من دارم دیوانه میشم...
Resident Evil zero
1
2
3
4
5
6
Racoon City
Revelations
Darkside Chronicles
The Umbrella Chronicles
Code Veronica
چرا اینقدر زیاده اسماشون؟؟من بخام داستان بازی اویل بیاد دستم به ترتیب کدومارو باس بازی کنم؟؟![]()
خب باید نکته ای را متذکر بشم :-bآما...
رزینت اویل معرف چه سبکیه؟؟؟ survival horror
خوب یعنی چی؟ یعنی معطل نکن نایست فقط برو،جونتو نجات بده
مشکل خیلیا این بود و هست که تو این سبک میخوان هر کی اومد جلو رو نفله کنن بعد که نتونستن (چون اگه این بازی همونی باشه که باید باشه) بگن خیلی سخت بود اوووه ما تمومش کردیم!!!!
اگه هم خواستید بدونین کی واقعا گیمر این سبکه این آزمایش رو انجام بدین
ببینین وقتی ریت جونش از سبز به زرد شد از herb یا اسپری استفاده میکنه! اگه آره نوبی بیش نیست...
همیشه قرمز در حد نفله شدن ترکیب دوتا herb یا یه اسپری (اینجوری باید بازی رو جلو برد)
همین رزیدنت 3 وقتی بعضی جاها مجبور بودی برگردی عقب، همون سکوت شهر خودش بیشتر از زامبی ها ترسناک تر بود :dخب منم میگم که کد ورونیکا به نظرم سخت تر بود. اما گیر کردن فرق میکنه با آزمون و خطا. یکی با آزمون و خطا رد میکنه که به نظرم زیادم هوشمندانه نیست. حالا یکی پیدا میشه اصلا با همون آزمون و خطا هم نمیتونه بازی را رد کنه که اون که دیگه اصلا نابغه ست :d من خودم توی معمای تابلوی خانواده اشفورد باور کن فقط یه تابلو را جابجا کلیداش را زده بودممعما چو حل گشت اسان شود!
معماهایی که تو نسخه 3 بودن کلا با بقیه نسخه های کلاسیک کمی فرق دارن!من فقط تو کد ورنیکا تو ترتیب تابلوها که مربوط به خاندان اشفور د بود گیر کردم وگرنه بقیه معماهای کد ورنیکا رو راحت میتونستیم حل کنیم.در مورد معماهای نسخه سوم وضع اینطور نبود و معماها طوری پیاده شده بودن که ذهن گیمر رو برای اولین بار درگیر میکردن اگرچه زیادم سخت به نظر نمیرسیدن.مثلا تو برج ساعت یه معما بود که با گوش کردن به یه موسیقی حل میشد .این معما زیاد سخت نبود ولی برای اولین بار زیاد ادمو درگیر و مشغول میکرد اصلا بحث سختی نیست .چون اگه معما خیلیم سخت باشه ممکنه برای گیمر نتیجه منفی داشته باشه.بعنوان مثال دیگه اخرین معمای اویل 3 رو در نظر بگیر که حدود 6 یا 7 روش میشه حلش کرد ولی حلش ممکنه بدون استفاده از راهنمای مانند لوح خانه میسر نباشه
باور کن نمیخوام بگم باهوشم ( که شاید باشم :d ) ولی اگه متن را خوب میخوندی و دقت میکردی به عکس ها و سن ها راحت میشد حل کرد.
به به چه عجب شما اومدی :dبعد یه مدت شماره 4 (یه شاهکار) رو هم اگر نرفتی، بازی کن ولی دنبال یه رزیدنت ایول نباش!
رزینت اویل معرف چه سبکیه؟؟؟ survival horror
خوب یعنی چی؟ یعنی معطل نکن نایست فقط برو،جونتو نجات بده
اینجا که ف.ی.ل.ت.ر.ه

اون پپسی مَن بود فکر کنم که معطل نکن فقط جونتو نجات بده :d

امیدوارم حرفای شما در حد همون شوخی باشه (پپسی من!!) چون همونجوریه که فقط قشنگه پس بنا به همین فرض :
کلا بازی ویدویی حالا تو هر سبکی بحث مطلق نمیشه راجبش کرد یعنی اصول حاکم داره اما همونام از نظر همه صحیح نیستن
شبیه دیالوگ معروف فیلم مارمولک:به تعداد آدما راه واسه رسیدن به خدا هست اینجام همینه هرکی روش خودشو داره منم همیشه اول یا آخر پستام میگم که این نظر شخصیمه و حکم نیست
آما
راجب به گیم پلی بحث کافیه ببینیم کیا زیر و بم بازیو کشیدن ،یه سوال تو نسخه 3 وقتی واسه اولین بار نمسیس رو میبینیم (درست جلوی ورودی ایستگاه پلیس) اون آدمی که زخمی شده کیه که داره میاد سمتمون؟ چی میخواد بگه؟ (که نمسیس میکشدش)![]()

ینجا که ف.ی.ل.ت.ر.ه
خب دیدمش :d
WTF
:-o
2015 میییااااااااااد؟
چراااااااااا
اون آلکس کیه که آخرش یه دختره میگه![]()
دوستان من یک سوال داشتم ، این شخصیت Elza که تو RE 1.5 هست ، تو شماره های دیگه هم میدیدیمش یا نه؟؟
yeppبهرام جان،اون یارو که توسط نمسیس کشته میشه،براد ویکرز خلبان تیم آلفای استارزه که توی RE1 هم حضور داشت و پس از کشته شدن توسط نمسیس،به ویروس T آلوده میشه و در نهایت هم در RE2 توسط کلیر کشته میشه.(با توجه به سناریوی اصلی یعنی کلیر A/لیون B) چیز خاصی هم به جیل نمیخواد بگه.فقط ازش کمک میخواد.علاوه بر اینکه قبلا توی رستوران هم به جیل میگه که یک نفر (نمسیس)،برای کشتن بازماندگان تیم استارز فرستاده شده.
الزا هم که نمونه ی اولیه ی کلیر بود و کلا کلیر جایگزینش شد.علتش هم این بود که داستان رزیدنت اویل 1.5 هیچ ربطی به داستان RE1 نداشت و شخصیت های لیون و الزا کاملا به نسخه ی قبلی بی ربط بودند.کپکام هم کلیر رو آورد تا داستان به نسخه ی قبلی ربط پیدا کنه و داستان،پتانسیل بیشتری برای ادامه دادن پیدا کنه که واقعا هم عالی شد.اوج این رابطه رو هم در کد ورونیکا شاهد بودیم!
بهرام جان،اون یارو که توسط نمسیس کشته میشه،براد ویکرز خلبان تیم آلفای استارزه که توی RE1 هم حضور داشت و پس از کشته شدن توسط نمسیس،به ویروس T آلوده میشه و در نهایت هم در RE2 توسط کلیر کشته میشه.(با توجه به سناریوی اصلی یعنی کلیر A/لیون B) چیز خاصی هم به جیل نمیخواد بگه.فقط ازش کمک میخواد.علاوه بر اینکه قبلا توی رستوران هم به جیل میگه که یک نفر (نمسیس)،برای کشتن بازماندگان تیم استارز فرستاده شده.
الزا هم که نمونه ی اولیه ی کلیر بود و کلا کلیر جایگزینش شد.علتش هم این بود که داستان رزیدنت اویل 1.5 هیچ ربطی به داستان RE1 نداشت و شخصیت های لیون و الزا کاملا به نسخه ی قبلی بی ربط بودند.کپکام هم کلیر رو آورد تا داستان به نسخه ی قبلی ربط پیدا کنه و داستان،پتانسیل بیشتری برای ادامه دادن پیدا کنه که واقعا هم عالی شد.اوج این رابطه رو هم در کد ورونیکا شاهد بودیم!
منظورتون elza walker ؟ که تو نسخه بتا رزیدنت اویل 2 بود؟
اگه آره باید بگم که بعد اومدن نسخه اصلی بازی این شخصیت حذف شد و بجاش کلر ردفیلد رو معرفی کردن اگه دقت کنید هم خیلی شبیه elza درستش کردن
خیلی جالب بود واسم که همچین شخصیتی رو یادتونه LIKE
پ.ن: وقتی میبینم بعضیا میگن که رزیدنت 4 شاهکاره نیشخند میزنم (نه اینکه واسه تمسخر باشه نه) خدا رو شکر میکنم خودم تو زمان مناسب تو مکان مناسب بودم!! (میگید خوب ما قبلی ها رو هم بازی کردیم بله درسته شاید الان از من هم بهتر به سوراخ سنبه هاش آشنا باشید آمااا...
تو زمان خودش بازیش نکردید اینه که خیلی مهمه)
رفقا کسی به خودش نگیره خدای نکرده خیلی کلی گفتم و صد البته نظر شخصیمه!!
seriouslyآما
راجب به گیم پلی بحث کافیه ببینیم کیا زیر و بم بازیو کشیدن ،یه سوال تو نسخه 3 وقتی واسه اولین بار نمسیس رو میبینیم (درست جلوی ورودی ایستگاه پلیس) اون آدمی که زخمی شده کیه که داره میاد سمتمون؟ چی میخواد بگه؟ (که نمسیس میکشدش)![]()

:dمگه قرار بوده کی بیاد 2015 قراره بیاد دیگه![]()
منم وقتی میبینم یه نفر بازی ای را که یکی از محبوب ترین بازی های قرن :d بوده را زیر سوال میبره ناخودآگاهپ.ن: وقتی میبینم بعضیا میگن که رزیدنت 4 شاهکاره نیشخند میزنم (نه اینکه واسه تمسخر باشه نه) خدا رو شکر میکنم خودم تو زمان مناسب تو مکان مناسب بودم!! (میگید خوب ما قبلی ها رو هم بازی کردیم بله درسته شاید الان از من هم بهتر به سوراخ سنبه هاش آشنا باشید
رفقا کسی به خودش نگیره خدای نکرده خیلی کلی گفتم و صد البته نظر شخصیمه!!
میشینه رو لبام. خدا را شکر میکنم که توی دوره بازی هایی با گرافیک ذغالی نبودم
کسی به خودش نگیره ها باور کنید کلی گفتم و صد البته نظر شخصیمه :dyepp
خوب حالا نیما خان میتونی بگی کجا وقتی که به ویروس آلوده شده میبینیمش؟ چی باهاشه؟ (فقط داریم خاطراتو مرور میکنیم یه وقت جسارت نشه چرا دارم سوال میپرسم داداشی. فقط میخوام ببینم کیا اونقدر کنجکاو بودن که همه این ها رو یادش باشه)
همونجایی که یه فندک هم پیدا میکنیم. ته بار هم کنار صندوق پول یه جعبه مهمات برا کلت هستش. دو تا هم دستگاه بازی هستش. میخوای رنگ کفپوشش را هم بگم برات :d