RE6 هم همین دیروز خبر ازش اومده که حدود 4.9 میلیون فروش داشته که کپکام ازش راضی نبوده (نه حالا بیا راضی باش تو رو خدا!)
re4 خیلی فروش خوبی داشته. چطوره که میگن سر ساخت این بازی داشتن ورشکست میکردن؟رزیدنت4: تقریبا7 میلیون نسخه (شامل تمامی کنسولها) (عنوان پرفروش ترین بازی سبک SH در 2012)
5: حدود 6 میلیون نسخه........اگه اشتباه نکنم. 6 رو اطلاعی ندارم تا الان
ببینیم re revelations چکار میکنهRE6 هم همین دیروز خبر ازش اومده که حدود 4.9 میلیون فروش داشته که کپکام ازش راضی نبوده (نه حالا بیا راضی باش تو رو خدا!)
خواهش میکنم،
البته ببین یه سری کلید های دیگه هم هستن ولی اونا منحصرا برای 1 در هستن و مال چندتا در نیستن.
مطمئنی همه کلید ها رو داری؟ چون بعضی درها رو اگر اشتباه نکنم، باید اواسط بازی باز کنی. فکر کنم کلید مربوط به کلاهخود بود (اینو زیاد مطمئنم نیستم)
نمرات Resident Evil: Revelations
Good Game in coming:bighug:
امیدواریم که بشهخوب فهمیدیم باید کجا میرفتم و من یه اشتباهی که کردم این بود که هر ایتمی که برمیداشتم چک نمیکردم و راهم هم اون سالن بزرگه و در آبی رنگ بزرگه که توش مسجمه زن هست که روش بوشکه و داخله بوشکه نقشه ساختمان بود
راهه من اونجا بود کلید شمشیر رو که چک کردم راهم باز شد
البته ادامه ندادم گذاشتم امروز بازی کنم و ادامه بازی رو بدم
فقط میخواست کلید رو بی اندازه چیکارش کنم پرتش کنم بره یا نگه اش دارم
اون در رو رنگ قرمز رنگ هست و کلاهخود هم هست و برای چی باید وسطهای بازی بازش کنم دلیلش چی و از کجا بودم که وسط بازی هستم یا نیستم یه خورده سخت شد ؟؟
---------- نوشته در 01:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:16 PM ارسال شده بود ----------
من فقط خدا خدا میکنم این یکی دیگه خوب از آب در بیاد یعنی میشه
لطفا لینک RE Remade رو به یه طریق به من برسونین![]()

یاد راکی افتادم تاجایی که یادمه فکر کنم باید تابلو هارو به ترتیب سن شخصی که توش نقاشی شده بزنی و اخر باید بری اون یکی رو بزنی ته سالنه که اگه اشتباه بزنی کلاغا تیکه پارت میکنن:dمن همیشه کلاغا رو میکشتم بعد با ارامش کامل تابلو هارو دستکاری میکردم:dسلام
باز من گیر کردن خدا چرا هر دفعه گیر میکنم اثرات پیری دیگه حوصله ندارم چت کنم سرش
توی سالنی هست که همش تابلو عکس هست و همراه کلاغ ها اونجا چیکار کنم راستی من الان تا این لحظه دو تا کلید بیشتر ندارم یکی شمشیر هست و اون یکی هم سپر توی بازی اویل 1 :d
تابلو اول سوم و چهارم بود تا جاییکه یادمهسلام
باز من گیر کردن خدا چرا هر دفعه گیر میکنم اثرات پیری دیگه حوصله ندارم چت کنم سرش
توی سالنی هست که همش تابلو عکس هست و همراه کلاغ ها اونجا چیکار کنم راستی من الان تا این لحظه دو تا کلید بیشتر ندارم یکی شمشیر هست و اون یکی هم سپر توی بازی اویل 1 :d
من یه زمانی داشتم فقط نسخه ژاپنی داشت. اگه ژاپنی بلدین لینک بدمدوستان چه خبرا از ORC 2? و HD Remake جدید؟
راستی کسی میتونه لینک واسه دانلود نسخهٔ اندروید رزیدنت اویل ۴ را بدهد؟
پیشا پیش سپاس![]()
من یه زمانی داشتم فقط نسخه ژاپنی داشت. اگه ژاپنی بلدین لینک بدم![]()
بوووووووو تو شمارشم یادته؟:dچه حافظه قوی داری:dتابلو اول سوم و چهارم بود تا جاییکه یادمه
اره یه 3-4 تای دیگه ای هم هست ولی فکر نکنم به نسخه های اصلی ربطی داشته باشناگر هم فقط کرهای بود، ناچار همونو دانلود میکنم.اونو منم داشتم فکر کنم زبان کرهای بود
گلکسی S۲ داشتم خراب شد نو دادن همه چیزی که داشتم رفت هوا
حالا تبلت دارم میخوام رو تبلت بازی کنم
اگر نسخهٔ آلمانی باشه عالیه
انگلیسه هم چاره میشه
نسخهٔ دیگری هم از رزیدنت اویل برای دستگاههای اندروید وجود دارد؟