بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

آره نیما حرفات درستن. من خودم کلا از گیم پلی قطع امید کردم ولی همچنان ته امیدی به دیدن استیو و سرنوشتش دارم و فکر میکنم اینجا بالاخره میبینیمش. اگر هم اطلاعات کوچکی از الکس بدن هم عالی میشه. البته هم اینا مستلزم اینه که واقعا یه دلیل آدمیزادی براش بیارن.

شک نکن که استیو و سازمان هستند.اصلا فلسفه ی ساخت بازی همین بوده.در مورد الکس هم مطمئن نیستم.ولی اگه رئیس سازمان باشه قطعا هست و توسط کلیر هم کشته میشه.یعنی منطیش که اینه.گرچه کپکام در چند سال اخیر ثابت کرده که اگه بخوایم حدسیاتمون درست از آب دربیاد،همیشه باید برعکس منطق رو در نظر بگیریم.یعنی غیر منطقی ترین چیز ممکن رو! :d

خدا وکیلی متنم رو خوندین؟یعنی مدیونین اگه نخونین.پدرم دراومد تا نوشتم! :d

- - -ویرایش - - -

تاریخ عرضه ی اپیزودیک بازی هم رسما مشخص شد:17 اکتبر 2015!

والا من بیشتر میترسم بازی ادامه ی CV باشه بعد بیاد گند بزنه تو داستان:|
اگه قبل از RE6 این بحث بود اینو نمیگفتم ولی کپکام رو دیگه نمیشه مثل قدیم بهش اعتماد داشت.
البته ممکنه داستان هیچ ربطی به CV نداشته باشه و کپکام خواسته با اسم کلیر و موفقیت REVELATIONS یه پولی به جیب بزنه.
کلا خیلی ذوق زده نشید.:d

این [FONT=&amp]Enhanced Veronica[/FONT][FONT=&amp] ساختگی بوده بابا بعدش هم ریمیک 2 رو ساختن! اگه داستان رولیشنز 2 هیچ ربطی به رولیشنز نداره ریچل تو این بازی چی میگه؟؟؟ [/FONT]سازند ها گفتن اسم این بازی قرار نبوده رولیشنز 2 باشه یا رولیشنر اصلا چون ممکنه اسمش رزیدنت ایول رولیشنز: حالا یک عنوانی باشه و شماره نداشته باشه اما چون خواستم رزیدنت ایول های رو با توجه به سلیقه های فن ها (اکشن پشند و فن های کلاسیک به دو سری تفکیک کن گفتن رزیدنت ایول رولیشنز 2! من مطمعنم این بازی ریدنت ایول 7 نبوده که اسمش عوض شده چون رزیدنت ایول 7 کلا با انجین جدید کپکام در حال ساخته! این بازی ساختش قاعدتا باید بعد از موفقیت های رزیدنت ایول رولیشنز 1 و فیدبک های فن ها شروع شده باشه!

- - -ویرایش - - -

شک نکن که استیو و سازمان هستند.اصلا فلسفه ی ساخت بازی همین بوده.در مورد الکس هم مطمئن نیستم.ولی اگه رئیس سازمان باشه قطعا هست و توسط کلیر هم کشته میشه.یعنی منطیش که اینه.گرچه کپکام در چند سال اخیر ثابت کرده که اگه بخوایم حدسیاتمون درست از آب دربیاد،همیشه باید برعکس منطق رو در نظر بگیریم.یعنی غیر منطقی ترین چیز ممکن رو! :d

خدا وکیلی متنم رو خوندین؟یعنی مدیونین اگه نخونین.پدرم دراومد تا نوشتم! :d

- - -ویرایش - - -

تاریخ عرضه ی اپیزودیک بازی هم رسما مشخص شد:17 اکتبر 2015!

کی همچین حرفی زده مگه میشه اپیوزودیکش بعد از ریلیز فییزیکش روی dvd بیاد؟؟؟؟ :| توی سایت زده بود عرضه بازی فبریه 2015! تازه این و خود رزیدنت ایول گفته بود پلیس هولدر هست و تایید نشده!

امیدوارم استیو بیشتر از یک باس باشه!
حالا که تهیه کننده رسما گفت ما اصلا نمی‌دونستیم اسمش قراره این بشه؛ حضور سازمان هم قطعیه. اما الکس، نه هنوز. احتمال قوی اینه که الکس رو برای رو به رو شدن با جیک در 7 بیارن - تنها حالتی که 7 مهم می‌شه و می‌تونه 6 رو بالا بکشه. مثلث جیک، الکس و کرس، روابط احساسی به شدت غلیظ و چند وجهی داره؛ یا لااقل پتانسیل‌شو داره. می‌فهمین چی می‌گم.

شباهت شدید لوگوی Enhanced Veronica با رولیشنز اتفاقی بود یعنی؟ حضور کلیر تو همین لو‌گوی Enhanced Veronica برای من یکی قطعی شد و خیلی‌ها این‌جا موافق بودن. تمام این‌ها اتفاقی بود؟ ما بعد از اون داشتیم در مورد حضور کلیر صحبت می‌کردیم.
تنها تفاوت لوگوی EV طرح و رنگ پس زمینش بود.
ماجرای اصلی Revelations توی سه تا کشتی و روی آب روایت می‌شد. تم سرد بودو رنگ لوگو آبی.

این تمیه که اینونتری، و کل HUD های بازی (منوی اسلحه‌ها، گل و نقشه) رو آبی کرد و رنگ لباس شخصیت اصلی رو هم تحت تأثیر قرار داد:
یا لوگوتایپ آن‌چه گذشت:

اگر یک عنوان فرضی به اسم Enhanced Veronika دست این تیم باشه و بخواد با یک زندان پر از نورهای قرمز و گرم شروع بشه:
دستبندهایی که نارنجی رنگ خطرشون:
کل HUD ها: منوی اسلحه، آیتم، و حتی کلیدهای راهنما به رنگ نارنجی:
رنگ لباس کاراکتر این:
و این لوگوتایپه آن‌چه خواهید دید باشه:
فکر می‌کنید با توجه به این‌که کار دست همون تیم هست و یک لوگوتایپ هم از این شماره دیدیم (Next Time)، لوگو تایپ اصلی به چه رنگ و طرحی باشه؟
اگر قرار باشه شماره‌ای برای ادامه‌ی CV ساخته بشه -با توجه به این‌که شماره نداشت- چه اسمی بهترین انتخاب به‌نظر میاد و می‌تونه مفهوم ارتباط دو شماره رو بهتر بیان کنه؟

با این همه تطابق، چه گرافیکی و چه داستانی با توجه به نام، جای شک می‌مونه که Revelations 2 همون لوگو تایپ لیک شده‌ست؟

تاریخ رلیز 17 فوریه روی PSN اعلام شده;) که البته رسمی نیست.

آخرین ویرایش:
شباهت شدید لوگوی Enhanced Veronica با رولیشنز اتفاقی بود یعنی؟ حضور کلیر تو همین لو‌گوی Enhanced Veronica برای من یکی قطعی شد و خیلی‌ها این‌جا موافق بودن. تمام این‌ها اتفاقی بود؟ ما بعد از اون داشتیم در مورد حضور کلیر صحبت می‌کردیم.
تنها تفاوت لوگوی EV طرح و رنگ پس زمینش بود.
ماجرای اصلی Revelations توی سه تا کشتی و روی آب روایت می‌شد. تم سرد بودو رنگ لوگو آبی.

این تمیه که اینونتری، و کل HUD های بازی (منوی اسلحه‌ها، گل و نقشه) رو آبی کرد و رنگ لباس شخصیت اصلی رو هم تحت تأثیر قرار داد:
یا لوگوتایپ آن‌چه گذشت:

اگر یک عنوان فرضی به اسم Enhanced Veronika دست این تیم باشه و بخواد با یک زندان پر از نورهای قرمز و گرم شروع بشه:
دستبندهایی که نارنجی رنگ خطرشون:
کل HUD ها: منوی اسلحه، آیتم، و حتی کلیدهای راهنما به رنگ نارنجی:
رنگ لباس کاراکتر این:
و این لوگوتایپه آن‌چه خواهید دید باشه:
فکر می‌کنید با توجه به این‌که کار دست همون تیم هست و یک لوگوتایپ هم از این شماره دیدیم (Next Time)، لوگو تایپ اصلی به چه رنگ و طرحی باشه؟
اگر قرار باشه شماره‌ای برای ادامه‌ی CV ساخته بشه -با توجه به این‌که شماره نداشت- چه اسمی بهترین انتخاب به‌نظر میاد و می‌تونه مفهوم ارتباط دو شماره رو بهتر بیان کنه؟

با این همه تطابق، چه گرافیکی و چه داستانی با توجه به نام، جای شک می‌مونه که Revelations 2 همون لوگو تایپ لیک شده‌ست؟

تاریخ رلیز 17 فوریه روی PSN اعلام شده;) که البته رسمی نیست.

این که ماجرای رسمی بازی تمش به قول خودت آبیه و و توی آبه یا رولیشنز 2 قرمزه دلیل نمیشه که این لوگو رسمی باشه باید هم اینطور باشه توقع داشتی با این حال و هوای دریایی بازی رنگ لوگو نارنجی باشه اینونتوری هم قرمز؟؟؟ :d یا این یکی برعکس آبی باشه؟؟؟ اون باز رولیشنز تا حدودی ترسناک بود این یکی یه جورایی مثل فیلم های اسلشر هم هست و طبیعیه که توی این جور اتمسفر ها خون و رنگ قرمز حرف اول رو میزنه! این لوگو EV ناشیانه و آماتورترین لوگویی که میتونست طراحی بشه و برای یک عنوان رزیدنت ایول اتفاقا من به خاطر شباهت بیش از اندازش با لوگوی قبلی میگم ساختگیه واسه یه فتشاپ کار نه چنان حرفه ای درست کردن این لوگو نهایت 1 ساعت زمان میبره! اگه این موضوع حقیقت داشته باشه واقعا بالاخره سر گربه ازتوی کیف در میاد :)

آخرین ویرایش:
این که ماجرای رسمی بازی تمش به قول خودت آبیه و و توی آبه یا رولیشنز 2 قرمزه دلیل نمیشه که این لوگو رسمی باشه باید هم اینطور باشه توقع داشتی با این حال و هوای دریایی بازی رنگ لوگو نارنجی باشه اینونتوری هم قرمز؟؟؟ :d یا این یکی برعکس آبی باشه؟؟؟ اون باز رولیشنز تا حدودی ترسناک بود این یکی یه جورایی مثل فیلم های اسلشر هم هست و طبیعیه که توی این جور اتمسفر ها خون و رنگ قرمز حرف اول رو میزنه! این لوگو EV ناشیانه و آماتورترین لوگویی که میتونست طراحی بشه و برای یک عنوان رزیدنت ایول اتفاقا من به خاطر شباهت بیش از اندازش با لوگوی قبلی میگم ساختگیه واسه یه فتشاپ کار نه چنان حرفه ای درست کردن این لوگو نهایت 1 ساعت زمان میبره! اگه این موضوع حقیقت داشته باشه واقعا بالاخره سر گربه ازتوی کیف بیرون در میاد :)

طراحی لوگوی قبلی چقد زمان می‌بره؟ اتفاقا به شدت حرفه‌ای تر از لوگوتایپ الآنه که من رسما از نگاه بهش بدم میاد. شدیدا شلوغ و کودکانه.
البته همین فونت و طرح کم حالی که می‌بینی هم هزار بار زیرو رو شده. برای نمونه لوگو تایپ سونی. شاید فکر کنی فقط تایپ کردن اسم‌شو! 4 تا کاراکتر داره و تموم. اما یکی از ده تای اول تو دنیاست.
اینو نگو، ناشیانه‌ترین تو این سری همین Revelations 2 هست.
اتفاقا شباهتش به رولیشنز یک دلیل محکم دیگه‌ست! تیم امضای خودش رو گذاشته! اون موقع کی خبر داشت این تیم داره کار می‌کنه؟!
خب پس قبول داری این لوگو تایپ بدجوری پیش‌گویی داشته از ماه‌ها قبل! چه طرحش از لحاظ فضا، چه عنوانش از نظر داستانی و چه شباهتش به رولیشنز.
این لوگو تایپ سه هفته قبل از E3 بیرون اومد.

آخرین ویرایش:
طراحی لوگوی قبلی چقد زمان می‌بره؟ اتفاقا به شدت حرفه‌ای تر از لوگوتایپ الآنه که من رسما از نگاه بهش بدم میاد. شدیدا شلوغ و کودکانه.
البته همین فونت و طرح کم حالی که می‌بینی هم هزار بار زیرو رو شده. برای نمونه لوگو تایپ سونی. شاید فکر کنی فقط تایپ کردن اسم‌شو! 4 تا کاراکتر داره و تموم. اما یکی از ده تای اول تو دنیاست.
اینو نگو، ناشیانه‌ترین تو این سری همین Revelations 2 هست.
اتفاقا شباهتش به رولیشنز یک دلیل محکم دیگه‌ست! تیم امضای خودش رو گذاشته! اون موقع کی خبر داشت این تیم داره کار می‌کنه؟!
خب پس قبول داری این لوگو تایپ بدجوری پیش‌گویی داشته از ماه‌ها قبل! چه طرحش از لحاظ فضا، چه عنوانش از نظر داستانی و چه شباهتش به رولیشنز.
این لوگو تایپ سه هفته قبل از E3 بیرون اومد.

یعنی چی اون موقع کی خبر داشت این تیم داره کار میکنه؟؟؟ مگه قراره همه از همه چی خبر داشته باشن؟؟؟؟ تنها پیشگوییش رابطش با کد ورنیکا بوده دیگه!!! الان مخوای بگی که اون لوگوی قبلی Enhanced Veronica از این یکی بهتره؟؟؟؟ !!!!!!!!!

یعنی چی اون موقع کی خبر داشت این تیم داره کار میکنه؟؟؟ مگه قراره همه از همه چی خبر داشته باشن؟؟؟؟ تنها پیشگوییش رابطش با کد ورنیکا بوده دیگه!!! الان مخوای بگی که اون لوگوی قبلی Enhanced Veronica از این یکی بهتره؟؟؟؟ !!!!!!!!!
داداش یه ساعت نشستم از تفاوت تم بازی نوشتم و این‌که اگه روی لوگوی رولیشنز رنگ آبی اعمال شد، روی این یکی می‌بایست نارنجی می‌بود. خودتم قبول کردی که تم نارنجی رنگش مختص همین فضاست! HUD و حتی لوگوی Next Time. دیدن این رنگ در لوگویی با یوینفرم رولیشنز از چند ماه قبل پیشگویی نیست؟ این خیلی قبل‌تر از معرفی بازی اومده! با یونیفرم رولیشنز و تم نارنجی.
گفتم:
این یعنی اون موقع این شباهت به لوگوی رولیشنز داشت یه چیزی می‌گفت که ما الآن می‌تونیم بفهمیم. چیزی که الان دیدیم. یعنی با یکم ذکاوت می‌تونستیم فضای رولیشنز 2 رو هم متوجه بشیم! حتی حدود رنگ لباس کلیر! اون موقع کسی نمی‌دونست تیم رولیشنز داره کاری انجام می‌ده و این لوگوی به شدت شبیه رولیشنز 1 لیک شد.

معلومه می‌گم بهتره! هر دو کار رو پیش هر استاد گرافیک که خودت معرفی کنی می‌بریم!
لوگوی رولیشنز 2 کودکانس! یا باید ساده باشه یا اگر پیچیده، چیزی مثل اعداد از بعد 4. هیچ تناسبی تو این لوگو وجود نداره.
این لوگوتایپ از ده‌تای اوله دنیاست:
اگر فکر می‌کنی کار یک ساعت یک فتوشاپ کاره اشتباه می‌کنی.

استیو جابز واسه این لوگو صد هزار دلار (بیشتر از 320 میلیون تومن) اونم در سی سال پیش(!!) پول داد:d:

پیشگویی‌های لوگوی EV با توجه به کل مطالب و عکس‌هایی که گذاشتم این سه مورده:

1- فضای حاکم بر بازی و حتی رنگ منوها و حدود رنگ لباس کاراکتر اصلی.
2- داستان ادامه‌ای بر کد ورونیکاست و بازگشت کلیر.
3- تیم رولیشنز داره روش کار می‌کنه.

آخرین ویرایش:
داداش یه ساعت نشستم از تفاوت تم بازی نوشتم و این‌که اگه روی لوگوی رولیشنز رنگ آبی اعمال شد، روی این یکی می‌بایست نارنجی می‌بود. خودتم قبول کردی که تم نارنجی رنگش مختص همین فضاست! HUD و حتی لوگوی Next Time. دیدن این رنگ در لوگویی با یوینفرم رولیشنز از چند ماه قبل پیشگویی نیست؟ این خیلی قبل‌تر از معرفی بازی اومده! با یونیفرم رولیشنز و تم نارنجی.
گفتم:

من که نمیفهمم چی میگی هر چی میگم ساده صحبت کن ما سواد درست حسابی نداریم تو همون ره خودتو میری :d لوگو با یونیفرم رولیشنز منظورت لوگوی رولیشنز هست دیگه خب! رنگ لوگو همیشه ربطی به منو ها ورنگ لباس نداره الان لوگوی رزیدنت ایول 5 چه رنگیه؟؟؟ رنگ لباساشون چه رنگیه رنگ منو ها چه رنگیه؟؟؟ این لوگو با اتمسفر بازی بیشتر تناسب داره تا اون! اون نکست تایم که گفتی زرد بود نمیدونم به این چی میگن دقیقا وسط تریلر های فیلم هه میاد چند مورد مثل این حالا یک متن دیگه به خاطر جذاب نشون دادن ولی دلیل نمیشه این رنگ با لوگوی بازی یکی باشه که! حالا شاید هم حرف تو و نیما درست باشه من نمیگم نه اصلا امکان نداره اما به نظر من اینطوریه! حالا بعدا معلوم میشه!

[FONT=&amp]در واقع [/FONT][FONT=&amp]Enhanced Veronica[/FONT][FONT=&amp] بهترین اسمی بود که کپکام میتونست روی بازی بذاره.وقتی میگیم رولیشنز 2 ذهن آدم میره سمت رولیشنز 1 و یک داستان کاملا فرعی و اضافی واسه یک کنسول دستی.ولی وقتی میگیم [/FONT][FONT=&amp]Enhanced Veronica[/FONT][FONT=&amp] ذهنمون میره سمت کد ورونیکا و یک داستان به
شدت مهم و غنی واسه کنسول های اصلی.حالا کدوم بهتره؟اصلا از لحاظ داستانی حساب میکنیم.وقتی میگیم رولیشنز 2 یعنی ادامه ی داستان رولیشنز و وقتی میگیم [/FONT][FONT=&amp]Enhanced Veronica[/FONT][FONT=&amp] یعنی ادامه ی داستان کد ورونیکا.حالا این بازی ادامه ی داستان کدومه؟[/FONT]
دقیقن! ولی فقط یه مشکلی هست. داستان اشفوردها و ورونیکا تو همون شماره تموم شد! باید اسمش را میذاشتن:
code name: STEVE
:d
یه سوال، ریچل کی بود؟ من یادم نمیاد :d توی rev بودش؟

دقیقن! ولی فقط یه مشکلی هست. داستان اشفوردها و ورونیکا تو همون شماره تموم شد! باید اسمش را میذاشتن:
code name: STEVE
:d
یه سوال، ریچل کی بود؟ من یادم نمیاد :d توی rev بودش؟
هنوز که معلوم نیست استیو توی این نسخه باشه اصلا زنده بشه یا مرده .البته حتما ازش اسمی برده میشه
ریچل (یا راشل) تو رولیشنز بود همون شخصیت زنیه که موهای بلوندی داشت و همواره دیده میشه که موهاش روی یه طرف چشمانش رو پوشونده و شغلش هم نماینده گروه FBCضد بیوتروریسم دولت فدرال امریکا بوده و همسر ریموند وستر هم هست که به خاطر تحقیق به کشتی کوئین زنوبیا فرستاده میشه که بعدش از بد شانسی به یه اسلیم تبدیل شد که جیل و پارکر پس از چندین بار درگیری نهایتا اونو میکشه
یادت اومد کدوم رو میگم؟

خطاب به دوست خوبم حمید:

حمید جان،شک نکن که Enhanced Veronica اسم اصلی بازی بوده.من از نظر شخص خاصی حمایت نمیکنم و فقط نظر شخصی خودم رو میگم.اینها رو قبلا هم گفتم و خودت هم میدونی.ولی اینبار سعی میکنم ساده تر و واضح تر برات توضیح بدم.گرچه مطمئنم تو باسوادتر و فهمیم تر از این هستی که نیازی به توضیح روشن و واضح باشه.فکر نکن دارم هندونه زیر بغلت میذارم.من و تو همدیگرو خوب میشناسیم.پس باهم تعارف نداریم!

خب،بریم سر اصل مطلب....دقیقا همون موقعی که عکس Enhanced Veronica لیک شد،شایعه شد که شخصیت اصلی بازی کسی هست که بیش از یک دهه نبوده و همه ی ذهن ها به سمت کلیر رفت.علاوه بر اینکه اسم بازی هم شدیدا با داستانی که برای کلیر انتظار داشتیم مطابقت داشت.بعد از مدتی رولیشنز 2 رسما تایید شد و حضور کلیر در اون هم تایید شد.همون زمان من تلفنی بهت گفتم که این همون Enhanced Veronica بوده که اسمشو عوض کردن.ولی تو گفتی نه.تا اینکه اخیرا کپکام رسما اعلام کرد که بازی اصلا به عنوان رولیشنز ساخته نشده بوده و بعدا اسمش رو عوض کردن.اونجا بود که دیگه کوچکترین شکی برای من نموند که اسم اولیه ی بازی همون Enhanced Veronica بوده.ولی تو هنوز حرف خودت رو میزنی!

علاوه بر اینکه به قول علی،بیشترین رنگی که در رولیشنز 1 وجود داشت رنگ آبی بود.(علی دقیقا اشاره کرد که این رنگ کجاها استفاده شده بوده) و دیدیم که رنگ لوگوی اصلی بازی هم آبی بود.رنگی که برای لوگوی Enhanced Veronica انتخاب شده بود هم نارنجی بود و حالا پس از تایید رولیشنز 2 ما داریم می بینیم که بیشترین رنگی که در این بازی استفاده شده رنگ نارنجی هست!(علی تک تک نام برد که کجاها استفاده شده) دیگه باید چه اتفاقی بیفته که قبول کنی این همون بوده؟:d

و نکته ی بسیار مهم دیگری که نمیدونم علی بهش اشاره کرده بود یا نه.ولی به هر حال میگم.ببین،لوگوی Enhanced Veronica دقیقا با طرح و فونت لوگوی رولیشنز 1 ساخته شده بود.اون موقع کسی نمیدونست که تیم رولیشنز 1 این لوگو رو درست کرده.چون حتی در واقعی بودن لوگو هم شک داشتیم.(گرچه من همون موقع هم گفتم که لوگو دقیقا با سبک و ترکیب لوگوی رولیشنز طراحی شده) ولی جالب اینجاست که الآن ما فهمیدیم که همون تیم رولیشنز 1 داره روی رولیشنز 2 کار میکنه.خب کاملا واضحه که لوگوی Enhanced Veronica رو هم خودشون درست کرده بودن.چون Enhanced Veronica و رولیشنز 2 در واقع یک بازی هستند که اسمش عوض شده.(حتی الآن هم که اسمش عوض شده،باز هم همون طرح و فونت رو حفظ کرده) گرچه اون موقع هنوز اسم بازی رولیشنز 2 نبوده،ولی به هر حال چون خودشون سازنده ی رولیشنز 1 بودند،برای نوشتن Enhanced Veronica هم از همون فونت استفاده کرده بودند.در واقع یکجور امضا براشون محسوب میشه.از لحاظ طراحی هم اصلا از لوگوی رولیشنز 1 کمتر نبود.دقیقا به همون سبک و با همون ترکیب طراحی شده بود.کاملا مشخصه که یک نفر هر دو درستشون کرده بوده!

نکته ی بسیار مهم دیگه اینکه لوگوی Enhanced Veronica رو سایت رسمی رزیدنت اویل،در پس زمینش گذاشت بود که سریع برداشت.ولی قبل از اون ازش عکس گرفتن.این عکس رو با دقت ببینید:

http://media.psu.com/media/articles/image/ResidentEvilEnhancedVeronica.jpg

این عکس از روی کامپیوتری گرفته شده که به سایت رسمی رزیدنت اویل وصل بوده.کاملا مشخصه که یارو وارد اینترنت شده و توی سایته.حتی آدرس سایت هم اون بالا هست.دقیقا اولی که وارد این سایت میشیم همین صفحه میاد که در ابتدا باید تاریخ تولدمون رو وارد کنیم و بعد وارد سایت بشیم.اینم آدرس سایت:(البته بعد از تایید ریمیک HD و رولیشنز 2 غالبش یک ذره عوض شده.)

http://www.capcom.co.jp/rev2/index.php?os=1

اون موقع این لوگو رو روی پس زمینه ی سایت گذاشتن که سریع حذف شد.ولی ازش عکس گرفتن.و نکته ی مهم اینجاست که فقط مسولین رسمی کپکام حق دخالت در این سایت و عوض کردن عکس های اون رو دارند نه افراد متفرقه.کپکام هم دیوانه نیست که بیاد عکس فیک بذاره.البته باز لازم نیست که ثابت کنین این عکس توی سایت رسمی نبوده و ....من این رو فقط به عنوان یک نکته ی قابل تامل گفتم.وگرنه حتی اگه این قضیه هم حقیقت نداشته باشه (که به نظر من داره)،به خاطر دلایل قبلی هم که شده،در من اینکه اسم بازی Enhanced Veronica بوده شک ندارم!

و مشخص میشه که اسمش اون بوده یا نه.اگه اسم بازی Enhanced Veronica بوده (که قطعا بوده)،این عبارت اسم ویروس جدیدی هست که در بازی وجود داره.پس اگه پس از ریلیز بازی ویروسی با این اسم رو دیدی،مطمئن باش که این همون بازی هست.بالاخره تا چند ماه آینده،همه چیز مشخص میشه.گرچه برای همین از همین الآن مشخصه!:d

خطاب به میشا:

میشا جان،وقتی میگیم Enhanced Veronica منظورمون خاندان آشفورد و ورونیکا آشفورد نیست.ورونیکا اینجا از اسم ویروس T-Veronica گرفته شده.آشفوردها نابود شدن.ویروس T-Veronica که هنوز هست.بعدش هم Enhanced Veronica قطعا اسم ویروس جدیدی هست که در بازی وجود داره.همونطور که از اسمش هم پیداست،یک نمونه ی جهش یافته از ویروس T-Veronica.بنابراین این اسم کاملا مناسب این بازی بوده.واقعا حیف!

آخرین ویرایش:
خطاب به دوست خوبم حمید:

حمید جان،شک نکن که Enhanced Veronica اسم اصلی بازی بوده.من از نظر شخص خاصی حمایت نمیکنم و فقط نظر شخصی خودم رو میگم.اینها رو قبلا هم گفتم و خودت هم میدونی.ولی اینبار سعی میکنم ساده تر و واضح تر برات توضیح بدم.گرچه مطمئنم تو باسوادتر و فهمیم تر از این هستی که نیازی به توضیح روشن و واضح باشه.فکر نکن دارم هندونه زیر بغلت میذارم.من و تو همدیگرو خوب میشناسیم.پس باهم تعارف نداریم!

خب،بریم سر اصل مطلب....دقیقا همون موقعی که عکس Enhanced Veronica لیک شد،شایعه شد که شخصیت اصلی بازی کسی هست که بیش از یک دهه نبوده و همه ی ذهن ها به سمت کلیر رفت.علاوه بر اینکه اسم بازی هم شدیدا با داستانی که برای کلیر انتظار داشتیم مطابقت داشت.بعد از مدتی رولیشنز 2 رسما تایید شد و حضور کلیر در اون هم تایید شد.همون زمان من تلفنی بهت گفتم که این همون Enhanced Veronica بوده که اسمشو عوض کردن.ولی تو گفتی نه.تا اینکه اخیرا کپکام رسما اعلام کرد که بازی اصلا به عنوان رولیشنز ساخته نشده بوده و بعدا اسمش رو عوض کردن.اونجا بود که دیگه کوچکترین شکی برای من نموند که اسم اولیه ی بازی همون Enhanced Veronica بوده.ولی تو هنوز حرف خودت رو میزنی!

علاوه بر اینکه به قول علی،بیشترین رنگی که در رولیشنز 1 وجود داشت رنگ آبی بود.(علی دقیقا اشاره کرد که این رنگ کجاها استفاده شده بوده) و دیدیم که رنگ لوگوی اصلی بازی هم آبی بود.رنگی که برای لوگوی Enhanced Veronica انتخاب شده بود هم نارنجی بود و حالا پس از تایید رولیشنز 2 ما داریم می بینیم که بیشترین رنگی که در این بازی استفاده شده رنگ نارنجی هست!(علی تک تک نام برد که کجاها استفاده شده) دیگه باید چه اتفاقی بیفته که قبول کنی این همون بوده؟:d

و نکته ی بسیار مهم دیگری که نمیدونم علی بهش اشاره کرده بود یا نه.ولی به هر حال میگم.ببین،لوگوی Enhanced Veronica دقیقا با طرح و فونت لوگوی رولیشنز 1 ساخته شده بود.اون موقع کسی نمیدونست که تیم رولیشنز 1 این لوگو رو درست کرده.چون حتی در واقعی بودن لوگو هم شک داشتیم.(گرچه من همون موقع هم گفتم که لوگو دقیقا با سبک و ترکیب لوگوی رولیشنز طراحی شده) ولی جالب اینجاست که الآن ما فهمیدیم که همون تیم رولیشنز 1 داره روی رولیشنز 2 کار میکنه.خب کاملا واضحه که لوگوی Enhanced Veronica رو هم خودشون درست کرده بودن.چون Enhanced Veronica و رولیشنز 2 در واقع یک بازی هستند که اسمش عوض شده.(حتی الآن هم که اسمش عوض شده،باز هم همون طرح و فونت رو حفظ کرده) گرچه اون موقع هنوز اسم بازی رولیشنز 2 نبوده،ولی به هر حال چون خودشون سازنده ی رولیشنز 1 بودند،برای نوشتن Enhanced Veronica هم از همون فونت استفاده کرده بودند.در واقع یکجور امضا براشون محسوب میشه.از لحاظ طراحی هم اصلا از لوگوی رولیشنز 1 کمتر نبود.دقیقا به همون سبک و با همون ترکیب طراحی شده بود.کاملا مشخصه که یک نفر هر دو درستشون کرده بوده!

نکته ی بسیار مهم دیگه اینکه لوگوی Enhanced Veronica رو سایت رسمی رزیدنت اویل،در پس زمینش گذاشت بود که سریع برداشت.ولی قبل از اون ازش عکس گرفتن.این عکس رو با دقت ببینید:

http://media.psu.com/media/articles/image/ResidentEvilEnhancedVeronica.jpg

این عکس از روی کامپیوتری گرفته شده که به سایت رسمی رزیدنت اویل وصل بوده.کاملا مشخصه که یارو وارد اینترنت شده و توی سایته.حتی آدرس سایت هم اون بالا هست.دقیقا اولی که وارد این سایت میشیم همین صفحه میاد که در ابتدا باید تاریخ تولدمون رو وارد کنیم و بعد وارد سایت بشیم.اینم آدرس سایت:(البته بعد از تایید ریمیک HD و رولیشنز 2 غالبش یک ذره عوض شده.)

RESIDENT EVIL REVELATIONS 2

اون موقع این لوگو رو روی پس زمینه ی سایت گذاشتن که سریع حذف شد.ولی ازش عکس گرفتن.و نکته ی مهم اینجاست که فقط مسولین رسمی کپکام حق دخالت در این سایت و عوض کردن عکس های اون رو دارند نه افراد متفرقه.کپکام هم دیوانه نیست که بیاد عکس فیک بذاره.البته باز لازم نیست که ثابت کنین این عکس توی سایت رسمی نبوده و ....من این رو فقط به عنوان یک نکته ی قابل تامل گفتم.وگرنه حتی اگه این قضیه هم حقیقت نداشته باشه (که به نظر من داره)،به خاطر دلایل قبلی هم که شده،در من اینکه اسم بازی Enhanced Veronica بوده شک ندارم!

و مشخص میشه که اسمش اون بوده یا نه.اگه اسم بازی Enhanced Veronica بوده (که قطعا بوده)،این عبارت اسم ویروس جدیدی هست که در بازی وجود داره.پس اگه پس از ریلیز بازی ویروسی با این اسم رو دیدی،مطمئن باش که این همون بازی هست.بالاخره تا چند ماه آینده،همه چیز مشخص میشه.گرچه برای همین از همین الآن مشخصه!:d

خطاب به میشا:

میشا جان،وقتی میگیم Enhanced Veronica منظورمون خاندان آشفورد و ورونیکا آشفورد نیست.ورونیکا اینجا از اسم ویروس T-Veronica گرفته شده.آشفوردها نابود شدن.ویروس T-Veronica که هنوز هست.بعدش هم Enhanced Veronica قطعا اسم ویروس جدیدی هست که در بازی وجود داره.همونطور که از اسمش هم پیداست،یک نمونه ی جهش یافته از ویروس T-Veronica.بنابراین این اسم کاملا مناسب این بازی بوده.واقعا حیف!

نیما جان قبول اما بعدش دقیاق کی عکس از سایت رزیدنت ایول با لوگوی رزیدن تایول ریمیک 3 هم لیک شد یعنی اون هم حقیقت داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or