بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

جیل کریس/leon ایدا

بعد از بازی این re revolotion بیشتر به جیل علاقه مند شدم از قبل البته از طرفداران ایدا هستیما:d یاد leonجونم افتادم و اون رابطه عاشقانه بین کریس و جیل هست که 2طرفه هست و هر 2 هم دیگه را دوست دارن در یک تیم استارز هستند اما رابطه بین ایدا و leonبیشتر یک طرفه از سمت leonهست درسته که ایدا هم علاقه داره به leon اما هیچ وقت با اون صادق نبوده و همیشه به دنبال اهدافش بوده و برای انجام هدفش با هر کسی رابطه برقرار میکنه و چندان قابل اعتماد نیست و البته به خاطر همین حالت شخصیتی که داره همیشه نقش بسیار مهم تری نسبت به جیل در روند بازی داشته طرفداران ایدا برن رأی بدن نزارین ایدا عقب بمونه از جیل:d

بله دیگه قبول کنید عشق بین کریس و جیل دو طرفه هست ولی شاید نامزد هم نباشن ولی به هر حال همدیگه رو دوست دارن.ولی عشق بین لیون و ایدا یکطرفه هست یعنی این فقط لیون احمق هست که هی افتاده دنباله ایدا وگرنه ایدا اصلا علاقه ای بهش نداره.ایدا فقط به خاطر اهدافش داره ازش استفاده میکنه و برای اینکه خامش کنه تظاهر به عشق میکنه.حتی خود ایدا تو اویل 4 هم میگه من به خاطر اهداف خودم از لیون استفاده میکنم.و یا تو اویل 2 میگه دنبال نامزدم بنام جان میگردم.چون ایدا میخواست از امبرلا جاسوسی کنه طوری با جان رابطه عاشقانه برقرار کرده بود که جان پسورد کامپیوتر رو adaکرده بود.این نشون میده ایدا در اصل عاشق هیچ کسی نبوده ولی طوری رابطه برقرار میکنه که ما فکر میکنیم واقعا عاشقه در حالیکه اینطور نیست اون جان هم مثل لیون احمق بوده.البته ایدا از طرف وسکر مامور بوده لیون رو بکشه ولی به خاطر ادای دینی که به لیون داشته از کشتنش امتناع میکنه چون تو اویل 2 لیون جونشو نجات میده .پس اگه دیدین تو اویل4 ایدا لیون رو نکشت به خاطر عشقش نبوده به خاطر ادای دین بوده وگرنه ایدا ادمی نیست که به خاطر عشقش بیاد از ماموریتش کنارگیری کنه.عجب مارمولکیه این ایدا

شما کلا با ایشون مشکل عمیق دارین :دی
دقیقاً بر عکس بیشتر مواقع اونجوری برمیاد که ایدا داره به Leon تو رسیدن به هدفش کمک می‌کنه...
بله ایدا به لیون خیلی کمک کرده و هیچ کس هم منکر نیست ولی ایدا برای اینکه لیون زنده بمونه و بدردش بخوره به لیون کمک میکنه و در ضمن مدیون لیون هم بوده.در ضمن من که الکی از کسی بد نمیگم که

به یاد leon در رزیدنت 2 وقتی ایدا افتاد پایین

ایداااااااااااااااااااا:‎)‎ این leonجونم چه قلب مهربونی داره فکر کرد این ایدا خوشگله مرده تو رزیدنت 6 هم دوباره همین اشتباه کرد وقتی کریس بش گفت ایدات مرده اما دیگه leonباید بدونه این ایدا 7تا جون داره :d

igiqpki4zf6mye2ao5xk.jpg

من فکر میکنم یه رزیدنت اویل تو E3 رونمایی میشه ولی مطمعنا 7 نیست!

از وقتی میکامی رفت ایول هم رفت دیگه منتظر ایول کلاسیک نباشید تنها چیزی که طرفداران Survival Horror و ایول باید منتظرش باشن همون شاهکار جدید میکامیه :The Evil Within

دیگه وقتشه یه رزیدنت به سبک کلاسیک بدن بیرون تا دوباره شور و هیجان قدیم تازه بشه

اما به نظر من وقتش نیست رزیدنت اویل بدن بیرون وقتشه که بشینن 2 3 سال قشنگ روی یک رزیدنت اویل ترسناک برای نسل بعد کار کنن یه رزیدنت اویل که خاطره ی بد رزیدنت اویل های اکشن رو از یاد فن ها ببره اگه بخوان با سرعت رزیدنت اویل بسازن 100% شکست میخورن اونم بدجور! هر چند کپکام نشون داده تو ساختن چند رزیدنت اویل در یک زمان مهارت داره تو سال 2011 روی رزیدنت اویل رولیشنزorc و مرسناریس داشت کار میکرد اما اون بازی ها چون رزیدنت اویل اصلی نبودن زیاد کار نمیبردن اما رزیدنت اویل 7 رزیدنت اویل اصلی هست از طرفی کپکام در صدد جبران هست پس به نظر من نباید عجله کرد البته ازن نظر شخصیه منه! ممکنه یکی دوست داشته باش هر سال یه رزیدنت اویل بازی کنه و مهم هم نباشه که چطوری باشه فقط اسمش رزیدنت اویل باشه!

؛

اما به نظر من وقتش نیست رزیدنت اویل بدن بیرون وقتشه که بشینن 2 3 سال قشنگ روی یک رزیدنت اویل ترسناک برای نسل بعد کار کنن یه رزیدنت اویل که خاطره ی بد رزیدنت اویل های اکشن رو از یاد فن ها ببره اگه بخوان با سرعت رزیدنت اویل بسازن 100% شکست میخورن اونم بدجور! هر چند کپکام نشون داده تو ساختن چند رزیدنت اویل در یک زمان مهارت داره تو سال 2011 روی رزیدنت اویل رولیشنزorc و مرسناریس داشت کار میکرد اما اون بازی ها چون رزیدنت اویل اصلی نبودن زیاد کار نمیبردن اما رزیدنت اویل 7 رزیدنت اویل اصلی هست از طرفی کپکام در صدد جبران هست پس به نظر من نباید عجله کرد البته ازن نظر شخصیه منه! ممکنه یکی دوست داشته باش هر سال یه رزیدنت اویل بازی کنه و مهم هم نباشه که چطوری باشه فقط اسمش رزیدنت اویل باشه!
من گفتم کلاسیک نگفتم از این اکشنا که شما میگی بده بیرون که به گفته دوست دیگمون که زیبا گفت از وقتی میکامی رفت اویل هم رفت:|

من گفتم کلاسیک نگفتم از این اکشنا که شما میگی بده بیرون که به گفته دوست دیگمون که زیبا گفت از وقتی میکامی رفت اویل هم رفت:|

کلا رزیدنت اویل به این زودی ها بیاد بیرون چیز آشغالی میشه اگه منظور شما از بدن بیرون فقط معرفی هست خب آره این احتمالش وجود داره! قبول ندارم از وقتی میکامی رفت اویل هم رفت به نظر من رزیدنت اویل 4 سرآغازی بود برای اکشن شدن رزیدنت اویل ها! همین سازنده های رزیدنت اویل 6 میتونن یه رزیدنت اویل ترسناک به سبک کلاسیک بسازه و واقعا هم کارشون رو قبول دارم اما این استراتژی کپکام هست که میگه بازی رو طوری بسازن که اکشن هم باشه متاسفانه هنوز بعضی ها این چیزها رو متوجه نمیشن و فحش میدن به سازنده های رزیدنت اویل 6 !

رزیدنت کلاسیک

کلا رزیدنت اویل به این زودی ها بیاد بیرون چیز آشغالی میشه اگه منظور شما از بدن بیرون فقط معرفی هست خب آره این احتمالش وجود داره! قبول ندارم از وقتی میکامی رفت اویل هم رفت به نظر من رزیدنت اویل 4 سرآغازی بود برای اکشن شدن رزیدنت اویل ها! همین سازنده های رزیدنت اویل 6 میتونن یه رزیدنت اویل ترسناک به سبک کلاسیک بسازه و واقعا هم کارشون رو قبول دارم اما این استراتژی کپکام هست که میگه بازی رو طوری بسازن که اکشن هم باشه متاسفانه هنوز بعضی ها این چیزها رو متوجه نمیشن و فحش میدن به سازنده های رزیدنت اویل 6 !
منظور سبک قدیمی رزیدنت هست که الان اگه بخوای حساب کنی سالها از أخرین نسخه کلاسیک رزیدنت گذشته شما میگی سازندگان رزیدنت 6 میتونن راحت بسازن بیان بسازن ما که جلوشون را نگرفتیم بعد از رزیدنت 4 که سبک بازی کلا عوض شدا اکشن شد دیگه سری کلاسیک به فراموشی سپرده شد من نظرم اینه که کاپکوم میتونست در کنار این سبک اکشن رزیدنت سبک کلاسیک اون را هم حفظ بکنه یا حداقل برای دوست داران این سبک خبری بده بیرون که یک رزیدنت به سبک کلاسیک هم در راه

منظور سبک قدیمی رزیدنت هست که الان اگه بخوای حساب کنی سالها از أخرین نسخه کلاسیک رزیدنت گذشته شما میگی سازندگان رزیدنت 6 میتونن راحت بسازن بیان بسازن ما که جلوشون را نگرفتیم بعد از رزیدنت 4 که سبک بازی کلا عوض شدا اکشن شد دیگه سری کلاسیک به فراموشی سپرده شد من نظرم اینه که کاپکوم میتونست در کنار این سبک اکشن رزیدنت سبک کلاسیک اون را هم حفظ بکنه یا حداقل برای دوست داران این سبک خبری بده بیرون که یک رزیدنت به سبک کلاسیک هم در راه

رزیدنت اویل به سبک کلاسیک دقیقا منظورت چیه اگه منظورت دوربین ثابت و هدفگیری اتوماتیک بازی هست که هیچ وقت این اتفاق نمیفته چون هیمن المانها که گفتم تو بازیهای امروزی جواب نمیده ولی اگه منظوت اتمسفر ترسناک بازی کمبود مهمات و معما هست این رو کپکام احتمالا تو رزیدنت اویل 7 لحاظ کنه ضمنا رزیدنت اویل 4 هم توش اکشن بود نبود؟؟؟ میکامی میخواست تنوع درست کنه کلا باعث شد رزیدنت اویل از میسرش منحرف بشه! من نمیگم از رزیدنت اویل 4 بدم میاد اما هنوز که هنوز اون رزیدنت اویلی که مد نظر منه ساخته نشده واسه ترسناک تر کردن بازی خیلی ایده های جالبی هست که اگه کپکام واقعا اهمیت بده شاید ت وفرومش مطرح کنم. اتفاقا الان داشت نرزیدنت اویل 6 سناریو لیان رو بازی میکردم فکر میکردم سناریو لیان خیلی از سناریو کرس بهتره تا چپتر 2 که الان اومدم میبینم داره شبیه رزیدنت اویل ORC میشه از زمین آسمون زامبی و انواع اقسام دشمنا میریزن سرت ترسی که رزیدنت اویل ریمیک داشت با یه دونه زامبی که باور کن من وقتی حواسش نبود میخواستم از کنارش رد بشم قلبم تو سینم میلرزید رو هنوز که هنوزه تو هیچ بازی ترسناکی ندیدم واقعا رزیدنت اویل ریمیک یک شاهکار به تمام معنا بود! یه بازی بی نقص و زیبا! حتی این The Evil Within شینجی میکامی که داره میاد بارم اون بازی نیست که منتظرش بودم خیلی شبیه سایلنت هیل شده و با رزیدنت اویل خیلی فرق داره بازی اصلا اونجوری که باید مدرن نیست! یه حالت قدیمی و افسانه ای داره از ویروس و اسلحه های بیولوژیکی هیچ خبری نیست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or