بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

خب اینم تایید شد.پس تکلیف شخصیت اصلیش هم تا هفته ی دیگه مشخص میشه!

در ضمن معین جان،درسته که اسم کد ورونیکا به خاطر خاندان آشفورد بود.ولی Enhanced Veronica قطعا اسم ویروسی هست که در رولیشنز 2 استفاده شده.احتمالا یک نوع جهش یافته از ویروس تی ورونیکا.یعنی ربطی به خاندان آشفورد نداره.بنابراین هیچ اشکالی نداشت اگه به عنوان اسم بازی استفاده میشد.

اتفاقا اونطوری داستان بازی مهمتر جلوه میکرد و معلوم میشد که مثل کد ورونیکا یک نسخه ی اصلی محسوب میشه.ولی وقتی اسمش رولیشنز 2 باشه،ذهن همه میره به سمت رولیشنز 1 و در نتیجه،این بازی رو هم مثل قبلی یک داستان فرعی میدونند که این قضیه تاثیر بسیار منفی روی برداشت مردم از کلیر میذاره.اونم بعد از 15 سال غیبت این شخصیت.

همینجوریش بیشتر مردم کد ورونیکا رو یک نسخه ی فرعی میدونند،فقط به صرف اینکه شماره نداره.دیگه وای به حال رولیشنز.علاوه بر اینکه اگه اسم بازی Enhanced Veronica میشد،کلیر صاحب یک سری مختص خودش میشد که اسم هر دوشون ورونیکا بود.به نظرت اینطوری قشنگتر نبود؟

آخرین ویرایش:
بچه ها شباهت رو دارین:|

qv2ghsd0eyx7.png

سایز واقعی

این دو تا زیاد شبیه هم نیستن از چشم به پایین شبیهن

hs7pdkkwiwtw.jpg

سایز واقعی

شاید بعضیتون دیده باشید اما این خوب تطبیق داده شده بود:d

این عنوان هم برای 2015 رسما معرفی شد.
همراه با یک تیزر مفهومی فوق العاده...
البته هیچ اطلاعاتی تا هفته ی بعد در دست نیست.

اوه....فکر کنم تا هفته دیگه خواب به چشام نیاد

خب اینم تایید شد.پس تکلیف شخصیت اصلیش هم تا هفته ی دیگه مشخص میشه! در ضمن معین جان،درسته که اسم کد ورونیکا به خاطر خاندان آشفورد بود.ولی Enhanced Veronica قطعا اسم ویروسی هست که در رولیشنز 2 استفاده شده.احتمالا یک نوع جهش یافته از ویروس تی ورونیکا.یعنی ربطی به خاندان آشفورد نداره.بنابراین هیچ اشکالی نداشت اگه به عنوان اسم بازی استفاده میشد. اتفاقا اونطوری داستان بازی مهمتر جلوه میکرد و معلوم میشد که مثل کد ورونیکا یک نسخه ی اصلی محسوب میشه.ولی وقتی اسمش رولیشنز 2 باشه،ذهن همه میره به سمت رولیشنز 1 و در نتیجه،این بازی رو هم مثل قبلی یک داستان فرعی میدونند که این قضیه تاثیر بسیار منفی روی برداشت مردم از کلیر میذاره.اونم بعد از 15 سال غیبت این شخصیت. همینجوریش بیشتر مردم کد ورونیکا رو یک نسخه ی فرعی میدونند،فقط به صرف اینکه شماره نداره.دیگه وای به حال رولیشنز.علاوه بر اینکه اگه اسم بازی Enhanced Veronica میشد،کلیر صاحب یک سری مختص خودش میشد که اسم هر دوشون ورونیکا بود.به نظرت اینطوری قشنگتر نبود؟

بله شاید بهتر بود اسمش رولیشنز 2 نباشه ولی سازندگان حتما دلیلی داشتن که این اسم رو مناسبتر دیدن.پس جای نگرانی ازین بابت وجود نداره

ولی نیما مردم به اسم بازی و یا شماره داربودن و نبودنش کاری ندارن چون اکثر گیمرها الان دیگه اونقدر حرفه ایهستن که به داستان بازی نگاه کنن نه اسم بازی.من مطمئنم داستان رولیشنز 2 از رولیشنز 1 غنی تره.چون اولا رولیشنز 1 همه چیزش جدید بود و ربط خاصی به شماره های قبلی نداشت کریس و جیل هم به عنوان شخصیتهای قدیمی نکته ناتمومی نداشتن.ولی در این نسخه چون به احتمال زیاد کلر حضور داره ربط داستان به کد رونیکا هم بیشتره .

دوستان یکی بیاد این تریلرو موشکافی کنه!

اگه بشه و دوستان تحریریه پیش از من شروع نکرده باشند امشب تهیش میکنم

اصلاحیه:

هرچند بیشتر اطلاعات هفته اینده س این تریلر هم چیز خاصی نشون نداد در حد چند خط هم نمیشه (البته بر اساس این تریلری که من دیدم)
فکر کنم این پیشنمایش یه هفته به عقب بیوفته

آخرین ویرایش:
احتمال زیاد میدم زندان Revelations 2 داخل (مثل آلکاتراز) یا حوالی دریا واقع شده باشه و در نتیجه هم از نظر تم و هم اتمسفر شبیه Rev1 باشه. در ضمن به این طریق از T-Abyss هم چیزایی میبینیم! شاید یکی دوتا اوز پیشرفته مثلا!
اگر اینها درست باشه، کلیر بهتره تو این نسخه حضور نداشته باشه!

آخرین ویرایش:
نکات مخفی کانسپت نیزر:

h1z3o7tpms3j07t5qeic.png

thd0eukc89ujeilf3r5q.png

mknp5fk4u7mkdn0w7uak.png

pxrmms76nt7sad98xhvx.png

در پایان تیزر هم اثر یک گلوله رو تو هوا میبینیم.
دستبندهای سبزو قرمز یه جور کنترل رو نشون میدن. همونطور که میبینیم، یه مرد آلوده دستبندش رو مثل سلاحی که مرگ ناگزیر واسش داره، با اوج خشم و ناچاری جلوش گرفته.
دستبند یک نفر هم به سرعت تغییر رنگ میده. (از اونجا که کل ویدئو اسلو موشن هست)

چیز مهمتری که بهش اشاره نشد اینه که:
TerraSave حضور کلیر رو قطعی میکنه! بالاخره بعد 15 سال!!!

Resident-Evil-Afterlife-Pin-Claire-Redfield-Operation-Rc-On-Pinterest-76625.jpg

آخرین ویرایش:
عجب تیزر رمز آلودی بوده.من اصلا بهش دقت نکرده بودم.پس تا همین جا هم خیلی چیزا مشخص میشه.مثل حضور کلیر بعد از 15 سال!

در ضمن معین جان،کاملا درسته.امیدوارم همینطور که میگی باشه.ولی اینی که میگی اکثر فن ها حرفه ای هستن و نسخه ی شماره دار و بدون شماره براشون فرقی نمیکنه رو قبول ندارم.شما یک سری به سایت فارسی شیطان مقیم بزن و توی چند تا از صفحاتش بگرد.اکثرشون اصلا نمیدونن رزیدنت اویل چی هست.فقط به صرف اینکه RE4 رو بازی کردن،اسم خودشون رو گذاشتن فن رزیدنت اویل و تازه برای خودشون فتوا هم میدن.

توی اکثر نظرسنجی هاش RE4 و لیون به عنوان بهترین داستان و مهمترین شخصیت انتخاب میشن.در واقع قدرت تشخیص گیم پلی از داستان رو ندارن و نمیفهمن که بازی خوب با داستان خوب فرق میکنه.یا فقط به صرف اینکه اولین تجربشون در سری RE4 بوده یا لیون در نسخه های اخیر حضور بیشتری داشته،کل داستان رو خلاصه شده در این شخصیت می بینند و فکر می کنند که داستان سری،از ابتدا سر این شخصیت بوده.

اکثرشون هم داستان RE4 رو مهم و داستان کد ورونیکا رو فرعی می دونند.فقط به صرف اینکه اون شماره داشته و این نداشته.بنابراین کاملا طبیعیه که باز همین افراد،داستان RE6 رو اصلی بدونند و داستان رولیشنز 2 رو فرعی.در حالی که دقیقا برعکسه.دقیقا مشابه ماجرای RE4 و کد ورونیکا.حرفم رو قبول نداری؟

دوستان چرا اسم این نسخه جدیدی که قراره بیاد گذاشتن انقلاب ها؟!از چه نظر؟!

انقلاب ها املاش فرق داره عزیزم این میشه افشاگری ها.

یه ساعت پیش تو پیج رسمی رزیدنت ایول عکسی از یک جزیره ی متروکه منتشر شد.
حدسم درست بود: با یک آلکاتراز طرفیم!
خودم رو میذارم جای بازیساز و باز حدس میزنم شاهد حضور لیان و شری باشیم البته نه با یک سناریوی جدا! مراحلی کوتاه از نیمه ی بازی به بعد فکر کنم کنترل لیان رو بشه بدست گرفت.

زندانی با اون عظمت در دریا بهترین سوژه برای ترسه!

fqihqubyf3dpwe5l88kl.jpg

jnpddka806vn01s7fr38.jpg

خیلی وقت پیش یک اسکرین شات از یک بخش سایت رسمی رزیدنت ایول توی نت پخش شد که لوگوتایپ تمیزی با نام Enhanced Veronica داشت. خیلی‌ها میگفتن فیکه خیلی‌هام منتظر E3 برای معرفی این عنوان بودن. از یه منبع نسبتا موثق لیک شدکه RE7 نسخه‌ای نیست که در E3 معرفی می‌شه و همین باز به شایعه‌ها دامن زد. E3 گذشت؛ GC هم گذشت و چیزی دیده نشد. گذشت تا این‌که باکس آرت عنوان Revelations 2 لیک و بعد رسما معرفی شد.
ولی واقعا Enhanced Veronica و اسکرین شاتی که از لوگوی اون اومد فیک بود؟
عنوانی که ربط مستقیم به حضور کلیر و یک نوع جدید از ویروس Veronica داشت!

لوگوتایپ Enhanced Veronica به شدت شبیه به Revelations بود و در واقع از یک یونیفرم استفاده کرده بود. انگار که این یونیفرم قراره برای عنوان‌های فرعی از این به بعد قرار بگیره.
به هرحال الآن می‌دونیم قراره تو یک راکفورد دیگه با کلیر ردفیلد در Revelations 2 باشیم! پس شاید هر دو یکی هستن و فقط تغییر عنوان رو شاهدیم!
به نظر میاد ابتدا مبنای تشابه این عنواین صرفا طراحی لوگوتایپ بوده و حالا تصمیم بر این شده که هر کدوم طراحی مختص خودش رو داشته باشه اما در عوض عنوان Revelations رو یدک بکشن. این‌طوری یه سری جدا و شماره دار در کنار سری اصلی و اشباع شده‌ی RESIDENT EVIL خلق می‌شه و کی می‌دونه، شاید یه روز از سری اصلی هم پیشی بگیره!
نظر شما چیه؟

vik073sfwyk50pbdikqb.jpg

با وجود Revelations، خاطرمون باید از داستان جمع باشه. اون زمان تیم برای 3DS با دست بسته چنین شاهکاری ساخت! شماره 2 هویت بیشتری به 1 هم می‌ده.

مجله ی ژاپنی Famitsu در این شماره هفته ی خودش مصاحبه ای رو با سازنده و کارگردان بازی رزیدنت اویل رولیشنز 2 آقای Machisaka Kawata و Yasuhiro Anba انجام داده بود که بواسطه ی اون اطلاعات بیشتری از بازی بدست اومد.

همانطور که در تیزر بازی شاهد بودید به دست چند نفر از افرادی که اونجا بودن چیزی شبیه به مچ بند بسته شده بود که وقتی اوضاع آرام بود رنگ اون سبز و بعد از چند لحظه رنگش به قرمز تغییر پیدا کرد.
آقای کاواتا میگه این مهمترین آیتم کلیدی این تیزر بود که نقش کلیدی رو هم توی داستان بازی ایفا میکنه .
آقای anba میگه وقتی داشتم این چیزهارو داخل تیزر قرار میدادم با خودم گفتم هاه این یک اسپویل هست و نباید اینکارو بکنم. اما بعدا تصمیم گرفتم در موردش یک تاملی بکنم و این لطف بزرگ رو در حق شما انجام بدم (این تیکشو با خنده گفت)

فمیتسو میگه به نظر میاد ما برای پیدا کردن نکات بیشتر و سر در اوردن از ماجرا باید دوباره تیزر رو ببینیم.

فمیستو همینطور از اونا پرسید اون صحنه ای که دختر کوچولو که به یک چیز یا کسی اشاره میکنه چه معنی داره؟ آقای کاواتا با خنده گفت شما به قسمتی اشاره کردید که ما در حال حاضر نمیتونیم در موردش صحبت کنیم.
آقای کاواتا ادامه داد این تیزر مفهمومی فقط در مورد نکات مخفی رزیدنت اویل رولیشنز 2 نیست بلکه پایبندی به سری رزیدنت اویل رو هم نشون میده. (منظورش سبک ترسناک بازی هست)
امیدوارم از فکر کردن به احتمالات دیگه ی که میتونه وجود داشته باشه لذت ببرید.

در یکی از تصاویر مفهموی شما جزیره ی مخوفی رو میبینید که داستان بازی اونجا رخ میده.

داستان اولین رزینت اویل داخل یک عمارت اتفاق میفتاد و رزیدنت ایول رولیشنز قبلی داخل یک کشتی بنابراین لوکیشن ها و محیط بازی بسته و محدود بودن اما رزیدنت اویل رولیشنز 2 توی یک جزیره متروکه و دورافتاده اتفاق میفته آقای Anba. گفت چیزی که ما دوست داریم اونو "جزیره رزیدنت اویل بنامیم"

محیط بازی حیلی فراتر از کشتی بود که تو رزیدنت اویل رولیشنز وجود داشت و همین باعث شده تا ما بتونیم لوکیشن های بیشتری رو نسبت به لوکیشن های رزیدنت اویل رولیشنز داخل بازی داشته باشیم.
در تصویر مفهمومی بعد ما چیزی شبیه به یک زندان رو میبینیم و اینطور به نظر میرسه که اون جزیره و زندان چیزی شبیه به زندان Alcatraz باشه اما آقای کاواتا گفت اون فقط یک زندان در یک جزیره ای ور افتاده نیست و تسهیلات دیگه ای هم اونجا وجود داره.

آخرین ویرایش:
دقیقا طوری حرف میزنن که هیچ اطلاعات اضافه ای به گوش نرسه!
با نمایش تیزر من مطمئن شدم این زندان در آب واقع شده و اگر گره داستانی و اتمسفر رو دنبال کنیم چیزی جز این یافت نمیشه. حالا طوری به دستبندهای تیزر اشاره میکنن انگار نکته ی ظریفی بوده! تنها عنصر رنگی تیزر!!! نمیدونم چرا مردم رو تا این حد بیشعور میدونن؟!

دقیقا طوری حرف میزنن که هیچ اطلاعات اضافه ای به گوش نرسه!
با نمایش تیزر من مطمئن شدم این زندان در آب واقع شده و اگر گره داستانی و اتمسفر رو دنبال کنیم چیزی جز این یافت نمیشه. حالا طوری به دستبندهای تیزر اشاره میکنن انگار نکته ی ظریفی بوده! تنها عنصر رنگی تیزر!!! نمیدونم چرا مردم رو تا این حد بیشعور میدونن؟!

وقتی کارگردان داره میگه نقش کلیدی تو داستان داره یعنی نکته ی ظریفیه دیگه! یعنی چی
حالا طوری به دستبندهای تیزر اشاره میکنن انگار نکته ی ظریفی بوده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or