Fallen-Angel
کاربر سایت
با سلام :d لطفا ربکا را شخصیت اصلی بدونید :d
با تشکر
با حرفای آقا نیما کاملا موافقت میشود :d
با تشکر
با سلام :d لطفا ربکا را شخصیت اصلی بدونید :d
با تشکر
میشا ربکا در مقابل جیل حرفی واسه گفتن نداره درست ولی در مورد کلر یکم کم لطفی میکنی اگرچه منم نمیگم کلر به اندازه جیل مهمه
اما مثل اینکه شما ربکا رو دوس داری درسته؟خب اگه ربکا رواست محبوبه حتما باید شخصیت اصلی باشه تا واست ارزش داشته باشه؟اصلا اینطور نیست.من خودم لیون رو از همه بیشتر دوست دارم اگرچه جزو شخصیتهای مهم میدونمش ولی به اندازه کریس اونو مهم نمیدونم و ملاک علاقم هم مهمترین بودن نیست من بیشتر به شخصیت پردازی اهمیت میدم اگه ملاک من به تیپ و هیکل و ظاهر بود وسکر رو از همه بیشتر دوس داشتم اگه داستان و سرگذشت جذاب و طولانی بود کریس رو انتخاب میکردم.
در کل من سه شخصیت لیون ایدا و جیل یکم از بقیه بیشتر دوس دارم.و برام هم مهم نیست که اهمیت نقششون تا کجا باشه اصلی باشن یا فرعی ظاهرشون عامه پسند باشه یا خیر.پس در کل ملاک من اهمیت نقش و یا ظاهر شخصیت نیست
البته این داستانهایی که اومده همشون ساخته طرفدارا هستش پس قضاوت در مورد داستان شماره 7 فعلا زوده
من که دوس دارم سه چهار سالی روش کار کنن تا بازی خوبی بیرون بدن.وگرنه اگه باز مثل 6 بخوان عجله ای بسازنش چیزی بدتر 6 در انتظارمون هست
احتمال این که جیل حضور داشته باشه خیلی زیاد است اول احتمال حضور کلیر هم زیاد بود ولی در حال حاضر احتمال حضورش کم استمن فقط دوست دارم توی شماره 7 لیونو جیل و کلیر باشن :d که میدونم نمیشه :d
منم دوس دارم دوربین بازی مثل دوربین نسخه های کلاسیک باشه انصافا دوربین زیرو با اندکی تغییرات خوبه واسه یه بازی horror ولی مشکل اینه:کپ کام دیگه بازیhorror واقعی خیلی وقته نمیسازه! ولی دوربین شماره 4 هم خیلی بهتر از 5 و.6 بود چون کاراکتر تو وسط صفحه قرار داشت و صفحه هم با کاراکتر کمی فاصله داشت ولی دوربین 5و6 کاراکتر در سمت چپ صفحه بود و انگاری کاراکتر چسبیده بود به صفحهسلام میگم بنظرتون بهتر نیست یه RE با دوربین نصب شده ساخته بشه؟اصلا این دوربین رودوشی به RE نمیخوره(RE4 استثناست)
سلام
میگم بنظرتون بهتر نیست یه RE با دوربین نصب شده ساخته بشه؟اصلا این دوربین رودوشی به RE نمیخوره(RE4 استثناست)
خب محمد احتمال حضور لیون و ایدا صفره وقتی قراره جیل و کلر بشن شخصیتهای اصلیش لیون و ایدا هم که اساسا ربطی به ایندو کاراکتر ندارن .ولی چون کپ کام داستان رو همیشه عادت داشته کش بده من این نوید رو بهت میدم که تو نسخه8 لیون و ایدا هستن(چون فکر نکنم 7 بشه اخرین نسخه) یا اگه بخوان تو نسخه7 هم لیون و ایدا رو بیارن از نظر من جالب نمیشه چون وضعیت این بازی هم میشه مثل 6.در کل ازدحام شخصیتها وحدت و انسجام داستان رو از بین میبره
آوریه ن :d این روزها چه کسی لیون را دوست ندارد :dاحتمال این که جیل حضور داشته باشه خیلی زیاد است اول احتمال حضور کلیر هم زیاد بود ولی در حال حاضر احتمال حضورش کم است
ولی خدا کنه فقط لیون حضور داشته باشه من انقدر به لیون علاقه دارم که چند پوستر چند اکشن فیگور ازش دارم البته از بقیه شخصیت های اویل هم دارم در کل برای اویل زیاد خرج کردم :d
اصلا رزیدنت اویل 4 یه چیز دیگه بود. ولی ریمیک بهتر بود :dسلام
میگم بنظرتون بهتر نیست یه RE با دوربین نصب شده ساخته بشه؟اصلا این دوربین رودوشی به RE نمیخوره(RE4 استثناست)