بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

خب نیما حالا که شما ربکا رو بر خلاف من اصلی میدونی بگو ربکا ایا واقعا پتانسیل ادامه دادن رو داره؟مثلا اگه قرار بود بیاد چیکار کنه؟من فکر میکنم علت غیبت زیاد کلر به خاطر اینه که پتانسیل زیادی نداره واسه ادمه دادن . شخصیتهای جیل و کریس و لیان و ایدا طوری طراحی شدن که تا چندین نسخه بعد از6 هم نقششون میتونه ادامه پیدا کنه ولی در مورد ربکا هرچی به مغزم فشار میارم میبینم نه جدیدا کاره ای شده نه نکته ابهامی توش میبینم
بیلی هم فرعیه اگه هم ابهام داره که خب نمیشه به خاطر اون نقشش رو ادامه بدن چون صد تا شخصیت فرعی داریم که اگه بخوان نقش همشون رو ادامه بدن بایستی صد تا هم بیشتر نسخه بدن بیرون و در کل قرار نیست نقش همه ادامه پیدا کنه
این نقش شخصیتهای ثابت هست که ادامه پیدا میکنه

به یاد S.T.A.R.S
78908652751492609401.jpg

خب اسماعیل جان،کاش حداقل دلایلت رو هم برای اصلی نبودن ربکا می گفتی.چون اینجوری من فکر می کنم که تو اصلا دلایل من رو نخوندی! :d

ولی درباره ی اینکه میگی پتانسیل نداره باید بگم که نباید اینطوری به قضیه نگاه کرد.چون اگه اینجوری باشه،کلیر هم داستانش تموم شده و پتانسیلی برای ادامه دادن نداره.مگه اینکه پارتنرش یعنی استیو رو در نظر بگیریم که در این صورت،ربکا هم بیلی رو داره که به نظر من،سرنوشتش به اندازه ی استیو مبهمه!
ولی کلا ملاکمون برای ادامه دادن نقش یک شخصیت،نباید داستان خودش باشه.چون در این صورت،نقش تمام شخصیت های اصلی به جز ایدا تموم شده.عضویت در B.S.A.A و اینجور چیزا هم نمی تونه دلیل قانع کننده ای باشه.چون اینجوری 1000 تا ماموریت الکی هم میتونن براشون درست کنند!
هر نسخه از رزیدنت اویل،یک یا چند شخصیت داستان ساز داره که اصل و بنیان داستان رو شکل میدن.مثل:وسکر،بیرکن،مارکوس،سدلر و....حالا هر کدوم از این داستان ها،به یک یا چند قهرمان نیاز دارن تا داستان رو روایت کنند.مثل:کریس،جیل،کلیر،لیون و....RE7 هم مسلما همچین شرایطی زو داره.یعنی الکس وسکر یا هر کس دیگه ای،یک آشوبی رو برپا می کنه و بعدا ما از طریق یک یا چند شخصیت روایتگر،از این ماجرا مطلع میشیم و شخصیت منفی هم از آخر توسط اون روایتگرها کشته میشه.غیر از اینه؟خب حرف من اینه که کلیر و ربکا میتونن نقش این روایتگرها رو ایفا کنند و هیچ ربطی هم نداره که داستانشون تموم شده یا نه.چون وارد یک داستان جدید شدن.
بذار یک مثال برات بزنم.نقش کریس توی 5 تموم شد.اینو همه قبول دارن.یعنی داستان اصلیش با کشتن وسکر به پایان رسید و هیچ نکته ی مبهمی هم در سرگذشتش باقی نموند.ولی دیدیم که توی 6 به عنوان روایتگر داستان کارلا دوباره ظاهر شد.همونطور که لیون هم روایتگر داستان سیمونز بود و هیچ ربطی هم به اینکه داستان اصلی کریس تموم شده نداشت.چون کلا وارد یک ماجرای جدید شده بود.در کل اینکه چه کسی روایتگر باشه زیاد مهم نیست.چون هر کسی می تونه روایتگر شخصیت های منفی جدید باشه.مثلا الکس تا حالا با هیچکس گره داستانی نداشته.پس خیلی راحت می تونن اونو به شخصیت هایی مثل کلیر یا ربکا ربط بدن و هیچ ربطی هم به این نداره که نقش کلیر و ربکا تموم شده یا پتانسیل داستانی ندارن.چون کلا قراره یک ماجرای جدید براشون پیش بیاد.همون کاری که هر دفعه دارن برای کریس و لیون می کنند.فقط به بهونه ی اینکه وابسته به B.S.A.A یا دولت هستند!در حالی که کلیر و ربکا برای حضور در نسخه های بعدی،بهانه های بهتری مثل استیو و بیلی دارند که به نظر من،سرنوشتشون جزو بزرگترین ابهامات داستانه.ولی حتی اگه اونا هم نبودند،بازم حضورشون به عنوان روایتگر یک ماجرای جدید هیچ منعی نداره.

در ضمن،درباره ی تراسیو هم باهت موافقم.اگه ربکا هم مثل کلیر وارد تراسیو شده باشه خیلی منطقی تره.به نوع شخصیتش هم بیشتر می خوره.

آخرین ویرایش:
بذار منظورمو واضحتر بگم اگه به گذشته ربکا نگاه کنیم اون از افراد امدادگر استارز بوده و کارش بیشتر مربوط به همین چیزا بوده و حالا هم که استارزی وجود نداره ربکا بایستی همانند جیل و کریس و ..تو یه جایی باشه که ما اونو بتونیم تو سری اینده ببینیم ولی من فکر نمیکنم ربکا تو BSAA باشه چون تا حالا چندین با تو بازی اعضایی از BSAA دیدیم ولی از ربکا خبری نبود که نبود پس لابد اصلا ربکا نرفته به عضویت این سازمان و الان هم که کسی نمیدونه چکارس شاید هم دیگه کاره ای نباشه که در این صورت اوردنش تو داستان معنی نداره اینکه ربکا پتانسیل زیادی نداره یعنی اینکه ربکا پتانسیل روبرو شدن با شخصیتی مثلا بگیم الکس وسکر رو نداره نه فقط به خاطر اینکه ئاموزش نظامی نداشته کلا اصلا داستان هم خیلی مسخره میشه شخصیتی نه چندان مهم و کلیدی مثل ربکا رو بخوان با کسی مثل الکس که از البرت هم باهوشتره (به روایتی) روبرو کنن ولی اگه نقشش مثل اون چیزی که تو ریمیک بود باشه باز یه چیزی که خب همونطور که گفتم ما دیگه چیزی بنام استارز تو بازی نداریم تو سری 7 اگه الکس وسکر رو به عنوان شخصیت منفی در نظر بگیریم کسی به ادندازه جیل که پتانسیل روبرو شدن با الکس رو نداره البته کریس هم به همون اندازه میتونه باشه ولی چون کریس احتمال زیاد تو سری 7 نیست پس این روبرو شدن رو سازندگان بر دوش کی میتونن بذارن؟جیل دیگه همون طور که تو ریمیک و یا 5 هم دیدیم که جیل و کریس تو عمارت 90 در صد داستان رو بردوش داشتن و همینا بودن که مثلا بایستی یه راه فرار پیدا میکردن با عوامل پشت قضیه مثل وسکر روبرو میشدن و از اونطرف ربکا هم وظیفش چی بود ؟بیشتر امدادگری بود. کلا باید به ظرفیت شخصیتها هم نگاه کرد ربکا میتونه اصلی باشه یا نباشه اینو کاری نداریم ایندفعه که منظور مو گنگ نرسوندم؟ راستی کسی در مورد اینکه ربکا جزو BSAA هست یا خیر چیزی نشنیده؟

آخرین ویرایش:
یعنی من فقط اینجا هستم که میگه اینا باید Resident Evil رو کاملا Reboot کنن و از اول بسازن؟ من دیروز همینجوری از بیکاری Revelations رو از دوست دخترم قرض گرفتم گذاشتم بازی کنم، کلا 20 دقیقه تحمل کردم این مزخرفی که به عنوان بازی ارائه داده بودن رو.
با اینکه 6 رو تا آخر واسه Co-op ش بازی کردیم فقط از Campaign لئون خوشم اومد اونم مراحل اولش....دیگه این بازی RE نیستش! خیلی بیخود شده، دشمن ها دیگه آدم رو نمی ترسونن...داستان دیگه خیلی تکراری شده و دیگه هی پشت سرهم یه سناریو رخ میده(یه گروه تروریستی که میخوان برای کسب قدرت از بیو تروریسم استفاده کنند و دنیا رو به تسخیر در بیارن) خنده دار شده این فرنچایز دیگه....من اصلا برام مهم نیست کدوم کاراکتر لید هست و کدوم ساپورت، اینا باید کل سیستم بازی رو عوض کنن. ترجیحا برش گردونن به ریشه های اصلی بازی.

اسماعیل جان،حالا منظورتو گرفتم.خب اینکه معلومه.وقتی جیل و کلیر هستن،هیچوقت نمیان سناریوی اصلی رو به ربکا بدن.منم که نگفتم ربکا بزنه الکس رو بکشه!فقط میگم اگه بازی سه تا سناریو داشته باشه،ربکا هم می تونه مثل جیل و کلیر شخصیت اصلی یکی از سناریوها باشه.ولی خب مسلما نمی تونه به اندازه ی اونا مهم باشه و 100 درصد با شخصیت منفی اصلی داستان هم طرف نمیشه.دقیقا مثل 6 که لیون،کریس و جیک هر کدوم یک سناریو داشتن.ولی جیک طرف حساب شخصیت های منفی نبود و فقط با یوستاناک درگیر بود.ربکا هم می تونه توی 7،همچین حالتی رو داشته باشه و حتی با یکی از شخصیت های منفی داستان (ولی نه شخصیت منفی اصلی) هم روبرو بشه و اون رو بکشه!متوجه منظورم شدی؟در مورد شغل فعلی ربکا هم فعلا چیزی نگفتن.ولی احتمال اینکه وارد تراسیو شده باشه خیلی بیشتره!

در مورد شخصیت های اصلی هم اگه قرار باشه رسمی حساب کنیم،5 شخصیت وسکر،کریس،جیل،کلیر و لیون 100 درصد اصلی هستند.در واقع این 5 شخصیت،ستون ها و ارکان RE محسوب میشن و حتی شخصیتی مثل ایدا رو هم میشه جزو شخصیت های اصلی حساب نکرد.چون:

اولا اون 5 نفر،از همون ابتدا اصلی بودند.در صورتی که شخصیت هایی مثل ایدا،ربکا و....بعدا نقششون پر رنگ شد.وگرنه اولش فقط پارتنر یکی از شخصیت های اصلی بودند.یعنی اگه قرار باشه کسانی رو اصلی فرض کنیم که توی تمام حضورهاشون اصلی بودن،همین 5 نفر میشن.چون از اول اصلی بودن،تمام حضورهای بعدیشون هم اصلی بوده و بعد از این هم اصلی خواهند بود.نه مکمل،نه پارتنر،نه سناریوی جانبی یا....

و ثانیا در مورد این 5 نفر،اتفاق نظر وجود داره و همه اصلی بودن اونا رو تایید می کنند.در حالی که در مورد بقیه حتی ایدا،هنوز هم اختلاف نظر وجود داره.پس نمیشه بهشون رسمیت داد.شخصیت های اصلی باید کسانی باشند که همه اصلی بودنشون رو قبول داشته باشند و ربطی به سلایق نداشته باشه.از همون اولی که RE1 و RE2 اومدن تا همین الآن،همه اصلی بودن این 5 نفر رو قبول دارن.پس میشه رسما گفت که شخصیت های اصلی RE هستند!

این رو هم بگم که اصلی نبودن یک شخصیت،به هیچ عنوان به معنای کم اهمیت بودنش نیست.اتفاقا شخصیت هایی مثل ایدا یا اسپنسر حتی از کلیر و لیون هم مهمتر هستند.ولی ماهیت نقششون اصلی نیست و نمیشه عنوان «شخصیت اصلی» رو روشون گذاشت.یعنی اکثرا ایفاگر نقش های مکمل یا در پشت صحنه ی داستان هستند.برخلاف کریس،جیل،کلیر و لیون که همواره نقش های اصلی هر نسخه رو ایفا می کنند.حتی اگه شخصیت های خیلی مهمتر از اونا هم توی اون نسخه حضور داشته باشه!بعد از این شخصیت های اصلی،5 شخصیت دیگه یعنی ایدا،ربکا،شری،جیک و اسپنسر هم حضور دارند که من عنوان شخصیت کلیدی یا مکمل رو بهشون میدم و خیلی مهم هستند.حتی از جهاتی هم میتونن به عنوان شخصیت اصلی هم در نظر گرفته بشن که این بستگی به نظر و سلیقه ی هر فرد داره.ولی خب در موردشون اختلاف نظر وجود داره یا اینکه هر کدوم فقط در یک بخش خاص از داستان اصلی بودن و در سایر بخش ها،نقش پارتنر یا نقش های جانبی رو ایفا کردند.در حالی که اون 5 نفر اول (وسکر،کریس،جیل،کلیر و لیون) رو میشه رسما شخصیت های اصلی سری دونست.چون هم از اول اصلی بودند و هم اینکه نقششون،کل داستان رو دربر می گیره.در واقع اونا نماد و سنبل RE محسوب میشن.حتی اگه یک سرچ کوچیک هم توی گوگل بکنید،می تونید صدها سایت مختلف رو پیدا کنید که از این 5 نفر،به عنوان شخصیت های اصلی کل سری یاد کردن.در واقع توی عرف پذیرفته شدن!

آخرین ویرایش:
بله منم فقط 5 نفری که گفتی رو فقط به عنوان شخصیتهای اصلی قبول دارم و خودتم که قبول داری ولی تو پستهای قبلیت خودت هم ربکا رو جزو اصلیا به حساب میوردی که

بله منم فقط 5 نفری که گفتی رو فقط به عنوان شخصیتهای اصلی قبول دارم و خودتم که قبول داری ولی تو پستهای قبلیت خودت هم ربکا رو جزو اصلیا به حساب میوردی که

من میگم این 5 نفر از اول اصلی بودند و تا آخر هم خواهند بود.چون اولین حضورشون به عنوان شخصیت اصلی بوده و توی تمام حضورهای بعدیشون هم عهده دار نقش های اصلی بودند.ولی خب خیلی ها ایدا رو هم جزو شخصیت های اصلی میدونن.با وجود اینکه ایدا ذاتا یک شخصیت اصلی نبوده و به مرور زمان نقشش پر رنگ شده.به عبارتی این عده اعتقاد دارن که شخصیت های ثانویه و پارتنرها هم میتونن به شخصیت های اصلی اضافه بشن.حرف من اینه که اگه قراره شخصیت هایی ثانویه ای که بعدا نقششون پر رنگ شده رو هم به اصلی ها اضافه کنیم،پس باید ربکا،جیک،شری و اسپنسر رو هم اصلی در نظر بگیریم.چون اونا هم دقیقا شرایطی مشابه ایدا دارن.مثلا ربکا و شری بعد از اولین نقششون که به عنوان پارتنر بوده،توی یک بازی به عنوان شخصیت اصلی ظاهر شدند.جیک هم که کلا از همون اولین حضورش اصلی بوده (با وجود اینکه خیلی دیر وارد داستان شد).ولی اگه قراره این شخصیت ها به لیست شخصیت های اصلی اضافه نشن،پس این قانون باید در مورد همه صادق باشه و ایدا هم نباید یک شخصیت اصلی فرض بشه.با وجود اینکه از بعضی از شخصیت ها اصلی هم مهم تر بوده.ولی ماهیت نقشش اصلی نیست و همیشه عهده دار نقش های مکمل بوده.

به عبارت دیگر در مورد شخصیت های اصلی یا باید بگیم:1-وسکر-2-کریس-3-جیل-4-کلیر-5-لیون-

یا باید بگیم:1-وسکر-2-کریس-3-جیل-4-کلیر-5-لیون-6-اسپنسر-7-ایدا-8-ربکا-9-شری-10-جیک-

یا رومی رومی یا زنگی زنگی!

آخرین ویرایش:
خب تو این دو روز نظر خودمو بگم در مورد بحثهای اخیر طبق اون چیزی که همه یا اکثر سایتهای معتبر فارسی یا خارجی میگن شخصیتهای اصلی اینا هستن 1-کریس 2-جیل 3-وسکر 4-لیون 5-کلر 6-ایدا من خودم این ترتیب رو قبول دارم و منتها بایستی جای 5و6 عوض بشه

خب تو این دو روز نظر خودمو بگم در مورد بحثهای اخیر طبق اون چیزی که همه یا اکثر سایتهای معتبر فارسی یا خارجی میگن شخصیتهای اصلی اینا هستن 1-کریس 2-جیل 3-وسکر 4-لیون 5-کلر 6-ایدا من خودم این ترتیب رو قبول دارم و منتها بایستی جای 5و6 عوض بشه

خب معین جان،حرف تو درسته.ولی من به سایت ها کاری ندارم.اگه قرار باشه که براساس تعداد حضور بگیم درسته.ایدا الآن نقشش از کلیر هم بیشتره.ولی کلا نقشش اصلی نیست.چون خودت میدونی که فقط وسکر،کریس،جیل،کلیر و لیون از همون اولین حضورشون اصلی بودن و ایدا فقط یک پارتنر بوده در حد شری.همونطوری که توی RE1 هم کریس و جیل در حد هم بودن و بری و ربکا هم در حد هم.حتی بعدا بازم همیشه نقش های مکمل داشته که داستان اصلی رو کامل می کردن.قبول دارم که حتی از لیون هم مهم تره.ولی فکر می کنم عنوان اصلی براش مناسب نیست.همونطور که اسپنسر،بیرکن،مارکوس و....هم از اصلی ها مهم تر هستند،ولی نوع نقششون اصلی نیست.اون 5 نفر رو همه از قدیم قبول دارن که اصلی هستن.ولی توی خیلی از سایت ها تاپیک های فارسی و خارجی،درباره ی اینکه ایدا یا شخصیت های مشابه اون اصلی هستند یا نه،اختلاف نظر وجود داره.من خیلی در اینباره تحقیق کردم.توی 90 درصد سایت ها چهار قهرمان اصلی داستان رو کریس،جیل،کلیر و لیون و شخصیت منفی اصلی داستان رو هم وسکر میدونن.یعنی توی عرف پذیرفته شدن.
البته میشه گفت که ایدا توی RE6 جزو شخصیت های اصلی بوده،ولی در کل سری نه.چون در RE2 نقش پارتنر و در RE4 هم نقش مکمل داشته (گرچه از لیون هم مهم تر بوده).به علاوه ما همه چیز رو در مورد گذشته ی وسکر،کریس،جیل،کلیر و لیون می دونیم.ولی بعد از این همه سال،از ایدا هیچی نمی دونیم.حتی اسم واقعیش یا ماهیت سازمانی که بهش تعلق داره.یعنی هنوز در هاله ای ابهام بسر می بره و ما هنوز درک درستی ازش نداریم.هیچ جای دنیا به چنین شخصیتی نمیگن اصلی.شخصیت اصلی کسیه که همه چیزش معلوم باشه و ما به وسیله ی اون،با مسائل مهم تر و مبهم داستان آشنا میشیم.در حالی که ایدا خودش هنوز مبهمه و هیچوقت هم قهرمان یا شخصیت منفی اصلی یک بازی نبوده.همیشه یک نقش مکمل رو ایفا می کنه و قبل از اینکه چیزی ازش بفهمیم میره.در واقع برگ برنده ی داستان محسوب میشه.طبیعی هم هست که نقشش اصلی نباشه.من قبول دارم که ایدا هم خیلی مهمه و هم نقشش خیلی زیاد بوده،کلا نوع نقشش و جایگاهش توی داستان با چهار قهرمان اصلی داستان یعنی کریس،جیل،کلیر و لیون و همچنین با شخصیت منفی اصلی داستان یعنی وسکر فرق می کنه.چون برخلاف اونا،از اولین حضورش یک شخصیت اصلی نبوده و حتی بعد از اون هم همیشه ایفاگر نقش های مکمل بوده.هنوز اطلاعات و درک کاملی هم ازش نداریم.در حالی که اون 5 نفر،رسما توی عرف به عنوان شخصیت های اصلی پذیرفته شدن و هیچ اختلاف نظری هم دربارشون نیست.این رو هم در نظر بگیرید که خیلی از نقش های اخیر لیون و لیون اضافی و فقط به خاطر فروش بیشتر بوده.الآن داستان دامناشن و RE6 کلا اضافیه و با وجود اینکه داستان RE6 کلا روی ایدا می چرخیده،ولی نه چیزی ازش گفتن و نه ابهامی ازش رفع شد.حتی بود و نبود داستانش هم فرقی نمی کنه.اینجوریه که نقش ایدا بیشتر از کلیر شده!

آخرین ویرایش:
نیما کلا فیلمها رو کپ کام واسه تبلیغ ساخته و گرنه ساختشون اصلا الزامی نبود بنابراین طبیعیه که داستانشون اضافی باشه من اصلا نقش لیون رو در مورد فیلمها در نظر نمیگیرم .در مورد RE6 باید بگم تا حدی اشتباه میکنی در سته این نسخه میتونس اصلا ساخته نشه یعنی اصلا خلق شخصیتهایی مانند سیمنز و کارلا لازم نبود و نقش و رابطه ایدا با سیمنز هم هیچ ضرورتی نداشت بوجود بیاد چون که مثلا اگه فرض کنیم الکس رئیس سازمان باشه میتونستن بجای سیمنز و کارلا نقش الکس رو به بازی اضافه کنن و بجای اینکه رابطه ای بین سیمنز و ایدا بوجود بیارن رابطه ای بین الکس و ایدا بوجود بیارن و سازمان هم که یکی از ار کان RE2,4 بوده و در اینصورت میتونستن کلی ابهام از نسخه های قبلی رفع کنن ولی در هر صورت اگرچه RE6 میتونس این چنین داستانی نداشته باشه ولی صدر درصد هم نمیشه داستانشو بیهوده دونس و مطمئنا از ویروس C و جیک و بعضی دیگر از موارد هستن که به قسمتهای بعدی نسخه راه پیدا میکنن پس داستان RE6 صد در صد هم بیهوده نبوده البته منم در مورد ایدا مطمئن نبودم و فقط نظر سایتها رو گفتم چون اکثرا سایتها اخیرا ایدا رو هم جزو اصلی حساب میکنن در حالیکه قبلا ایدا رو فقط شخصیت مکمل حساب میکردن ولی الان چنین نیست مثلا سایت ویکیا رزیدنت اویل رو ببینید که سایت معتبری هم هست. ولی من خودم ایدا رو فقط به خاطر نقش مهم و تاثیر گذار بودنش اصلی حسابش نکردم چون در کل اید ا بجز RE2 که فقط در حد پاتنر لیون بوده تو RE4,6 ارزشش بالاتر میره و خودش دارای سناریو مجزا میشه و در کل ابهامات و موارد مهمی از داستان رو از خود ایدا روایت میکنیم.یعنی ایدا هم مثل جیل کریس لیون کلر سناریوهای مستقیلی تو این دو نسخه داشته و نمیشه بگیم فقط تو خلق بعضی اتفاقات نقش داشته مثلا اسپنسر رو نمیشه شخصیت اصلی در نظر گرفت اگرچه از خود وسکر هم تاثیر گذار تر بوده ولی تو خود داستان حضور انچنانی مثل وسکر نداشته و فقط تاثیرش بیشتر بوده ولی ایدا قضیش با اسپنسر فرق میکنه علت اینکه بعضی سایتها ایدا هم اخیرا اصلی حساب میکنن هم به خاطر حضور پرنگترش بوده اگرچه خودم هم قبول دارم که در مورد ایدا کاملا نمیشه مطمئن شد که اصلی هست .به هر حال اینکه ایدا هم اصلی در نظر گرفته بشه هم کار اشتباهی نیست.به هر حال در مورد نقش اصلی بودن ایدا منم کامل مطمئن نیستم ولی نظرم اینه که شایسته اصلی بودن هست. در مورد نقشهای اخیر شخصیتها در کل دیگه چه کریس چه لیون چه جیل و چه کلر در حال حاضر نقششون اضافی تلقی میشه مگر اینکه حوادث داستانی جدیدی واسشون خلق بشه ولی حرف من اینه که چه نقششون اضافی باشه چه نباشه حضورشون تو داستان اهمیت نقششون رو بالا میبره

نیما کلا فیلمها رو کپ کام واسه تبلیغ ساخته و گرنه ساختشون اصلا الزامی نبود بنابراین طبیعیه که داستانشون اضافی باشه من اصلا نقش لیون رو در مورد فیلمها در نظر نمیگیرم .در مورد RE6 باید بگم تا حدی اشتباه میکنی در سته این نسخه میتونس اصلا ساخته نشه یعنی اصلا خلق شخصیتهایی مانند سیمنز و کارلا لازم نبود و نقش و رابطه ایدا با سیمنز هم هیچ ضرورتی نداشت بوجود بیاد چون که مثلا اگه فرض کنیم الکس رئیس سازمان باشه میتونستن بجای سیمنز و کارلا نقش الکس رو به بازی اضافه کنن و بجای اینکه رابطه ای بین سیمنز و ایدا بوجود بیارن رابطه ای بین الکس و ایدا بوجود بیارن و سازمان هم که یکی از ار کان RE2,4 بوده و در اینصورت میتونستن کلی ابهام از نسخه های قبلی رفع کنن ولی در هر صورت اگرچه RE6 میتونس این چنین داستانی نداشته باشه ولی صدر درصد هم نمیشه داستانشو بیهوده دونس و مطمئنا از ویروس C و جیک و بعضی دیگر از موارد هستن که به قسمتهای بعدی نسخه راه پیدا میکنن پس داستان RE6 صد در صد هم بیهوده نبوده البته منم در مورد ایدا مطمئن نبودم و فقط نظر سایتها رو گفتم چون اکثرا سایتها اخیرا ایدا رو هم جزو اصلی حساب میکنن در حالیکه قبلا ایدا رو فقط شخصیت مکمل حساب میکردن ولی الان چنین نیست مثلا سایت ویکیا رزیدنت اویل رو ببینید که سایت معتبری هم هست. ولی من خودم ایدا رو فقط به خاطر نقش مهم و تاثیر گذار بودنش اصلی حسابش نکردم چون در کل اید ا بجز RE2 که فقط در حد پاتنر لیون بوده تو RE4,6 ارزشش بالاتر میره و خودش دارای سناریو مجزا میشه و در کل ابهامات و موارد مهمی از داستان رو از خود ایدا روایت میکنیم.یعنی ایدا هم مثل جیل کریس لیون کلر سناریوهای مستقیلی تو این دو نسخه داشته و نمیشه بگیم فقط تو خلق بعضی اتفاقات نقش داشته مثلا اسپنسر رو نمیشه شخصیت اصلی در نظر گرفت اگرچه از خود وسکر هم تاثیر گذار تر بوده ولی تو خود داستان حضور انچنانی مثل وسکر نداشته و فقط تاثیرش بیشتر بوده ولی ایدا قضیش با اسپنسر فرق میکنه علت اینکه بعضی سایتها ایدا هم اخیرا اصلی حساب میکنن هم به خاطر حضور پرنگترش بوده اگرچه خودم هم قبول دارم که در مورد ایدا کاملا نمیشه مطمئن شد که اصلی هست .به هر حال اینکه ایدا هم اصلی در نظر گرفته بشه هم کار اشتباهی نیست.به هر حال در مورد نقش اصلی بودن ایدا منم کامل مطمئن نیستم ولی نظرم اینه که شایسته اصلی بودن هست. در مورد نقشهای اخیر شخصیتها در کل دیگه چه کریس چه لیون چه جیل و چه کلر در حال حاضر نقششون اضافی تلقی میشه مگر اینکه حوادث داستانی جدیدی واسشون خلق بشه ولی حرف من اینه که چه نقششون اضافی باشه چه نباشه حضورشون تو داستان اهمیت نقششون رو بالا میبره

بله.خب منم قبول دارم که اگه ایدا رو اصلی به حساب بیاریم هم کار اشتباهی نیست.چون به قول تو سناریوهای مجزایی داشته.ولی خب همیشه توی سناریوهای مکمل بوده نه اصلی.مثلا توی 4 که کلا سناریوش مکمل بود و بعدا به بازی اضافه شد.توی UC هم بازم یک سناریوی مکمل داشته که مربوط به پشت صحنه ی داستان می شده.دقیقا مثل وسکر و هانک.در حالی که توی همون UC،کریس و جیل توی سناریوهای اصلی بودن و هیچوقت بهشون سناریوهای مکمل و فرعی رو نمیدن.چون کلا ماهیت نقششون اصلیه.در مورد کلیر و لیون توی دارک ساید هم همینطوره.البته همونطور که گفتم،توی 6 ایدا قطعا اصلی بوده.ولی اگه قرار باشه کل سری رو در نظر بگیریم،بهتره به جای اصلی از عبارت مکمل استفاده کنیم.علاوه بر اینکه در مورد اون 5 نفر دیگه،تقریبا همه اتفاق نظر دارن و مثل ایدا نیست که در موردش بحث باشه.تازه از همون اولین حضورشون هم اصلی بودن و اینطور نبوده که نقش مکمل داشته باشن یا بعدا اصلی بشن.در واقع نماد و سنبل RE محسوب میشن!

در ضمن،توی سایت ویکیا هم از اینکه دقیقا چه کسانی اصلی هستن نام برده نشده.ممکنه لینک صفحشو بهم نشون بدی؟

http://residentevil.wikia.com/Resident_Evil_Wiki

اگه منظورت ویکی پدیا بود که خودت به طبقه بندیش نگاه کن:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Resident_Evil_characters

در مورد RE6 هم منظورم این بود که اگه ساخته نمی شد،کلا مشکلی ایجاد نمی شد.چون نه تنها هیچ ابهامی رو رفع نکرد،بلکه یک سری مسائل اضافی رو هم به داستان اضافه کرد.این جیک و ویروس C و چیزایی که میگی ممکنه ادامه پیدا کنن هم توی همون 6 اضافه شدن دیگه.وگرنه اگه 6 ساخته نمی شد،خب اینا هم نبودن دیگه.وگرنه قبل از عرضه ی 6،کی منتظر بود که مثلا جیک یا ویروس C رو ببینه؟همه منتظر ایدا،استیو،الکس،سازمان و....بودن که هیچ کدومشون هم توی 6 نبودن.جالب اینجاست که ایدا توی بازی بود،ولی نه اسمی از سازمان برده شد و نه حتی چیزی راجع به خودش فهمیدیم.برای همینه که میگم داستانش کلا اضافیه!

آخرین ویرایش:
قضیه سازمان ایدا و استیو و کلر رو گذاشتن واسه نسخه بعدی و در کل نسخه6 رو خواستن یه چیزای بهش استفاده کنن و ازشون تو نسخه های بعدی استفاده کنن پس نسخه 6 در کل جزو داستان حساب میشه و نمیشه حذفش کرد اگرچه قبول دارم ساختش هم لازم نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or