بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام بر دوستان اویلی:d
من داشتم ب این فکر میکردم ک چرا بعد کد ورونیکا دیگه کلر بر نگشت؟؟؟؟؟؟
جز تو ی انیمیشن زپرتی)x
حیف نبود شخصیت ب این خوبی؟
راستی معلوم نشده ک اویل دیگه ای هم برا امسال میاد یا نه ؟
اگه میاد شخصیتاش کیان؟

راستی معلوم نشده ک اویل دیگه ای هم برا امسال میاد یا نه ؟
فقط Revelations رو داریم فعلام
شخصیت ها هم کریس،جیل،هانک،Rachel و ..... یه یارو چاق هم هست اسمش یادم نیست اونم جز شخصیت های اصلی هستش

کسی Revelations رو بازی کرده؟ اینطور که از ویدیوها برداشت کردم این نسخه فقط از نسخه های این نسل بهتره و تا یک اویل ایده آل فاصله ی زیادی داره. اوایل گیم پلیش با جیل رو دیدم یه ذره امیدوار شدم ولی بعدش تریلر اون زنیکه راچل رو دیدم که با ضربات آکروباتیک اون موجودات به ظاهر خفن رو تحقیر می کرد ضد حال خوردم.:(
کاشکی یه سری بدعت ها(ضربات melee و QTE) رو میکامی تو 4 پیاده نمی کرد(هر چند تو 4 خفیف بودند ولی کمبودشون هم احساس نمی شد و نبودند بهتر بود) تا با استفاده بیش از حد و نا به جا توسط کپکام نسخه های بعدی خراب نشن! :(

آره.من كل بازي رو ديدم.انصافا از 5 و 6 خيلي بهتره.ولي خب بازم به سري كلاسيك نميرسه.
در مورد 4 هم كاملا باهت موافقم.وقتي كه 4 اومد،همه گفتن مزخرفه و فلانه.ولي الآن مي بينم كه واقعا صد رحمت به 4!شايد 4 به ترسناكي سري كلاسيك نبود،ولي انصافا اكثر آلمان هاي سري كلاسيك رو داشت.فقط كم رنگ تر شده بودن.در واقع ترس به نوعي اضطراب تبديل شده بود.درسته كه افت اصلي رزيدنت اويل از همون 4 شروع شد،ولي كاش در همون حد ميموند.انصافا من شخصا اگه RE7 در حد RE4 ساخته بشه راضيم.اگه يك گيم پلي مثل 4 و يك داستان مثل 5 رو با هم داشته باشه كه ديگه هيچي!:x

آخرین ویرایش:
نمی دونم DLC شماره 5 Lost in nightmare رو بازی کردی یا نه؟ خیلی ازش خوشم اومد اون قسمتییش که 4 تا از اون غول خفنا تو سرداب دنبالت می گشتن،فقط دو سه تا نارنجک فلاشی داشتی و باید 4 تا اهرم رنگی پیدا می کردی سر جاشون می ذاشتی،بعد غولا رو به زیر تله می کشوندیش و به موقع بیرون میومدی و اهرمو می کشیدی. من بعد از سری کلاسیک اولین بار بود که یه هیجان اویلی ناب رو تجربه می کردم.:xحیف که کل گیم پلیش 1 ساعت بیشتر نمی شد!

سلام بر دوستان گرامی :d
من خودم ب شخصه از تمامی اویل ها لذت میبرم:p
از داستان اویل های قدیمی ک خیلی لذت میبرم;;)
سعی میکنم از اویل های جدید هم لذت ببرم :-s
با این حال فکر میکنم ی داستان قشنگ و جذاب و جدید میتونه اویل رو ب اوج و حتی فراتر از اون برسونه
:d و البته ی شخصیت پردازی فوق العاده :d
شما چی فکر میکنید؟

سلام به همه... (محض دگرگونی در شرایط جوی تاپیک :d)

سوال نظر سنجی جدید تاپیک:

اگر واقعه ی راکون سیتی در شهر شما اتفاق بیفتد عکس العمل شما چه خواهد بود؟؟

1- فاتحه الصلوات

2-نماز آیات

3-آرتیست بازی و اجرای حرکات موزون و غیر موزون نظیر پاور بمب و D.D.T و.....

4-نثار ناسزا و نفرین به ایل و تبار کپکام و آمبرلا
و .....

آره.من اون DLC رزيدنت اويل 5 رو كامل ديدم.واقعا محشر بود.من نمي دونم چرا يك بازي كامل مثل اون نمي سازن؟؟؟؟
در مورد داستان هم موافقم.براي من 90 درصد جذابيت RE،به خاطر داستان و شخصيت پردازيشه و فقط 10 درصدش به خاطر گيم پلي و ترس و از اين حرف هاست.شايد به خاطر همينه كه من زياد با RE هاي جديد و اكشن مشكلي ندارم.مثل RE5 كه آخر اكشن بود،ولي من به خاطر داستان و شخصيت پردازيش عاشقشم.يا مثلا همين RE6 كه آتمسفر خوبي نداشت،ولي من به خاطر داستانش دوستش دارم.(البته فقط طراحي داستانش قشنگه.وگرنه اصلا مهم نيست!)

در مورد نظر سنجي هم من يك گزينه ي پنجمي رو بهش اضافه مي كنم و اون هم تمركز،حفظ خونسردي،مقاومت به روش هاي معقول و منطقي (نه قهرمان بازي) و صد البته تماس با آتش نشاني هست!:d

سلام بر بروبچ اویلی
راستش میخواستم در باره ی موضوعی صحبت کنم ک از موقعی ک کد ورونیکا رو تموم کردم تو ذهنمه!!!!
ب نظر شما شخصیت استیو چند درصد قابل برگشتن ب بازیه؟ من میگم نود درصد دلیل هام هم میگم
1- حرفای وسکر تو اخر بازی اینکه ب کلر گفت شاید بتونه ی بار دیگه استیو رو ببینه!
2-بردن استیو توسط وسکر ! اصن اگه استیو مرده بود ک ویروسم تو بدنش میمرد! پس چرا وسکر استیو رو برد؟؟؟؟
3-حرکتای کاپکوم ! یکیش re darkside اگه ب جلد اورجینال بازی نگاه کنین پشتش نوشته:steve burnside come back!!!!!
دومیش هم همین re6 قبل از اینکه بازی بیاد توی همین تاپیک و خیلی تاپیک های دیگه جیکو با استیو اشتباه گرفتن چون جیک نسبت ب بقیه دیر معرفی شد!!!!!!
من میگم این حرکت کاپکوم بی هوده نبوده! چون برای کاپکوم فروش خوب بازی خیلی مهمه ب خاطر همینم میخواسته بفهمه ک فنا هنوز یاد استیو هستن یا نه؟
4- بعد RE CV هنوز کلر تو ی بازی بر نگشته
5- پتانسیل بالای برا تبدیل شدن ب ی شخصیت فوقالعاده!!!!!!!
نظر شما چیه دوستان؟؟؟؟ ب نظرم این موضوع قابل بحثه!!!!!!!

نه.قابل بحث نيست.چون مسلمه كه استيو برمي گرده و هيچ جاي شكي هم نيست.الآن بعد از سازمان،بزرگترين ابهام داستان همين استيوه.احتمالا توي RE7 مياد و 100 درصد هم هر جايي كه استيو باشه،شخصيت اصلي كلير هست.شك نكن!
با تمام دلايلت هم موافقم.

ایول داداش تمام چیز هایی ک میگی حرف دلمه
استیو اگه برگرده...... کلر هم باشه..... چی میشه
کلا اگه کاپکوم بفهمه دیگه نمیره سمت شخصیت هایی مث لیون یا کریس!!!!!8-|
چون تقریبا هر سال این شخصیتا رو میبینیم!
ی شخصیت اویلی اصل ( مث کلیر ) و ی شخصیت با سر گذشت مبهم (مث استیو) کاملا RE رو جذاب میکنه!
فقط اگه بفهمن .......#:-s
امیدوارم ک بفهمن!!!!!!!!:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or