خطاب به دوست خوبم حمید:
حمید جان،شک نکن که Enhanced Veronica اسم اصلی بازی بوده.من از نظر شخص خاصی حمایت نمیکنم و فقط نظر شخصی خودم رو میگم.اینها رو قبلا هم گفتم و خودت هم میدونی.ولی اینبار سعی میکنم ساده تر و واضح تر برات توضیح بدم.گرچه مطمئنم تو باسوادتر و فهمیم تر از این هستی که نیازی به توضیح روشن و واضح باشه.فکر نکن دارم هندونه زیر بغلت میذارم.من و تو همدیگرو خوب میشناسیم.پس باهم تعارف نداریم!
خب،بریم سر اصل مطلب....دقیقا همون موقعی که عکس Enhanced Veronica لیک شد،شایعه شد که شخصیت اصلی بازی کسی هست که بیش از یک دهه نبوده و همه ی ذهن ها به سمت کلیر رفت.علاوه بر اینکه اسم بازی هم شدیدا با داستانی که برای کلیر انتظار داشتیم مطابقت داشت.بعد از مدتی رولیشنز 2 رسما تایید شد و حضور کلیر در اون هم تایید شد.همون زمان من تلفنی بهت گفتم که این همون Enhanced Veronica بوده که اسمشو عوض کردن.ولی تو گفتی نه.تا اینکه اخیرا کپکام رسما اعلام کرد که بازی اصلا به عنوان رولیشنز ساخته نشده بوده و بعدا اسمش رو عوض کردن.اونجا بود که دیگه کوچکترین شکی برای من نموند که اسم اولیه ی بازی همون Enhanced Veronica بوده.ولی تو هنوز حرف خودت رو میزنی!
علاوه بر اینکه به قول علی،بیشترین رنگی که در رولیشنز 1 وجود داشت رنگ آبی بود.(علی دقیقا اشاره کرد که این رنگ کجاها استفاده شده بوده) و دیدیم که رنگ لوگوی اصلی بازی هم آبی بود.رنگی که برای لوگوی Enhanced Veronica انتخاب شده بود هم نارنجی بود و حالا پس از تایید رولیشنز 2 ما داریم می بینیم که بیشترین رنگی که در این بازی استفاده شده رنگ نارنجی هست!(علی تک تک نام برد که کجاها استفاده شده) دیگه باید چه اتفاقی بیفته که قبول کنی این همون بوده؟:d
و نکته ی بسیار مهم دیگری که نمیدونم علی بهش اشاره کرده بود یا نه.ولی به هر حال میگم.ببین،لوگوی Enhanced Veronica دقیقا با طرح و فونت لوگوی رولیشنز 1 ساخته شده بود.اون موقع کسی نمیدونست که تیم رولیشنز 1 این لوگو رو درست کرده.چون حتی در واقعی بودن لوگو هم شک داشتیم.(گرچه من همون موقع هم گفتم که لوگو دقیقا با سبک و ترکیب لوگوی رولیشنز طراحی شده) ولی جالب اینجاست که الآن ما فهمیدیم که همون تیم رولیشنز 1 داره روی رولیشنز 2 کار میکنه.خب کاملا واضحه که لوگوی Enhanced Veronica رو هم خودشون درست کرده بودن.چون Enhanced Veronica و رولیشنز 2 در واقع یک بازی هستند که اسمش عوض شده.(حتی الآن هم که اسمش عوض شده،باز هم همون طرح و فونت رو حفظ کرده) گرچه اون موقع هنوز اسم بازی رولیشنز 2 نبوده،ولی به هر حال چون خودشون سازنده ی رولیشنز 1 بودند،برای نوشتن Enhanced Veronica هم از همون فونت استفاده کرده بودند.در واقع یکجور امضا براشون محسوب میشه.از لحاظ طراحی هم اصلا از لوگوی رولیشنز 1 کمتر نبود.دقیقا به همون سبک و با همون ترکیب طراحی شده بود.کاملا مشخصه که یک نفر هر دو درستشون کرده بوده!
نکته ی بسیار مهم دیگه اینکه لوگوی Enhanced Veronica رو سایت رسمی رزیدنت اویل،در پس زمینش گذاشت بود که سریع برداشت.ولی قبل از اون ازش عکس گرفتن.این عکس رو با دقت ببینید:
http://media.psu.com/media/articles/image/ResidentEvilEnhancedVeronica.jpg
این عکس از روی کامپیوتری گرفته شده که به سایت رسمی رزیدنت اویل وصل بوده.کاملا مشخصه که یارو وارد اینترنت شده و توی سایته.حتی آدرس سایت هم اون بالا هست.دقیقا اولی که وارد این سایت میشیم همین صفحه میاد که در ابتدا باید تاریخ تولدمون رو وارد کنیم و بعد وارد سایت بشیم.اینم آدرس سایت

البته بعد از تایید ریمیک HD و رولیشنز 2 غالبش یک ذره عوض شده.)
RESIDENT EVIL REVELATIONS 2
اون موقع این لوگو رو روی پس زمینه ی سایت گذاشتن که سریع حذف شد.ولی ازش عکس گرفتن.و نکته ی مهم اینجاست که فقط مسولین رسمی کپکام حق دخالت در این سایت و عوض کردن عکس های اون رو دارند نه افراد متفرقه.کپکام هم دیوانه نیست که بیاد عکس فیک بذاره.البته باز لازم نیست که ثابت کنین این عکس توی سایت رسمی نبوده و ....من این رو فقط به عنوان یک نکته ی قابل تامل گفتم.وگرنه حتی اگه این قضیه هم حقیقت نداشته باشه (که به نظر من داره)،به خاطر دلایل قبلی هم که شده،در من اینکه اسم بازی Enhanced Veronica بوده شک ندارم!
و مشخص میشه که اسمش اون بوده یا نه.اگه اسم بازی Enhanced Veronica بوده (که قطعا بوده)،این عبارت اسم ویروس جدیدی هست که در بازی وجود داره.پس اگه پس از ریلیز بازی ویروسی با این اسم رو دیدی،مطمئن باش که این همون بازی هست.بالاخره تا چند ماه آینده،همه چیز مشخص میشه.گرچه برای همین از همین الآن مشخصه!:d
خطاب به میشا:
میشا جان،وقتی میگیم Enhanced Veronica منظورمون خاندان آشفورد و ورونیکا آشفورد نیست.ورونیکا اینجا از اسم ویروس T-Veronica گرفته شده.آشفوردها نابود شدن.ویروس T-Veronica که هنوز هست.بعدش هم Enhanced Veronica قطعا اسم ویروس جدیدی هست که در بازی وجود داره.همونطور که از اسمش هم پیداست،یک نمونه ی جهش یافته از ویروس T-Veronica.بنابراین این اسم کاملا مناسب این بازی بوده.واقعا حیف!