iman0013
کاربر سایت
آره پیدا میشه نیازی هم به لینک گزاشتن نیست خودتون توش سرچ کنید میتونید پیدا کنید
اگه لازم یاشه از لژ مستر سینا میخوام براتون لینک بزاره
خب من سرچ کردم چند تا سناریو اومد.باید اول کدام را بگیرم که مطابق داستا بازی باشه؟
آره پیدا میشه نیازی هم به لینک گزاشتن نیست خودتون توش سرچ کنید میتونید پیدا کنید
اگه لازم یاشه از لژ مستر سینا میخوام براتون لینک بزاره
خب من سرچ کردم چند تا سناریو اومد.باید اول کدام را بگیرم که مطابق داستا بازی باشه؟
قبلا یه نسخه از RE 3 داشتم که کامل بود یعنی فیلم هم داشت ولی گمش کردم.نسخه های جدیدتری که دارم کلا فیلماش رو حذف کردن.خواستم ببینیم لینک دانلودی که فقط برای فیلم هاش باشه هست یا نه؟؟
کدوم پلتفرم؟خوشبحالت تونستی بریش من که نتونستم برم از بس کنترل بد بود برام کلا بیخیال شدم ولی به شدت دلم میخواد برمش![]()

کراوزر رو کلا باید با چاقو کشت:d من حتی RPG هم روش زدم و نمرد و کل تیرهای مگنوم رو رای سرش خالی کردم و بازم نمرد. ولی 10 تا ضربه چاقو به صورتش سریع کشتش.عجب!!!من بعد از کشتن کراوزر هیچی تیر نداشتم تو پروفشنال

این که عالی بودResident evil(biohazard) 3.5
استاد میکامي در سال 2003 بیش از 50٪ بازی را به پایان رسانده بوده و تریلر گیم هم پخش شده بوده ،اما در در ژانویه 2004 کپکام رسما اعلام ميکنه که هر چیزی درباره رزیدنت 3.5 ما در تریلر دیده بود به کل عوض شده و منتظر این گیم با تريلري که قبلا پخش شده نباشید،درگیری های استاد Shinjia Mikami از همین زمان با کپکوم شروع میشه
تریلر بازی
Shinji Mikami playing Biohazard 3.5 (Build 2).mp4 - 13.5 MB
آره خاک بر سر کپکوم واقعا گیم عالی بودهاین که عالی بود