بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

من فعلا به اینترنت دسترسی ندارم.برای همین هم زیاد نمی تونم بیام.
خب احتمال حضور لیون و ایدا که توی 7 صفره.درسته که کریس هم بلافاصله بعد 5 توی 6 بوده،ولی اون دلیل داشته.دلیلش هم اصرار زیاد فن ها مبنی بر حضور لیون و کریس توی 6 بوده.وگرنه به خاطر داستان نبوده.توی 7 هم اصرار مردم مبنی بر حضور کلیر و جیله نه لیون و ایدا.پس 100 درصد این دو تا هستن.لیون و ایدا باید توی 8 باشن.
در ضمن،قبول دارم که هر جا لیون و ایدا بودن،داستان خیلی جذاب و محبوب می شده،ولی هیچوقت این دو تا (مخصوصا لیون) از لحاظ داستانی،چندان بازی رو غنی نمی کردن.نمونه ی بارزش هم 4 و 6.در واقع همیشه این کریس،جیل و وسکر بودن که بار داستان رو به دوش می کشیدن و خط اصلی داستان رو پیش می بردن.
خب بعدا یه مدت گرفتاری بالاخره وارد تاپیک شدم نیما ببین من و خیلیها قبول داریم کریس و جیل از لیونو ایدا و کلر و.. مهمترن و در کل من خودم همبیشتر طرفدار لیون و ایدا هستم ولی هیچ تعصبی به این دو شخصیت ندارم .اما اینکه بگیم ایندوتا اصلا داستان رو غنی نمیکنن درست نیست.شما نسخه 4 رو با 6 مقایسه نکن چون اگه نسخه 4 ساخته نمیشد ما از کجا میفهمیدیم لیون بعد از فرار از راکون چی کار کرد؟این که لیون مامور دولت امریکا شد و وظیفش محافظت از دولت امریکا در برابر حملات بیوتروورسمتی هست رو ما تو نسخه 4 دیدیم واگرچه لیون فقط اومده بود اشلی رو نجات بده ولی نباید تصور کنیم که کپ کام قصد داشته فقط یه نسخه شماره دار بسازه تا فقط نجات اشلی و مهارتهای لیون رو به ما نشون بده بلکه هدف این بوده که به ما بفهمونه سرنوشت لیون بعد از فرار از راکون چی بوده و تو این مدت چکار میکرده و نجات اشلی هم در واقع علت و بهونه واسه اومدن لیون به ماجرا و پوشش گیم پلی بازی و نشون ادان همراه و پاتنر بوده وگرنه اصل داستان اشلی نبوده در ضمن خود ایدا یکی دیگه از قطبهای بسایر مهم داستان نسخه 4 رو تشکیل میده و تو همین نسخه بوده که ما درک کردیم ایدا واسه سازمان مخفی کار میکنه و توسط وسکر دارای ماموریتی میشه و مثل نسخه دوم با خط داستانی لیون تداخل پیدا میکنه همچنین فعالیتهای زیرزمینی وسکر رو ما توی نسخه 4 دیدیم و همچنین وسکر قصد داشت خودش امبرلائی جدید پایه گذاری کنه و که تو نسخه 5 هم از این موارد صحبتهایی شده بود.وگرنه تا قبل از ساخت نسخه 4 همه فکر میکردن ایدا مرده و یا فکر نمیکردن ایدا واسه سازمان و یا وسکر کار میکنه.پسی نمیشه داستان 4 رو در دریف داستان 6 قرار داد
اما در مورد 6 در کل باهات موافقم و در کل ساخت 6 و رولیشن اصلا ضرورتی نداشت .اما از نظر من همه نسخه های اصلی رزیدنت اویل داستان قشنگی داشتن یعنی موقع بازی کردن مدام دوس داریم بدونیم تو قسمت بعدی بازی چه اتفاقی میفته.

خب بعدا یه مدت گرفتاری بالاخره وارد تاپیک شدم نیما ببین من و خیلیها قبول داریم کریس و جیل از لیونو ایدا و کلر و.. مهمترن و در کل من خودم همبیشتر طرفدار لیون و ایدا هستم ولی هیچ تعصبی به این دو شخصیت ندارم .اما اینکه بگیم ایندوتا اصلا داستان رو غنی نمیکنن درست نیست.شما نسخه 4 رو با 6 مقایسه نکن چون اگه نسخه 4 ساخته نمیشد ما از کجا میفهمیدیم لیون بعد از فرار از راکون چی کار کرد؟این که لیون مامور دولت امریکا شد و وظیفش محافظت از دولت امریکا در برابر حملات بیوتروورسمتی هست رو ما تو نسخه 4 دیدیم واگرچه لیون فقط اومده بود اشلی رو نجات بده ولی نباید تصور کنیم که کپ کام قصد داشته فقط یه نسخه شماره دار بسازه تا فقط نجات اشلی و مهارتهای لیون رو به ما نشون بده بلکه هدف این بوده که به ما بفهمونه سرنوشت لیون بعد از فرار از راکون چی بوده و تو این مدت چکار میکرده و نجات اشلی هم در واقع علت و بهونه واسه اومدن لیون به ماجرا و پوشش گیم پلی بازی و نشون ادان همراه و پاتنر بوده وگرنه اصل داستان اشلی نبوده در ضمن خود ایدا یکی دیگه از قطبهای بسایر مهم داستان نسخه 4 رو تشکیل میده و تو همین نسخه بوده که ما درک کردیم ایدا واسه سازمان مخفی کار میکنه و توسط وسکر دارای ماموریتی میشه و مثل نسخه دوم با خط داستانی لیون تداخل پیدا میکنه همچنین فعالیتهای زیرزمینی وسکر رو ما توی نسخه 4 دیدیم و همچنین وسکر قصد داشت خودش امبرلائی جدید پایه گذاری کنه و که تو نسخه 5 هم از این موارد صحبتهایی شده بود.وگرنه تا قبل از ساخت نسخه 4 همه فکر میکردن ایدا مرده و یا فکر نمیکردن ایدا واسه سازمان و یا وسکر کار میکنه.پسی نمیشه داستان 4 رو در دریف داستان 6 قرار داد
اما در مورد 6 در کل باهات موافقم و در کل ساخت 6 و رولیشن اصلا ضرورتی نداشت .اما از نظر من همه نسخه های اصلی رزیدنت اویل داستان قشنگی داشتن یعنی موقع بازی کردن مدام دوس داریم بدونیم تو قسمت بعدی بازی چه اتفاقی میفته.

معین جان،تو متوجه منظور من نشدی.شکی نیست که سرنوشت لیون بعد از راکون سیتی،توی 4 مشخص میشه یا اقدامات ایدا توی 4،زمینه ساز وقایع نسخه های بعدی بوده.حرف من اینه که داستان 4 جزو خط اصلی داستان نیست.خط اصلی داستان شامل نسخه های ریمیک،کد ورونیکا و 5 میشه.حتی 3 هم با اینکه جیل توش بوده،جزو داستان های اصلی محسوب نمیشه.خود کپکام هم توی سایت گیم تریلرز رسما گفته که بعد از 2 قرار بوده داستان کد ورنیکا ساخته بشه.ولی چون پرونده ی راکون سیتی باز مونده بوده،اول اومدن 3 رو ساختن تا راکون سیتی اونجا نابود بشه.در واقع نسخه های 0،3،2 و 4 داستان های مکملی بودن که به پیشبرد خط اصلی داستان کمک می کردن.
من نمیگم اضافی بودن،میگم اصلی نبودن.وگرنه اگه هر کدوم از اینا ساخته نمیشدن،اصلا داستان نمی تونست ادامه پیدا کنه.ولی خب در حد اون سه داستان اصلی که گفتم نیستند.ولی 6 و رولیشنز کلا بحثشون جداست و حتی نمیشه گفت مکمل خط اصلی داستان بودن.چون اصلا بود و نبودشون هیچ فرقی نمی کنه.مگه اینکه بعدا از مباحثی که توشون مطرح شده استفاده بشه.ولی در کل اگه داستانشون رو حذف کنیم،هیچ اتفاقی نمیفته!
در مورد لیون و مخصوصا ایدا هم هیچ شکی نیست که توی داستان خودش فوق العاده مهم بودن.اصلا اگه قرار باشه اهمیت داستان ها رو فاکتور بگیریم و به همه ی شماره ها به یک چشم نگاه کنیم،ایدا حتی از کریس و جیل هم مهمتره.ولی از لحاظ اهمیت و طبقه بندی داستان ها،کریس و جیل مهمتر هستند.چون توی خط اصلی داستان بودن.در واقع لیون و ایدا همیشه توی داستان های مکمل بودن و به طور غیر مستقیم،به خط اصلی داستان کمک می کردن.کلیر هم توی 2 همینطور بود،ولی توی کد ورونیکا مستقیما وارد خط اصلی داستان شد و یک نقش کلیدی رو ایفا کرد.در واقع کلیر بیشتر حکم یک رابط رو داره.کسی که کریس و وسکر رو به هم رسوند.کسی که کریس و لیون رو به هم ربط داد و....برای همین هم من کلیر رو تا حدودی مهمتر و تاثیرگذارتر از لیون می دونم.گرچه در کل،یک جایگاه رو در داستان دارن.دقیقا مثل کریس و جیل که در یک جایگاه هستند،ولی کریس کمی از جیل مهمتره.قبول داری؟

آخرین ویرایش:
اره اینو میدونم 1و 5 مهمترین داستان رو تشکیل میدن 1 شروع کننده بود و 5 تموم کننده
البته من کد ورونیکا رو به اندازه اونا مهم نمیدونم مثلا الکسیا و الفرد تو همون نسخه بوجود اومدن و تو همون نسخه هم سرنوشتشون تموم شدولی تو نسخه1 حوادثی بوجود اومد که تو همه نسخه ها تاثیر گذار بود ویروس تی و امبرلا خود وسکر و.. همگی از مفاهیم مهمی بودن که اولین بار تو نسخه1 بوجود اومدنو تو نسخه 5 هم به همه موارد مبهم جواب داده شد.به خاطر همین از نظر من مهمترین مربوط به 1و 5 میشه

اره اینو میدونم 1و 5 مهمترین داستان رو تشکیل میدن 1 شروع کننده بود و 5 تموم کننده
البته من کد ورونیکا رو به اندازه اونا مهم نمیدونم مثلا الکسیا و الفرد تو همون نسخه بوجود اومدن و تو همون نسخه هم سرنوشتشون تموم شدولی تو نسخه1 حوادثی بوجود اومد که تو همه نسخه ها تاثیر گذار بود ویروس تی و امبرلا خود وسکر و.. همگی از مفاهیم مهمی بودن که اولین بار تو نسخه1 بوجود اومدنو تو نسخه 5 هم به همه موارد مبهم جواب داده شد.به خاطر همین از نظر من مهمترین مربوط به 1و 5 میشه

معین،من کد ورونیکا رو به خاطر آلفرد و الکسیا نگفتم.اگه به خاطر اونا باشه که بیرکن و مارکوس از اونا مهمترن.کد ورونیکا 2 تا داستان داشت.یکی درگیری کلیر با خاندان آشفورد و یکی هم درگیری کریس با وسکر.من کد ورونیکا رو به خاطر داستان دوم میگم.چون کد ورونیکا اولین نسخه ای بود که داستان واقعه ی عمارت رو به طور مستقیم ادامه داد.اصلا وسکر از اونجا زنده شد و ماجرای درگیریش با کریس شروع شد.بنابراین 100 درصد در حد 1 و 5 هست.چون این 3 نسخه،کلا یک داستان واحد رو پیش می برن.البته سناریوی روسیه در UC رو هم باید به این 3 داستان اضافه کرد.من اون سناریو رو به تنهایی،100 برابر مهمتر از نسخه های 4،3،0 و حتی 2 می دونم.اصلا آمبرلا و مهمترین مخلوقش T-A.L.O.S و همچنین دست راست اسپنسر یعنی ولادیمیر،توی این سناریو نابود شدند.دیگه چی از اینا مهمتر؟

اخه معمولا اکثر افراد نسخه5 رو قبل از کد ورونیکا بازی میکنن و هر کی هم که نسخه 5 رو بازی کنه میفهمه که وسکر بعدش زنده شده و به ابر انسان تبدیل شده بدون اینکه اول نیاز باشه کد ورونیکا رو بازی کنه.هر چند کد ورونیکا این واقیعت رو بهتر نشون میده.

اخه معمولا اکثر افراد نسخه5 رو قبل از کد ورونیکا بازی میکنن و هر کی هم که نسخه 5 رو بازی کنه میفهمه که وسکر بعدش زنده شده و به ابر انسان تبدیل شده بدون اینکه اول نیاز باشه کد ورونیکا رو بازی کنه.هر چند کد ورونیکا این واقیعت رو بهتر نشون میده.

خب اگه اینجوری حساب کنیم،پس ریمیک رو هم لازم نیست بازی کنیم.چون توی 5 معلومه که کریس و وسکر از قدیم باهم دشمن هستن.تازه خود کریس هم تا حدودی،کلیت داستان رو برای شوا تعریف می کنه و توی فایل های بازی هم که داستان،تقریبا به طور کامل توضیح داده شده.حقیقت اینه که ریمیک،CV و 5 در واقع،یک داستان واحد و ادامه دار دارند و و همشون باید در کنار هم باشند تا داستان کاملی شکل بگیره.اصلا اگه همین CV نباشه،واقعا مسخره میشه که وسکر بعد از واقعه ی عمارت یکدفعه و بدون هیچ دلیل منطقی زنده شده باشه و تازه اون قدرت های عجیب و غریب رو هم داشته باشه.قبول نداری؟

آخرین ویرایش:
ببین نیما کد ورونیکا پیش مقدمه بود واسه 5 ولی 1 شروع کننده همه چیز بود
در ضمن 1 رو فقط به خاطر وسکر نمیگم مهمه 5 هم به خاطر وسکر مهم نیست
ولی عمده اهمیت کد ورونیکا به خاطر اینه که بدونیم وسکر زنده شد و قدرت ماورایی پیدا کرد که البته با بازی کردن نسخه 5 هم این واقعیت رو میشه درک کرد
وگرنه اگه وسکر رو تو کد ورونیکا در نظر نگیریم میمونه خاندان اشفورد که چندان مهم نیستن تو همون کد ورونیکا بوجود اومدن و پروندشون بسته شد حتی من اداوارد رو از الکسیا و الفرد مهمتر میدونم که وقایعش مربوط به پیش مقدمه داستان اویل1 میشه نه کد ورونیکا درست میگم؟
علت دیگه که میگم ورونیکا زیاد مهم نیست اینه که تو کد ورونیکا وسکر خیلی خودی نشون نداد و فعالیتهای زیادی نکرد ولی تو نسخه1 اومد یکی از محققان امبرلا شد دستورات اسپنسر رو اجرا میکرد استارز رو تشکیل داد و گروه استارز رو به عمارت کشوند به دستور اسپنسر مارکوس رو کشت و مارکوس هم لج کرد و ویروس تی رو پخش کرد همه اینا کارهای کمی نیستن که وسکر انجامش داد که تو یک جمع بندی این وقایع رزیدنت اویل1 میشن
تو خود نسخه 5 هم که واسه کسی پوشسیده نیست وسکر کلی فعالیت داشت
به همین دلیلیه که من اهمیت 1و5 رو به یه اندازه میدونم ولی اهمیت کد ورونیکا رو به اندازه اون دوتا نمیدونم البته منظور این نیست که کد ورنیکا مهم نباشه اتفاقا خودم هم قبول دارم کد رونیکا از 2و3 و4 و6 مهمتره

ببین نیما کد ورونیکا پیش مقدمه بود واسه 5 ولی 1 شروع کننده همه چیز بود
در ضمن 1 رو فقط به خاطر وسکر نمیگم مهمه 5 هم به خاطر وسکر مهم نیست
ولی عمده اهمیت کد ورونیکا به خاطر اینه که بدونیم وسکر زنده شد و قدرت ماورایی پیدا کرد که البته با بازی کردن نسخه 5 هم این واقعیت رو میشه درک کرد
وگرنه اگه وسکر رو تو کد ورونیکا در نظر نگیریم میمونه خاندان اشفورد که چندان مهم نیستن تو همون کد ورونیکا بوجود اومدن و پروندشون بسته شد حتی من اداوارد رو از الکسیا و الفرد مهمتر میدونم که وقایعش مربوط به پیش مقدمه داستان اویل1 میشه نه کد ورونیکا درست میگم؟
علت دیگه که میگم ورونیکا زیاد مهم نیست اینه که تو کد ورونیکا وسکر خیلی خودی نشون نداد و فعالیتهای زیادی نکرد ولی تو نسخه1 اومد یکی از محققان امبرلا شد دستورات اسپنسر رو اجرا میکرد استارز رو تشکیل داد و گروه استارز رو به عمارت کشوند به دستور اسپنسر مارکوس رو کشت و مارکوس هم لج کرد و ویروس تی رو پخش کرد همه اینا کارهای کمی نیستن که وسکر انجامش داد که تو یک جمع بندی این وقایع رزیدنت اویل1 میشن
تو خود نسخه 5 هم که واسه کسی پوشسیده نیست وسکر کلی فعالیت داشت
به همین دلیلیه که من اهمیت 1و5 رو به یه اندازه میدونم ولی اهمیت کد ورونیکا رو به اندازه اون دوتا نمیدونم البته منظور این نیست که کد ورنیکا مهم نباشه اتفاقا خودم هم قبول دارم کد رونیکا از 2و3 و4 و6 مهمتره

خب بله.منم به خاطر آلفرد و الکسیا نمیگم.این رو هم قبول دارم که نسخه ی 1،آغاز گر همه چیز بوده و فقط به خاطر ماجرای کریس و وسکر مهم نیست.ولی منظور از خط اصلی داستان،همین ماجرای کریس و وسکره و اینکه من 1،کد ورونیکا و 5 رو در کنار هم میذارم،به خاطر این داستانه نه مباحث دیگر مطرح شده در 1،خاندان آشفورد و....
ولی تو میگی که توی 5 معلومه که وسکر زنده است و اون قدرت ها رو داره؟خب اگه کد ورونیکا نباشه که 5 منطقی پیدا نمیکنه.چون هیچ دلیلی برای زنده شدن و مافوق بشری شدن وسکر باقی نمی مونه.مثلا تو فکر کن بیرکن توی 2 کشته شد.بعد یکدفعه توی 7 زنده باشه.بدون اینکه مرگش درنظر گرفته بشه یا چگونگی زنده شدنش مشخص بشه.چه برسه به اینکه قدرت های مافوق بشری هم داشته باشه!حقیقت اینکه که ریمیک،کد ورونیکا و 5 باید در کنار هم باشند تا داستان کاملی شکل بگیره.اصلا ماجرای درگیری بین کریس و وسکر و داستا،در اصل از کد ورونیکا شروع شد.وگرنه توی 1 که وسکر مرد و این داستان تموم شد.بنابراین زمینه ساز اصلی داستان 5،همین کد ورونیکا بوده.
درسته که خود کد ورونیکا ادامه ی داستان نسخه ی 1 بوده،ولی اینطور نبوده که مثلا توی ریمیک وسکر زنده بمونه و کد ورونیکا فقط اون رو ادامه بده.بلکه کد ورونیکا خودش یک داستان تموم شده رو دوباره باز کرد و در واقع کد ورونیکا بود که باعث مهمتر شدن نسخه ی 1 تبدیل شدن اون به یک داستان ثابت و ادامه دار شد.اینکه وسکر در کد ورونیکا فعالیتی داشته یا نه هم اصلا مهم نیست.چون هدف از آوردن وسکر توی کد ورونیکا،نشون دادن فعالیت هاش یا رابطش با سازمان نبوده،بلکه زنده شدن و آماده کردنش برای نسخه های بعدی از جمله 5 بده.پس کد ورونیکا رسالتش رو در مورد وسکر،به خوبی انجام داده و من اهمیت نقش وسکر توی کدورونیکا رو کمتر از 1 نمیدونم.چون وسکر توی 1،هر چقدر هم که کارهای مهمی کرد مرد.دقیقا مثل بیرکن و مارکوس که توی یک نسخه اومدن و همونجا هم مردن.در ضمن این رو هم در نظر بگیریم که فعالیت های بیرکن و مارکوس توی 2 و 0 هم کمتر از کارهای وسکر توی 1 نبود.ولی چیزی که باعث شد وسکر با اونا فرق کنه و نقشش محدود به یک نسخه نباشه کد ورونیکا بود.این کد ورونیکا بود که وسکر رو از حالت محدود و گذرا بودن خارج کرد و تبدیل به شخصیت منفی ثابت داستان کرد!
ولی کلا بحث من سر این نیست که 1 مهمتره یا کد ورونیکا یا 5.من فقط میگم که 1 و 5 رو به تنهایی نمیشه به عنوان داستان اصلی حساب کرد.اتفاقا کد ورونیکا نقطه ی اتصال این دو نسخه بوده.چون هم ادامه ی 1 بوده و هم مقدمه ی 5.بنابراین به هر دوشون ربط داره و در حد اونا مهمه.علاوه بر اینکه داستان تموم شده ی 1 رو هم دوباره شروع کرد و وسکر هم از اونجا تبدیل به شخصیت منفی ثابت داستان و یک دشمن همیشگی برای کریس شد نه از 1.حرف غیر منطقی می زنم؟

آخرین ویرایش:
نیما حرفات درسته ولی من تو صحبتهای قبلیم اصلا اشاره به اینکه کد رونیکا مهم نیست یا نقطه اتصال 1و 5 نیست نکردم.ولی در کل اگه بحثمون وسکر باشه بایستی قبول کنیم وسکر تو 1 و5 بیشتر داستان ساز بود تا کد ورنیکا که خودت هم قبول داری.در مورد مرگ وسکر تو 1 بگم که درسته وسکر مرد ولی تاثیر کارهایی که کرد از بین نرفت و اینه که مهمه دوما مرگ وسکر ساختگی بود و در اصل وسکر تو 1 نمرد .یعنی اصل داستان اینو میگه که وسکر با ازاد کردن تایرانت در اصل میخواست خودش بمیره نه کریس و جیل. بعدش زنده بشه و ماجراهای بعدی شکل بگیره که نتیجه این فعالیتهاشم تو 5 بود و کد ورنیکا هم سر اغاز این بود که به ما بفهمونه وسکر قراره زنده بشه
قدرت ماورائی وسکر تو 5 هم مشهوده ولی زنده شدنش رو قبول دارم که بایستی اول کد ورنیکا رو بازی کرد وگرنه یدفعه اگه کسی بخواد از 1 بره 5 زنده شدن وسکر واسش تعجب برانگیز میشه

دو تا سوال از لیون و ایدا دارم1-اگه اینا همدیگرو میخوان چرا همیشه با اسلحه از همدیگه احوالپرسی میکنن=))
2- کی ایدا میمیره

)x
1-کی گفته ایدا و لیون عاشق همن؟تو رزیدنت اویل2 که فرار از شهر راکون خیلی سخت بود ایندو تا باهم همکاری میکنن که خودشونا نجات بدن و این خاطرات باعث شکل گیری یه حسی بین اون دوتا میشه و البته میشه گفت لیون از کارهای ایدا و اهدافش علاقه مند میشه.تو فایلهای اویل6 هم ذکر شده که ایدا و لیون معلوم نیست حس عشقی بهم دارن ولی حادثه شهر راکون باعث شده یکم بهم نزدیک باشن
2-مرگ دست خداست:d

1-کی گفته ایدا و لیون عاشق همن؟تو رزیدنت اویل2 که فرار از شهر راکون خیلی سخت بود ایندو تا باهم همکاری میکنن که خودشونا نجات بدن و این خاطرات باعث شکل گیری یه حسی بین اون دوتا میشه و البته میشه گفت لیون از کارهای ایدا و اهدافش علاقه مند میشه.تو فایلهای اویل6 هم ذکر شده که ایدا و لیون معلوم نیست حس عشقی بهم دارن ولی حادثه شهر راکون باعث شده یکم بهم نزدیک باشن
اگه دیسک کلر را توی رزیدنت 2 بعنوان دیسک 1 و دیسک 2 را لیون بازی کنین میبینین که در صحنه پل چه اتفاقی میفته و به عشق اونها پی خواهید برد

در مورد کد ورونیکا که به یک اشتراک نظر رسیدیم و متوجه منظور هم شدیم.این رو هم قبول دارم که وسکر رو توی کد ورونیکا فقط به این دلیل آوردن که زنده بشه و مقدمه ای برای وقایع بعدی باشه.این هم درسته که وسکر اصلا توی 1 نمرد و مرگش ساختگی بود.ولی خب اینو توی کد ورونیکا فهمیدیم.همونطور که ایدا توی 2 هم برای وسکر کار می کرد.ولی توی 4 به این قضیه پی می بریم.ولی در کل حرفاتو قبول دارم.بگذریم....

در مورد لیون و ایدا هم باید بگم که بی شک عاشق هم هستند.توی کتاب رزیدنت اویل Archives که خود کپکام منتشر کرده هم این موضوع به صراحت ذکر شده.حتی توی خود 6 هم هلنا به لیون میگه که تو به اون علاقه داری.درسته که توی بازی ها خیلی واضح و بی پرده گفته نشده،ولی کاملا مشخصه که کپکام تمایل داره از این موضوع توی بازی هاش استفاده کنه.

مرگ ایدا هم دیر و زود داره،ولی سوخت و سوز نداره.کلا از اونجایی که ایدا یک شخصیت خاکستری محسوب میشه،تنها راهی که میشه به داستانش خاتمه داد مرگه.والسلام!

اگه دیسک کلر را توی رزیدنت 2 بعنوان دیسک 1 و دیسک 2 را لیون بازی کنین میبینین که در صحنه پل چه اتفاقی میفته و به عشق اونها پی خواهید برد
خب اگه معنی عشق منظور همون چیزی باشه که تو فیلمهای هندی دیده مشه که چنین عشقی بین هیچکادوم کارکترای اویل نبوده ولی اگه معنی عشق ایجاد یه نوع وابستگی و علاقه باشه که منم تو صحبت قبلیم بهش اشاره کردم.

آخرین ویرایش:
با سلام به همگی
بچه ها میگم این نسخه هایی که واسه PS2 ساخته شدن مثل Code Veronica و اینجور نسخه ها ، اینا واسه PS3 هم ریمیک شدن یا نه؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or