بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

آره پیدا میشه نیازی هم به لینک گزاشتن نیست خودتون توش سرچ کنید میتونید پیدا کنید
اگه لازم یاشه از لژ مستر سینا میخوام براتون لینک بزاره

خب من سرچ کردم چند تا سناریو اومد.باید اول کدام را بگیرم که مطابق داستا بازی باشه؟

قبلا یه نسخه از RE 3 داشتم که کامل بود یعنی فیلم هم داشت ولی گمش کردم.نسخه های جدیدتری که دارم کلا فیلماش رو حذف کردن.خواستم ببینیم لینک دانلودی که فقط برای فیلم هاش باشه هست یا نه؟؟

برای اولین بار نشستم روی وضعیت Professional شماره 4 رو برم و اصلا فکر نمیکردم همچین صحنه ای رو بتونم توی بازی خلق کنم (الان قلعه تموم شد). فکر میکردم اوضاع خراب تر از این حرفا میشه:d:

برای اولین بار نشستم روی وضعیت Professional شماره 4 رو برم و اصلا فکر نمیکردم همچین صحنه ای رو بتونم توی بازی خلق کنم (الان قلعه تموم شد). فکر میکردم اوضاع خراب تر از این حرفا میشه:d:

خوشبحالت تونستی بریش من که نتونستم برم از بس کنترل بد بود برام کلا بیخیال شدم ولی به شدت دلم میخواد برمش :(

خوشبحالت تونستی بریش من که نتونستم برم از بس کنترل بد بود برام کلا بیخیال شدم ولی به شدت دلم میخواد برمش :(
کدوم پلتفرم؟/:)
RE4 یه بازیه که با گیم پد بهینه شده و با موس و کیبود اصلا نمیشه بازیش کرد. با گیم پد هم اصلا مشکلی نداره.

پ.ن: نصف بازی رو با چاقوی خالی رفتم:d جالب تر اینه که هیچ کدوم از جواهرایی که گرفتم رو تا حالا نفروختم:d فک کنم 1 میلیونی بیشتر بشن:d

عجب!!!من بعد از کشتن کراوزر هیچی تیر نداشتم تو پروفشنال

عجب!!!من بعد از کشتن کراوزر هیچی تیر نداشتم تو پروفشنال
کراوزر رو کلا باید با چاقو کشت:d من حتی RPG هم روش زدم و نمرد و کل تیرهای مگنوم رو رای سرش خالی کردم و بازم نمرد. ولی 10 تا ضربه چاقو به صورتش سریع کشتش.

یاد استاد بخیر

Resident evil(biohazard) 3.5

استاد میکامي در سال 2003 بیش از 50٪ بازی را به پایان رسانده بوده و تریلر گیم هم پخش شده بوده ،اما در در ژانویه 2004 کپکام رسما اعلام ميکنه که هر چیزی درباره رزیدنت 3.5 ما در تریلر دیده بود به کل عوض شده و منتظر این گیم با تريلري که قبلا پخش شده نباشید،درگیری های استاد Shinjia Mikami از همین زمان با کپکوم شروع میشه :|
تریلر بازی
Shinji Mikami playing Biohazard 3.5 (Build 2).mp4 - 13.5 MB

Resident evil(biohazard) 3.5

استاد میکامي در سال 2003 بیش از 50٪ بازی را به پایان رسانده بوده و تریلر گیم هم پخش شده بوده ،اما در در ژانویه 2004 کپکام رسما اعلام ميکنه که هر چیزی درباره رزیدنت 3.5 ما در تریلر دیده بود به کل عوض شده و منتظر این گیم با تريلري که قبلا پخش شده نباشید،درگیری های استاد Shinjia Mikami از همین زمان با کپکوم شروع میشه :|
تریلر بازی
Shinji Mikami playing Biohazard 3.5 (Build 2).mp4 - 13.5 MB

این که عالی بود

این که عالی بود
آره خاک بر سر کپکوم واقعا گیم عالی بوده:|

میکامي تو این بازی هر دو سبک را مخلوط کرده بوده هم کلاسیک و هم جدید زاویه دوربین گویا هست و تازه برای جلوگیری از تکراری شدن زامبيها بنا به گفته استاد دشمنان جدیدی هم اضافه کرده بوده

مثل همون عروسکها که دیدی خیلی جو ترسناکي هم داشت اما کپکوم بنا به دلایلی مانع میشه از به اتمام رساندن بازی و میکامي دوباره از اول شروع به ساخت شماره 4 میکنه

^ ^ یعنی ای خاک بر سر Capcom !
الحق که میکامی حق داشته از این شرکت پولخوار و پول پرست جدا بشه، کمااینکه بازیسازای خلاق دیگری هم جدا شدن !
یعنی بعد از تماشای این ویدئو Footage از بازی ، نفرتم بیشتر از همیشه از کپکام شدت گرفت !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or