بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

خود Capcom سناریوی Leon رو گذاشته توی Cd1 ، پس اگه بخوای روی اصول بازی کنی اول با Leon برو ، ولی اگه مثل یه سریا که فکر میکنن خیلی باحالن و فقط خودشون RE بازی کردن اصلا با Leon بازی نکن ، چون Leon کاراکتریه که اگه باهاش بازی نکنی اتفاقی نمیافته !!!!!، چون اینا تو خواب و خیالاتشون فکر میکنن از Capcom هم شاخترن :d;)

Resident Evil 2 دو سناریو دارد که هر کدام مجزا هستند و همزمان اتفاقات داستان و روایت داستان از دید Leon و Claire به وقوع می پیوندد . به عبارت دیگه شما می تونید به صورت Leon A / Claire B بازی کنید و هم Claire A / Leon B که اتفاقات رخ داده برای هر کدام مجزا هست . حال وقتی داستان RE2 در دیگر نسخه از سری به صورت Claire A / Leon B تایید شده یعنی کپکام رسما به این صورت تایید کرد . پس دوست عزیز چرا وقتی کپکام رسما اعلام کرده داستان RE2 به این صورت یعنی Claire A / Leon B هست و عین حقیقت رو انکار می کنید بعد این چنین قضاوت می کنید ؟!

آخرین ویرایش:
درووووووووود......آقایون نمیخوام دخالت کنم توی بحثاتون اما نظر شخصیم اینه که این مسائل برام مهم نیست که کدوم شخصیت مهمتره و این نباشه و اون یکی نیست یا اینکه کدوم سناریو اوله....مهم اینه که همه این کاراکترا توی یه سری داستانهای مرتبط کنار هم اومدنو رفتن و یه خاطره ابدی و موندگار خلق کرده بنام رزیدنت ایول که همه افراد توی این تاپیک به هر نحوی ازون لذت میبرن...همین برام کافیه. نظر شخصی من بود

و اما مطلب اصلی : جهت عوض شدن فضا

یالا بگین این عکس در مورد چه موضوعیه و یه جمله در موردش بگین حداقل(شاید سوال نوبیانه ای باشه واسه بعضیها!!!
:p:)))

به
پاسخ های درست کمک هزینه سفر به عمارت اسپنسر، صعود به کوههای آرکلی و کمپینگ در جنگلهای راکون و هزاران هزار جایزه نقدی و غیر نقدی اهدا میگردد.....

82224490693635989706.jpg

بعد از بازگشت از عمارت اسپنسر هست . ( بعد از RE1 ) دارن میگن که آمبرلا پشت قضیه هست .
ولی رئیس تو کتش نمیره چون خودشم ............
در واقع ازش میخوان که دست آمبرلا رو رو کنه

قصه از همین جا شروع شد دقیقا
یعنی وقتی بچه های گروه آلفا که کریس و جیل فهمیدن که فرمانده گروهشون خودش یکی از مدیرای پروژه Tyrant بوده (آلبرت منظورمه)
از اینجا دشمنی آغاز شد و این 3 نفر باهم اختلاف پیدا کردن
از همین رزیدنت خیلی خوشم میاد که شروع داستانش خیلی دراماتیکه
دوستای دیروز ــــ دشمنای امروز
حالا که اینجاییم یادی کنیم از Takahiro Armitsu طراح اول این بازی اون بود اون بود که کریس و جیل رو شخصیتاشون رو ایجاد کرد و بعد میکامی آلبرت رو به بازی اضافه کرد

آخرین ویرایش:
از الان فقط جواب Fallen-Angel و مخصوصا SAEED VS DARK رو میدم که بینهایت منطقی و قشنگ بحث میکنه.
شما بسیار لطف دارین خیلی ممنونم:bighug:
بقیه بچه هام دوستای عزیزمون هستن و رزیدنت اویلو بشدت دوست دارن..اینو از پیگیریشون و انرژی گذاشتنشون میشه فهمید..ولی خب هرکسی به سبک خودش گفتگو میکنه دیگه..:)
.................................
1- کاملا اشتباه! کلیر داشت به سمت در خروجی میرفت و از اونجا فرار میکرد ولی لیون جلوی در ظاهر میشه در واقع اگر لیون نبود کلیر = فرار:d
فرار به کجا؟:dمسلما یا با موتور به بیرون شهر یا آغوش زامبیهای عزیز.. چون حتی اسلحه هم نداشت که شاید فکر مبارزه به سرش خطور کنه و خودشو به برادرش برسونه..بنابراین بازم داستان به جلو نمیرفت..;)
اولین اسلحشم از داشبرد ماشینی که با لیان با هم سوار شدن برداشت..به نظر من به طور کلی اگر لیان نبود.. دقایقی بعد کلر هم نبود!:d
شهر قبل از اینکه کلیر و لیون واردش بشن به دلیل شیوع ویروس توی قرنطینه کامل بوده. توی فروم های مختلف بحث سر اینه که چجوری اینا تونستن صاف صاف و بدون هیچ مانعی وارد شهر بشن؟ در حالیکه وقتی بازی رو شروع میکنیم، موانع ورود و خروج و قرنطینه رو هم میبینیم.
به به..بازم شاهکارهای کپکام..! این نکته ای بود که نمیدونستم..:)
3- آره اینم هست و باهاش موافقم. ولی تعداد دفعاتی که ایدا لیون رو نجات داده به مراتب بیشتره.
خیلی خوشحالم سرانجام در یک مورد به توافق رسیدیم:d بله ایدا بیشتر لیانو نجات داده..ولی اگه حتی همون یک مورد لیان هم در نظر بگیریم کافیه که ثابت کنه لیان حضورش در داستان بی اهمیت نیست.
4- این یکی رو حقیقتا برای خودم هم سواله. فرضم اینه که کریس در دسترس نبوده (چون کریس به ماموریت های دور و دراز مدت میرفته). از طرفی لیون بعد از حادثه راکون سیتی بیشتر به سمت های اجرایی پیش میره و یه افسر میشه که بیشتر در دسترس هست و اطلاعات محرمانه رو در اختیار داره (مثلا توی Headquarter-ی چیزی). بنابراین فقط لیون محل کریس رو میدونسته و اون میتونسته باهاش تماس داشته باشه. هیچکس خارج از گود نمیتونسته با کریس توی ماموریتش ارتباط برقرار کنه.
دقیقا..چگونگیه مطلع شدن کریس بهش پرداخته نشده..
ولی فراموش نکنیم این هم از مواردیه که به لیان اهمیت داستانی زیادی میده..:)

به عکسی Ken Lally تو توئیترش گذاشته بود که سریع حذف شد .
انگار قراره وسکر برگرده !! حالا یا بازی جدیدی هست یا انیمیشن یا ...........
Capcom mocap dudes: Ken Lally and Reuben Langdon seen doing mocap - NeoGAF
Reuben Langdon هم هست .
Ken Lally کار موشن کپچر آلبرت وسکر رو به عهده داشت , تو RE5
Langdon هم برای کریس
انگار خبرایی هست b-)
27481285158516950892.png

آخرین ویرایش:
سینا و تونی،واقعا خدا صبرتون بده!

آقا بهزاد،آقا ایمان،میشا خانم و....من خودم این بحث رو شروع کردم.پس منطقی و مودبانه هم جوابتون رو میدم!

1-اصلا برای من مهم نیست که اینکه گفتم لیون نقش دومه براتون خنده داره.چون در این مورد هیچ شکی ندارم.درسته.لیون توی نسخه های خودش نقش اول بوده.ولی در کل سری،کریس و جیل قهرمانان نقش اول و کلیر و لیون قهرمانان نقش دوم داستان هستند.کریس و جیل داستان رو شروع کردن.کریس و جیل به هویت واقعی آمبرلا و وسکر پی بردن.کریس و جیل سالها با آمبرلا و وسکر مبارزه کردن.کریس و جیل به همراه 9 نفر دیگه بزرگترین سازمان ضد بیوتروریسمی جهان یعنی B.S.A.A رو تاسیس کردن.کریس و جیل آمبرلا و وسکر (مهمترین شخصیت کل داستان) رو نابود کردن.اصلا خط اصلی داستان مربوط میشه به مبارزه ی کریس و وسکر که از واقعه ی عمارت شروع شد،با کد ورونیکا ادامه پیدا کرد و با RE5 هم تموم شد.حالا واقعا لیون در برابر اینا چه حرفی برای گفتن داره؟تازه از لحاظ حضور هم که حساب کنیم،کریس در 4 نسخه ی اصلی و لیون در 3 نسخه ی اصلی حضور داشته.(تازه رولیشنز رو هم حساب نمی کنم!) مگه اینکه بخواین بگین RE6 با اون داستان مزخرفش جزو سری اصلیه،ولی کد ورونیکا که جزو مهمترین داستانها بوده اصلی نیست،فقط به این دلیل که شماره نداشته که این واقعا خنده داره!

2-خود کپکام رسما توی بازیهاش تایید کرده که کلیر A/لیونB خط اصلی داستان RE2 هست.در اثبات این موضوع همین بس که توی RE6 شری به ویروس G مبتلا شده و اثراتش هم هنوز باهشه که این موضوع فقط در سناریوی ذکر شده وجود داره.توی دارک ساید هم که کلا داستان همین سناریو لحاظ شده.مرگ آنت توسط همسرش،آلوده شدن شری،تهیه ی واکسن توسط کلیر،مرگ ایدا توسط تایرنت 103 و....بحث کردن در مورد این یکی دیگه واقعا مسخره است!

3-در اینکه کلیر از لیون مهمتره هیچ شکی نیست.حتی اگه خودم هم طرفدار لیون بودم بازم هیمنو میگفتم.توی RE2 این کلیر بود که داستان رو به نسخه ی اول ربط میداد و هدف خاصی داشت.وگرنه لیون فقط یک پلیس ساده بود که هدفش فقط فرار از شهر بود و آشنایی با کلیر باعث میشه که وارد داستان سری اصلی بشه.وگرنه با بازماندگان اوتبریک هیچ فرقی نداشت.مثل کوین که اون هم یک پلیس بود و فقط میخواست از شهر فرار کنه.علاوه بر اینکه کلیر از طریق آنت میفهمه که چی به چی بوده و ویروس چطور توی شهر منتشر شده.ولی لیون تا آخر بازی هیچی نمیفهمه.(توی سناریوی لیون،آنت به ایدا این چیزا رو میگه نه به لیون!)بعد از RE2 هم داستان لیون با فرارش از شهر می تونست تموم بشه.ولی داستان کلیر هنوز تموم نشده بود.حتی در پایان بازی هم میگه:کریس،من باید تو رو پیدا کنم!برای همین هم بود که داستان کلیر قبل از لیون ادامه پیدا کرد.یعنی همونطور که کلیر داستان رو به نسخه ی قبلی ربط میداد،بعد از اتمام بازی هم باز داستان خودش ادامه پیدا کرد.
توی کد ورونیکا هم باعث شد که پای کریس به جزیره ی راکفورت باز بشه و بفهمه که وسکر زنده است و بقیه ی ماجرا....در واقع در پیش بردن داستان،نقش بسیار مهمی رو ایفا کرد.داستان RE4 در مقایسه با کد ورونیکا واقعا فرعی بود.تازه توی همون RE4 هم این وسکر بود که داستان رو شکل داد و ایدا و کراوزر رو برای بدست آوردن نمونه فرستاد و کراوزر هم برای جلب اعتماد سدلر مجبور شد که اشلی رو بدزده.تازه اونجا بود که لیون وارد ماجرا شد.یعنی لیون فقط بخشی از نقشه های وسکر و ایدا و بازیچه ی دست اونا بود.حتی در آخر که لیون میزنه سدلر رو میکشه هم ایدا خیلی راحت نمونه رو ازش میگیره و خداحافظی میکنه.همین صحنه نشون میده که لیون تمام مدت بازیچه ی دست ایدا بوده.اینکه لیون زد سدلر رو کشت هم جزو برنامه ریزی های وسکر بود و فقط راه رو برای ایدا هموار کرد.(خود وسکر به ایدا میگه که ما میتونیم از لیون برای کشتن سدلر و رسیدن به اهدافمون استفاده کنیم!)
RE6 هم در مهم کردن نقش لیون هیچ نقشی نداشت.چون هم داستانش مهم نبود و هم اینکه لیون اونجا فقط نقش روایتگر رو داشت.حتی از آخر نمیفهمه که چی به چی بوده و دو تا ایدا توی داستان داشتیم!در واقع شخصیت اصلی اون سناریو هلنا بود.این هلنا بود که میدونست جریان از چه قراره و سیمونز پشت همه چیزه.این هلنا بود که میدونست باید به کلیسا برن و اونجاست که میتونن بر علیه سیمونز مدرک پیدا کنند.وگرنه اگه هلنا نبود،لیون اصلا همون اول نمیدونست که باید به کلیسا بره،چه برسه به اینکه بفهمه چه کسی پشت ماجراست و....در واقع هلنا بدون لیون برای داستان کافی بود،ولی لیون بدون هلنا هیچکار نمیتونست بکنه.(منظورم از لحاظ داستانیه.باز نگید اگه لیون نبود،هلنا نمیتونست از پس خودش بربیاد!)
در ضمن،اینکه لیون چند بار جون کی رو نجات داده رو جزو اهمیتنقش یک شخصیت حساب نمی کنند.چون در این صورت،بری و کارلوس از جیل و استیو هم از کلیر مهمتره!

4-مقایسه ی داستان RE5 با RE4 واقعا مسخره است.درسته که 4 جوایز بیشتری آورده و کارگردانی بهتر و ترس بیشتری داشته،ولی اینا چه ربطی به داستان دارن؟نسخه ی 5 اومد خط اصلی داستان که از اولین نسخه ی سری شروع شده بود و در کد ورونیکا ادامه پیدا کرده بود رو تموم کرد.قبول دارم که میتونست بهتر تموم بشه،ولی اهمیتش که سر جاشه.مگه اینکه بخواین بگین داستان لیون و ایدا از داستان کریس و وسکر مهمتره که دیگه کرکر خنده است!

سینا و تونی،واقعا خدا صبرتون بده!

آقا بهزاد،آقا ایمان،میشا خانم و....من خودم این بحث رو شروع کردم.پس منطقی و مودبانه هم جوابتون رو میدم!

1-اصلا برای من مهم نیست که اینکه گفتم لیون نقش دومه براتون خنده داره.چون در این مورد هیچ شکی ندارم.درسته.لیون توی نسخه های خودش نقش اول بوده.ولی در کل سری،کریس و جیل قهرمانان نقش اول و کلیر و لیون قهرمانان نقش دوم داستان هستند.کریس و جیل داستان رو شروع کردن.کریس و جیل به هویت واقعی آمبرلا و وسکر پی بردن.کریس و جیل سالها با آمبرلا و وسکر مبارزه کردن.کریس و جیل به همراه 9 نفر دیگه بزرگترین سازمان ضد بیوتروریسمی جهان یعنی B.S.A.A رو تاسیس کردن.کریس و جیل آمبرلا و وسکر (مهمترین شخصیت کل داستان) رو نابود کردن.اصلا خط اصلی داستان مربوط میشه به مبارزه ی کریس و وسکر که از واقعه ی عمارت شروع شد،با کد ورونیکا ادامه پیدا کرد و با RE5 هم تموم شد.حالا واقعا لیون در برابر اینا چه حرفی برای گفتن داره؟تازه از لحاظ حضور هم که حساب کنیم،کریس در 4 نسخه ی اصلی و لیون در 3 نسخه ی اصلی حضور داشته.(تازه رولیشنز رو هم حساب نمی کنم!) مگه اینکه بخواین بگین RE6 با اون داستان مزخرفش جزو سری اصلیه،ولی کد ورونیکا که جزو مهمترین داستانها بوده اصلی نیست،فقط به این دلیل که شماره نداشته که این واقعا خنده داره!

2-خود کپکام رسما توی بازیهاش تایید کرده که کلیر A/لیونB خط اصلی داستان RE2 هست.در اثبات این موضوع همین بس که توی RE6 شری به ویروس G مبتلا شده و اثراتش هم هنوز باهشه که این موضوع فقط در سناریوی ذکر شده وجود داره.توی دارک ساید هم که کلا داستان همین سناریو لحاظ شده.مرگ آنت توسط همسرش،آلوده شدن شری،تهیه ی واکسن توسط کلیر،مرگ ایدا توسط تایرنت 103 و....بحث کردن در مورد این یکی دیگه واقعا مسخره است!

3-در اینکه کلیر از لیون مهمتره هیچ شکی نیست.حتی اگه خودم هم طرفدار لیون بودم بازم هیمنو میگفتم.توی RE2 این کلیر بود که داستان رو به نسخه ی اول ربط میداد و هدف خاصی داشت.وگرنه لیون فقط یک پلیس ساده بود که هدفش فقط فرار از شهر بود و آشنایی با کلیر باعث میشه که وارد داستان سری اصلی بشه.وگرنه با بازماندگان اوتبریک هیچ فرقی نداشت.مثل کوین که اون هم یک پلیس بود و فقط میخواست از شهر فرار کنه.علاوه بر اینکه کلیر از طریق آنت میفهمه که چی به چی بوده و ویروس چطور توی شهر منتشر شده.ولی لیون تا آخر بازی هیچی نمیفهمه.(توی سناریوی لیون،آنت به ایدا این چیزا رو میگه نه به لیون!)بعد از RE2 هم داستان لیون با فرارش از شهر می تونست تموم بشه.ولی داستان کلیر هنوز تموم نشده بود.حتی در پایان بازی هم میگه:کریس،من باید تو رو پیدا کنم!برای همین هم بود که داستان کلیر قبل از لیون ادامه پیدا کرد.یعنی همونطور که کلیر داستان رو به نسخه ی قبلی ربط میداد،بعد از اتمام بازی هم باز داستان خودش ادامه پیدا کرد.
توی کد ورونیکا هم باعث شد که پای کریس به جزیره ی راکفورت باز بشه و بفهمه که وسکر زنده است و بقیه ی ماجرا....در واقع در پیش بردن داستان،نقش بسیار مهمی رو ایفا کرد.داستان RE4 در مقایسه با کد ورونیکا واقعا فرعی بود.تازه توی همون RE4 هم این وسکر بود که داستان رو شکل داد و ایدا و کراوزر رو برای بدست آوردن نمونه فرستاد و کراوزر هم برای جلب اعتماد سدلر مجبور شد که اشلی رو بدزده.تازه اونجا بود که لیون وارد ماجرا شد.یعنی لیون فقط بخشی از نقشه های وسکر و ایدا و بازیچه ی دست اونا بود.حتی در آخر که لیون میزنه سدلر رو میکشه هم ایدا خیلی راحت نمونه رو ازش میگیره و خداحافظی میکنه.همین صحنه نشون میده که لیون تمام مدت بازیچه ی دست ایدا بوده.اینکه لیون زد سدلر رو کشت هم جزو برنامه ریزی های وسکر بود و فقط راه رو برای ایدا هموار کرد.(خود وسکر به ایدا میگه که ما میتونیم از لیون برای کشتن سدلر و رسیدن به اهدافمون استفاده کنیم!)
RE6 هم در مهم کردن نقش لیون هیچ نقشی نداشت.چون هم داستانش مهم نبود و هم اینکه لیون اونجا فقط نقش روایتگر رو داشت.حتی از آخر نمیفهمه که چی به چی بوده و دو تا ایدا توی داستان داشتیم!در واقع شخصیت اصلی اون سناریو هلنا بود.این هلنا بود که میدونست جریان از چه قراره و سیمونز پشت همه چیزه.این هلنا بود که میدونست باید به کلیسا برن و اونجاست که میتونن بر علیه سیمونز مدرک پیدا کنند.وگرنه اگه هلنا نبود،لیون اصلا همون اول نمیدونست که باید به کلیسا بره،چه برسه به اینکه بفهمه چه کسی پشت ماجراست و....در واقع هلنا بدون لیون برای داستان کافی بود،ولی لیون بدون هلنا هیچکار نمیتونست بکنه.(منظورم از لحاظ داستانیه.باز نگید اگه لیون نبود،هلنا نمیتونست از پس خودش بربیاد!)
در ضمن،اینکه لیون چند بار جون کی رو نجات داده رو جزو اهمیتنقش یک شخصیت حساب نمی کنند.چون در این صورت،بری و کارلوس از جیل و استیو هم از کلیر مهمتره!

4-مقایسه ی داستان RE5 با RE4 واقعا مسخره است.درسته که 4 جوایز بیشتری آورده و کارگردانی بهتر و ترس بیشتری داشته،ولی اینا چه ربطی به داستان دارن؟نسخه ی 5 اومد خط اصلی داستان که از اولین نسخه ی سری شروع شده بود و در کد ورونیکا ادامه پیدا کرده بود رو تموم کرد.قبول دارم که میتونست بهتر تموم بشه،ولی اهمیتش که سر جاشه.مگه اینکه بخواین بگین داستان لیون و ایدا از داستان کریس و وسکر مهمتره که دیگه کرکر خنده است!

من با 3 قسمت اول حرفات کاری ندارم. در هر صورت رزیدنت اویل شخصیت پردازی محکم داره. فقط کافی هست که یک نگاه به لیست برترین شخصیت ها بندازیم. اینکه کی اول و کی دوم هم خیلی برام مهم نیست.
در اینکه رزیدنت اویل همواره به داشتن داستان محکم و درگیر کننده شهرت داره هم شکی نیست( به خصوص شماره داراش)
در رابطه با اهمیت داستان اتفاقا قسمت 4 داستان سری را بعد از قسمت سوم از حالت کلیشه ای خارج کرد. همه نظر. از ویروس تا منطقه وشخصیت های منفی و البته شکل روایت داستان. در هر صورت بازی که متای 96 را کسب میکنه و به عنوان مثال وبسایت edge که نمره 10 میده یعنی بازی ایرادی نداره. برای نقد یک بازی مگه این 4 تا مولفه وجود نداره
گرافیک
گیم پلی
موزیک و صدا
جذابیت که شامل داستان و...میشه
بازی که 10 گرفته و خیلی راحت 2 بازی تاریخ در سال 2007 از نگاه edge میشه شما با 5 مقایسه میکنی؟!!
قسمت 5 به خاطر حضور وسکر و به قول شما پایان دادن به یکی از مسیرهای داستانی مهم هست. وگرنه کاملا قابل پیش بینی هست. هر چند داستانش خوب هست ولی البرت وسکر را حذف کنی حرفی برای گفتن ندارد
قسمت 5 زمان خودش یعنی سال 2009 داستانش از خیلی بازی ها جلوتر بود.منتهی در قیاس با 4 شماره قبل ضعیف ترین عنوان هست.همه نظر
در هر صورت با رزیدنت اویل 4 قابل مقایسه نیست.این بازی فقط چند بار بهترین بازی تاریخ شده است. خواستید بگید تا لیستشو بگذارم.تا چند روز اینده خواهم گذاشت:d
شما از نویسنده ها و منتقدان ایرانی هم بپرسی 4 را بی نقص میدونند
لئون محبوب ترین و یک از کلیدی ترین شخصیت هاست.من نمیدانم علت این بحث که راه انداختی چی بوده!نقطه ضعفش این هست که رویارویی مستقیم با البرت وسکر نداشته است. شاید به این علت هست که میگی کریس مهم تر هست! کلیر از لئون مهم تر هست دیگه....................

آخرین ویرایش:
/:)
چون غرض آمد هنر پوشیده شد...
...........................................
دیدی لیان؟؟ دیدی ؟ باید همونجا ولش میکردی..لیاقت نداشت از راکون نجاتش بدی..همین کلر و میگم..نه؟ درسته تو مثل بقیه نیستی...تو یک پلیسی و وظیفت میدونی همرو نجات بدی..حتی وقتی کسیم دوست داری پشت همین جمله پنهانش میکنی : ((من یک افسر پلیسم و باید ازت محافظت کنم..))..آره دارم از ایدا حرف میزنم..آخه اونم دفعه اول از مرگ نجات دادی..یادته؟ به تو چه ربطی داشت که به کریس اطلاع بدی خواهرش کجا گرفتار شده؟؟ آها..تو یک انسانی و بازم وظیفت میدونی که از جونشون محافظت کنی..یه چیزیو میدونستی؟؟
اینکه کلر و ایدا قبل از اینکه بتونن داستان مهمه! زندگیشونو ادامه بدن..اگر تو ازشون محافظت نمیکردی...هرکدوم حداقل یکبار مرده بودند.! بیا در گوشت یه چیزی بگم: (((اینا رفتن گفتن نجات دادن جونشون در داستان زندگیشون ثبت نمیشه.! آخه ربطی به داستان نداره! )))
خلاصه که ای کاش میشد من خودم میرفتم علنا تو رو از RE2 میکشیدم بیرون و میفرستادم دنبال زندگیت تا تمام ورونیکا و 4 و.... Time Paradox باشه برای همه! حیفی آخه.! وایستی اینجا چیکار؟ باعث بشی این شخصیتهای مهم! زنده بمونن بعد برن به کارای مهمترشون! برسن..آخرشم بگن: لیان کیه؟؟ بازیچه ما بود بابا..! دیدیم خوش تیپ و قیافست.. حرصمون در اومد سربسرش گذاشتیم..
از اول تا همین الان همه جا به یه نحوی حضور داشتی و داستانو بردی جلو..آخرشم این جوری!
شنیدی کلر چی گفته؟ گفته من از لیان مهمترم..!دوباره بیا جلو در گوشت یه چیزی بگم: (( از اهمیتش همین قدر بس که از 2000 تا حالا هیچ جا بازیش ندادن..آره..خیلی مهمه!)))
فراموششون کن..اصلا در حدت نیستن لیان..آخرش فقط خودتی که باید این دنیا رو از هرچی ویروسه پاک کنی..میدونی که؟

89292620705624625322.jpg

از نظر من کریس فقط یه ذره فقط یه ذره کوچولو از لیان مهمتره.اونم به خاطر رویارویی مستقیم با وسکر ولی نه در اون حد که کریس نقش اول و لیان نقش دوم باشه

آورین بروبچ .....سینا دمت گرم....زدیی تو خال. :bighug:

For the first time

99787748497101142156.jpg

منظورت چی بود از for the first time؟

- - -ویرایش - - -

به عکسی Ken Lally تو توئیترش گذاشته بود که سریع حذف شد .
انگار قراره وسکر برگرده !! حالا یا بازی جدیدی هست یا انیمیشن یا ...........
Capcom mocap dudes: Ken Lally and Reuben Langdon seen doing mocap - NeoGAF
Reuben Langdon هم هست .
Ken Lally کار موشن کپچر آلبرت وسکر رو به عهده داشت , تو RE5
Langdon هم برای کریس
انگار خبرایی هست b-)
27481285158516950892.png

نه هیچ خبری نیست من یا یکی از اونایی که توی این تویت هست دوستم گفت من یک بحثی با داگلاس داشتم . و این عکس هم مربوط به موشن کپچر رزیدنت اویل ریمیک هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or