بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

میگم این نکته ظریف نیست، به شدت هم حجیمه!!! تنها عنصر رنگی تیزر ظرافتش کجاست دیگه! نمیخواسته حرف بزنه برداشته بدیهی ترین نکات رو عنوان کرده.

میگم این نکته ظریف نیست، به شدت هم حجیمه!!! تنها عنصر رنگی تیزر ظرافتش کجاست دیگه! نمیخواسته حرف بزنه برداشته بدیهی ترین نکات رو عنوان کرده.

من قبل از اینکه این خبر رو بخونم هم فهمیدم به دوستم هم گفتم این مچ بند ها یک چیزی هست که به دست اینا بسته شده با این کنترل میکنن اینا رو! حالا احتمال داره به اینا یک سرنگی چیزی وصله که هر وقت رنگش قرمز میشه اینا زامبی میشن. ولی اگه بعد با دوباره سبز بشه واقعا مسخره میشه این ایده! یعنی اینا ک زامبی شدن دیگه باید زامبی بمون نه اینکه چراغ راهنمایی درست کنن!

kfwu6qu3pk1r5gekz6ua.jpg

فکر نمیکنم این عنوان چنین نقصی داشته باشه. ولی آره نظر منم دقیقا کنترله.
از باز شدن در به سبک کلاسیک در ابتدای تیزر میشه به دو چیز گمان برد: یا دوربین باز هم (مثل ریمیک HD) حالت انتخابی کلاسیک یا روی شونه داره و یا علاوه بر این پارتنر هم حذف شده و میشه یک نسخه کلاسیک ناب رو انتظار داشت!

فکر نمیکنم این عنوان چنین نقصی داشته باشه. ولی آره نظر منم دقیقا کنترله.
از باز شدن در به سبک کلاسیک در ابتدای تیزر میشه به دو چیز گمان برد: یا دوربین باز هم (مثل ریمیک HD) حالت انتخابی کلاسیک یا روی شونه داره و یا علاوه بر این پارتنر هم حذف شده و میشه یک نسخه کلاسیک ناب رو انتظار داشت!

امکان نداره سبک دوربینش کلاسیک باشه غیر ممکنه! ولی اگر هم باشه بشدت استقبال میشه!

امکان نداره سبک دوربینش کلاسیک باشه غیر ممکنه! ولی اگر هم باشه بشدت استقبال میشه!
در این که بین حالت کلاسیک و روی شونه انتخاب وجود داره که شکی ندارم! با پیج رسمی رزدنت ایول صحبتایی داشتم و این نکته رو یه سال پیش رسما بهم گفتن. 6 ماه پیش اومدم همینجا نوشتم نسخه بعدی انتخاب بین کلاسیک و مدرن داره و از قرار نسخه ی بعدی ریمیک HD دراومد! در Rev2 هم شکی ندارم در اعمالش. شک من روی پارتنره که امیدوارم حذف بشه. و امیدوارم دوربین کلاسیک مثل CV باشه نه استاتیک.

- - -ویرایش - - -

خب بازم بگو.:d

مثلا با توجه به داستان شماره قبلیش چه احتمالاتی وجود داره.حالا به جز همین تریلری که اومده

هرچی گفته میشه احتمالات دوست عزیز تا وقتی که ثابت بشه!
فعلا که ریچل توی تیزر حضور داره و این احتمالو میاره که این نسخه همزمان با نسخه ی اول در جریان باشه!

- - -ویرایش - - -

اینو جدید پیدا کردم یه ربه دارم میخندم =))
https://www.facebook.com/ehsan.abdi.503
مرسی دوست عزیز! روح ما هم شاد شد!

بالاخره پس از 15 سال انتظار،چهره ی جدید کلیر رو دیدیم.بله.اشتباه نمی کنید.حضور کلیر ردفیلد و مویرا برتون دختر بری برتون در رولیشنز 2 رسما تایید شد.خوشحالم اولین کسی هستم که این خبر رو توی تاپیک میذاره.

البته شایعاتی مبنی بر حضور ربکا چیمبرز در بازی هم به گوش میرسه که هنوز تایید رسمی نشده.البته از اونجایی که ربکا امدادگره،امکان حضورش به عنوان یک مامور تراسیو بالاست.چون تراسیو برخلاف B.S.A.A ماهیت امدادی داره نه نظامی.

کپکام با آوردن مویرا برتون ثابت کرد که خیلی روی داستان این نسخه کار کرده و سعی کرده از تمام پتانسیل های داستان استفاده کنه.من فکر میکنم که چون کپکام نمیخواسته داستان بری رو کنار بذاره و از طرفی هم الآن سن بری خیلی بالا رفته،به جای بری از دخترش استفاده کردن تا حداقل دوباره اسمی از این شخصیت در داستان برده بشه.در ضمن همونطور که میدونید،شایعاتی اومده بود مبنی بر اینکه دو شخصیت زن ثدیمی و یک شخصیت مرد قدیمی در بازی هستن.حالا معلوم نیست که مویرا برتون رو هم قدیمی حساب کردن (چون اسمش توی فایل های RE1 بوده) یا اینکه یک شخصیت زن دیگه (احتمالا ربکا یا شری) هم در بازی هستند.شخصیت مرد قدیمی هم باید استیو باشه.البته نمیتونیم با اطمینان بگم.چون کپکام با RE6 به همه ثابت کرد که از منطق خاصی پیروی نمیکنه!

نکته ی بعدی اینکه چهره ی مویرا دقیقا شبیه به شری هست که منطق بازی رو بهم میزنه.فقط رنگ موهاش فرق میکنه.خود شری هم توی RE6 بسیار شبیه به ربکا بود،فقط با کمی دستکاری.کلا جیک و شری از روی ربکا و بیلی برداشته شده بود.چه از لحاظ ظاهر و چه از لحاظ شخصیت پردازی.حتی قسمت مبارزه ی نهایی با یوستاناک که دنبال بالابر میومد و از آخر با مگنوم زدنش هم کاملا شبیه به زیرو بود.کلا اون سناریو از روی زیرو برداشته شده بود.ولی دیگه نه در حد کاری که با مویرا کردن.یعنی طراحی یک چهره ی جدید اینقدر برای کپکام سخته که همش میاد قیافه ی شخصیت ها رو از روی هم برمیداره؟جالبه که این وسط چهره ی ربکا شده Base،ولی خودش هیچوقت نمیاد! :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or