بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

کلی به کپکام چیز گفتی؟:d اینقد بده Revelations؟:d
بن می‌کنه چیز نگو!:d من با پیج‌شون صحبت می‌کردم پیشنهاد می‌دادم جواب می‌دادن. شش که اومد بیرون منم چیز گفتم دیگه جوابمو ندادن!:d
آخرین پیشنهادم این بود که یه سری جدا ساخته بشه! یه هفته فقط آرمش رو می‌زدم! جالبه که اسم پیشنهادی منم با دو حرف RE شروع می‌شد. طوری که خلاصه بشه RE: RE1,2,3...
واسه همین با این‌که انهنسد ورونیکا فدا شد، حس بدی اول کار بهم دست نداد!:d
اینقدر هم که بد نیس باو!:d
ولی چون داستان Revelations یه موضوع کاملا جدید و حاشیه ای بود که دیگه کشش مسخره بود:|

بچه ها اینم برا فن های اصیل

chris_and_claire_by_lady_pokerface-d46iojh.gif

please_in_resident_evil_6_by_dzjproduction-d4ni7oj.png

اینقدر هم که بد نیس باو!:d
ولی چون داستان Revelations یه موضوع کاملا جدید و حاشیه ای بود که دیگه کشش مسخره بود:|

بچه ها اینم برا فن های اصیل

chris_and_claire_by_lady_pokerface-d46iojh.gif

please_in_resident_evil_6_by_dzjproduction-d4ni7oj.png

اقا اول از طرفدارای عزیز کلیر عزیز و ورونیکا عذر خواهی میکنم بابت اینکه به جا نمیارم: این صحنه برای کدوم نسخه بود?آخرین دفعه ای که ورونیکا رو رفتم مربوط میشه به ریلیز مجدد HD شدش و یه مدتی میگذره, ولی بازم بعید میدونم تو ورونیکا این ویدیو بوده باشه.
خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم:(
کاشکی منم یه آبجی داشتم اینقدر دوسم داشت. :d

اقا اول از طرفدارای عزیز کلیر عزیز و ورونیکا عذر خواهی میکنم بابت اینکه به جا نمیارم: این صحنه برای کدوم نسخه بود?آخرین دفعه ای که ورونیکا رو رفتم مربوط میشه به ریلیز مجدد HD شدش و یه مدتی میگذره, ولی بازم بعید میدونم تو ورونیکا این ویدیو بوده باشه.
خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم:(
کاشکی منم یه آبجی داشتم اینقدر دوسم داشت. :d

دارک ساید رو بازی کردی؟

آخ آخ نه, نه دارک رو رفتم نه آمبرلا
حیف که همچین اتفاقایی رو توی اون نسخه ها نشون دادن
منم از گیم پلی به شدت متنفر شدم و نرفتم. اما خوبیش اینه که با دیدن جز لذت تیراندازی چیزی از دست نمیدی - حتی کوچکترین فریم.
IIS7. youtube .com/watch?v=I8-ViFUDvYI

دقیقا.گیم پلی این دو نسخه زیاد قاطی داستان نشده.همون کات سین ها رو ببینی کفایت میکنه.مخصوصا UC رو حتما ببین.بسیاری از بخشهای مهم پشت صحنه ی داستان،برای اولین بار توی این نسخه مطرح شدن.البته اگه بتونی بازی هم بکنی بهتره.چون مثلا میفهمی که ایدا و ربکا برای فرار از مهلکه،دقیقا چه مسیری رو طی کردن و با چه موجوداتی روبرو شدن یا مثلا وسکر از کدوم مسیر از عمارت اسپنسر فرار کرده و چند بار و کجاها با لیزا روبرو شده.صحنه ی مرگ لیزا هم توی کات سین ها نیست.توی خود بازیه!

ولی من جفتشون رو با مبدل بازی کردم و باید بگم سگش به امثال Rev و 6 میارزید. گیم پلیش با اینکه کار خاصی نباید بکنی ولی در عین سادگی، خیلی لذت بخشه و محیط های کلاسیک رو دقیقا به همون شکل بازسازی کردن و حس نوستالوژیک تر و تمیزی به آدم دست میده.

اون که 100 درصد.منم اصلا نگفتم که گیم پلیش بد بوده.فقط گفتم دیدن کات سین ها برای کسانی که صرفا میخوان داستان رو بفهمن کافیه.حتی خودم اونا رو خیلی خیلی بیشتر از رولیشنز بازی کردم.با اینکه اکثرا میگن اون بهتر بوده.ولی خب من از اینا خیلی بهتر لذت میبردم!

اون لینکی که من گذاشتم فقط کات سین نیست! کل بازیه. من از دارک ساید مأموریت جاویر رو رفتم و اواسط "مموریز او د لاست سیتی" بود که حس کردم دارم بی‌خودترین کار دنیا رو انجام می‌دم. بازیش فقط با کنسول جالبه نه مبدل.
منظورم از چیزی از دست ندادن این بود که چون هیچ اختیاری روی دوربین نیست، دقیقا موقع بازی همین زوایایی رو می‌بینی که تو این فیلم می‌بینی.
این فیلم کامل دو ساله اومده. وقتی بازی بیرون اومد قسمت قسمت قرار می‌گرفت. الان کار راحته!
البته از این واجب‌تر UC هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or