بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

کلیر و دختر بری برتون
09618333802486384693.jpg
 
نیما جان رسما تأیید نشده. تصاویری که بیرون اومده چن‌تا اسکنِ که امیدوارم صحت نداشته باشه. این تصاویر برای یه بازی اوایل نسل هفته(!) نه نسل هشت!!!
کاش حداقل برای یک کنسول دستی می‌بود تا این پولیگان‌ها جای توجیه داشتن! نسلی که عناوینی مثل AC Unity داره قابلیت پردازش 4 تا پولیگان بیشتر رو نداشت؟!؟
تصاویر لیک شده رولیشنز از نسل هشت(!!!):
دایره‌ها به علت وجود تعداد پالیگان‌های محدود دندانه دندانه می‌شن؛ اما این‌جا چی؟ کلا دایره‌ای در کار نیست!

r6p0wyrrzrswgm0juq0d.jpg


چراغ‌های جراحی در تمام دنیا فقط گرد هستن. حتی یه نمونه این شکلی هم موجود نیست: Surgical Lamp رو گوگل کنید:

zgfavdzdeuibozd84y60.jpg


هرچه تعداد پالیگان‌ها بیشتر باشه، دوایر و زاویه‌ها نرم‌تر می‌شن و این مورد بیشتر از هرجای دیگه در کاراکترها تأثیر می‌ذاره. به همین علت در پورت Revelations طراحی کاراکترها از نو انجام گرفت و اعلام شد از پولیگان‌های بسیار بیشتری استفاده شده.

d5qn5hwtflm5erwoeqc9.jpg

(غیر از صورت و دست‌ها، در سینه و باسن برای نمایش بیشتر گردی پولیگان‌های بسیار بیشتری کار شده.)

دست‌هایی با زوایای به شدت تند، با چراغ قوه‌ای دندانه دندانه:

k3o52kgi6n2twfspfloy.jpg


حالا به دایره‌ی سر این اسلحه‌ نگاه بندازیم:

q2np0i8gnc866ncoqsqt.jpg

(بله، این تصویر واسه نسل هفته!)

طراحی چهره و مو در نسل هشت(!!!):

7mjt6bue7qlisjwlhqj9.jpg


طراحی چهره و مو در نسل هشت (تصویر از گیم‌پلی):

kjrxqb6hpbyjvnoojl8q.jpg



فقط امیدوارم این تصاویر صحت نداشته باشه. و اگر باشه، برای نسخه‌ای از یک کنسول دستی باشه...
اگر این‌طور باشه، این بازی بین رقبا له می‌شه و پرونده‌ی RE در نسل 8 رسما جمع.
اگر بازی با این گرافیک بیرون بیاد، من رسما از بهزاد وسکر عذرخواهی می‌کنم و می‌گم بله، کپ کام کارش تمومه. می‌گم فکر می‌کردم ضعف‌های رولیشنز برای محدودیت 3DS بوده اما حالا می‌فهمیم قدرت کپ کام همینه.
امیدوارم این‌ها تصاویر نهایی نباشن...
 
sog_eros
ممنون دوست عزیزم بابت توضیحات! نیازی به عذر خواهی نیست! در رابطه با گرافیک بازی کپکام تو نسل قبل نشان داد که تو هر زمینه بد باشد تو گرافیک تکنیکی حرف های زیادی برای گفتن دارد! به عقیده من کپکام تو نسل قبل جزو یکی از معدودشرکت های ژاپنی بود که پا به پای رقبای امریکایی و اروپایی خود قدم برداشت!
اگر اشتباه نکنم کپکام موتور جدیدی طراحی کرده است و قرار با ان موتور بازی های این نسل را بسازد. البته طبق معمول مثل موتور قبلی یعنی mt frame work engine به مرور ویرایش میشود!
موتور قبلی بعضی ویژگی ها مثل سیستم ذره ای ، جلوه های دود و انفجارهای بسار زیبا ، کات سین های فوق العاده با کیفیت و از همه مهم تر توانایی نمایش دادن صدها شخصیت فوق العاده عمل کرد.
به نظر من باید تا نشان دادن یک تریلر از بازی صبر کنیم.
متاسفانه تنها ایراد بازی تا اینجا بین نسلی بودن ان هست. حالا اثر استاد میکامی هم همین طور هست ولی ان از سال 2010 در حال ساخت بوده و طبیعی هست که اینطور باشد! ولی بازی که به احتمال فراوان نیمه ی دوم 2015 میاد دلیلی نداره بین نسلی باشد!
 
البته بازی اوایل 2015 رلیز می‌شه...
بله برای همه روشنه که Evil Within بین نسلی هست؛ اما این عنوان بین نسلی هم نیست!
نسخه‌ی ششم هم با وجود افکت‌های بسیار زیبا، از ضعف پولیگان‌ها به شدت رنج می‌برد! بادکنک‌هاش هم چند ضلعی بودن!
درسته باید تا اومدن تریلر صبر کرد. اگر گرافیک این باشه، من واقعا بهم می‌ریزم...
چیزی که دیده می‌شه در حد اوایل نسل هفته!
می‌خواستن پا جا پای The Last of Us بذارن! این طرح سه بعدی رو یک کارمند ناتی داگ فقط برای دست گرمی زده:

woshyqgsxvqckho32s21.jpg


شباهتش با برایان کرانستن هوش از سر می‌بره! این‌ها The Last of Us میسازن...!
شدیدا منتظر تیزرم...
 
آخرین ویرایش:
sog_eros
6 از نظر گرافیکی تو دیوار بود! حالت دوگانه داشت! مثلا تکسچرها تو بعضی از محیط ها عالی ، اما از ان طرف بعضی ها در حد نسل 6! مثلا ماشین ها شبیه به قوطی کبریت بود!هیچ شباهتی به وسیله نقلیه داشت!
در رابطه با ناتی گاد هم بی خیال! ان ها یک چند سالی از بقیه جلوتر هستند!:bighug:
 
ای بابا! دو روز نیومدیم چه خبر شد:d

کلیر و دختر بری برتون
09618333802486384693.jpg


میگم خداییش این مال نسل8 هست؟
گرافیک و سبک این عکسا ادم رو به یاد بازی های 2009 میندازه!
این دختره مویرا هست یا شری؟
این کپکام چرا برای ساخت چهره های جدید یه ذره تنوع ایجاد نمیکنه؟ این کپی شریه و هم چنین شری هم کپی ربکا هست:|
قبلا میگفتیم کایری و کلر شبیهن که تودو بازی متفاوت بودن اما این که دیگه...:|


تصاویر و اطلاعات همگی فیک هستن! شک نکنید! حتی 1%
ارزوی قلبی ماست که این عکسا فیک باشن چون تواولین نگاه گرافیک داغونن:|

sog_eros
6 از نظر گرافیکی تو دیوار بود! حالت دوگانه داشت! مثلا تکسچرها تو بعضی از محیط ها عالی ، اما از ان طرف بعضی ها در حد نسل 6! مثلا ماشین ها شبیه به قوطی کبریت بود!هیچ شباهتی به وسیله نقلیه داشت!
در رابطه با ناتی گاد هم بی خیال! ان ها یک چند سالی از بقیه جلوتر هستند!:bighug:
re6 از نظر گرافیکی با شماره 5 که از سال 2009 بود فرقی نداشت تازه بعضی جاها اویل 5 اوضاعش بهتر بود
 
@ sog_eros

قبلاً هم توی یه تاپیک دیگه اشاره کرده بودم ، بازی ای که برای هر دو نسل 7 و 8 ساخته میشه بر پایه ی نسل 7 ساخته میشه و با دو تا افکت و تکنیک اضافه روی نسل 8 هم عرضه میشه :دی چون اگه یه بازی بین النسلی بخواد بر پایه ی نسل 8 ساخته بشه اصلاً امکانش نیست که همون بازی رو روی نسل 7 هم اجرا بشه مگه اینکه از اول بشینی یه چیز دیگه جداگانه برای نسل 7 بسازی که خودش وقت و هزینه ی جداگانه ای می طلبه :دی طبیعتاً از این بازی هم نمیشه توقع یه بازی نسل 8 داشت ، مثل خیلی از بازیهای دیگه ای که بین النسلی هستن :دی
 
اگه این دستبند ها واسه کنترل کردن طرف باشه من که خوشم نمیاد
ادم یاد فیلمای زامبی قدیمی میفته که هرکی یه زامبی داشت واسه خودش و بهش دستبند کنترل زده بود:|
 
احتمال خیلی قوی خط جون کلیر با رنگ دستبندشه! شاید وسیله‌ای برای کنترل سلامت افراد از TerraSave باشه. شاید قرمز یعنی مرگ و زامبی‌ها رنگ قرمز شدن!
اگر این‌طور باشه خیلی واضح از Dead Space کپی شده.
چراغ قوه توی چشم هم که یعنی Alan Wake! امیدوارم دنبال باطری گشتنی درکار نباشه!
تقلید از The Last of Us هم بقدری بوده که خودشون عنوان کردن!
چه معجونی بشه!

- - -ویرایش - - -

sog_eros 3Dمکس یاد داری هممون فهمیدیم :d

چی باعث شد فکر کنی حرفام این معنی رو داره؟ فقط از توضیح پالیگان‌ها گفتم که همه دلیل خشممو بفهمن!

- - -ویرایش - - -

@ sog_eros

قبلاً هم توی یه تاپیک دیگه اشاره کرده بودم ، بازی ای که برای هر دو نسل 7 و 8 ساخته میشه بر پایه ی نسل 7 ساخته میشه و با دو تا افکت و تکنیک اضافه روی نسل 8 هم عرضه میشه :دی چون اگه یه بازی بین النسلی بخواد بر پایه ی نسل 8 ساخته بشه اصلاً امکانش نیست که همون بازی رو روی نسل 7 هم اجرا بشه مگه اینکه از اول بشینی یه چیز دیگه جداگانه برای نسل 7 بسازی که خودش وقت و هزینه ی جداگانه ای می طلبه :دی طبیعتاً از این بازی هم نمیشه توقع یه بازی نسل 8 داشت ، مثل خیلی از بازیهای دیگه ای که بین النسلی هستن :دی
کاملا منطقیه؛ اما این در حد اوایل نسل هفته.
Assassin's Creed Rogue رو مقایسه کن...
 
کاملا منطقیه؛ اما این در حد اوایل نسل هفته.
Assassin's Creed Rogue رو مقایسه کن...

تصاویر که قطعاً work in progress هستن و بهتر میشن ، ولی بازم در نهایت از نظر بصری میشه یه چیزی در حد عناوین خوب (یا عالی) نسل 7 :دی حالا باید دید این نسخه تا چه حد برای کپکام مهمه و چتد نفر روش کار میکنن ؛ چون موتور پانتا ری این وسط بیخود ساخته نشده :دی
 
احتمال خیلی قوی خط جون کلیر با رنگ دستبندشه! شاید وسیله‌ای برای کنترل سلامت افراد از TerraSave باشه. شاید قرمز یعنی مرگ و زامبی‌ها رنگ قرمز شدن!
اگر این‌طور باشه خیلی واضح از Dead Space کپی شده.
چراغ قوه توی چشم هم که یعنی Alan Wake! امیدوارم دنبال باطری گشتنی درکار نباشه!

یعنی هر بازی چراغ قوه داشت تقلید از الان ویک هست پس الان ویک هم از روی تنها در تاریکی تقلید کرده! خط جون کلیر هم اگه از رو رنگ دسبندش باشه که نیست واقعا مسخرس نه به این خاطر که تقلید از دد اسپس هست . قیافه ای مویرا هم کپی شری درست شده که مطمعنا یک نقصه در مورد حرف نیما که گفت قیافه ی شری هم از روی ربکا ساخته شده کاملا مخالفم هیچ شباهتی به هم ندارن... در کل گرافیک مهم نیست ولی این گرافیک هم اصلا قابل قبول نیست برای فن ها. دیگه در حد رزیدنت اویل 5 که باید باشه گرافیکش! بازی که 5 سال پیش ساخته شد تو همون مراحل اولیه ساختش هم گرافیکش از این بهتر بود. این گرافیک گرافیگ بازیهای 3DS و کنسول های دستی هست! شرکت تنگو به دلیل محدودیت هایی که چه از نظر مالی و چه نیروی انسانی داشت خب یک غذری بود برای گرافیک پایین بازی هر چند همونم انقدر روی گرافیکش کار کردن تا به حد قابل قبولی رسوندن. ولی از کپکام و تیمش انتظار بیشتری میره.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آخرین اطلاعات بدست اومده در مورد بازی Resident Evil Revelations 2


خب همونطور که مطلع هستین مجله ی Gamesmaste تصاویر و اطلاعات جالبی رو در مورد رزیدنت اویل رولیشنز 2 منتشر کرده اما در مصاحبه ای که سازنده ی بازی آقای Michiteru Okabe با این مجله داشته اطلاعات جالبی در مورد شخصیت ها ، داستان و دشمنان بازی بدت اومده که به شرح زیره

-کلیر ردفیلد به بازی برگشته و تو این مدتی که ما اونو ندیدم اون رشد کرده و به یک نیروی کارآزموده و کهنه کار تبدیل شده.

- در طول مراحل بازی مویرا دختر بری برتون کلیر رو همراهی میکنه.

- در بازی هم حالت تک نفره سینگل وجود داره و هم جالت مشارکتی و کو آپ

- کلیر بیشتر در مبارزه ها شرکت میکنه در حالی که مویرا با چراغ قوه ای که داره بیشتر نقش کمکی داره مثلا اگه دارویی چیزی بخواد بهش میده و بطور کلی کلیر رو پوشش میده.

- اگه کلیر بمیره بازی تمومه و یکی از وظایف مهم مویرا هم همینه که مواظب کلیر باشه و نزاره اون بمیره هرچند خود کلیر هم میتونه از خودش مراقبت کنه.

- داستان بازی تو یک بازداشتگاه تسهیلاتی در یک جزیره ی دورافتاده اتفاق میفته

- کلیر و مویرا ربوده شدن و بعد از اینکه بهوش میان سناریو بازی هم شروع میشه

- حوادث بازی بین رزیدنت ایول 5 و 6 رخ میده.

- گیم پلی بازی بشدت Survival Horror هست خیلی بیشتر از چیزی که تو رزیدنت اویل رولیشنز قبلی دیدید. که سری رو به ریشه های خودش برمیگردونه بر خلاف حالت اکشن گرایانه ای که تو رزیدنت اویل 5 و 6 شاهدش بودید.


- فیدبک ها و بازخورد های طرفدارن نقش بسزایی رو تو توسعه و ساخت باز رزیدنت اویل رولیشنز 2 ایفا کردن. اقای Okabe میگه بعد از عرضه ی رزیدنت اویل رولیشنز ما برای ساخت این پروژه فرصتی رو برای گوش دادن به نظرات و بازخوردها پیدا کردیم و اینکه بتونیم چیزی رو بسازیم که فن ها انتظارشو دارن.

- آقای Okabe گفته: من میخواستم هم بازی اون ماهیت و اصالت خودشو از دست نده از طرفی یک ایده جدید و هیجانی رو بیارم تو فرانچایز رزیدنت اویل و رسیدن به این هدف با ادغام آینده و گذشته در داخل بازی میسر شده.

- در رزیدنت اویل رولیشنز 2 گونه ی جدیدی از دشمن به نام "Afflicted" یا "مبتلا شده" وجود داره که تو نگاه اول شبیه زامبی ها هستن اما در واقع خیلی با اونا فرق دارن و یک گونه ی کاملا متفاوتی هستد.

- Afflicted" ها هم سریع هستن هم میتونن آسیب خیلی جدی به پلیر وارد کنن اونا پلیر رو مجبور میکنن تا تصمیم بگیره که مستقیما با اونا روبرو بشه بطور مخفیانه حرکت کنه و توی یک فرصت مناسب اونارو بکشه یا اینکه به دنبال جایی برای مخفی شدن بگرده و تو مهماتش صرف جویی کنه.

- رزیدنت اویل رولیشنز 2 روی زرولیشن 1080p و 60 فرم در ثانیه روی PC و کنسول ها اجرا خواهد شد.
 
آخرین ویرایش:
تبریک میگم بهتون که با 4تا اسکن فوق العاده بی کیفیت به گرافیک بازی پی بردین و گیم پلی اون رو تقلیدی از AW و TLOU (جدی؟) دیدین.
قطعا کارشناس های بزرگ ما که توی طراحی بازی دخیل هستن، اشراف بهتری به این قضایا دارن:)
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or