وقتی روی حالت hard میری، هر دفعه که نمسیس را میکشی یه کاستوم پارت بهت میده که باهاش این اسلحه را درست میکنی و بعدش هم تیرهای همون را میده! توی این 50 - 60 دفعه داشتی روی easy بازی میکردی برا همون سورپرایز شدی :d
دخترم شما موقعی ک من داشتم اویل 3 رو روی هارد برای اولین دفعه تموم میکردم فک کنم تازه به صحبت کردن افتاده بودی, داری به من میگی روی هارد اونو بکشم کاستوم پارت میده :d اصلا متوجه شدین اون چیزی ک من روش چک زدم چی بود؟با اون چیزی ک ما اون موقع ها توی مرسنیریز باز میکردیم و شما الان داری برام توضیح میدی فرق داره! اون توی مد هارد در دسترس نبودوقتی روی حالت hard میری، هر دفعه که نمسیس را میکشی یه کاستوم پارت بهت میده که باهاش این اسلحه را درست میکنی و بعدش هم تیرهای همون را میده! توی این 50 - 60 دفعه داشتی روی easy بازی میکردی برا همون سورپرایز شدی :d
توی بخش مرسنریز هم میتونی اسلح های قدرتمند با تیرهای بی نهایت بگیری. شایدم برا اونا باشه.
آوَلین آوَلین پدربزرگ :dدخترم شما موقعی ک من داشتم اویل 3 رو روی هارد برای اولین دفعه تموم میکردم فک کنم تازه به صحبت کردن افتاده بودی, داری به من میگی روی هارد اونو بکشم کاستوم پارت میده :d
برا من ویدئویی نشون داده نمیشه!تو این شماره بالاخره میگن رزیدنت ایول 7 ترسناکه یا اکشن ! + یک دشمن جدید هم رونمایی میشه که البته تو این ویدئو نشونش میده!
حالا کی میاد این مجله؟خود رولیشنز 2 دقیقا در چه تاریخی ریلیز میشه؟
آوَلین آوَلین پدربزرگ :d
برا من ویدئویی نشون داده نمیشه!
تقلیدش هم خوب در نیومده!اون تبر بدست منو یاد ایول5 انداخت.البته من اونجا ازین تبر بدست خوشم اومد ولی اینجا هم تقلید؟
ولی هنوز در صد زیادی از لوکیشن ها رو ندیدیم .هنوز جای نومیدی نیست! البته اشکالی نداره اکشن باشه فقط مثل 6 نباشه که با هلی کوپتر و تانک و هزاران نظامی سرو کار داشته باشیم .که خوشبختانه این طوری هم نیست(در هر صورت همون تیم شماره اول دارن بازی رو میسازن )
از گیمپلی رولیشنز 2 به شدت ناامیدم. تمام موفقیت شماره یک رولیشنز تعهد به ریشهها بود اما به طور کاملا روشن ایدهی این یکی شماره 6 هست! افلکتدها زامبیهای ما هستن که نمیدونیم دیوونگیشون چه ربطی به گاز گرفتن و خون خوردن داره! با اون هیکل دیگه گازشون چیه! از همین الان میگم تو خواب شبش فروش حتی بیشتر از ریمسترِ یک رو ببینه. اونم بعد از تجربهای که مردم از Evil Within بهدست میارن! تنها امیدم به داستانشه و لذت موقتی که گیمپلی اکشن داره!
حالا یه سوال از بچههای این پیج میپرسم؛ خواهش میکنم همه جواب بدن:
اگر انتظارتون رو برای Revelations 2 و ریمیکِ ریمستر کنار هم قرار بدین، به هرکدوم چند درصد میرسه؟
من که دلم برای تماشای دوبارهی عمارت اسپنسر پر میزنه! اونم با یک دوربین جدید. دوربین کلاسیکش هم مثل قبل ثابت نیست و حرکت کوچکی با کاراکتر داره؛ نه مثل کد ورونیکا اونقدر وسیع و نه مثل زیرو حرکتِ دو بعدیِ بک گراند.
با این نمایش مسخره که تنها لوکیشنش زندانه و چهار تا قلچماق که تو بدنشون همه چیز فرو کردن اما میدون گازت بگیرن! Rev2 فقط 30 درصدِ انتظار منه.
بدترین ضربه رو به فروش این بازی همین اپیزودیک کردنش میزنه. گرافیکش که برای این نسل حرفی واسه گفتن نداره، باید یک تریلر درست حسابی و وسوسه انگیز از داستان و شخصیتها نمایش میدادن که بهخاطر لوث نکردن اپیزودها همونم نیومد!
واکینگ دد که اینکارو کرد، پشتش به کمیکها و سریال گرم بود. رزیدنت ایول پشتش به چی گرمه؟ به گندایی که این چند ساله زده و به اعتبارش فاتحه خونده؟
اپیزودیک کردن با این تیزر آبکی باعث میشه اول کار کسی سراغش نره و این خودش دو تا پیآمد داره: اگر بتونه در یکی دو اپیزود اول انقلاب داستانی به پا کنه، باعث اعتبار دوباره و فروش بالا میشه (که واقعا بعید میدونم) اما اگه نتونه اینکارو انجام بده، همون فروش ماه اول رو هم بدجوری از دست داده.
در هرحال، مطمئنم فروش ریمستر بیشتر از این شمارست.
شما هم نظرتون رو بگید.
حمید این ویدئو رو ندیده بودم. ممنون. اما اون بابای تبر به دست بدجوری توی ذوقم زد!