hmd2009
کاربر سایت
میگی تو اسپویلر بذار؟! سر چارراهه اینجا؟ نگفتم من بعد؟! میگشتی شاید چیز دیگه هم پیدا میشد! اول میای تو پروفایل میگی کلامم یاد گوینده راز بقا میندازت حالا اینجا میگم باشه صداتو میبری بالاتر!؟! چه زود دوستان ما هم لایک میکنن!
دو تا شماره داره میاد اما هیچ صحبتی اینجا نیست. تاپیک خلوته و واسه همین تا حالا مشکلی نبود و کسی معترض نشد. باشه گفتنم فقط واسه احترام به شخص تو بود اما تکرار حرفت این احترامو گرفت. عکسی هم که میذارم خبر دسته اولیه که فرداش تو صفحهی خودت میاد.
تو هیچ تاپیکی جز اینجا نیستم؛ یعنی گیمر نیستمو حتی حوصله اینکه ازت خوشم نیاد رو برعکس تو ندارم.
مشکل داری با خودت فکر کنم! من فقط گفتم عکس های به اون بزرگی رو توی اسپویلر بزار که صفحه راحت تر باز بشه ! صدای منم شنیدی که بردم بالا ؟؟؟ عجب ها! من بعد!؟؟؟ خودت معنیشو بگو! صفحه خودم رو خودم اداره میکنم و هیچ ربطی به این موضوع نداره! خیلی از خبرها اول تو صفحه ی من میاد بعد Re.ir بعد اینجا! ضمنا من از کسی اینجا بدم نمیاد!
- - -ویرایش - - -
جالب اینجاست که میگن اصلا ویروسی در کار نیست پس بقیه موجودات و دشمنای بازی از کجا اومدن از تاریکی؟

اینا کلا با زامبی مشکل پیدا کردن! همیشه دنبال یک ایده ی جدید به جای زامبی ها هستند. نیمدونم تا چه اندازه این ایدهشون موفق میشه! امید زیادی به این بازی ندارم. دویدن افلکتد ها هم گند بزرگی به این بازی زده!
آخرین ویرایش: