live is life
کاربر سایت
بابا کلاسیک :d یعنی همین رزیدنت ریمیک که بازی کردی دیدی چقد دوست داشتی حس ترس داشتی یا مثالهای دیگه مثل رزیدنت 1 که ریمیکش هم اومد رزیدنت 2 رزیدنت 3 رزیدنت 0 و___ ما هم همینا میگفتیم که حیف این سبک کلاسیک به فراموشی سپرده بشه رزیدنت سبک اکشن از 4شروع شد وتا حالا ادامه داشته اما سالهاست که گیم کلاسیکی نساخته کاپکومرزیدنت اویل به سبک کلاسیک دقیقا منظورت چیه اگه منظورت دوربین ثابت و هدفگیری اتوماتیک بازی هست که هیچ وقت این اتفاق نمیفته چون هیمن المانها که گفتم تو بازیهای امروزی جواب نمیده ولی اگه منظوت اتمسفر ترسناک بازی کمبود مهمات و معما هست این رو کپکام احتمالا تو رزیدنت اویل 7 لحاظ کنه ضمنا رزیدنت اویل 4 هم توش اکشن بود نبود؟؟؟ میکامی میخواست تنوع درست کنه کلا باعث شد رزیدنت اویل از میسرش منحرف بشه! من نمیگم از رزیدنت اویل 4 بدم میاد اما هنوز که هنوز اون رزیدنت اویلی که مد نظر منه ساخته نشده واسه ترسناک تر کردن بازی خیلی ایده های جالبی هست که اگه کپکام واقعا اهمیت بده شاید ت وفرومش مطرح کنم. اتفاقا الان داشت نرزیدنت اویل 6 سناریو لیان رو بازی میکردم فکر میکردم سناریو لیان خیلی از سناریو کرس بهتره تا چپتر 2 که الان اومدم میبینم داره شبیه رزیدنت اویل ORC میشه از زمین آسمون زامبی و انواع اقسام دشمنا میریزن سرت ترسی که رزیدنت اویل ریمیک داشت با یه دونه زامبی که باور کن من وقتی حواسش نبود میخواستم از کنارش رد بشم قلبم تو سینم میلرزید رو هنوز که هنوزه تو هیچ بازی ترسناکی ندیدم واقعا رزیدنت اویل ریمیک یک شاهکار به تمام معنا بود! یه بازی بی نقص و زیبا! حتی این The Evil Within شینجی میکامی که داره میاد بارم اون بازی نیست که منتظرش بودم خیلی شبیه سایلنت هیل شده و با رزیدنت اویل خیلی فرق داره بازی اصلا اونجوری که باید مدرن نیست! یه حالت قدیمی و افسانه ای داره از ویروس و اسلحه های بیولوژیکی هیچ خبری نیست !

از اون طرف با اینکه پارتنر داشتی ولی اصلا وجودش حس نمیشد چون بازی سوت و کور بود و پشت سر آدم راه میوفتاد نه کنار ادم.