Leon-c
کاربر سایت
خب بعدا یه مدت گرفتاری بالاخره وارد تاپیک شدم نیما ببین من و خیلیها قبول داریم کریس و جیل از لیونو ایدا و کلر و.. مهمترن و در کل من خودم همبیشتر طرفدار لیون و ایدا هستم ولی هیچ تعصبی به این دو شخصیت ندارم .اما اینکه بگیم ایندوتا اصلا داستان رو غنی نمیکنن درست نیست.شما نسخه 4 رو با 6 مقایسه نکن چون اگه نسخه 4 ساخته نمیشد ما از کجا میفهمیدیم لیون بعد از فرار از راکون چی کار کرد؟این که لیون مامور دولت امریکا شد و وظیفش محافظت از دولت امریکا در برابر حملات بیوتروورسمتی هست رو ما تو نسخه 4 دیدیم واگرچه لیون فقط اومده بود اشلی رو نجات بده ولی نباید تصور کنیم که کپ کام قصد داشته فقط یه نسخه شماره دار بسازه تا فقط نجات اشلی و مهارتهای لیون رو به ما نشون بده بلکه هدف این بوده که به ما بفهمونه سرنوشت لیون بعد از فرار از راکون چی بوده و تو این مدت چکار میکرده و نجات اشلی هم در واقع علت و بهونه واسه اومدن لیون به ماجرا و پوشش گیم پلی بازی و نشون ادان همراه و پاتنر بوده وگرنه اصل داستان اشلی نبوده در ضمن خود ایدا یکی دیگه از قطبهای بسایر مهم داستان نسخه 4 رو تشکیل میده و تو همین نسخه بوده که ما درک کردیم ایدا واسه سازمان مخفی کار میکنه و توسط وسکر دارای ماموریتی میشه و مثل نسخه دوم با خط داستانی لیون تداخل پیدا میکنه همچنین فعالیتهای زیرزمینی وسکر رو ما توی نسخه 4 دیدیم و همچنین وسکر قصد داشت خودش امبرلائی جدید پایه گذاری کنه و که تو نسخه 5 هم از این موارد صحبتهایی شده بود.وگرنه تا قبل از ساخت نسخه 4 همه فکر میکردن ایدا مرده و یا فکر نمیکردن ایدا واسه سازمان و یا وسکر کار میکنه.پسی نمیشه داستان 4 رو در دریف داستان 6 قرار دادمن فعلا به اینترنت دسترسی ندارم.برای همین هم زیاد نمی تونم بیام.
خب احتمال حضور لیون و ایدا که توی 7 صفره.درسته که کریس هم بلافاصله بعد 5 توی 6 بوده،ولی اون دلیل داشته.دلیلش هم اصرار زیاد فن ها مبنی بر حضور لیون و کریس توی 6 بوده.وگرنه به خاطر داستان نبوده.توی 7 هم اصرار مردم مبنی بر حضور کلیر و جیله نه لیون و ایدا.پس 100 درصد این دو تا هستن.لیون و ایدا باید توی 8 باشن.
در ضمن،قبول دارم که هر جا لیون و ایدا بودن،داستان خیلی جذاب و محبوب می شده،ولی هیچوقت این دو تا (مخصوصا لیون) از لحاظ داستانی،چندان بازی رو غنی نمی کردن.نمونه ی بارزش هم 4 و 6.در واقع همیشه این کریس،جیل و وسکر بودن که بار داستان رو به دوش می کشیدن و خط اصلی داستان رو پیش می بردن.
اما در مورد 6 در کل باهات موافقم و در کل ساخت 6 و رولیشن اصلا ضرورتی نداشت .اما از نظر من همه نسخه های اصلی رزیدنت اویل داستان قشنگی داشتن یعنی موقع بازی کردن مدام دوس داریم بدونیم تو قسمت بعدی بازی چه اتفاقی میفته.