حمید اینو همه میگن که گرافیک نسخه 6 بعضی جاها از 5 پایین تر میومد. بعضی جاها تکستچرها به قدری بی کیفیت میشدن که واقعا حال آدم رو به هم میزدن.جدا؟؟؟ رو چی بازی کردی که به این نتیجه رسیدی؟؟؟ یعنی گرافیک رولیشنز از این بالاتر بود از اون حرفا بود هااون توم ریدر که میبینی به قول شما لاخ لاخ مو ها با باد حرکت میکنه از سیستم TressFX استفاده میکنه که فقط هم و همون بازی استفاده شده فعلا!
هیچوقت اولین باری که RE5 رو بازی کردم یادم نمیره. همون نیم ساعت اول مات و مبهوت گرافیک فوق العاده طبیعیش بودم. راه رفتنش فوق العاده بود. موهای کریس رو اگر دقت میکردی با باد تکون میخوردن. دستاش عرق میکرد و برق میزدن. اصلا فوق العاده بود.
RE6 هم بعضی جاها مثل قبرستون عالی کار شده بود چون لیون توی گودال آب میوفتاد و کاپشنش خیس میشد و توی تاریکی شب زیر نور چراغ ها برق میزد ولی متاسفانه اصلا اون جهشی که RE5 نسب به RE4 داشت، این نداشت. توی تاپیک های مختلف مربوط به بازی برو و عکسهایی که بچه ها از جاهای مختلف بازی گرفتن و تکستچرها رو نشون دادن رو ببین تا حالت به هم بخوره. خودم در تعجم که کپکام که همیشه بازی هاش جز بهترین گرافیک ها هستن، چرا در این یه مورد خراب کرده بود.
اون دوستمون هم اصلا نگفته گرافیکش از RE REV پایین تر بود. اینو دقیقا از کجا و چرا از خودت درآوردی؟:d

اون توم ریدر که میبینی به قول شما لاخ لاخ مو ها با باد حرکت میکنه از سیستم TressFX استفاده میکنه که فقط هم و همون بازی استفاده شده فعلا!
اما 6 چندین نمره به خاطر همین گرافیک ازش کم شده 100%
خب حق هم داره