بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

94235916272061633764.jpg

سلام!capcom فرومی چیزی داره که بشه توش یه تاپیک نظرسنجی برای ریمیک Evil 2 یا 3 زد؟؟شاید اگه نظرسنجی زیاد شد یه نیم نگاهی بهش بکنن!
خودت چی فکر میکنی؟:d به نظرت قبلا همچین تاپیک یا تاپیک هایی زده نشده؟:-/ :d

اگه بخواین میتونیم درباره RE Revelations بحث کنیم
داستانش رو بریزیم بیرون
البته بهتره که بزاریم بازیش بیاد تا همه بازی کنن , بعد دست به کار بشیم

دوستانبازی darkside chronicles اول شخصه؟
برای PC که جالب نیست.اول شخص هم نیست.از این سبک بازی ها هستش که خودش راه میره و روی صفحه یه هدف وجود داره بعد هی بعد از مدتی راه رفتن می ایسته باید همه زامبی ها رو بزنی!

دوستانبازی darkside chronicles اول شخصه؟
کسی لینک از داستان بازی umberella chronicles و darkside chronicles رو نداره بده ما بخونیم؟
هدفیه. دقیقا مثل RE Survivor ولی فقط خودش راه میره. ویکیپدیا داستان رو نوشته و اگر نخواستی رجوع شود به سایت فارسی RE.
برای PC که جالب نیست.اول شخص هم نیست.از این سبک بازی ها هستش که خودش راه میره و روی صفحه یه هدف وجود داره بعد هی بعد از مدتی راه رفتن می ایسته باید همه زامبی ها رو بزنی!
اتفاقا من جفتشون رو با PC بازی کردم. مشکل از مبدل بود که فکر کنم الان درست شده باشه. Darkside Chrinicles که فوق العاده هست. کاملا حس نوستالوژیک به آدم میده و محیط ها کاملا همون محیط های شماره های کلاسیک هست. به نظرم این 2 تا کرانیکلز سگشون به RE6 میارزه.

Rail shooter ها زیر مجموعه FPS حساب میشن Btw :دی
فقط موقع‌ای که من بازی کردم با Dolphin کلی‌ لگ داشت، که بچه‌ها میگن درست شده تو ورژن‌های جدید.

این تریلر آخریه Revelations رو به کسانی که نصفه نیمه یا کلا امید به بازی ندارند نگاه کننند 180 درجه نظرشون عوض میشه

Develpper Diary هست فکر کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or