلاسیک استفاده میکرد اونوقت کپکام مسخره تمام دنیا میشد.
نتیجه این تغییر هم این شد که داستان به موازات تغییر گیم پلی رنگ و بوی اکشن گرفت و برای یه بازی مثل 5 که قرار بودن صحنه های حماسی خلق کنه کاملا مناسب و بجا بود(با توجه به این که قرار بود نسخه 5 اخرین نسخه بشه که نشد)
بنابراین در RE5 هم خبری از موسیقیهای ترسناک نیست و از موسیقی های حماسی استفاده شده بود چون این موسیقی ترسناک به داستان بازی نمیخورد
بواسطه چنین گیم پلی ای که نسخه 5 داشت داستان محشری خلق کرد که راضی کنندس .در عین اینکه داستان به ریشه ها پیوند خورده بود
فقط یه چیز اینکه چرا سازندگان گیم پلی 5 رو بر خلاف 4 خطی کردن تا کسل کننده باشه و گیمر نیازی نبینه چندان با محیط تعامل داشته باشه؟چرا حتی یه پازل و معمای ساده هم توی بازی دیده نمیشه؟اگه گیم پلی غیر خطی میشد و گیمر رو وادار میکرد که برای پیدا کردن شی مهمی به کند وکاو بپردازه و به جاهایی که قبلا رفته برگرده اونوقت چقدر بازی قشنگ میشد؟ایا این موارد رو هم شماره 4 به 5 داده بود؟خیر شماره 4 از لحاظ گیم پلی خیلی خوش ساختر بود و این همون چیزیه که توی نسخه های کلاسیک به 4 جریان یافته بودبود هر چند توی 4 کمی کمرنگ تر جلوه میکرد ولی از بین نرفته بود.
ایا نمیتونستن روی محیط بهتر کار کنن؟
پس اشکال اصلی رو باید انداخت گردن خود سازندگان RE5 که اون زمان کپکام در گیر مسائل حاشیه ای بوده و چندین بار بازی رو از ساخته و دور اندئاخته بودن تا بتونن داستان نسخه های قبلی رو جمع و جور کنن و از طرف دیگه درگیر یه مسائل شده بودن و دیگه فرصتی پیدا نکردن به گیم پلی بیشتر برسن

آخرین ویرایش:
حالا تایپک کجا؟

فروم خاصی که نداره، تو پروفایلت نوشتم.
توی همه بخشها فروم داره :d هم توی پلی 3 و 4 و هم توی ایکس 360 و ایکس وان :d اما من لینک فروم پلی 4ش رو میدم. بچه هاش خیلی باحالترن :d اونجا میشه در مورد داستانش هم صحبت کرد :d
http://forum.bazicenter.com/thread76965/

اینم لینک همون فرومه ولی یکی از بچه ها (آرمان، کارش خیلی درسته :d ) در مورد داستانش نوشته. جالبه! میشه بحث کرد :d
http://forum.bazicenter.com/thread76965/page93/#post3506554

:d

گیم پلی 4 با 5 خیلی فرق نداره ها :D من به غیر از کلاسیک ها هیچکدوم رو نمیپسندم :) دستت درد نکنه عزیزم من با 31 سال سن پس از کجا سری رو دنبال کردم نکنه فکر کردی منم مثل این بچه مچه ها از 4 دنبال کردم؟ :|
چرا توهین میکنی خو؟ حالا قرار نیست که همه سنشون قد بده و از شماره 1 بازی کنن :|

یه مورد خیلی ضایع در مورد رویلیشنز :d درسته که رویلشنز به نسبت بقیه یه کم بهتر بود ولی اینکه توش red herb و blue herb نداشت و نمیشد اینا رو با هم کمباین کرد خیلی مسخره بود نه؟ توی این تریلیر جدیده از 2 هم که دیدم بازم فقط یه green herb بود که اونم کامل خون رو برمیگردوند :| اینش خیلی بیخوده :d

چرا توهین میکنی خو؟ حالا قرار نیست که همه سنشون قد بده و از شماره 1 بازی کنن :|

توهین چیه؟ منم یه روز بچه بودم مثل شما ها :| منتها وقتی 14 15 سال داشتم رزیدنت ایول ریلیز شد :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or