sog_eros
کاربر سایت
منظورم وقتی یونیفرم رولیشنز رو متوجه میشدیم این پیشگوییها وجود داشت. 5 واسه یه تیم دیگست! این دوتا یونیفرم ثبت داشتن. و ما رولیشنز رو ازشون دیده بودیم و میدونستیم توی لوگو چه مفاهیمی دارن. سری اصلی یونیفرم خودشو داره.من که نمیفهمم چی میگی هر چی میگم ساده صحبت کن ما سواد درست حسابی نداریم تو همون ره خودتو میری :d لوگو با یونیفرم رولیشنز منظورت لوگوی رولیشنز هست دیگه خب! رنگ لوگو همیشه ربطی به منو ها ورنگ لباس نداره الان لوگوی رزیدنت ایول 5 چه رنگیه؟؟؟ رنگ لباساشون چه رنگیه رنگ منو ها چه رنگیه؟؟؟ این لوگو با اتمسفر بازی بیشتر تناسب داره تا اون! اون نکست تایم که گفتی زرد بود نمیدونم به این چی میگن دقیقا وسط تریلر های فیلم هه میاد چند مورد مثل این حالا یک متن دیگه به خاطر جذاب نشون دادن ولی دلیل نمیشه این رنگ با لوگوی بازی یکی باشه که! حالا شاید هم حرف تو و نیما درست باشه من نمیگم نه اصلا امکان نداره اما به نظر من اینطوریه! حالا بعدا معلوم میشه!
یونیفرم مثل کاور مجلهست که هرچقدم طرحش عوض بشه باز با یه نگاه از دور میفهمی داری به چه مجلهای نگاه میکنی. اگر مجله رو بشناسی اصلا نیازی نیست اسمش رو هر بار بخونی.
نیما درصدی شک به حرفات نیست.
حمید جان این لوگو سه تا پیشگویی داشت! مردم با یکیش به دین رو میآوردن:d
آخرین ویرایش: