بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

بهزاد منتظرت بودم! فکر نمی‌کنم جواب بی‌منطقی بهت داده باشم! بیا تازه داشتیم گرم می‌شدیم!
اگه از ارکان مهم داستان خواستی توی مقاله‌ی مربوط به 4 بگی مهم‌ترین رکن یعنی حفظ درون مایه در کل اثر رو فاکتور نگیری.

سلام
دیشب داشتم سه رو بازی میکردم, این بنده خدا عمو گارس (نمسیس خودمون) رو اونقدر زدمش بعد ,موقعی که با جیل بعد از تزریق واکسم کشتمش بهم اینو داد که توی این پنجاه شصت دفعه ای که تو این سالها بازی کردم ندیده بودم

خیلی برام لذت داشت, بعد این همه سال بازم سورپرایز شدم

سلام
دیشب داشتم سه رو بازی میکردم, این بنده خدا عمو گارس (نمسیس خودمون) رو اونقدر زدمش بعد ,موقعی که با جیل بعد از تزریق واکسم کشتمش بهم اینو داد که توی این پنجاه شصت دفعه ای که تو این سالها بازی کردم ندیده بودم

خیلی برام لذت داشت, بعد این همه سال بازم سورپرایز شدم
وقتی روی حالت hard میری، هر دفعه که نمسیس را میکشی یه کاستوم پارت بهت میده که باهاش این اسلحه را درست میکنی و بعدش هم تیرهای همون را میده! توی این 50 - 60 دفعه داشتی روی easy بازی میکردی برا همون سورپرایز شدی :d
توی بخش مرسنریز هم میتونی اسلح های قدرتمند با تیرهای بی نهایت بگیری. شایدم برا اونا باشه.

آخرین ویرایش:
وقتی روی حالت hard میری، هر دفعه که نمسیس را میکشی یه کاستوم پارت بهت میده که باهاش این اسلحه را درست میکنی و بعدش هم تیرهای همون را میده! توی این 50 - 60 دفعه داشتی روی easy بازی میکردی برا همون سورپرایز شدی :d
توی بخش مرسنریز هم میتونی اسلح های قدرتمند با تیرهای بی نهایت بگیری. شایدم برا اونا باشه.
دخترم شما موقعی ک من داشتم اویل 3 رو روی هارد برای اولین دفعه تموم میکردم فک کنم تازه به صحبت کردن افتاده بودی, داری به من میگی روی هارد اونو بکشم کاستوم پارت میده :d اصلا متوجه شدین اون چیزی ک من روش چک زدم چی بود؟با اون چیزی ک ما اون موقع ها توی مرسنیریز باز میکردیم و شما الان داری برام توضیح میدی فرق داره! اون توی مد هارد در دسترس نبود
من از اولش کلا این نسخه رو ایزی نرفتم. اینی ک عکسشو گذاشتم با هر اسلحه ترکیب بشه تو مد هارد اینفینایت امو میشه.

کاور این ماه مجله گیم اینفورمر. خیلی شیکه:d

تو این شماره بالاخره میگن رزیدنت ایول 7 ترسناکه یا اکشن ! + یک دشمن جدید هم رونمایی میشه که البته تو این ویدئو نشونش میده!

[video=youtube;6i09wqvwIS4]https://www.youtube.com/watch?v=6i09wqvwIS4[/video]

دخترم شما موقعی ک من داشتم اویل 3 رو روی هارد برای اولین دفعه تموم میکردم فک کنم تازه به صحبت کردن افتاده بودی, داری به من میگی روی هارد اونو بکشم کاستوم پارت میده :d
آوَلین آوَلین پدربزرگ :d

تو این شماره بالاخره میگن رزیدنت ایول 7 ترسناکه یا اکشن ! + یک دشمن جدید هم رونمایی میشه که البته تو این ویدئو نشونش میده!
برا من ویدئویی نشون داده نمیشه!

حالا کی میاد این مجله؟خود رولیشنز 2 دقیقا در چه تاریخی ریلیز میشه؟

خود رولیشنز فکر میکنم آخرای ماه March ریلیر بشه اما بصورت اپیزودیکش از اول ماه ماه شروع میشه به مدت چهار هفته!

- - -ویرایش - - -

آوَلین آوَلین پدربزرگ :d

برا من ویدئویی نشون داده نمیشه!

چون شیلتره یوتیوب! چیز خاصی نشون نداد به غیر از همون دشمن جدید که عکس گرفتم برات میزارم این زیر ببین.
راجع به ترسناک بودن بازی حرف میزنن و اینکه هدفوشن از اپیزودیک کردن بازی این بحث هایی هست که در مورد داستان بین فن ها انجام میشه و ذهنشونو درگیر داستان میکنه.
2zgzu3a8je6ect1fj4d7.jpg

آخرین ویرایش:
از گیم‌پلی رولیشنز 2 به شدت ناامیدم. تمام موفقیت شماره یک رولیشنز تعهد به ریشه‌ها بود اما به طور کاملا روشن ایده‌ی این یکی شماره 6 هست! افلکتدها زامبی‌های ما هستن که نمی‌دونیم دیوونگی‌شون چه ربطی به گاز گرفتن و خون خوردن داره! با اون هیکل دیگه گازشون چیه! از همین الان می‌گم تو خواب شبش فروش حتی بیشتر از ریمسترِ یک رو ببینه. اونم بعد از تجربه‌ای که مردم از Evil Within به‌دست میارن! تنها امیدم به داستانشه و لذت موقتی که گیم‌پلی اکشن داره!
حالا یه سوال از بچه‌های این پیج می‌پرسم؛ خواهش می‌کنم همه جواب بدن:
اگر انتظارتون رو برای Revelations 2 و ریمیکِ ریمستر کنار هم قرار بدین، به هرکدوم چند درصد می‌رسه؟

من که دلم برای تماشای دوباره‌ی عمارت اسپنسر پر می‌زنه! اونم با یک دوربین جدید. دوربین کلاسیکش هم مثل قبل ثابت نیست و حرکت کوچکی با کاراکتر داره؛ نه مثل کد ورونیکا اون‌قدر وسیع و نه مثل زیرو حرکتِ دو بعدیِ بک گراند.
با این نمایش مسخره که تنها لوکیشنش زندانه و چهار تا قلچماق که تو بدن‌شون همه چیز فرو کردن اما می‌دون گازت بگیرن! Rev2 فقط 30 درصدِ انتظار منه.
بدترین ضربه رو به فروش این بازی همین اپیزودیک کردنش می‌زنه. گرافیکش که برای این نسل حرفی واسه گفتن نداره، باید یک تریلر درست حسابی و وسوسه انگیز از داستان و شخصیت‌ها نمایش می‌دادن که به‌خاطر لوث نکردن اپیزودها همونم نیومد!
واکینگ دد که این‌کارو کرد، پشتش به کمیک‌ها و سریال گرم بود. رزیدنت ایول پشتش به چی گرمه؟ به گندایی که این چند ساله زده و به اعتبارش فاتحه خونده؟
اپیزودیک کردن با این تیزر آبکی باعث می‌شه اول کار کسی سراغش نره و این خودش دو تا پی‌آمد داره: اگر بتونه در یکی دو اپیزود اول انقلاب داستانی به پا کنه، باعث اعتبار دوباره و فروش بالا می‌شه (که واقعا بعید می‌دونم) اما اگه نتونه این‌کارو انجام بده، همون فروش ماه اول رو هم بدجوری از دست داده.
در هرحال، مطمئنم فروش ریمستر بیشتر از این شمارست.
شما هم نظرتون رو بگید.

حمید این ویدئو رو ندیده بودم. ممنون. اما اون بابای تبر به دست بدجوری توی ذوقم زد!

اون تبر بدست منو یاد ایول5 انداخت.البته من اونجا ازین تبر بدست خوشم اومد ولی اینجا هم تقلید؟
ولی هنوز در صد زیادی از لوکیشن ها رو ندیدیم .هنوز جای نومیدی نیست! البته اشکالی نداره اکشن باشه فقط مثل 6 نباشه که با هلی کوپتر و تانک و هزاران نظامی سرو کار داشته باشیم .که خوشبختانه این طوری هم نیست(در هر صورت همون تیم شماره اول دارن بازی رو میسازن )

اون تبر بدست منو یاد ایول5 انداخت.البته من اونجا ازین تبر بدست خوشم اومد ولی اینجا هم تقلید؟
ولی هنوز در صد زیادی از لوکیشن ها رو ندیدیم .هنوز جای نومیدی نیست! البته اشکالی نداره اکشن باشه فقط مثل 6 نباشه که با هلی کوپتر و تانک و هزاران نظامی سرو کار داشته باشیم .که خوشبختانه این طوری هم نیست(در هر صورت همون تیم شماره اول دارن بازی رو میسازن )
تقلیدش هم خوب در نیومده!
اگر داستان بخواد بزرگ باشه مطمئن باش بدجوری هم سروکار داریم. فکر می‌کنم چیزی مثل جزیره‌ای که انتهای شماره 4 می‌رفتیم.

تمام دلم به ایول ویتین روشنه. میکامی از اکشن زیاد 4 هم راضی نبود! مطمئنم بعد ایول ویتین RE متحول می‌شه.
سوالمو جواب ندادی دوست من!

از گیم‌پلی رولیشنز 2 به شدت ناامیدم. تمام موفقیت شماره یک رولیشنز تعهد به ریشه‌ها بود اما به طور کاملا روشن ایده‌ی این یکی شماره 6 هست! افلکتدها زامبی‌های ما هستن که نمی‌دونیم دیوونگی‌شون چه ربطی به گاز گرفتن و خون خوردن داره! با اون هیکل دیگه گازشون چیه! از همین الان می‌گم تو خواب شبش فروش حتی بیشتر از ریمسترِ یک رو ببینه. اونم بعد از تجربه‌ای که مردم از Evil Within به‌دست میارن! تنها امیدم به داستانشه و لذت موقتی که گیم‌پلی اکشن داره!
حالا یه سوال از بچه‌های این پیج می‌پرسم؛ خواهش می‌کنم همه جواب بدن:
اگر انتظارتون رو برای Revelations 2 و ریمیکِ ریمستر کنار هم قرار بدین، به هرکدوم چند درصد می‌رسه؟

من که دلم برای تماشای دوباره‌ی عمارت اسپنسر پر می‌زنه! اونم با یک دوربین جدید. دوربین کلاسیکش هم مثل قبل ثابت نیست و حرکت کوچکی با کاراکتر داره؛ نه مثل کد ورونیکا اون‌قدر وسیع و نه مثل زیرو حرکتِ دو بعدیِ بک گراند.
با این نمایش مسخره که تنها لوکیشنش زندانه و چهار تا قلچماق که تو بدن‌شون همه چیز فرو کردن اما می‌دون گازت بگیرن! Rev2 فقط 30 درصدِ انتظار منه.
بدترین ضربه رو به فروش این بازی همین اپیزودیک کردنش می‌زنه. گرافیکش که برای این نسل حرفی واسه گفتن نداره، باید یک تریلر درست حسابی و وسوسه انگیز از داستان و شخصیت‌ها نمایش می‌دادن که به‌خاطر لوث نکردن اپیزودها همونم نیومد!
واکینگ دد که این‌کارو کرد، پشتش به کمیک‌ها و سریال گرم بود. رزیدنت ایول پشتش به چی گرمه؟ به گندایی که این چند ساله زده و به اعتبارش فاتحه خونده؟
اپیزودیک کردن با این تیزر آبکی باعث می‌شه اول کار کسی سراغش نره و این خودش دو تا پی‌آمد داره: اگر بتونه در یکی دو اپیزود اول انقلاب داستانی به پا کنه، باعث اعتبار دوباره و فروش بالا می‌شه (که واقعا بعید می‌دونم) اما اگه نتونه این‌کارو انجام بده، همون فروش ماه اول رو هم بدجوری از دست داده.
در هرحال، مطمئنم فروش ریمستر بیشتر از این شمارست.
شما هم نظرتون رو بگید.

حمید این ویدئو رو ندیده بودم. ممنون. اما اون بابای تبر به دست بدجوری توی ذوقم زد!

من دو پست قبل از این پستم تو این تاپیک حرفایی زدم ک خیلی حال و هوای این پست شمارو داشت و ظاهرا دوستان خیلی براشون خوشایند نبود. رزیدنت ایول با تم و جو نسخه های کلاسیک خیلی وقته مرده و دیگر هم زنده نخواهد شد.
من به شخصه همونطور که قبلا هم گفتم بسیار بیشتر هست انتظارم برای ریمیک و اگه بخوایم درصد بدیم میشه گفت 85_15. اون یه خورده هم برای اینکه ببینم به چه صورت دارن به تر زدن به این سری ادامه میدن هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or