بله ایدا به لیون خیلی کمک کرده و هیچ کس هم منکر نیست ولی ایدا برای اینکه لیون زنده بمونه و بدردش بخوره به لیون کمک میکنه و در ضمن مدیون لیون هم بوده.در ضمن من که الکی از کسی بد نمیگم کهشما کلا با ایشون مشکل عمیق دارین![]()
دقیقاً بر عکس بیشتر مواقع اونجوری برمیاد که ایدا داره به Leon تو رسیدن به هدفش کمک میکنه...
دیگه وقتشه یه رزیدنت به سبک کلاسیک بدن بیرون تا دوباره شور و هیجان قدیم تازه بشه
من گفتم کلاسیک نگفتم از این اکشنا که شما میگی بده بیرون که به گفته دوست دیگمون که زیبا گفت از وقتی میکامی رفت اویل هم رفتاما به نظر من وقتش نیست رزیدنت اویل بدن بیرون وقتشه که بشینن 2 3 سال قشنگ روی یک رزیدنت اویل ترسناک برای نسل بعد کار کنن یه رزیدنت اویل که خاطره ی بد رزیدنت اویل های اکشن رو از یاد فن ها ببره اگه بخوان با سرعت رزیدنت اویل بسازن 100% شکست میخورن اونم بدجور! هر چند کپکام نشون داده تو ساختن چند رزیدنت اویل در یک زمان مهارت داره تو سال 2011 روی رزیدنت اویل رولیشنزorc و مرسناریس داشت کار میکرد اما اون بازی ها چون رزیدنت اویل اصلی نبودن زیاد کار نمیبردن اما رزیدنت اویل 7 رزیدنت اویل اصلی هست از طرفی کپکام در صدد جبران هست پس به نظر من نباید عجله کرد البته ازن نظر شخصیه منه! ممکنه یکی دوست داشته باش هر سال یه رزیدنت اویل بازی کنه و مهم هم نباشه که چطوری باشه فقط اسمش رزیدنت اویل باشه!

من گفتم کلاسیک نگفتم از این اکشنا که شما میگی بده بیرون که به گفته دوست دیگمون که زیبا گفت از وقتی میکامی رفت اویل هم رفت![]()
منظور سبک قدیمی رزیدنت هست که الان اگه بخوای حساب کنی سالها از أخرین نسخه کلاسیک رزیدنت گذشته شما میگی سازندگان رزیدنت 6 میتونن راحت بسازن بیان بسازن ما که جلوشون را نگرفتیم بعد از رزیدنت 4 که سبک بازی کلا عوض شدا اکشن شد دیگه سری کلاسیک به فراموشی سپرده شد من نظرم اینه که کاپکوم میتونست در کنار این سبک اکشن رزیدنت سبک کلاسیک اون را هم حفظ بکنه یا حداقل برای دوست داران این سبک خبری بده بیرون که یک رزیدنت به سبک کلاسیک هم در راهکلا رزیدنت اویل به این زودی ها بیاد بیرون چیز آشغالی میشه اگه منظور شما از بدن بیرون فقط معرفی هست خب آره این احتمالش وجود داره! قبول ندارم از وقتی میکامی رفت اویل هم رفت به نظر من رزیدنت اویل 4 سرآغازی بود برای اکشن شدن رزیدنت اویل ها! همین سازنده های رزیدنت اویل 6 میتونن یه رزیدنت اویل ترسناک به سبک کلاسیک بسازه و واقعا هم کارشون رو قبول دارم اما این استراتژی کپکام هست که میگه بازی رو طوری بسازن که اکشن هم باشه متاسفانه هنوز بعضی ها این چیزها رو متوجه نمیشن و فحش میدن به سازنده های رزیدنت اویل 6 !
منظور سبک قدیمی رزیدنت هست که الان اگه بخوای حساب کنی سالها از أخرین نسخه کلاسیک رزیدنت گذشته شما میگی سازندگان رزیدنت 6 میتونن راحت بسازن بیان بسازن ما که جلوشون را نگرفتیم بعد از رزیدنت 4 که سبک بازی کلا عوض شدا اکشن شد دیگه سری کلاسیک به فراموشی سپرده شد من نظرم اینه که کاپکوم میتونست در کنار این سبک اکشن رزیدنت سبک کلاسیک اون را هم حفظ بکنه یا حداقل برای دوست داران این سبک خبری بده بیرون که یک رزیدنت به سبک کلاسیک هم در راه