بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

تبریک میگم بهتون که با 4تا اسکن فوق العاده بی کیفیت به گرافیک بازی پی بردین و گیم پلی اون رو تقلیدی از AW و TLOU (جدی؟) دیدین.
قطعا کارشناس های بزرگ ما که توی طراحی بازی دخیل هستن، اشراف بهتری به این قضایا دارن:)

من با نظرت در مورد عدم تقلید کاملا موافقم اما حقیقت رو باید گفت ما اولین بازی نیست که معرفی یک بازی رو همراه با چند تا اسکن میبینیم نمونش زیاد بوده از همون دد اسپیس 2 بگیر تا مدال افتخار و بتلفیلد 3 ! این اسکن ها شاید دقیقا چیزی رو که ما توی بازی میبینیم نشون نده اما 80% دقیقا همینیه که توی اسکن ها میبینیم. میخوای من چند تا اسکن با همین کیفیت نشونت بدم که با خود بازی اصلی نه تنها فرق نداره شاید حتی تو نگاه اول بهتر هم باشه! یه نگاه به اسکن های رزیدنت اویل 6 هم بندازی بد نیست. :)

من با نظرت در مورد عدم تقلید کاملا موافقم اما حقیقت رو باید گفت ما اولین بازی نیست که معرفی یک بازی رو همراه با چند تا اسکن میبینیم نمونش زیاد بوده از همون دد اسپیس 2 بگیر تا مدال افتخار و بتلفیلد 3 ! این اسکن ها شاید دقیقا چیزی رو که ما توی بازی میبینیم نشون نده اما 80% دقیقا همینیه که توی اسکن ها میبینیم. میخوای من چند تا اسکن با همین کیفیت نشونت بدم که با خود بازی اصلی نه تنها فرق نداره شاید حتی تو نگاه اول بهتر هم باشه! یه نگاه به اسکن های رزیدنت اویل 6 هم بندازی بد نیست. :)
حمید به نظرت کپکام که خودش یکی از غول های گرافیکی بوده و هست با ورود به نسل هشتم اجازه ساخت یه بازی بی گرافیک میده؟ حتی اگر اون بازی بین النسلی باشه. یه کمپانی بزرگ مثل کپکام اینقدر ها هم که بقیه فکر میکنن گوش دراز نیس خوشبختانه.
اسکن هیچ چیزی رو ثابت نمیکنه چون یه متغیره کاملا ناپایداره که برای هر مجله از لحاظ کیفیت فرق میکنه.
فقط یادتون باشه روز انتشار اولین تریلر گیم پلی از بازی میبینمتون و اونجا قراره تجدید خاطره کنیم.

حمید به نظرت کپکام که خودش یکی از غول های گرافیکی بوده و هست با ورود به نسل هشتم اجازه ساخت یه بازی بی گرافیک میده؟ حتی اگر اون بازی بین النسلی باشه. یه کمپانی بزرگ مثل کپکام اینقدر ها هم که بقیه فکر میکنن گوش دراز نیس خوشبختانه.
اسکن هیچ چیزی رو ثابت نمیکنه چون یه متغیره کاملا ناپایداره که برای هر مجله از لحاظ کیفیت فرق میکنه.
فقط یادتون باشه روز انتشار اولین تریلر گیم پلی از بازی میبینمتون و اونجا قراره تجدید خاطره کنیم.

من کاری به تریلر و تجدید خاطره و این بازیها ندارم در حال حاضر روی کاغذ این بازی گرافیکش ضعیفه چیزی ما الان با دو تا چشممون داریم میبینیم. و من هم نمیگم این بازی بده یا بدم میاد نه اتفاقا هم از داستان هم از ایده هاش خیلیه م خوشم اومد اما گرافیک بازی فعلا توی این اسکن ها تو ذوق میرنه. من بیشتر از تو طرفدار کپکام و بازیهاشم اما همیشه حقیقت رو میگم و با چشم باز به حقایق نگاه میکنم. الانم میگم گرافیک بازی تو تریلر ممکنه بهتر از این چیزی که ما تو اسکن ها دیدیم باشه اما قطعا تغییرش اونقدر محسوس نیست. منظورم اینه که توقع نداشته باشی یک گرافیک تو مایه های Deep Down رو ببینی!!! گرافیک بازی The Evil Within رو یادته چقدر همه ازش بد میگفتن حالا برو نگاه کن ببین چقدر پیشرفت داشته این هم همینطوریه. کتابی هست به نام پله پله تا ملاقات با خدا حتما بخونش :d ضمنا من اگه خوشد نمیوم بیکار نبودم برم اطلاعاتشو در بیارم و ترجمه کنم :)

آخرین ویرایش:
من کاری به تریلر و تجدید خاطره و این بازیها ندارم در حال حاضر روی کاغذ این بازی گرافیکش ضعیفه چیزی ما الان با دو تا چشممون داریم میبینیم. و من هم نمیگم این بازی بده یا بدم میاد نه اتفاقا هم از داستان هم از ایده هاش خیلیه م خوشم اومد اما گرافیک بازی فعلا توی این اسکن ها تو ذوق میرنه. من بیشتر از تو طرفدار کپکام و بازیهاشم ام همیشه حقیقت رو میگم و با چشم باز به حقایق نگاه میکنم. الانم میگم گرافیک بازی تو تریلر ممکنه بهتر از این چیزی که ما تو اسکن ها دیدیم باشه اما قطعا تغییرش اونقدر محسوس نیست. گرافیک بازی The Evil Within رو یادته چقدر همه ازش بد میگفتن حالا برو نگاه کن ببین چقدر پیشرفت داشته این هم همینطوریه. کتابی هست به نام پله پله تا ملاقات با خدا حتما بخونش :d من اگه خوشم نمیوم بیکار نبودم برم اطلاعاتشو در بیارم و ترجمه کنم :)
تو به از طرف خودت مثلا حقیقت رو میبینی ولی منطق رو نمیبینی. روی کاغذ خیلی چیزا رو میشه اثبات یا رد کرد اینم یادت بمونه. کسی هم نمیگه از بازی بدمون میاد یا نه، چون برای من اهمیتی نداره کی از چی خوشش میاد. تو اون چیزی رو که میبینی باور میکنی و من اون چیزی رو که عقلم بهم میگه قبول میکنم.
کسی که با 4تا اسکرین شات تا فیها خالدون یه بازی رو حدس بزنه (تقلید از TLOU:) اینو کجای دلم بذارم؟) باید بهش شک کرد. حتی یه بچه 5 ساله هم اینجوری در مورد یه چیزی قضاوت نمیکنه. البته فرهنگ جامعه مون اینجوریه که در مورد همه چی قضاوت کنیم و انتظار دیگه ای ازمون نمیره.
گرافیک TEW هم فعلا با اون فریم مضخرفش زیر سوال هست. برای یه بازی که از موتور Id 5 استفاده میکنه جای لول داره واقعا.
ترجمه هم کردی آفرین دستت درد نکنه زحمت کشیدی ولی کسی نگفت خوشت نمیاد و بیکاری و این حرفا. حرف تو دهن من نذار.

تو به از طرف خودت مثلا حقیقت رو میبینی ولی منطق رو نمیبینی. روی کاغذ خیلی چیزا رو میشه اثبات یا رد کرد اینم یادت بمونه. کسی هم نمیگه از بازی بدمون میاد یا نه، چون برای من اهمیتی نداره کی از چی خوشش میاد. تو اون چیزی رو که میبینی باور میکنی و من اون چیزی رو که عقلم بهم میگه قبول میکنم.
کسی که با 4تا اسکرین شات تا فیها خالدون یه بازی رو حدس بزنه (تقلید از TLOU:) اینو کجای دلم بذارم؟) باید بهش شک کرد. حتی یه بچه 5 ساله هم اینجوری در مورد یه چیزی قضاوت نمیکنه. البته فرهنگ جامعه مون اینجوریه که در مورد همه چی قضاوت کنیم و انتظار دیگه ای ازمون نمیره.
گرافیک TEW هم فعلا با اون فریم مضخرفش زیر سوال هست. برای یه بازی که از موتور Id 5 استفاده میکنه جای لول داره واقعا.
ترجمه هم کردی آفرین دستت درد نکنه زحمت کشیدی ولی کسی نگفت خوشت نمیاد و بیکاری و این حرفا. حرف تو دهن من نذار.

خب د همین دیگه اگه عقلت میگه بازی یک گرافیک ماورایی داره عقلت داره اشتباه میگه خداوند چشم رو برای همین داده :d که اول ببینی بعد با عقلت بسنجی نه اینکه اول با عقلت بسنجی بعد ببینی. مثل این میمونه که تو داری از خیابون رد میشی یک چاه میبینی اول میگی بزار فکر کینم ببینم این چاه چه مشکلی برای من میتونه ایجاد کنه یا قبلا ایجاد کرده یا بلافاصله اجتناب میکنی؟ :d Kidding

در مورد تقلید از TLOUS همونطور که گفتم. باهات موافقم نمیشه اسمشو تقلید گذاشت میشه اسمشو درس گرفتن گذاشت چون یادمه خود کپکام هم گفته بود که از ایده های بازی TLOU و Tomb Raider تو بازی های آیندمون استفاه میکنیم.

خب د همین دیگه اگه عقلت میگه بازی یک گرافیک ماورایی داره عقلت داره اشتباه میگه خداوند چشم رو برای همین داده :d که اول ببینی بعد با عقلت بسنجی نه اینکه اول با عقلت بسنجی بعد ببینی. مثل این میمونه که تو داری از خیابون رد میشی یک چاه میبینی اول میگی بزار فکر کینم ببینم این چاه چه مشکلی برای من میتونه ایجاد کنه یا قبلا ایجاد کرده یا بلافاصله اجتناب میکنی؟ :d Kidding

در مورد تقلید از TLOUS همونطور که گفتم. باهات موافقم نمیشه اسمشو تقلید گذاشت میشه اسمشو درس گرفتن گذاشت چون یادمه خود کپکام هم گفته بود که از ایده های بازی TLOU و Tomb Raider تو بازی های آیندمون استفاه میکنیم.
مردک مگه من میگم گرافیک ماورایی؟:d یه شخصه گرافیک برای من ذره ای اهمیت نداره. پیکسلی هم باشه من بازیش میکنم چون در وحله اول گیم پلی و اتمسفر برام مهمه:d
TLOU یه بازی موفق بود ولی نکته اینه که ملت از موقعی که اون عرضه شده توهم زدن و فکر میکنن تمام بازیا حتی شطرنج هم تقلیدی از اونه.

این Afflicted منو یاد اون حروم زاده های فیلم The Hills Have Eyes میندازه

vlojdx05zj1gvucfqmoi.jpeg

قبالا یکی از اساتید گفته بودن tlou تقلید re6 هست:|
الان دارین میگین re تقلیدی از tlou هست:-SS
بالاخره کی از رو کی تقلید کرده؟!
درضمن در مورد بازی که حتی یه تریلر درست و حسابی هم ازش نیومده قضاوت نکنید:-)

بچه ی بزرگ، تقلید از TLOU رو از 4 تا عکس حدس نزدم! از گفته ها بود. وقتی اینقد پی گیر گفته های کپکام نیستی اینو لازم نیست هیچ جای دلت بذاری، یا پی گیر باش، یا قبل اظهارنظر فکر کن یکم!

دوست من، توی الن ویک چراغ قوه حکم یک اسلحه کاربردی داره و از اونجا که کل بازی در مورد نور و سایه بود، اساس این عنوان محسوب میشد. اینجام مشخصه چراغ قوه به شدت کاربرد داره. البته AITD که گقتی هم درسته!

- - -ویرایش - - -

قبالا یکی از اساتید گفته بودن tlou تقلید re6 هست:|
الان دارین میگین re تقلیدی از tlou هست:-SS
بالاخره کی از رو کی تقلید کرده؟!
درضمن در مورد بازی که حتی یه تریلر درست و حسابی هم ازش نیومده قضاوت نکنید:-)
نمیدونم کی همچین حرفی زده! TLOU هیچ ربطی به فاجعه ی RE6 نداشت!
حتی اسمش رو آوردن که بعدا کسی نگه تقلید کردن! حرف خودم نیست و حتی خوشحالم تقلیدی انجام بشه...

دوباره میگم، تموم حرف هایی که چه من میزنم چه دوستان، فقط و فقط احتمالاته! این جور جبهه نگیرید!
هنوز حتی به عکس های اومده شک دارم! هنوز امید دارم گرافیک خیلی فرق کنه و این ها مربوط به پروسه ی ساخت باشه.

آخرین ویرایش:
اخیرا هربار رزیدنت جدید میومده ما کلی هایپ میشدیم که به ریشه ها باز میگرده و فلان....
هیچکدوم غیر از شماره یک رولیشن انتظارات رو براورده نکرد.امیدواریم اینم خوب باشه

اخیرا هربار رزیدنت جدید میومده ما کلی هایپ میشدیم که به ریشه ها باز میگرده و فلان....

اینم سازندش همون سازنده ی رولیشنز هست.

سری re بعد از re4وcode veronica فاتحش خونده شد رفت پی کارش ! الان باید به "دایینگ لایت " یا "اویل ویثین " امید بست :)

بچه ها جان من چرا همیشه نسخه های شماره دار جدید (از جمله اویل) قبل از دیدن تریلر زیر سوال میبریم و مهر بازی بیخود رو بهش میچسبونیم
درسته که کپکام یه ذره از سری اصیل اویل فاصله گرفت اما دلیل نمیشه از اونجا به بعد بازی رو خرابتر کنن
این منفی گرایی ها هممون (از جمله خودم:d ) تمایل ما رو به بازی کمتر و کمتر میکنه در نهایت بازی رو با دید منفی میریم و میگیم بد بود:|
خداییش یبار بیاین خوشبین باشیم ببینیم شاید کپکام اشتباهات سری قبل رو جبران کرد;)

یاد دویل 2 ببیوفتین که بعدش شاهکاری مثل دویل 3 اومد

بچه ها جان من چرا همیشه نسخه های شماره دار جدید (از جمله اویل) قبل از دیدن تریلر زیر سوال میبریم و مهر بازی بیخود رو بهش میچسبونیم
درسته که کپکام یه ذره از سری اصیل اویل فاصله گرفت اما دلیل نمیشه از اونجا به بعد بازی رو خرابتر کنن
این منفی گرایی ها هممون (از جمله خودم:d ) تمایل ما رو به بازی کمتر و کمتر میکنه در نهایت بازی رو با دید منفی میریم و میگیم بد بود:|
خداییش یبار بیاین خوشبین باشیم ببینیم شاید کپکام اشتباهات سری قبل رو جبران کرد;)

یاد دویل 2 ببیوفتین که بعدش شاهکاری مثل دویل 3 اومد

امید دارم کیفیت خیلی بهتری در تریلر بیرون می‌یاد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or