بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

رزیدنت4: تقریبا7 میلیون نسخه (شامل تمامی کنسولها) (عنوان پرفروش ترین بازی سبک SH در 2012)

5: حدود 6 میلیون نسخه........اگه اشتباه نکنم. 6 رو اطلاعی ندارم تا الان
re4 خیلی فروش خوبی داشته. چطوره که میگن سر ساخت این بازی داشتن ورشکست میکردن؟

---------- نوشته در 12:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:15 PM ارسال شده بود ----------

RE6 هم همین دیروز خبر ازش اومده که حدود 4.9 میلیون فروش داشته که کپکام ازش راضی نبوده (نه حالا بیا راضی باش تو رو خدا!)
ببینیم re revelations چکار میکنه

خواهش میکنم،
البته ببین یه سری کلید های دیگه هم هستن ولی اونا منحصرا برای 1 در هستن و مال چندتا در نیستن.
مطمئنی همه کلید ها رو داری؟ چون بعضی درها رو اگر اشتباه نکنم، باید اواسط بازی باز کنی. فکر کنم کلید مربوط به کلاهخود بود (اینو زیاد مطمئنم نیستم)

خوب فهمیدیم باید کجا میرفتم و من یه اشتباهی که کردم این بود که هر ایتمی که برمیداشتم چک نمیکردم و راهم هم اون سالن بزرگه و در آبی رنگ بزرگه که توش مسجمه زن هست که روش بوشکه و داخله بوشکه نقشه ساختمان بود
راهه من اونجا بود کلید شمشیر رو که چک کردم راهم باز شد
البته ادامه ندادم گذاشتم امروز بازی کنم و ادامه بازی رو بدم
فقط میخواست کلید رو بی اندازه چیکارش کنم پرتش کنم بره یا نگه اش دارم
اون در رو رنگ قرمز رنگ هست و کلاهخود هم هست و برای چی باید وسطهای بازی بازش کنم دلیلش چی و از کجا بودم که وسط بازی هستم یا نیستم یه خورده سخت شد ؟؟

---------- نوشته در 01:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:16 PM ارسال شده بود ----------

من فقط خدا خدا میکنم این یکی دیگه خوب از آب در بیاد یعنی میشه

خوب فهمیدیم باید کجا میرفتم و من یه اشتباهی که کردم این بود که هر ایتمی که برمیداشتم چک نمیکردم و راهم هم اون سالن بزرگه و در آبی رنگ بزرگه که توش مسجمه زن هست که روش بوشکه و داخله بوشکه نقشه ساختمان بود
راهه من اونجا بود کلید شمشیر رو که چک کردم راهم باز شد
البته ادامه ندادم گذاشتم امروز بازی کنم و ادامه بازی رو بدم
فقط میخواست کلید رو بی اندازه چیکارش کنم پرتش کنم بره یا نگه اش دارم
اون در رو رنگ قرمز رنگ هست و کلاهخود هم هست و برای چی باید وسطهای بازی بازش کنم دلیلش چی و از کجا بودم که وسط بازی هستم یا نیستم یه خورده سخت شد ؟؟

---------- نوشته در 01:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:16 PM ارسال شده بود ----------

من فقط خدا خدا میکنم این یکی دیگه خوب از آب در بیاد یعنی میشه
امیدواریم که بشه

لطفا لینک RE Remade رو به یه طریق به من برسونین :دی

اینجا همشُ گذاشته , ببین به کارت میاد :)

---------- نوشته در 04:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:15 PM ارسال شده بود ----------

من دیروز بالاخره بازی رو کامل تموم کردم...کمپین جیک ام تموم شد! از اون چیزی که انتظار داشتم بهتر بود ولی شخصیت پردازیِ شری خیلی مذخرف بود , خیلی بیشتر از اینا میتونستن روش کار کنن!
اصن اگه یه کس دیگه مثه هلنا ام جاش بود فرقی نداشت , کلا نمیدونم چرا اینقدر جیک تو مرکزیت بود!!!!
همونطورم که قبلا گفتم بسته به این که کدوم کمپین رو اول بازی کنی شخصیت پردازی شکل میگیره , واسه همین شخصیت جیک خیلی خوب در اومد چون اول لین رو رفتم بعد کریس بعد هم ایدا! ولی اگه اول بازی بری سراغ جیک همه چی بهم میریزه! :|
اینکه انتخابُ دادن دست خود پلیر خوبه ها ولی باید با مغز اینکارو میکردن نه اینکه همینجوری پخشش کرده باشن!

باس فیات جالبتری ام نسبت به بقیه داشت ولی بخشِ کتک کاریش دیگه خیلی تخیلی بود ... مرده بودم از خنده :)) یاد راکی افتادم :دی
از همین الان ام از روی درگیری لفظی که بین جیک و کریس پیش اومد تو 7 میخوان داستان رو با محوریت جیک بسازن که امیدوارم اینطوری نشه , شخصیت بهتر از جیک و شوا و هلنا تو بازی هست بخدا!
یه بحثی تو تاپیک DEVIL MAY CRY دیدم , یکی از دوستان گفته بودن که : کپکام میخواد با وارد کردن شخصیت جدید به خالقای مثلا رزیدنت یا دویل بگه که آره به بازی بدون شما هم شکل میگیره , شخصیتای ما هم محبوب تر میشه " یکم که فکر کردم دیدم کپکام اگه همیچین سیاستی رو در پیش بگیره مه فک کنم گرفته , با توجه به شماره ی آخر دویل و رزیدنت اویل 6 دستی دستی داره گور خودشو میکنه...

سلام
باز من گیر کردن خدا چرا هر دفعه گیر میکنم اثرات پیری دیگه حوصله ندارم چت کنم سرش
توی سالنی هست که همش تابلو عکس هست و همراه کلاغ ها اونجا چیکار کنم راستی من الان تا این لحظه دو تا کلید بیشتر ندارم یکی شمشیر هست و اون یکی هم سپر توی بازی اویل 1 :d

سلام
باز من گیر کردن خدا چرا هر دفعه گیر میکنم اثرات پیری دیگه حوصله ندارم چت کنم سرش
توی سالنی هست که همش تابلو عکس هست و همراه کلاغ ها اونجا چیکار کنم راستی من الان تا این لحظه دو تا کلید بیشتر ندارم یکی شمشیر هست و اون یکی هم سپر توی بازی اویل 1 :d
تاجایی که یادمه فکر کنم باید تابلو هارو به ترتیب سن شخصی که توش نقاشی شده بزنی و اخر باید بری اون یکی رو بزنی ته سالنه که اگه اشتباه بزنی کلاغا تیکه پارت میکنن:dمن همیشه کلاغا رو میکشتم بعد با ارامش کامل تابلو هارو دستکاری میکردم:d

سلام به همگی
من عضو تازه وارد هستم.یعنی تازه با این سایت اشنا شدم
به همه خوش امد میگم
من حدود نه ساله که با اویل اشنا هستم.و عاشق این بازی هستم

سلام
تابلو اول سوم و چهارم بود تا جاییکه یادمه

دوستان چه خبرا از ORC 2? و HD Remake جدید؟

راستی‌ کسی‌ میتونه لینک واسه دانلود نسخهٔ اندروید رزیدنت اویل ۴ را بدهد؟

پیشا پیش سپاس
:x

آخرین ویرایش:
من یه زمانی داشتم فقط نسخه ژاپنی داشت. اگه ژاپنی بلدین لینک بدم :دی

اونو منم داشتم فکر کنم زبان کره‌ا‌ی بود
گلکسی S۲ داشتم خراب شد نو دادن همه چیزی که داشتم رفت هوا
حالا تبلت دارم می‌خوام رو تبلت بازی کنم
اگر نسخهٔ آلمانی باشه عالیه
انگلیسه هم چاره می‌شه
اگر هم فقط کره‌ا‌ی بود، ناچار همونو دانلود می‌کنم.

نسخهٔ دیگری هم از رزیدنت اویل برای دستگا‌ههای اندروید وجود دارد؟

تابلو اول سوم و چهارم بود تا جاییکه یادمه
بوووووووو تو شمارشم یادته؟:dچه حافظه قوی داری:d

---------- نوشته در 09:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:06 PM ارسال شده بود ----------

اونو منم داشتم فکر کنم زبان کره‌ا‌ی بود
گلکسی S۲ داشتم خراب شد نو دادن همه چیزی که داشتم رفت هوا
حالا تبلت دارم می‌خوام رو تبلت بازی کنم
اگر نسخهٔ آلمانی باشه عالیه
انگلیسه هم چاره می‌شه
اگر هم فقط کره‌ا‌ی بود، ناچار همونو دانلود می‌کنم.

نسخهٔ دیگری هم از رزیدنت اویل برای دستگا‌ههای اندروید وجود دارد؟
اره یه 3-4 تای دیگه ای هم هست ولی فکر نکنم به نسخه های اصلی ربطی داشته باشن

خوش اومدي اسماعيل جان.سوالي كمكي چيزي خواستي خودم در خدمتم.:bighug:

arnino عزيز،كاملا باهت موافقم.گند زدن به شري رفت.الآن اگه به جاي شري يكي ديگه بود هم هيچ فرقي نمي كرد.
در مورد ترتيب سناريوها هم بايد ببينيم كه كدوم بخش از داستان برامون مهمه و محويت داره.اگه جريان مرگ رئيس جمهور برامون اولويت داره و دوست داريم كه بازي با يك اتفاق جالب و پر تنش شروع بشه،سناريوي ليون رو بايد اول بازي كنيم.
اگه ميخوايم جريان نيو آمبرلا و ويروس سي رو در محوريت قرار يديم،بايد با كريس شروع كنيم.
ولي اگه ميخوايم ملاكمون جريان ايدا و كارلا باشه (كه بهترين ملاكه)،بايد اول جيك رو بريم،بعد كريس رو،بعد ليون رو و آخر هم ايدا رو.چون اينجوري داستان سير پلكاني پيدا ميكنه و از همون اول،كل داستان اسپويل نميشه.مثلا اگه سناريوي كريس رو اول بريم،صحنه ي مرگ كارلا رو مي بينيم.اگه سناريوي ليون رو اول بريم،مي فهميم كه ايدا از آخر زنده مي مونه.اگه با ايدا شروع كنيم هم كه كلا مي فهميم اينا دو تا بودن!براي همين هم بهتره كه با جيك شروع كنيم.چون توي اين سناريو،اصلا به ايدا يا كارلا پرداخته نميشه و داستان خيلي قشنگ تر روايت ميشه.درسته كه به قول تو،شخصيت جيك خراب ميشه،ولي جيك در محوريت داستان نيست و كلا برگ برنده ي داستان،همين جريان دو تا بودن ايدا است!من خودم هم توي كتابم،به همين ترتيب دارم مي نويسم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or