نیما کلا فیلمها رو کپ کام واسه تبلیغ ساخته و گرنه ساختشون اصلا الزامی نبود بنابراین طبیعیه که داستانشون اضافی باشه من اصلا نقش لیون رو در مورد فیلمها در نظر نمیگیرم .در مورد RE6 باید بگم تا حدی اشتباه میکنی در سته این نسخه میتونس اصلا ساخته نشه یعنی اصلا خلق شخصیتهایی مانند سیمنز و کارلا لازم نبود و نقش و رابطه ایدا با سیمنز هم هیچ ضرورتی نداشت بوجود بیاد چون که مثلا اگه فرض کنیم الکس رئیس سازمان باشه میتونستن بجای سیمنز و کارلا نقش الکس رو به بازی اضافه کنن و بجای اینکه رابطه ای بین سیمنز و ایدا بوجود بیارن رابطه ای بین الکس و ایدا بوجود بیارن و سازمان هم که یکی از ار کان RE2,4 بوده و در اینصورت میتونستن کلی ابهام از نسخه های قبلی رفع کنن ولی در هر صورت اگرچه RE6 میتونس این چنین داستانی نداشته باشه ولی صدر درصد هم نمیشه داستانشو بیهوده دونس و مطمئنا از ویروس C و جیک و بعضی دیگر از موارد هستن که به قسمتهای بعدی نسخه راه پیدا میکنن پس داستان RE6 صد در صد هم بیهوده نبوده البته منم در مورد ایدا مطمئن نبودم و فقط نظر سایتها رو گفتم چون اکثرا سایتها اخیرا ایدا رو هم جزو اصلی حساب میکنن در حالیکه قبلا ایدا رو فقط شخصیت مکمل حساب میکردن ولی الان چنین نیست مثلا سایت ویکیا رزیدنت اویل رو ببینید که سایت معتبری هم هست. ولی من خودم ایدا رو فقط به خاطر نقش مهم و تاثیر گذار بودنش اصلی حسابش نکردم چون در کل اید ا بجز RE2 که فقط در حد پاتنر لیون بوده تو RE4,6 ارزشش بالاتر میره و خودش دارای سناریو مجزا میشه و در کل ابهامات و موارد مهمی از داستان رو از خود ایدا روایت میکنیم.یعنی ایدا هم مثل جیل کریس لیون کلر سناریوهای مستقیلی تو این دو نسخه داشته و نمیشه بگیم فقط تو خلق بعضی اتفاقات نقش داشته مثلا اسپنسر رو نمیشه شخصیت اصلی در نظر گرفت اگرچه از خود وسکر هم تاثیر گذار تر بوده ولی تو خود داستان حضور انچنانی مثل وسکر نداشته و فقط تاثیرش بیشتر بوده ولی ایدا قضیش با اسپنسر فرق میکنه علت اینکه بعضی سایتها ایدا هم اخیرا اصلی حساب میکنن هم به خاطر حضور پرنگترش بوده اگرچه خودم هم قبول دارم که در مورد ایدا کاملا نمیشه مطمئن شد که اصلی هست .به هر حال اینکه ایدا هم اصلی در نظر گرفته بشه هم کار اشتباهی نیست.به هر حال در مورد نقش اصلی بودن ایدا منم کامل مطمئن نیستم ولی نظرم اینه که شایسته اصلی بودن هست. در مورد نقشهای اخیر شخصیتها در کل دیگه چه کریس چه لیون چه جیل و چه کلر در حال حاضر نقششون اضافی تلقی میشه مگر اینکه حوادث داستانی جدیدی واسشون خلق بشه ولی حرف من اینه که چه نقششون اضافی باشه چه نباشه حضورشون تو داستان اهمیت نقششون رو بالا میبره