بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

BOW های این revelations شبیه کاراکتر‌های SH هستن :دی
تو دمو کلی‌ هم Ammo میداد، شاید برا دمو بودن باشه ولی‌ از این ساده کردن رابط کاربری خیلی‌ خوشم اومد، مخصوصا قسمت پرت کردن نارنجک. جدا از اینکه بازی رو ساده می‌کنه مدرن تر و فان تر هست به نظرم.

خوب دوستان دمو رو من هم بازی کردم

واقعا همه چیزش عالی‌ بود فقط دوربینه بازی واسم خوشایند نبود

حس می‌کنم که دوربینه کلاسیک مناسب‌ترین دوربین واسه رزیدنت اویل باشه چون ترس رو بیشتر می‌کنه

نمیدونم شاید دلیلش این باشه که نسخه‌های کلاسیک رو این اواخر بازی کرده باشم

:x:bighug:
re_infernal_comparison-1.png

Revelations رو انجام دادم.
بازی خیلی خوب کار شده.گرافیک بازی خوب نیست اما میشه تحملش کرد.
محیط های بازی واقعا عالیه و همینطور چهره های شخصیت ها که واقعا عالی هست.
مهمات هم مثل تیر و.. خیلی کم یافت میشه.
بالاخره توی این نسل یه RE درست و حسابی بازی کردیم.
(قیافه کریس خیلی مصنوعی هست انگار اکشن فیگوره!! :دی)

تو دمو که اسکن میکردی تو هر اتاق سه بسته تیر میداد بهت :دی رو Normal البته.
دارم دوباره RE 4 میرم، عجب معما‌های ساده‌ای داره،قبلا بازی کرده بودم سخت میومدن :دی QTE هاش رو اعصاب هست :|

re revelation

واقعا گیم توپی بوده که برا یه کنسول دستی ساخته شده بوده حالا هم که رو کنسولا أمد خیلی خوب کار شده رو گیم گرافیک قابل قبولی داره کمی حس ترس که مدتی هست گم شده و به اون توجهی نمیشه را داره خیلی خوبه که در حال حرکت هم میشه تیراندازی کرد و اگه توجه کرده باشین نشانه که میگیریم اگه کمی صبر کنیم نشانه گر بالا پایین میره و ثابت نیست کمبود جان و مهمات به خوبی حس میشه تو بازی صداها موزیکهای بازی هم خوب کار شده از شماره 6 و حتی 5 که خیلی به نظر من قشنگتر هست و ارزش 2بار بازی کردن را هم داره:d

.

واقعا گیم توپی بوده که برا یه کنسول دستی ساخته شده بوده حالا هم که رو کنسولا أمد خیلی خوب کار شده رو گیم گرافیک قابل قبولی داره کمی حس ترس که مدتی هست گم شده و به اون توجهی نمیشه را داره خیلی خوبه که در حال حرکت هم میشه تیراندازی کرد و اگه توجه کرده باشین نشانه که میگیریم اگه کمی صبر کنیم نشانه گر بالا پایین میره و ثابت جان و مهمات به خوبی حس میشه تو بازی صداها موزیکهای بازی هم خوب کار شده از شماره 6 و حتی 5 که خیلی به نظر من قشنگتر هست و ارزش 2بار بازی کردن را هم داره:d
من نینتندو 3ds دارم این نسخه رزیدنت اویل روش بازی کردم خیلی عالی کار شده و خوبه و چیزی که جذابیتشو بیشتر میکنه 3 بعدی شدن بازی بدون نیاز به عینک در 3ds عمق میده آدم ترس حس میکنه

من نینتندو 3ds دارم این نسخه رزیدنت اویل روش بازی کردم خیلی عالی کار شده و خوبه و چیزی که جذابیتشو بیشتر میکنه 3 بعدی شدن بازی بدون نیاز به عینک در 3ds عمق میده آدم ترس حس میکنه
دقیقا روی 3dکه عالی میشه واقعا گیم پرفروشی هم بوده برای نینتندو یه رزیدنت اویل دیگه هم داشت 3ds اون چی بود!؟

..

دقیقا روی 3dکه عالی میشه واقعا گیم پرفروشی هم بوده برای نینتندو یه رزیدنت اویل دیگه هم داشت 3ds اون چی بود!؟
آره داره اسمش Resident Evil: The Mercenaries 3Dهست . نمیدونم چجوریه بازیش نکردم چون اوریج بازیا . برو این لینک Nintendo 3DS - Videos. برو قسمت گیم تریلر اونجا تریلر اون یکی اویل هست

(قیافه کریس خیلی مصنوعی هست انگار اکشن فیگوره!! :biggrin1:)

اون واسه 3DS بوده از اون بهتر نمیشده گرافیک رو تقویت کردن تو نسخه های کنسولی و pc و لی چهره شخصیت ها رو که عوض نکردن! توقع نداشته باش قیافه کرس مثل رزیدنت اویل 5 باشه!

آره داره اسمش Resident Evil: The Mercenaries 3Dهست . نمیدونم چجوریه بازیش نکردم چون اوریج بازیا . برو این لینک Nintendo 3DS - Videos. برو قسمت گیم تریلر اونجا تریلر اون یکی اویل هست
تشکر دیدم خدایش خوب کنسول دستی هست این3ds این ویتا که یه رزیدنت انحصاری نداره هنوز تازه یک مطلب جالبی که کاپکوم گفته بود که چرا این رزیدنت 3dsروی ویتا نمیاد گویا به خاطر مشکلات گرافیکی بوده که برا پورت بازی رو ویتا برخورد کرده بودن!

.

تشکر دیدم خدایش خوب کنسول دستی هست این3ds این ویتا که یه رزیدنت انحصاری نداره هنوز تازه یک مطلب جالبی که کاپکوم گفته بود که چرا این رزیدنت 3dsروی ویتا نمیاد گویا به خاطر مشکلات گرافیکی بوده که برا پورت بازی رو ویتا برخورد کرده بودن!
آره 3ds کنسول دستی جالب خوبیه بازی ها خوبی براش اومده یا داره براش میاد شرکت کپکام و سگا پشت نینتندو هستن و خیلی هوا نینتندو دارن مثل رزیدنت اویل زیرو و ............. شرکت یوبی سافت هم تا حدودی همینطوره . ویتا فقط روی گرافیک کار کرده اگه فقط گرافیک باشه آدم میره پی سی تقویت میکنه یا یه تبلت بخره بهتره . 3ds کارتجیه سرعتش خیلی بالاه نصب هم نداره وقتی بازی اجرا میکنی اصلأ لودینگ نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or