بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

با سلام :d لطفا ربکا را شخصیت اصلی بدونید :d
با تشکر
با حرفای آقا نیما کاملا موافقت میشود :d

به ربکا دیگه زیاد توجه نشد مثلا الان یه توجه کوچک کنی میفهمی که جیل و ایدا در حال حاضر از ربکا بیشتر توجه شده و مثلا اویل 6 تا سناریو ایدا را تمام نمیکردی داستان را نمیفهمی خیلی از بار داستان رو دوش ایدا است و جیل هم که نیاز به معرفی ندارد که چه اهمیتی در داستان دارد
تا اینجا کار هم که یه داستان احتمالی از اویل 7 منتشر شده و خواندم اگر این باشه این بار جیل و ایدا هر دو در اویل 7 حضور دارند

میشا ربکا در مقابل جیل حرفی واسه گفتن نداره درست ولی در مورد کلر یکم کم لطفی میکنی اگرچه منم نمیگم کلر به اندازه جیل مهمه
اما مثل اینکه شما ربکا رو دوس داری درسته؟خب اگه ربکا رواست محبوبه حتما باید شخصیت اصلی باشه تا واست ارزش داشته باشه؟اصلا اینطور نیست.من خودم لیون رو از همه بیشتر دوست دارم اگرچه جزو شخصیتهای مهم میدونمش ولی به اندازه کریس اونو مهم نمیدونم و ملاک علاقم هم مهمترین بودن نیست من بیشتر به شخصیت پردازی اهمیت میدم اگه ملاک من به تیپ و هیکل و ظاهر بود وسکر رو از همه بیشتر دوس داشتم اگه داستان و سرگذشت جذاب و طولانی بود کریس رو انتخاب میکردم.
در کل من سه شخصیت لیون ایدا و جیل یکم از بقیه بیشتر دوس دارم.و برام هم مهم نیست که اهمیت نقششون تا کجا باشه اصلی باشن یا فرعی ظاهرشون عامه پسند باشه یا خیر.پس در کل ملاک من اهمیت نقش و یا ظاهر شخصیت نیست

میشا ربکا در مقابل جیل حرفی واسه گفتن نداره درست ولی در مورد کلر یکم کم لطفی میکنی اگرچه منم نمیگم کلر به اندازه جیل مهمه
اما مثل اینکه شما ربکا رو دوس داری درسته؟خب اگه ربکا رواست محبوبه حتما باید شخصیت اصلی باشه تا واست ارزش داشته باشه؟اصلا اینطور نیست.من خودم لیون رو از همه بیشتر دوست دارم اگرچه جزو شخصیتهای مهم میدونمش ولی به اندازه کریس اونو مهم نمیدونم و ملاک علاقم هم مهمترین بودن نیست من بیشتر به شخصیت پردازی اهمیت میدم اگه ملاک من به تیپ و هیکل و ظاهر بود وسکر رو از همه بیشتر دوس داشتم اگه داستان و سرگذشت جذاب و طولانی بود کریس رو انتخاب میکردم.
در کل من سه شخصیت لیون ایدا و جیل یکم از بقیه بیشتر دوس دارم.و برام هم مهم نیست که اهمیت نقششون تا کجا باشه اصلی باشن یا فرعی ظاهرشون عامه پسند باشه یا خیر.پس در کل ملاک من اهمیت نقش و یا ظاهر شخصیت نیست

به نظر من به کلر هم داره کم توجه ای میکنه کپکام مثلا من خیلی آدم میشناسم که کلر را محبوب ترین شخصیت دنیا گیم براشون هست میشه گفت که کپکام خیلی خوب به طرفداران کلر جواب نداده بعد از انیمیشن resident evil degeneration دیگه حرفی از کلر نبود چند بار گفتند که به احتمال زیاد کلر تو اویل 7 یکی از شخصیت های اصلی است ولی بازم از داستان های که از اویل 7 منتشر شده البته اگه درست باشه مشخص شده که بازم کلر حضور ندارد و ایدا و جیل و حضور دارند مثلا میگیم که جیل چون از اویل 1 حضور داشته بخاطر همین خیلی مهم شده شخصیتش ولی ایدا و کلر هر دو از اویل 2 شروع کردند ولی الان ایدا چقدر اهمیت پیدا کرده طوری شده که از حالا میشه گفت که ایدا در اویل 7 حضور دارد ولی کلر که خواهر شخصیتی به مهمی کریس است کپکام بهش خوب توجه نشده مانند ربکا.

البته این داستانهایی که اومده همشون ساخته طرفدارا هستش پس قضاوت در مورد داستان شماره 7 فعلا زوده

آره البته اگه داستان همین که خواندم باشه عالی میشه آخه یکی از مشکلات اویل 6 شخصیت منفی مسخره بود که سیمنز بود که حتی ربع آلبرت وسکر هم نبود حالا که آلبرت کشته شد تو قسمت 5 حالا امیدهای زیادی به الکس وسکر تنها بازمانده پروژه پسران وسکر است که نقش منفی بازی بشه به احتمال زیاد اویل 7 سال 2015 بیاد ای خدا من چطور تا اون موقع صبر کنم ~x(

من که دوس دارم سه چهار سالی روش کار کنن تا بازی خوبی بیرون بدن.وگرنه اگه باز مثل 6 بخوان عجله ای بسازنش چیزی بدتر 6 در انتظارمون هست

من که دوس دارم سه چهار سالی روش کار کنن تا بازی خوبی بیرون بدن.وگرنه اگه باز مثل 6 بخوان عجله ای بسازنش چیزی بدتر 6 در انتظارمون هست

از وقتی که استاد میکامی از کپکام رفت کپکام عادت کرده در زمان کم تری بازی اویل رو منتشر کنی مثلا زمان بین اویل 3 تا 4 اختلاف بود ولی وقتی 4 آمد یک شاهکار کامل بود که بهترین بازی عمر گیمری من بود و بهترین بازی سال 2005 ولی بعد از رفتن استاد میکامی اویل خیلی اکشن و بیخود شد

من الان منتظر شاهکار استاد میکامی هستم the evil within

من فقط دوست دارم توی شماره 7 لیون :x و جیل و کلیر باشن :d که میدونم نمیشه :d
احتمال این که جیل حضور داشته باشه خیلی زیاد است اول احتمال حضور کلیر هم زیاد بود ولی در حال حاضر احتمال حضورش کم است
ولی خدا کنه فقط لیون حضور داشته باشه من انقدر به لیون علاقه دارم که چند پوستر چند اکشن فیگور ازش دارم البته از بقیه شخصیت های اویل هم دارم در کل برای اویل زیاد خرج کردم :d

خب محمد احتمال حضور لیون و ایدا صفره وقتی قراره جیل و کلر بشن شخصیتهای اصلیش لیون و ایدا هم که اساسا ربطی به ایندو کاراکتر ندارن .ولی چون کپ کام داستان رو همیشه عادت داشته کش بده من این نوید رو بهت میدم که تو نسخه8 لیون و ایدا هستن(چون فکر نکنم 7 بشه اخرین نسخه) یا اگه بخوان تو نسخه7 هم لیون و ایدا رو بیارن از نظر من جالب نمیشه چون وضعیت این بازی هم میشه مثل 6.در کل ازدحام شخصیتها وحدت و انسجام داستان رو از بین میبره - - -ویرایش - - -
سلام میگم بنظرتون بهتر نیست یه RE با دوربین نصب شده ساخته بشه؟اصلا این دوربین رودوشی به RE نمیخوره(RE4 استثناست;;))
منم دوس دارم دوربین بازی مثل دوربین نسخه های کلاسیک باشه انصافا دوربین زیرو با اندکی تغییرات خوبه واسه یه بازی horror ولی مشکل اینه:کپ کام دیگه بازیhorror واقعی خیلی وقته نمیسازه! ولی دوربین شماره 4 هم خیلی بهتر از 5 و.6 بود چون کاراکتر تو وسط صفحه قرار داشت و صفحه هم با کاراکتر کمی فاصله داشت ولی دوربین 5و6 کاراکتر در سمت چپ صفحه بود و انگاری کاراکتر چسبیده بود به صفحه

سلام
میگم بنظرتون بهتر نیست یه RE با دوربین نصب شده ساخته بشه؟اصلا این دوربین رودوشی به RE نمیخوره(RE4 استثناست;;))

دوربین سری کلاسیک در زمان خودش عالی بود ولی 4 خیلی عالی بود چون فاصله دوربین با شخصیت خیلی خوب بود خود استاد میکامی هم گفت ما وقتی وارد نسل 6 شدیم و برای PS4 اویل 4 را ساختیم دیگر نمیشود از دوربین سری کلاسیک استفاده کرد و مجبور شدیم ریسک کنیم نوع دوربین را عوض کنیم وعالی هم شد ولی در 5 و 6 فاصله دوربین مثل 4 مناسب نبود.

- - -ویرایش - - -

خب محمد احتمال حضور لیون و ایدا صفره وقتی قراره جیل و کلر بشن شخصیتهای اصلیش لیون و ایدا هم که اساسا ربطی به ایندو کاراکتر ندارن .ولی چون کپ کام داستان رو همیشه عادت داشته کش بده من این نوید رو بهت میدم که تو نسخه8 لیون و ایدا هستن(چون فکر نکنم 7 بشه اخرین نسخه) یا اگه بخوان تو نسخه7 هم لیون و ایدا رو بیارن از نظر من جالب نمیشه چون وضعیت این بازی هم میشه مثل 6.در کل ازدحام شخصیتها وحدت و انسجام داستان رو از بین میبره

احتمال حضور لیون کم هست ولی کی فکرش را میکرد که کریس با این که در 5 حضور داشت در 6 هم حضور داشته باشد به نظرم بهتر بود جیک را وارد بازی نمیکردن چون بدون شک باید در اویل 7 حضور داشته باشد کپکام می توانست آخرین اویل را اویل 7 کنند ولی چون اگه می خواهند آخرین نسخه بازی باشد باید شخصیت های اصلی مثل کریس لیون جیل و ایدا حضور داشته باشند ولی با حضور جیک دیگر خیلی شلوغ میشود یه خاطر همین اویل 7 آخری نمیشود چون باید جیک حضور داشته باشد و اگه همه نقش های اصلی هم باشد دیگه بازی خیلی شلوغ میشه ولی باید صبر کرد و دید که به احتمال زیاد قبل از اویل 7 یه انیمیشن از اویل بیاد که به احتمال زیاد نقش اصلی هم لیون است دید که اویل 7 آخرین نسخه است یا نه و داستان اویل 7 به چی ربط دارد

احتمال این که جیل حضور داشته باشه خیلی زیاد است اول احتمال حضور کلیر هم زیاد بود ولی در حال حاضر احتمال حضورش کم است
ولی خدا کنه فقط لیون حضور داشته باشه من انقدر به لیون علاقه دارم که چند پوستر چند اکشن فیگور ازش دارم البته از بقیه شخصیت های اویل هم دارم در کل برای اویل زیاد خرج کردم :d
آوریه ن :d این روزها چه کسی لیون را دوست ندارد :d

سلام
میگم بنظرتون بهتر نیست یه RE با دوربین نصب شده ساخته بشه؟اصلا این دوربین رودوشی به RE نمیخوره(RE4 استثناست;;))
اصلا رزیدنت اویل 4 یه چیز دیگه بود. ولی ریمیک بهتر بود :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or