بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

می‌گی تو اسپویلر بذار؟! سر چارراهه اینجا؟ نگفتم من بعد؟! می‌گشتی شاید چیز دیگه هم پیدا می‌شد! اول میای تو پروفایل می‌گی کلامم یاد گوینده راز بقا می‌ندازت حالا این‌جا می‌گم باشه صداتو می‌بری بالاتر!؟! چه زود دوستان ما هم لایک می‌کنن!
دو تا شماره داره میاد اما هیچ صحبتی این‌جا نیست. تاپیک خلوته و واسه همین تا حالا مشکلی نبود و کسی معترض نشد. باشه گفتنم فقط واسه احترام به شخص تو بود اما تکرار حرفت این احترامو گرفت. عکسی هم که می‌ذارم خبر دسته اولیه که فرداش تو صفحه‌ی خودت میاد.
تو هیچ تاپیکی جز این‌جا نیستم؛ یعنی گیمر نیستمو حتی حوصله این‌که ازت خوشم نیاد رو برعکس تو ندارم.

مشکل داری با خودت فکر کنم! من فقط گفتم عکس های به اون بزرگی رو توی اسپویلر بزار که صفحه راحت تر باز بشه ! صدای منم شنیدی که بردم بالا ؟؟؟ عجب ها! من بعد!؟؟؟ خودت معنیشو بگو! صفحه خودم رو خودم اداره میکنم و هیچ ربطی به این موضوع نداره! خیلی از خبرها اول تو صفحه ی من میاد بعد Re.ir بعد اینجا! ضمنا من از کسی اینجا بدم نمیاد!

- - -ویرایش - - -

همون تریلر گیم پلی که کلیر از توی زندان بیدار میشه. حواسم نبود، 16 دقیقه هست:

کیفیت SD

محیط هاش هم تا اینجایی که دیدیم به نظر میاد همشون یک نواخت باشن و توی یه محیط سر بسته اتفاق میوفتن که اصلا جالب نیست.

جالب اینجاست که میگن اصلا ویروسی در کار نیست پس بقیه موجودات و دشمنای بازی از کجا اومدن از تاریکی؟ :|

اینا کلا با زامبی مشکل پیدا کردن! همیشه دنبال یک ایده ی جدید به جای زامبی ها هستند. نیمدونم تا چه اندازه این ایدهشون موفق میشه! امید زیادی به این بازی ندارم. دویدن افلکتد ها هم گند بزرگی به این بازی زده!
n9v3b3h0udzbiu5suw57.jpg

آخرین ویرایش:
نه مطمئنا بقیه دشمنای بازی به یه ویروس یا هر نوع سلاح زیستی الوده هستن ولی این طور که خودشون میگن افلکتد ها بر اثر شکنجه زیاد دچار جنون شدن و B.O.W نیستن

دیگه بعد از منتشر شدن اویل ویتین قصد ترک تمام سایت ها را دارم. اره دیگه کار من تقریبا تموم شد. شاید روزی که میکامی بازی بسازه برگردم. علاوه بر ان یک سری از کارهای شخصی مثل گرفتن معافی سربازی و رفتن به سرکار و... هم هست که باید انجامش بدم. دیگه حقیقتا حوصله فروم ... ندارم. بسته دیگه میخوای چیکار:-&

اما قبل از رفتن 3 تا اصل هست که بش معتقدم

1- سری بازی رزیدنت اویل به خصوص عناوین شماره دارش همیشه داستان های قدرتمندی داشته است. هیچ کدومشو فراموش نمیکنم! لحظه لحظش تو ذهنم هست

2- رزیدنت شخصیت پردازی های فوق العاده ای داره. البته سری بازی های ژاپنی همیشه این مورد را دارند. بازی هاشون شخصیت پردازی های محکمی داره

3- اصل اخر که بعضی از دوستان با من مخالفت میکردند ساخت رزیدنت توسط کپکام و به اوج رسوندنش بود! به عقیده ی من و طرفدار واقعی رزیدنت یک نفر میتونه این کار را انجام بده و لاغیر

استاد شینجی میکامی. تمام.

کپکام یک نسل فرصت داشت و نتونست. دلیلی هم نداره وقتی یک نفر یا یک شرکت یک کاری را نمیتونه انجام بده ، انجام بده! این ها همش از زندگی واقعیم سرچشمه میگیره. من معتقدم وقتی یک نفر یک کاری را در صورتی که فرصت فراوانی هم داشته نتونسته انجام بده ، باید بده به ان شخصی که میتونه. وسلام

سلام
دوستان توی محیط هایی ک ما نه میتونیم چهره طرف مقابل رو ببینیم نه صداش رو بشنویم و تنها وسیله ارتباط نوشتن هست این کار نیاز به رعایت موارد خاصی داره ک باعث به برداشت های اشتباه و رنجش دوستان نشه.
عزیزانی ک میگن re6 از رولیشن یک جذاب تر بود احساس میکنم جزو طرفدارای قدیمی نباشن ک اصلا ملاک برتری یا پایین تر بودن هم نیست البته. چون فکر نمیکنم کسی ایول رو با نسخه های کلاسیک شروع کرده باشه و نسخه ششم براش جذاب تر از رولیشن یک باشه, با وجود تمام سطحی بودنش!

سلام
دوستان توی محیط هایی ک ما نه میتونیم چهره طرف مقابل رو ببینیم نه صداش رو بشنویم و تنها وسیله ارتباط نوشتن هست این کار نیاز به رعایت موارد خاصی داره ک باعث به برداشت های اشتباه و رنجش دوستان نشه.
عزیزانی ک میگن re6 از رولیشن یک جذاب تر بود احساس میکنم جزو طرفدارای قدیمی نباشن ک اصلا ملاک برتری یا پایین تر بودن هم نیست البته. چون فکر نمیکنم کسی ایول رو با نسخه های کلاسیک شروع کرده باشه و نسخه ششم براش جذاب تر از رولیشن یک باشه, با وجود تمام سطحی بودنش!

جناب hmd2009 میتونستن جوره دیگه ایی مطرح کنن که نکردن ,جناب sog_eros میتونستن جوره دیگه ایی برداشت کنن که نکردن ,به هر حال اینجا فضای مجازیه گاهی اوقات از دنیای بیرون هم ترسناکتر و بی رحم تره , کشش داشته باشه و زود نرنجه بهتره؛ آره دایی

آره Evil 6موسیقی دلپذیری داشت ,اونا که میگن از Revolution سرتره ولشون کن بزار خوش باشن

مشکل داری با خودت فکر کنم! من فقط گفتم عکس های به اون بزرگی رو توی اسپویلر بزار که صفحه راحت تر باز بشه ! صدای منم شنیدی که بردم بالا ؟؟؟ عجب ها! من بعد!؟؟؟ خودت معنیشو بگو! صفحه خودم رو خودم اداره میکنم و هیچ ربطی به این موضوع نداره! خیلی از خبرها اول تو صفحه ی من میاد بعد Re.ir بعد اینجا! ضمنا من از کسی اینجا بدم نمیاد!

جالب اینجاست که میگن اصلا ویروسی در کار نیست پس بقیه موجودات و دشمنای بازی از کجا اومدن از تاریکی؟ :|

اینا کلا با زامبی مشکل پیدا کردن! همیشه دنبال یک ایده ی جدید به جای زامبی ها هستند. نیمدونم تا چه اندازه این ایدهشون موفق میشه! امید زیادی به این بازی ندارم. دویدن افلکتد ها هم گند بزرگی به این بازی زده!
وقتی گفتم "من بعد" تکرار دوبارش بالا بردن نبود؟ من بعد یعنی از این به بعد؛ ما همه چیزو داریم محاوره می‌نویسیم!
یک چند به خیره عمر بگذشت
من بعد بر آن سرم که چندی...
این واسه گلستان سعدیه
:d اونقدم محاوره نیست:d

آره دویدن افلکتدها و حمله به اون شکل اونم در چن دقیقه‌ی اول بدجوری نا امید کنندس! نشون می‌ده که به احتمال قوی با اسلحه هم سرو کار داریم.
اسم Re.ir رو نیار. وقتی شماره‌ای در حال عرضه نیست رسما تعطیله! خود من به شخصه خبرهای بیشتری این‌جا می‌ذارم! دیگه خبری از این سایت نمی‌گیرم. صفحه‌ی خودت خیلی پربارتره!
زامبی‌ها مرده متحرکی هستن که باید خون بخورن. ویروس رو داستان رزیدنت ایول بهشون داد و اونا رو تو نور آفتاب مقاوم کرد! افلکتدها از خود بی‌خودن؛ می‌دون، گاز می‌گیرن و خون می‌خورن! نکته‌ی مهم اینه که ویروس تو بدن‌شون نیست! نمی‌دونم برگشته به عصر زامبی‌های باستانی یا یک داستان قوی در کاره!

آخرین ویرایش:
وقتی گفتم "من بعد" تکرار دوبارش بالا بردن نبود؟ من بعد یعنی از این به بعد؛ ما همه چیزو داریم محاوره می‌نویسیم!

نه من متوجه نشدم منظورت از من بعد چیه :| باید مینوشتی مِن بعد یا حداقل مینوشتی من بعد دیگه میزارم تو اسپویلر!

- - -ویرایش - - -

جناب hmd2009 میتونستن جوره دیگه ایی مطرح کنن که نکردن ,جناب sog_eros میتونستن جوره دیگه ایی برداشت کنن که نکردن ,به هر حال اینجا فضای مجازیه گاهی اوقات از دنیای بیرون هم ترسناکتر و بی رحم تره , کشش داشته باشه و زود نرنجه بهتره؛ آره دایی

آره Evil 6موسیقی دلپذیری داشت ,اونا که میگن از Revolution سرتره ولشون کن بزار خوش باشن

من جور بدی مطرج نکردم تازه نوشتم لطفا!

- - -ویرایش - - -

این افلکتد ها در اصل انسانهایی بودن که از آزمایشات مختلف ناقص بیرون امده ان ولی هنوز مقداری از خوی انسانی رو دارن

خودشون گفتن اون مریضی سنتی و قدیمی که فکر میکنید تو بازی نقشی نداره!

خب حمید حودت در مورد این جونورا چی فکر میکنی؟

من میگم چمیدونم امواج رادیو اکتیویته چیزی رو اینا اثر گذاشته چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه!:d

- - -ویرایش - - -

یک چند به خیره عمر بگذشت
من بعد بر آن سرم که چندی...
این واسه گلستان سعدیه
:d اونقدم محاوره نیست:d

آره دویدن افلکتدها و حمله به اون شکل اونم در چن دقیقه‌ی اول بدجوری نا امید کنندس! نشون می‌ده که به احتمال قوی با اسلحه هم سرو کار داریم.
اسم Re.ir رو نیار. وقتی شماره‌ای در حال عرضه نیست رسما تعطیله! خود من به شخصه خبرهای بیشتری این‌جا می‌ذارم! دیگه خبری از این سایت نمی‌گیرم. صفحه‌ی خودت خیلی پربارتره!
زامبی‌ها مرده متحرکی هستن که باید خون بخورن. ویروس رو داستان رزیدنت ایول بهشون داد و اونا رو تو نور آفتاب مقاوم کرد! افلکتدها از خود بی‌خودن؛ می‌دون، گاز می‌گیرن و خون می‌خورن! نکته‌ی مهم اینه که ویروس تو بدن‌شون نیست! نمی‌دونم برگشته به عصر زامبی‌های باستانی یا یک داستان قوی در کاره!

زامبی های باستانی چیه باز؟ سریال The Strain رو نگاه میکنی؟ :d

جناب

عزیز hmd 2009 مهربان من گفتم مگه بد صبحت کردی ,اون پست دوم دارم که کاری نداری و تو اسپو بزار از این جور حرفها ,من بودم ناراحت نمیشدم ,اما همه که من نیستن ,یا من که همه نیستم ,یا شما که ایشون نیستین ,یا ایشون قرار نیس ما باشن ,به هر حال من اینجامعلم اخلاق نیستم نمی خوامم باشم ؛با جنبه باشید بخاطر این حرفهای بچگانه ناراحت نشید مثلاشما طرفداران اهالی فن Resident Evil هستین من اینجا یه غریبم شما همه دیگه بهتر می شناسید

یه بحث جالب نظرم رو جلب کرد : شماره 6 بهتر بود یا revation?
از نظر من 2 تاشون در یه سطح بودنو بیشتر جنبه حاشیه ای داشتن مثلا نئو امبرلا،کارلا،هلنا تو 6و جسیکا،ریموند،پارکر همه شخصیت های جدید وبدون پیشینه (یا به اصطلاح خودم اززیر به در اومده بودن)
6 که جنبه ودیدگاه کاملاجدیدی داشت ولیrevation سعی داشت خودشو به زور (:d) به سری کلاسیک بچسبونه که با تقلید های سطحی عمرا شبیه سری کلاسیک بشه
دشمنای هردو خیلی الکی و غیر قابل باور بودند سیمونزو هانتر ها نمونه بارزشن

ولی در کل فکر کنم کپکام با تجربه ای که بدست اورده revation2 رو خیلی بهتر بسازه(حداقل از لحاظ داستان)
اکبر جان شاید دیگه داستان نتونه مثل شماره 1تا 5 قوی باشه ولی میتونه سرگرم کننده باشه .همه ما هم فقط همین رو میخوایم
دیگه باید قبول کرد که بعد از 5 داستان کشش مداره و کپکام هم فقط داره بیخودی داستان رو کش میده.این سری شدیدا نیاز به ریبوت داره که من خیلی منتظرشمچون حفره های داستانی زیادی هنوز هست.وگرنه شخصیت منفی که پیشینه قوی داشته باشه دیگه وجود نداره که بتونن داستان قوی بسازن .حالا باز ببینیم چی میشه

جان من دیگه این کفر رو نگو:d:d
کپکام در یک کلام اصن نمیدون ریبوت چی هست:)):)) دویل میکرای رو که دیدید...دانته رو با اون ابهتش تبدیل کرده بودن یه جوجه روانی!:|
فکر میکنن ریبوت یعنی کاراکتررو بندازی تو لباسشویی وارونشو تحویل بدی:|
همون بهتر داستانو کش بده ریبوت نکنه
به نظرم یکی ازشخصیاتی که پیشینه خوبی داره و میشه روش حساب کرد الکس وسکره
هم چنین اگه سازمان مخفی ایدا مشخص بشه واهداف چند ساله اون رو ببینیم هم عالیه

پس دشمنای قدیمی و با پیشینه هستند اما کپکام نمیخواد روشون کار کنه

زامبی های باستانی چیه باز؟ سریال The Strain رو نگاه میکنی؟ :d
نه ندیدم!
قدمت زامبی توی داستان‌ها به چندهزار سال پیش برمی‌گرده! فقط اون موقع ویروسی درکار نبوده و یک ماهیت شیطانی اونا رو این‌طور می‌کرده که با گاز گرفتن هم منتقل می‌شده. رزیدنت ایول اومد و اسم ویروس به میون آورد.
تمام عظمت داستان این سری هم همینه! چیزی که باعث می‌شه خاص باشه. تلفیق!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or