بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

جدا؟؟؟ رو چی بازی کردی که به این نتیجه رسیدی؟؟؟ یعنی گرافیک رولیشنز از این بالاتر بود از اون حرفا بود ها :)) اون توم ریدر که میبینی به قول شما لاخ لاخ مو ها با باد حرکت میکنه از سیستم TressFX استفاده میکنه که فقط هم و همون بازی استفاده شده فعلا!
حمید اینو همه میگن که گرافیک نسخه 6 بعضی جاها از 5 پایین تر میومد. بعضی جاها تکستچرها به قدری بی کیفیت میشدن که واقعا حال آدم رو به هم میزدن.
هیچوقت اولین باری که RE5 رو بازی کردم یادم نمیره. همون نیم ساعت اول مات و مبهوت گرافیک فوق العاده طبیعیش بودم. راه رفتنش فوق العاده بود. موهای کریس رو اگر دقت میکردی با باد تکون میخوردن. دستاش عرق میکرد و برق میزدن. اصلا فوق العاده بود.
RE6 هم بعضی جاها مثل قبرستون عالی کار شده بود چون لیون توی گودال آب میوفتاد و کاپشنش خیس میشد و توی تاریکی شب زیر نور چراغ ها برق میزد ولی متاسفانه اصلا اون جهشی که RE5 نسب به RE4 داشت، این نداشت. توی تاپیک های مختلف مربوط به بازی برو و عکسهایی که بچه ها از جاهای مختلف بازی گرفتن و تکستچرها رو نشون دادن رو ببین تا حالت به هم بخوره. خودم در تعجم که کپکام که همیشه بازی هاش جز بهترین گرافیک ها هستن، چرا در این یه مورد خراب کرده بود.
اون دوستمون هم اصلا نگفته گرافیکش از RE REV پایین تر بود. اینو دقیقا از کجا و چرا از خودت درآوردی؟:d

حمید اینو همه میگن که گرافیک نسخه 6 بعضی جاها از 5 پایین تر میومد. بعضی جاها تکستچرها به قدری بی کیفیت میشدن که واقعا حال آدم رو به هم میزدن.
هیچوقت اولین باری که RE5 رو بازی کردم یادم نمیره. همون نیم ساعت اول مات و مبهوت گرافیک فوق العاده طبیعیش بودم. راه رفتنش فوق العاده بود. موهای کریس رو اگر دقت میکردی با باد تکون میخوردن. دستاش عرق میکرد و برق میزدن. اصلا فوق العاده بود.
RE6 هم بعضی جاها مثل قبرستون عالی کار شده بود چون لیون توی گودال آب میوفتاد و کاپشنش خیس میشد و توی تاریکی شب زیر نور چراغ ها برق میزد ولی متاسفانه اصلا اون جهشی که RE5 نسب به RE4 داشت، این نداشت. توی تاپیک های مختلف مربوط به بازی برو و عکسهایی که بچه ها از جاهای مختلف بازی گرفتن و تکستچرها رو نشون دادن رو ببین تا حالت به هم بخوره. خودم در تعجم که کپکام که همیشه بازی هاش جز بهترین گرافیک ها هستن، چرا در این یه مورد خراب کرده بود.
اون دوستمون هم اصلا نگفته گرافیکش از RE REV پایین تر بود. اینو دقیقا از کجا و چرا از خودت درآوردی؟:d

والا من که رو PC بازی کردم هیچ مشکلی هم ندیدم با آخرین آپدیت ها بای رو آپیدت کردم و هیچ گونه مشکلی ندیدم تو گرافیک بازی به نظر من هر کی گفته گرافیک از 5 پایین تر بود چرت و پرت گفته! اولین بازی که رزیدنت اویل 5 رو بازی کردم منم از گرافیکش خوشم اومد ولی 6 گرافیکش بیشتر از 5 هست اون لینکی که میگی عکس ها رو مقایسه کرده بزار ببینم حتما مربوط به نسخه PC باشه چون صحبت من در مورد این نسخه هست! من به عرق دست های کرس دقت نکردم راستش! اما نور پردازی و تکسچر های لباس ها و چیز های دیگه رو که نگاه میکرم بینظیر بود تو رزیدنت اویل 6! دیگه کپکام نمیاد بازی جدیدش رو گرافیکش رو از قبلی هم پایین تر بسازه در مورد رزیدنت اویل رولیشنز من اشتباه کردم فکر کردم گفته بود گرافیک نسخه 6 از رولیشنز هم پایین تره! نه موهای کرس با باد تکون نمیخوردن اگر ه ممیخوردن من دقت نکردم. چه حرفایی میزنی ها گرافیک 5 از 6 بالاتر بوده :))

آخرین ویرایش:
اینجا کلاس درس نیست که از موضوع خودش منحرف بشه تاپیک بحث و تبادل نظر هست حرف زدن در مورد هر چیزی که به رزیدنت اویل ربط داشته باشه آزاده! داستانش اصلا هیچ ربطی به سری های دیگه نداره و در آینده هم نخواهد داشت پس بحث کردن در موردش هم به هیچ دردی نمیخوره! بازم هر کی دوست داره بیاد بحث کنه ما که جلو کسی رو نگرفتیم :)
اول اینکه ادبیات من رو ببین بعد خودت دوما بازی‌هایی به غیر از RE که میکامی ساخته ربطش به این تاپیک چیه؟فعلا که داستانش به اتفاقات قبل از Re 5 مربوطه از نظر شما به درد نمی‌خوره ولی از نظر من می‌خوره.
...
از همه دوستان ممنون که واقعا وقت گذاشتید پست قبلی من رو مطالعه کردید امیدوارم این تاپیک همین طوری که هست بمونه

اول اینکه ادبیات من رو ببین بعد خودت دوما بازی‌هایی به غیر از RE که میکامی ساخته ربطش به این تاپیک چیه؟فعلا که داستانش به اتفاقات قبل از Re 5 مربوطه از نظر شما به درد نمی‌خوره ولی از نظر من می‌خوره.
...
از همه دوستان ممنون که واقعا وقت گذاشتید پست قبلی من رو مطالعه کردید امیدوارم این تاپیک همین طوری که هست بمونه

خب دیدم که چی حالا میخوای بگی معلم ادبیاتی؟؟؟ ربطش رو از اونایی بپرس که سر صحبتشو باز کردن! رولیشنز فقط داستانش بین رزیدنت اویل 4 و 5 رخ میده همین کوچیکترین تاثیری تو وقایع رزیدنت اویل 5 نداره! فقط اینکه چطوری B.S.A.A بوجود اومد و در همین حد! جالبه برای حرف زدن تو تاپیک هم باید اجازه بگیریم!

سلام اولا بگم که این پست 3000 من هستش و ازاونجایی که 565 تا از پستهام رو اینجا دادم میخوام این یکی رو هم اینجا بدم که یه جور خاطره باشه
آلبرت وسکر کبیر:
«تنها چیزی که می تونه قدرت رو مغلوب کنه قدرت بیشتره.این یک قانون ثابت در جهانه.به هر حال قدرت هیچ ارزشی نداره،اگر خودش را نابود کنه.من از یک دوست قدیمی،بر علیه یک دشمن مشترک کمک خواهم گرفت.من از یک مهره،برای حذف کردن بقیه و رسیدن به منافع خودم استفاده خواهم کرد!»

آلبرت وسکر کبیر به ویلیام بیرکن:
«آموزش های رزمی فوق العاده ی اونا،باید ازشون نمونه های مطالعاتی تمام عیاری ساخته باشه!»

آلبرت وسکر کبیر به لیزا تروور:
«دختر خوبی باش و همین جا بمیر!»

آلبرت وسکر کبیر:
«من مانند ققنوسی که از شعله های آتش بیرون آمده باشد،دوباره متولد شدم!»

آلبرت وسکر کبیر به کریس ردفیلد:
«کریس،از اونجایی که تو یکی از بهترین افراد من هستی،من این رو به تو واگذار می کنم!»

«مسلما من دیگه انسان نیستم.ولی فقط به قدرتی که بدست آوردم نگاه کن!»

آلبرت وسکر کبیر:
«کریس،مثل اینکه سرنوشت ما به هم گره خورده!»

آلبرت وسکر کبیر به ایدا ونگ:
«به هر حال زمانی که جنگ به پایان برسه،این تو هستی که باید فردی که زنده مونده رو از بین ببری.یادت نره که رئیس کیه!هر اتفاقی که بیفته،نباید اجازه بدی اونا زنده بمونن.»

اسپنسر:
«تو برگشتی؟»

آلبرت وسکر کبیر:
«حق خدا بودن؟حالا این حق مال منه!»

آلبرت وسکر کبیر پس از کشتن آزول ای اسپنسر:
«حق خدا بودن؟تو؟گردن کشی حتی تا آخرین لحظه!فقط کسی توانایی خدا شدن رو داره که لیاقت این حق رو داشته باشه.»

«آخرین بار ما هم رو در عمارت اسپنسر ملاقات کردیم.این یک گرد همایی خانوادگی بزرگ نیست؟»

«حالا بیا یکبار برای همیشه تمومش کنیم.من فکر می کنم که این عادلانه باشه.دو در برابر دو!درسته جیل؟»

«بیشتر از این برای بازی وقت ندارم.کارهایی دارم که باید انجام بدم.تو هم از تماشای زجر کشیدن جیل لذت ببر!»

«انسان ها هر روز با کارهای خودشون،دنيا رو یک قدم به نابود شدن نزدیک تر می كنند.من دنیا رو نابود نمی کنم.حفظش می کنم!»

«انتخاب طبیعی فقط قوی ترها و برترها رو نگه می داره.انسان ها مدت بسیار زیادیه که دارن از این غربال شدن فرار می کنند!»

اینجا کلاس درس نیست که از موضوع خودش منحرف بشه تاپیک بحث و تبادل نظر هست حرف زدن در مورد هر چیزی که به رزیدنت اویل ربط داشته باشه آزاده! داستانش اصلا هیچ ربطی به سری های دیگه نداره و در آینده هم نخواهد داشت پس بحث کردن در موردش هم به هیچ دردی نمیخوره! بازم هر کی دوست داره بیاد بحث کنه ما که جلو کسی رو نگرفتیم :)

جدا؟؟؟ رو چی بازی کردی که به این نتیجه رسیدی؟؟؟ یعنی گرافیک رولیشنز از این بالاتر بود از اون حرفا بود ها :)) اون توم ریدر که میبینی به قول شما لاخ لاخ مو ها با باد حرکت میکنه از سیستم TressFX استفاده میکنه که فقط هم و همون بازی استفاده شده فعلا!

گرافیک 6 به وضوح از 5 پایین‌تره.
می‌دونم عزیزم اولین بازی‌ای هست که از TressFX استفاده می‌کنه و تازه این هم مختص به PC می‌شه. منظورم از سال 2013 هست که چنین چیزهایی رو آورده اونوقت ما یک پست رفت گرافیکی برای شماره 6 داریم. یه نگاه به بادکنک‌های اول بازی بنداز فقط.

آخرین ویرایش:
حمید@

اینم عکسای درخواستی:

از اینا توی بازی به وفور یافت میشه. میتونی جای جای بازی نگاه کنی و ببینی. اگرم نخواستی میتونی راحت گوگلش کنی. تازه اینا خوبشون هستن. بعضیاشون وحشتناکن.
اما اصل موضوع اینه که برای یه بازی که نسخه PC-ش سال 2013 عرضه میشه و قول گرافیک بالاتری نسبت به کنسول رو میده، همچین تکستچرهایی به درد عمه-ش میخوره. این برای یه بازی در سال 2013 خوب نیست. کیفیت تکستچرها مال RE4 هستن.
آره درسته که RE5 هم همچین چیزایی داره ولی اون مال سال 2009 هست یعنی 4 سال پیش و طبیعتا میشه توجیهشون کرد ولی این؟ من که فکر نکنم بتونی انکار کنی.

پ.ن: اگر بخوای باز حرف خودتو بزنی و انکار کنی، اون دیگه از دست من خارجه. از من مدرک خواستی و نشونت دادم. کار نداریم از بازی خوشت میاد یا نه چون سلیقه هست ولی بازی طبیعتا خوب نیست.

حمید@

اینم عکسای درخواستی:

از اینا توی بازی به وفور یافت میشه. میتونی جای جای بازی نگاه کنی و ببینی. اگرم نخواستی میتونی راحت گوگلش کنی. تازه اینا خوبشون هستن. بعضیاشون وحشتناکن.
اما اصل موضوع اینه که برای یه بازی که نسخه PC-ش سال 2013 عرضه میشه و قول گرافیک بالاتری نسبت به کنسول رو میده، همچین تکستچرهایی به درد عمه-ش میخوره. این برای یه بازی در سال 2013 خوب نیست. کیفیت تکستچرها مال RE4 هستن.
آره درسته که RE5 هم همچین چیزایی داره ولی اون مال سال 2009 هست یعنی 4 سال پیش و طبیعتا میشه توجیهشون کرد ولی این؟ من که فکر نکنم بتونی انکار کنی.

پ.ن: اگر بخوای باز حرف خودتو بزنی و انکار کنی، اون دیگه از دست من خارجه. از من مدرک خواستی و نشونت دادم. کار نداریم از بازی خوشت میاد یا نه چون سلیقه هست ولی بازی طبیعتا خوب نیست.

اینا آره خیلی داغونه واسه من اینجوری نبود به خدا من گاگول نیستم اگه اینارو میدیدم حتما حرفتو قبول میکردم ولی اصل اینجوری نبود تمام مشکلات گرافیکی با آخرین آپدیت حل میشه مطمعن باش این عکس ها یا مربوط به قبل از اومدن آپدیت ها هست یا اصلا واسه PC نیست. امشب اگه تونستم چند تا عکس میگیرم میزارم از بازی

- - -ویرایش - - -

گرافیک 6 به وضوح از 5 پایین‌تره.
می‌دونم عزیزم اولین بازی‌ای هست که از TressFX استفاده می‌کنه و تازه این هم مختص به PC می‌شه. منظورم از سال 2013 هست که چنین چیزهایی رو آورده اونوقت ما یک پست رفت گرافیکی برای شماره 6 داریم. یه نگاه به بادکنک‌های اول بازی بنداز فقط.

من بادکنک هارو زیاد دقت نکردم اما رو بازیوی کرس و صورتش که زوم کردم حتی عرق دستش و موهای دستش و روزنه های پوستشم دیدم قشنگ نیمدونم چرا شما اینطوری از بازی بد میگید من هیچ مشکل گرافیکی نداشتم شما احتملاا آخرین آپدیت ای بازی رو نصب نکرده بودید!

اینا آره خیلی داغونه واسه من اینجوری نبود به خدا من گاگول نیستم اگه اینارو میدیدم حتما حرفتو قبول میکردم ولی اصل اینجوری نبود تمام مشکلات گرافیکی با آخرین آپدیت حل میشه مطمعن باش این عکس ها یا مربوط به قبل از اومدن آپدیت ها هست یا اصلا واسه PC نیست. امشب اگه تونستم چند تا عکس میگیرم میزارم از بازی

- - -ویرایش - - -

من بادکنک هارو زیاد دقت نکردم اما رو بازیوی کرس و صورتش که زوم کردم حتی عرق دستش و موهای دستش و روزنه های پوستشم دیدم قشنگ نیمدونم چرا شما اینطوری از بازی بد میگید من هیچ مشکل گرافیکی نداشتم شما احتملاا آخرین آپدیت ای بازی رو نصب نکرده بودید!

حمید ما میگیم تکستچرهای بازی و محیط. وگرنه جزئیات شخصیت ها که فوق العاده هست. از توی همون 2تا عکسی که گذاشتم هم میشه این موضوع رو دید. خودم هم گفته بودم که شخصیت ها رو عالی ساختن ولی محیط رو بی کیفیت ساختن

حمید ما میگیم تکستچرهای بازی و محیط. وگرنه جزئیات شخصیت ها که فوق العاده هست. از توی همون 2تا عکسی که گذاشتم هم میشه این موضوع رو دید. خودم هم گفته بودم که شخصیت ها رو عالی ساختن ولی محیط رو بی کیفیت ساختن

زیاد به محیط دقت نکردم واسا نگاه کنم بعد خبر میدم.

زیاد به محیط دقت نکردم واسا نگاه کنم بعد خبر میدم.

حمید یه چی گفتی ها :d چشم بسته بازی می کنی :d ? !
واقعا گرافیک برخی صحنه های RE6 افتضاح به تمام معنا بود... گرافیک 5 واقعا عالی بود نمی تونید روش ایراد بذارید در سال 2009 و اون حالت زیبای مو و گرافیک هنوری تمیز :x اما 6 چندین نمره به خاطر همین گرافیک ازش کم شده 100%
ارزش Revelations هم با گرافیکش توسط Gamespot کم شده و الا گیم پلی زیبا و روون و اتمسفر خوبی داره :x فقط به دلیل این به ظاهر HD شدن بوده که 2 نمره کم کرده :| خب حق هم داره

امیدوارم دوباره در اول نسل یه RE خوب از Capcom ببینیم که بتونه با The Evil Within رقابت کنه :d هرچند به گردشم نمیرسه :)) :d

آره برای شخصیت‌ها عالی عمل کردن.
کاش همش تکسچرها بود دوست من. توی این بازی چند ضلعی‌ها هم به شدت کم و پر زاویه‌ان. اگر یه دایره برای فرم قابل قبول توی ابعاد خاص باید 20 استپ داشته باشه، اینجا 12 تا داره. هیچ آبجکت گردی توی بازی نیست!
نمی‌دونم وقتی Tomb Raider تو همین زمان عرضه شده اینا دیگه واسه چیه!
من 3D کار می‌کنم و این چیزا دیگه واسه الآن عذابم می‌ده.
عاشق Revelations ام اما متأسفانه یه لیوان گرد هم وجود نداره! اون جای توجیه داره اما شماره 6 بخصوص نسخه PC نه.

پ.ن: من تمام آپدیت‌ها رو نصب کردم. این‌طور مسائل ممکن نیست با یه آپدیت حل بشه. برای Revelations چندین ماه کار کردن و نسخه HD بیرون دادن: حل نشد! برای حل مشکل تکسچرها باید موتور بازی یه تکونی بخوره و برای چند ضلعی‌ها باید تک تک اجزاء بازی بازسازی بشن.

مید یه چی گفتی ها :d چشم بسته بازی می کنی :d ? !
کاش همش تکسچرها بود دوست من. توی این بازی چند ضلعی‌ها هم به شدت کم و پر زاویه‌ان. اگر یه دایره برای فرم قابل قبول توی ابعاد خاص باید 20 استپ داشته باشه، اینجا 12 تا داره. هیچ آبجکت گردی توی بازی نیست!

نه اصلا اونجوری نیست! مشکلی نداره بازی

نه چشم بسته بازی نمیکنم ولی مثل شما ها نمیرک رو دیوار ها و اینا چند ضلعی پیدا کنم :d هنزوم من اون جور چند ضلعی های ضایع رو نیددم تو بازی!

آخرین ویرایش:
لذت بازی رو تو می‌بری نه منه وسواسی اما چون کار خودم اینه نمی‌تونم نبینم.
ببیبن، تمام چیزهایی که توی بازی می‌بینی یه بافت سه بعدی دارن. این بافت‌ها از تعداد زیادی بردار گره ساخته شدن. مثلا تو بافت یه کره هرچه تعداد این گره‌ها و بردارها بیشتر باشه کره صاف‌تریو می‌بینیم و هرچه کمتر، کره‌ای شبیه به یه چند ضلعی!
یه چیز مسلم اینه که تو دنیای سه بعدی هیچ چیزی به نام گرد وجود نداره! فقط باید به نسبت کوچکی یا بزرگی جسم این سگمنت‌ها رو تنظیم کرد.
چند ضلعی که می‌گم منظور همینه، منظور ساختار کل بازی هست. توی تمام مدت بازی داشتی می‌دیدی. از چند ضلعی استفاده می‌کنم چون بیشتر مرسومه.
مثلا توی Revelations کاراکترها رو از نوع توی مرحله طراحی بردن و سگمنت‌ها شونو بیشتر کردن. مثلا اگه نوک انگشتش با هشت تا استپ چند ضلعی بوده، حالا با 24 تا تقریبا صاف احساس می‌شه.

برو اول بازی توی محوطه دانشگاه یه نگاه به بادکنکا بنداز تا متوجه شی چی می‌گم.
البته اینو بگم بازی‌ها تا یه سال پیش همه همین‌طور بودن!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or