بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

من که نمیفهمم چی میگی هر چی میگم ساده صحبت کن ما سواد درست حسابی نداریم تو همون ره خودتو میری :d لوگو با یونیفرم رولیشنز منظورت لوگوی رولیشنز هست دیگه خب! رنگ لوگو همیشه ربطی به منو ها ورنگ لباس نداره الان لوگوی رزیدنت ایول 5 چه رنگیه؟؟؟ رنگ لباساشون چه رنگیه رنگ منو ها چه رنگیه؟؟؟ این لوگو با اتمسفر بازی بیشتر تناسب داره تا اون! اون نکست تایم که گفتی زرد بود نمیدونم به این چی میگن دقیقا وسط تریلر های فیلم هه میاد چند مورد مثل این حالا یک متن دیگه به خاطر جذاب نشون دادن ولی دلیل نمیشه این رنگ با لوگوی بازی یکی باشه که! حالا شاید هم حرف تو و نیما درست باشه من نمیگم نه اصلا امکان نداره اما به نظر من اینطوریه! حالا بعدا معلوم میشه!
منظورم وقتی یونیفرم رولیشنز رو متوجه می‌شدیم این پیشگویی‌ها وجود داشت. 5 واسه یه تیم دیگست! این دوتا یونیفرم ثبت داشتن. و ما رولیشنز رو ازشون دیده بودیم و می‌دونستیم توی لوگو چه مفاهیمی دارن. سری اصلی یونیفرم خودشو داره.
یونیفرم مثل کاور مجله‌ست که هرچقدم طرحش عوض بشه باز با یه نگاه از دور می‌فهمی داری به چه مجله‌ای نگاه می‌کنی. اگر مجله رو بشناسی اصلا نیازی نیست اسمش رو هر بار بخونی.

نیما درصدی شک به حرفات نیست.

حمید جان این لوگو سه تا پیشگویی داشت! مردم با یکیش به دین رو می‌آوردن:d

آخرین ویرایش:
چقدر هایپ کردن یک عنوان مضره. چرا باید یه چیزی رو از چند سال قبل تو بوق و کرنا کرد که وقتی اومد چنین امتیازها و متایی بگیره؟ انتظار مردم رو نباید برد بالا و اگر رفت بالا، باید هر جور شده برآوردش کرد.
از معرفی تا عرضه‌ی انهنسد ورونیکا (رولیشنز 2) حدود شش ماه فاصله‌ست. با توجه به ساختار بازی، بیشتر از این کش دادن تو نسل ابر قدرت‌ها شکست معنی می‌ده.
حالا Evil Within با این همه انتظار و این همه سال خبر پشت خبر، چنین متایی دریافت می‌کنه.
متأسفانه متای این بازی از Resident Evil 5 کمتر شد.

آخرین ویرایش:
چقدر هایپ کردن یک عنوان مضره. چرا باید یه چیزی رو از چند سال قبل تو بوق و کرنا کرد که وقتی اومد چنین امتیازها و متایی بگیره؟ انتظار مردم رو نباید برد بالا و اگر رفت بالا، باید هر جور شده برآوردش کرد.
از معرفی تا عرضه‌ی انهنسد ورونیکا (رولیشنز 2) حدود شش ماه فاصله‌ست. با توجه به ساختار بازی، بیشتر از این کش دادن تو نسل ابر قدرت‌ها شکست معنی می‌ده.
حالا Evil Within با این همه انتظار و این همه سال خبر پشت خبر، چنین متایی دریافت می‌کنه.
متأسفانه متای این بازی از Resident Evil 5 کمتر شد.

متا کیلو چنده!مهم اینه فن ها خوششون بیاد که بازی خوب فروش کنه که میکنه! راستی ورژن انجین رزینت ایول رولیشنز 2 Framework 64 بیتی قدیمی هست ولی رزیدنت ایول 7 ممکنه با یک انجین جدید مخصوص این بازی ساخته بشه سازندهاشم سازنده های رزیدنت ایول 6 هستن! تیم رزیدنت ایول رولیشنز 2 کلا یک تیم جدا از ایناس! ُ

آخرین ویرایش:
سلام به دوستهای خوبم :x
چه خبرای جدید از رزیدنت أویل؟
قسمتهای بعدی Resident Evil دقیقا کی‌ میاند؟
رزیدنت أویل ۲ HD چطور شد امیدی بهش هست؟
زرو و رزیدنت أویل ۳ هم HD R میشند؟

آخرین ویرایش:
متا کیلو چنده!مهم اینه فن ها خوششون بیاد که بازی خوب فروش کنه که میکنه! راستی ورژن انجین رزینت ایول رولیشنز 2 Framework 64 بیتی قدیمی هست ولی رزیدنت ایول 7 ممکنه با یک انجین جدید مخصوص این بازی ساخته بشه سازندهاشم سازنده های رزیدنت ایول 6 هستن! تیم رزیدنت ایول رولیشنز 2 کلا یک تیم جدا از ایناس! ُ
بله عزیزم میدونم جداست تیم شون. آره همین انجین به پالیگان های RE6 گند زد. صد در صد انجین جدید برای 7 درکاره و پایش از اول برای نسل هشت ریخته شده. جز این قادر نیست برای نسل 8 عنوان بده.
البته می دونی که متا مهم ترین معیار رتبه هست.

بازی هنوز نیومده متا گرفت؟
The Evil Within رو گفتم عزیزم. متاسفانه هر چه تعداد نقدها بیشتر شد متا پایین تر رفت.
منتظر بودم بیادو RE رو متحول کنه. حالا بازم فروش فوق العاده داشته باشه خوبه.

سلام به دوستهای خوبم :x
چه خبرای جدید از رزیدنت أویل؟
قسمتهای بعدی Resident Evil که میخواند بیاند دقیقا کی‌ میاند؟
رزیدنت أویل ۲ HD چطور شد امیدی بهش هست؟
زرو و رزیدنت أویل ۳ هم HD R میشند؟
سلام عزیزم.
منتظر اون 2 HD نباش! اصلا امیدی بهش نیست. جز خراب کردن خاطراتت کار دیگه نمی کنه.
هر قسمت با یک هفته فاصله میاد و از اواخر بهمن احتمالا پخشش شروع می شه.
حرفی از زیرو زده نشده. ولی اگه ریمیک ریمستر فروش بالا داشته باشه بقیه رو ریمستر میکنن. البته زیرو همین الانم عالیه نیاز آنچنانی به ریمستر نداره.

آخرین ویرایش:
منتظر اون 2 HD نباش! اصلا امیدی بهش نیست. جز خراب کردن خاطراتت کار دیگه نمی کنه.
هر قسمت با یک هفته فاصله میاد و از اواخر بهمن احتمالا پخشش شروع می شه.
حرفی از زیرو زده نشده. ولی اگه ریمیک ریمستر فروش بالا داشته باشه بقیه رو ریمستر میکنن. البته زیرو همین الانم عالیه نیاز آنچنانی به ریمستر نداره.
کاملا حرفات درسته
اگرچه ریمیک شماره یک شاهکار بود
اما در مورد ریمیک شماره 2 و 3 چی بگیم؟ایا امیدی هست؟
من که امیدی ندارم .قبلا یکی از ارزوهام تو دنیای بازی این بود که کاش این دو شماره 2و 3 هم ریمیک میشد
اما الان که فکرشو میکنم میبینم اگه2و 3 ریمیک بشن به خاطراتی که با 2و 3 اورجینال داریم گند میزنن.جز این دیگه انتظاری ازشون نمیره
ریمیک ریمستر که برای من جالبه ولی بیشتر دوست داشتم 2و 3 و کد ورنیکا ریمستر بشن

حتی اگر بیان همون اتفاقات و همون لوکیشن ها و شخصیت هارو بدون کوچکترین تغییری(حتی عوض شدن زاویه دوربین :d) ریمیک کنن و بر اساس گرافیک و سخت افزار کنسولهای نسل قبل و حاضر بسازن, بهتر از نسخه های اخیر دل طرفداران رو شاد میکنه!

بله عزیزم میدونم جداست تیم شون. آره همین انجین به پالیگان های RE6 گند زد. صد در صد انجین جدید برای 7 درکاره و پایش از اول برای نسل هشت ریخته شده. جز این قادر نیست برای نسل 8 عنوان بده.
البته می دونی که متا مهم ترین معیار رتبه هست.

همین انجین یکی از بهترین انجین ها تو زمان خودش بود! رزیدنت ایول 5 وقتی اومد همه مبهوت گرافیکش شده بودن.

نیما و علی جان حرف هردوتونو قبول دارم 100 درصد:d
اولین خبری که از rev2 شنیدم فکر کردم ادامه داستان rev1 هست و کلی به کپکام چیز گفتم
اما با دیدن تریلر ها و اطلاعات بازیفهمیدم اصن ربطی به سری rev1 داره و بیشتر ادامه حوادث cv بوده
کپکام این کار رو بیشتر برای فروش انجام داد تا منطق
و میخواست برا فنهای سبک کلاسیک یه سری جداگونه بسازه این بعید نیست

نیما و علی جان حرف هردوتونو قبول دارم 100 درصد:d
اولین خبری که از rev2 شنیدم فکر کردم ادامه داستان rev1 هست و کلی به کپکام چیز گفتم
اما با دیدن تریلر ها و اطلاعات بازیفهمیدم اصن ربطی به سری rev1 داره و بیشتر ادامه حوادث cv بوده
کپکام این کار رو بیشتر برای فروش انجام داد تا منطق
و میخواست برا فنهای سبک کلاسیک یه سری جداگونه بسازه این بعید نیست
کلی به کپکام چیز گفتی؟:d اینقد بده Revelations؟:d
بن می‌کنه چیز نگو!:d من با پیج‌شون صحبت می‌کردم پیشنهاد می‌دادم جواب می‌دادن. شش که اومد بیرون منم چیز گفتم دیگه جوابمو ندادن!:d
آخرین پیشنهادم این بود که یه سری جدا ساخته بشه! یه هفته فقط آرمش رو می‌زدم! جالبه که اسم پیشنهادی منم با دو حرف RE شروع می‌شد. طوری که خلاصه بشه RE: RE1,2,3...
واسه همین با این‌که انهنسد ورونیکا فدا شد، حس بدی اول کار بهم دست نداد!:d

بله.همونطور که قبلا هم به طور مفصل توضیح دادم،Enhanced Veronica اسم داستانی بازی هست و رولیشنز 2 اسمی که مربوط به سبک و آتمسفر بازی میشه.در واقع قراره تمام RE هایی که واسه فن های کلاسیک ساخته میشن اسمشون رولیشنز باشه که جنبه ی تجاری داره و اصلا ممکنه داستانشون هیچ ربطی به هم نداشته باشه.بنابراین اسم داستانی و منطقی بازی همون Enhanced Veronica هست.بهترین اسمی هم که میتونست برای ادامه ی داستان کد ورونیکا انتخاب بشه همین بود که متاسفانه قربانی سیاست های پول پرستانه ی کپکام شد.واقعا حیف از اسم به این قشنگی و پر محتوایی!

حمید جان:

از بین تمام دلایلی که آوردم،تو فقط همون عکس رو دیدی!:dمن که خودم گفتم روی اون عکس زیاد حساب نمیکنم و فقط به عنوان یک نکته گفتم.اون عکس هم که نباشه،من به خاطر دلایل دیگرم شک ندارم که اسم بازی Enhanced Veronica بوده.بعدشم تو اون عکس ریمیک 3 رو با این یکی میکنی؟این اصلا کمتر از لوگوهای رسمی کپکام نیست.لوگوهای فیک کلا تابلو هستند.مگه واسه RE6 و RE7 کم لوگوی فیک اومد؟همشون کاملا مشخص بود که فیک هستند.ولی این از همون اول هم مشخص بود که توسط سازنده های رولیشنز طراحی شده.دقیقا با سبک و کیفیت لوگوی رولیشنز طراحی شده بود.حتی لوگویی که الآن واسه رولیشنز 2 طراحی شده،خیلی ضعیف تر از اونه.اگه بنا به کیفیت باشه،این در حد فیکه نه اون.اصلا لوگویی بهتر و مناسب تر از اون نمیتونست واسه بازی طراحی بشه.بعد از تایید رولیشنز 2 و مشخص شدن اینکه تیم سازنده ی رولیشنز 1 روی بازی کار می کنند هم دیگه مطمئن شدم.مطابقت رنگ لوگو با رنگ هایی که در بازی وجود دارن هم دیگه جای هیچگونه شکی رو نمیذاره.بازم نیازی به بحث نیست.میتونیم تا زمان ریلیز بازی صبر کنیم.همه چیز مشخص میشه!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or