بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

از لحاظ ویژگیهای عمومی بگیم ریمیک بهترین و قویترین نسخه بوده و همه چیزی که باید داشته باشه رو داره(داستان قویوترس زیاد زامبیهای وحشتاناک دوربین کلایسکو سیو دستگاه تایپ و جعبه ذخیره مهماتوگرافیک زیبا طراحی محیطها به نحو احسن چند پایان متفاوت داشتن طراحی خوب شخصیتها و..)
پس نظر خود من هم ریمیکه ولی از لحاظ سلیقه شخصیه خودم شماره2 و 4 زیبا بودن

از لحاظ ویژگیهای عمومی بگیم ریمیک بهترین و قویترین نسخه بوده و همه چیزی که باید داشته باشه رو داره(داستان قویوترس زیاد زامبیهای وحشتاناک دوربین کلایسکو سیو دستگاه تایپ و جعبه ذخیره مهماتوگرافیک زیبا طراحی محیطها به نحو احسن چند پایان متفاوت داشتن طراحی خوب شخصیتها و..)
پس نظر خود من هم ریمیکه ولی از لحاظ سلیقه شخصیه خودم شماره2 و 4 زیبا بودن
به نظرم اویل 4 یه تحولی بودش مگه نه؟ همین که اینقدر جرات داشتن تا سبک دوربین بازی را عوض کنن خودش کلیه. خود لیون هم که .................... :d

قبلا هم گفتم هرجا لیون و ایدا هستن اونجا عالی بوده و مورد پسند همه حتی اونایی که از ایندوتا شخصیت خوششون نمیاد(البته همه شخصیتها عالین نمیگم بقیه خوب نبودن ولی این دوتا رو عشقه)

خفمون کردی با این ریمیک:dدرسته ریمیک خیلی قشنگ بود.ولی RE4 عالی بود.l-)

ریمیک خیلی عالی بود چه از نظر ترس چه داستان ترسش که خیلی عالی بود زامبی های داشت که خیلی عالی بودن ولی اویل 4 که شاهکار بود با این که میکامی ریسک کرد ولی عالی بود و بهترین بازی سال شد و متا بالا 95 رو گرفت.

به به اینم یه عکس خانوادگی.:d

به افتخارش کف مرتب.;;)

62ynz20yo3sl9aumtoon.gif

ماشالله همگی هم خوشتیپ هستند در حد مانکن.:d

من فعلا به اینترنت دسترسی ندارم.برای همین هم زیاد نمی تونم بیام.
خب احتمال حضور لیون و ایدا که توی 7 صفره.درسته که کریس هم بلافاصله بعد 5 توی 6 بوده،ولی اون دلیل داشته.دلیلش هم اصرار زیاد فن ها مبنی بر حضور لیون و کریس توی 6 بوده.وگرنه به خاطر داستان نبوده.توی 7 هم اصرار مردم مبنی بر حضور کلیر و جیله نه لیون و ایدا.پس 100 درصد این دو تا هستن.لیون و ایدا باید توی 8 باشن.
در ضمن،قبول دارم که هر جا لیون و ایدا بودن،داستان خیلی جذاب و محبوب می شده،ولی هیچوقت این دو تا (مخصوصا لیون) از لحاظ داستانی،چندان بازی رو غنی نمی کردن.نمونه ی بارزش هم 4 و 6.در واقع همیشه این کریس،جیل و وسکر بودن که بار داستان رو به دوش می کشیدن و خط اصلی داستان رو پیش می بردن.ولی خط داستانی لیون و ایدا،در برابر اونا فرعیه که البته بار داستانی اون هم بر عهده ی ایداست.لیون مثل کریس و جیل،بیشتر حکم روایتگر رو داره.در واقع نقش ایدا در داستان لیون،مشابه نقش وسکره در داستان کریس و جیل!

آخرین ویرایش:
حالا چه گیزی دادین به شخصیت های همیشگی؟ نقطه قوت RE همیشه شخصیت های زیادش بوده که تونسته خیلی گسترده باشه و روی اونا مانور بده. به نظرم وقتشه شخصیت های جدیدی رو معرفی کنن و با قدرت روی اونا مانور بدن. شخصیت های کلیشه ای مثل لیون و ... دیگه کشش داستانی ندارن (خیلی وقته نداشتن).

آخرین ویرایش:
حالا چه گیزی دادین به شخصیت های همیشگی؟ نقطه قوت RE همیشه شخصیت های زیادش بوده که تونسته خیلی گسترده باشه و روی اونا مانور بده. به نظرم وقتشه شخصیت های جدیدی رو معرفی کنن و با قدرت روی اونا مانور بدن. شخصیت های کلیشه ای مثل لیون و ... دیگه کشش داستانی ندارن (خیلی وقته نداشتن).

خب تونی جان،قبول دارم که کریس و لیون و....دیگه داستان ناتمومی ندارن.ولی هنوز شخصیت های قدیمی زیادی هستن که داستانشون تموم نشده و میشه روشون مانور داد.مثل:ایدا،استیو،هانک،نیکلای،بیلی،الکس و....تازه قهرمانانی مثل کلیر و ربکا که خیلی وقته نبودن هم میتونن هم برای فن های قدیمی که خیلی وقته منتظرشون هستن و هم برای فن های جدید که تا حالا ندیدنشون جذاب باشن.
به نظر من تا وقتی که داستان قبلی تموم نشده،خوب نیست که شخصیت های جدید وارد بشن.نمونش هم همین جیک.الآن داستان خودش این همین ابهام داشته،اونوقت این جیک این وسط چیکاره است؟آوردنش چه لزومی داشته؟بهتره کپکام اول اونایی که زاییده رو بزرگ کنه،بعد بره سراغ شخصیت های جدید.در غیر این صورت،فقط داستان الکی شلوغ و گیج کننده میشه.
خیلی مسخره است که کپکام داستان قبلی رو نیمه کاره بذاره،بعد بیاد یک داستان جدید رو شروع کنه.تازه جیک که به وسکر کبیر ربط داشت اینجوری شد،وای به حال شخصیت های جدیدی که هیچ ریشه و بنیادی هم ندارن!

ولی کریس و لیون دیگه خداییش خیلی تکراری و خسته کننده شدن.در مورد این دو نفر،حرفت رو کاملا قبول دارم.احتمالا لیون رو به خاطر سرگذشت ناتموم ایدا یکبار دیگه میارن.اما انصافا کریس دیگه هیچ دستان ناتمومی نداره.همون رولیشنز و 6 هم داستان های اضافی بودن!

آخرین ویرایش:
منتظر دوربینی مثل Lost in Nightmares باشید.

خدا کنه.کلا LIN از خود 5 و 6 و حتی رولیشنز خیلی بهتر بود.من LIN و 4 رو ترکیبی از سری کلاسیک و اکشن می دونم.اگه 7 مثل 4 هم باشه من راضیم.ولی فکر نمی کنم حتی در حد ORC و 6 باشه!

وقتی من نیستم کلل تاپیک خوابه! :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or