بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

متأسفانه در ویدئوی اخیر Gameinformer معلوم شد حالت مدرن دید روی شونه نیست. سویچ بین تنک کنترل و مدرن وجود داره. درست مثل سایلنت هیل 3!
پس ریمیک نمی‌تونه فروش بالا داشته باشه و همون بهتر که فیزیکی عرضه نمی‌شه (جز ژاپن). نکته‌ی بد برای ریمیک شماره‌های بعده که شاید هرگز انجام نشه.

متأسفانه در ویدئوی اخیر Gameinformer معلوم شد حالت مدرن دید روی شونه نیست. سویچ بین تنک کنترل و مدرن وجود داره. درست مثل سایلنت هیل 3!
پس ریمیک نمی‌تونه فروش بالا داشته باشه و همون بهتر که فیزیکی عرضه نمی‌شه (جز ژاپن). نکته‌ی بد برای ریمیک شماره‌های بعده که شاید هرگز انجام نشه.

خب آره معلوم بود همچین چیزی نیست. اصلا همون روز معرفیش معلوم شده بود. فقط گفته بودن میشه بین حالت ثابت یا حال دینامیک مثل ورنیکا سوییچ کرد.
در مورد خود بازی هم به شخصه بیشتر از ریویلیشنز 2 بهش امیدوارم و فکر میکنم موفقیت زیادی پیدا میکنه. خصوصا اینکه بین طرفدارای قدیمی که با هر ضرب و زوری شده بازیش کردن و منتظرن تا ته و توی یه نسخه تر و تمیز HD رو در بیارن و هم طرفدارهای جدیدی که به هر نحوی نتونستن بازیش کنن و طعم درست و حسابی و اولین و بهترین RE رو میچشن و میفهمن دیگه نباید دنبال آشغال هایی مثل RE 6 باشن.

خب آره معلوم بود همچین چیزی نیست. اصلا همون روز معرفیش معلوم شده بود. فقط گفته بودن میشه بین حالت ثابت یا حال دینامیک مثل ورنیکا سوییچ کرد.
در مورد خود بازی هم به شخصه بیشتر از ریویلیشنز 2 بهش امیدوارم و فکر میکنم موفقیت زیادی پیدا میکنه. خصوصا اینکه بین طرفدارای قدیمی که با هر ضرب و زوری شده بازیش کردن و منتظرن تا ته و توی یه نسخه تر و تمیز HD رو در بیارن و هم طرفدارهای جدیدی که به هر نحوی نتونستن بازیش کنن و طعم درست و حسابی و اولین و بهترین RE رو میچشن و میفهمن دیگه نباید دنبال آشغال هایی مثل RE 6 باشن.

واقعا روز معرفیش معلوم نشده بود! کل اخبار رو دنبال می‌کردم و جز انتخاب بین دو حالت مدرن و کلاسیک کسی حرفی نزده بود. هنوزم جز ویدئوی اخیر گیم‌اینفورمر کسی حرفی نزده.
اما حالت دینامیکی که خودت می‌گی هم وجود نداره. دوربین تماما ثابته و فقط چون توی تبدیل به 16:9 مقداری از بالا و پایین صحنه‌ها زده شده، دوربین بالا و پایین می‌ره تا بشه کلش رو دید.
فقط کنترل کاراکتر هست که همیشه تنک کنترل بوده و حالا برای فرار و تسلط بهتر، کنترل رو ساده کردن به نام مدرن. این سوییچ رو سایلنت هیل 3 در 2003 داشت!
ترسم از اینه که بازی‌بازهای جدید برای این دوربینِ دیکته شده سمتش نرن.

تریلر بازی Resident Evil 2 Reborn منتشر شد! دموی قابل بازی هم سی و یکم برای دانلود میاد

<span class="userContent">[video=youtube;Yptkqf95ADw]https://www.youtube.com/watch?v=Yptkqf95ADw[/video]

تریلر بازی Resident Evil 2 Reborn منتشر شد! دموی قابل بازی هم سی و یکم برای دانلود میاد

<span class="userContent">[video=youtube;Yptkqf95ADw]https://www.youtube.com/watch?v=Yptkqf95ADw[/video]

ببخشید من لینکو نمیتونم ببینم. منظور از ریبورن چیه? ریمیک ایول دو که نیست?:-s

علی حرفت صحیح ولی حد اقل از نسخه 6 و عملیات شهر راکن که بهتره
در اصل واسه اینکه ببینیم این نسخه ریمیک شده تا چقدر به نسخه اورجینال نزدیکه و کم و کیفشو ارزیابی کنیم حد اقلش ارزش یه بار رفتن رو داره

ریمیکی هست که فن‌ها برای شماره 2 انجام دادن.
بازی نکنید! بذارین خاطرات بهترین شماره‌ی سری کلاسیک سر جاش بمونه!

خودم هم شاید بازی نکنم نه از ORC بهتر نیست البته از نظر تکنیکی! خیلی بازی پیش پا افتاده و آماتوری هست!

فکر کنم با دیدن چند تا ویدئو از یوتیوب به همین نتیجه برسین.
هوادارها این ریمیک رو ساختن! خیلی هم زحمت کشیدن؛ اما بازی‌سازی به این سادگی‌ها نیست.

- - -ویرایش - - -

توی ویدئوی اخیر گیم‌اینفورمر بحث می‌شه که شاید صدای زنی که توی بازی می‌شنویم "انت بیرکین" باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or