درسته بازی هایی و فیلم هایی بودن که با 1 شخصیت آنچنان قدرت پیدا کردن که هیچ کس به گرد پاشون هم نمیرسه نمونه بارزشم میشه گفت «خدای جنگ "کریتوس"» به تنهایی خودش سناریو ها رقم میزنه
ولی اینم بدون اون هنر نویسنده هستش که همچین رنگ و لعاب و داستانی طراحی میکنه برای اون شخصیت که باعث میشه از اون شخصیت یه بت به وجود بیاد
و از طرفی همونطور که نویسنده هایی هستن که تک شخصیتی سناریو رو طراحی میکنن، نویسنده هایی هم هستن که میتونن از دل 100 تا شخصیت آنچنان داستان هایی بکشن بیرون که حتی تو خواب هم دیده نشن نمونه بارز این مدل بازی رو هم «مورتال کمبت» میشه گفت شما میبینید که در کنار اون 64 تا کاراکتر که برای بازی معرفی شدن هر کدوم یک داستان جدا برای خودشون دارن (سرنوشت و سرآغاز) و کل این کاراکتر ها 1 داستان کلی ای رو هم میسازن
به نظر من میکامی داشت به هر شخصیت تو اویل های کلاسیک «سر آغازی» درست میکرد که تو آینده باهاشون یه داستان خفن تولید کنه ولی خب مسائل حاشیه ای نزاشت
و الان که دارید میبینید داستان بازی به ناکجا آباد کشیده شده نبودن همچین شخصی تو روند ساخت بازی هستش بازی تو شماره 4 راهش کج شد ولی تو شماره 5 نویسنده تونست با تقویت داستان و پرداختن به شخصیت ها یه مقداری به مسیراصلی برگردونش (منظور بازیه) ولی خب تو شماره 6 کلا تو همون بیراهه به چاه افتاد و دیدید که چی شد
----------
یه سوال!
خودتون رو جای کدوم شخصیت میبینید؟ یعنی کدوم شخصیت بیشتر به خودتون نزدیک تره حالا میخواد اخلاق یا فیزیک یا احساس یا... باشه
من خودم به جز وسکر که پرستشش میکنم
از نظر هیکل و اعصاب و اراده و خیلی چیزای دیگه خودمو شبیه نمسیس میبینم
شما خودتونو تو کدوم یکی میبینید؟
منم sherry را انتخاب میکنم :d
============================
من یه چیزی بگم. یعنی به نظرم بهترین رزیدنت اویل همون شماره 4 بود. بعدشم آقای تونی یعنی شما اولین نفری هستی که میبینم از لیون بدش میاد. جداً متاسفم براتون :d حالا کریس هم بد نیست اما دیگه وسکر چرا آخه این همه آدم خوب هست آخه. ولی شما دیگه خیلی به لیون توهین میکنی. این کارتون به نظرم اصلاً درست نیست. یه چیز دیگه هم هست. صحبتاتون به نظر خیلی نیشدار میاد. به نظرم درست نیست که به کارکترای مورد علاقه دیگران توهین بکنید. راستش معلومه شما خیلی حرفه ای هستید. از بحث هاتون مشخصه. منم هیچوقت نمیتونم به خوبی شما و آقای mppm یا آقا محمد صبحت کنم. ولی این دلیل نمیشه حالا که شما اطلاعاتتون بیشتر از منه از این مزیت سو استفاده کنید و توهین آمیز صحبت کنید. راستش من اصلا از این دلایلی که آوردید و میارید چیز زیادی سر در نمیارم چون اصلاً نگاهم به بازی اینجوری نبودش. راستش من بیشتر از چهره ی لیون خوشم میاد. حالا به نظر شما آیا درسته که به شخصیت مورد علاقه من یا هر کس دیگه ای لقب های توهین آمیز مثل طلایی یا خرمگس بدید؟
واقعیت اینه که من حدوداً یکی دو ماهه که اینجا عضو شدم و جاهای دیگه هم به اختلاف نظر برخوردم. ولی هیچوقت با توهین و این لحن صحبت کردن روبرو نشده بودم. ببخشید اگه رک گفتم. ولی بدونید که من از لیون خوشم میاد و اصلاً دوست ندارم به شخصیت مورد علاقم اینجوری توهین بشه!
من و 3 4 تا دیگه از بچه اینجا عضو بودیم ولی بعد از 1 هفته همه کوچ کردیم همینور !! از اول هم همینور بودیم
در کل با تمام احترام : مهد کودک خوبی بود
Fallen-Angel چون حرفا تکراریه من واردش نمیشم . چون به اندازه کافی خود من اینجا بحث کردم . میتونی بری ببینی . بحث تیپ فیافه .......... عشقمه جیگرمه شب میاد تو خوابم .......... مال کلوپ هست .
شما مگه RE6 رو نمیگی بازی کردی ؟؟؟ خب باس آخر یه خرمگس بود دیگه
توهین چی
منم sherry را انتخاب میکنم :d
============================
من یه چیزی بگم. یعنی به نظرم بهترین رزیدنت اویل همون شماره 4 بود. بعدشم آقای تونی یعنی شما اولین نفری هستی که میبینم از لیون بدش میاد. جداً متاسفم براتون :d حالا کریس هم بد نیست اما دیگه وسکر چرا آخه این همه آدم خوب هست آخه. ولی شما دیگه خیلی به لیون توهین میکنی. این کارتون به نظرم اصلاً درست نیست. یه چیز دیگه هم هست. صحبتاتون به نظر خیلی نیشدار میاد. به نظرم درست نیست که به کارکترای مورد علاقه دیگران توهین بکنید. راستش معلومه شما خیلی حرفه ای هستید. از بحث هاتون مشخصه. منم هیچوقت نمیتونم به خوبی شما و آقای mppm یا آقا محمد صبحت کنم. ولی این دلیل نمیشه حالا که شما اطلاعاتتون بیشتر از منه از این مزیت سو استفاده کنید و توهین آمیز صحبت کنید. راستش من اصلا از این دلایلی که آوردید و میارید چیز زیادی سر در نمیارم چون اصلاً نگاهم به بازی اینجوری نبودش. راستش من بیشتر از چهره ی لیون خوشم میاد. حالا به نظر شما آیا درسته که به شخصیت مورد علاقه من یا هر کس دیگه ای لقب های توهین آمیز مثل طلایی یا خرمگس بدید؟
واقعیت اینه که من حدوداً یکی دو ماهه که اینجا عضو شدم و جاهای دیگه هم به اختلاف نظر برخوردم. ولی هیچوقت با توهین و این لحن صحبت کردن روبرو نشده بودم. ببخشید اگه رک گفتم. ولی بدونید که من از لیون خوشم میاد و اصلاً دوست ندارم به شخصیت مورد علاقم اینجوری توهین بشه!
ببین خواهر! منظور از خرمگس باس آخر لیون بود نه خود لیون. انتظار داری به اون باس چی بگم؟ استاد شیفو خوبه؟
دوما بحث طلایی از حوصله تاپیک خارجه و برمیگرده به یه جنگ بزرگ توی این تاپیک که پشت بندش به یه کلوپ کشیده شد و در نهایت طلاییون شکست خوردن و لژ مخصوص استارز به وجود اومد:d
در ضمن من اولین نفری نیستم که از لیون بدم میاد:d توهین هم نمیکنیم بلکه واقعیات رو میگیم. حقیقت اینه که طلایی وارد هر نسخه که شده، با یه داستان مسخره روبرو شدیم.
حالا RE2 رو میبینی خوب در اومده به خاطره اینه که کلیر توش بود و ویلیام بیرکین هم حضور داشت. وگرنه شماره 4، Degeneration، Retribution و RE6 رو میتوان از جمله شاهکارهای طلایی نام برد:d
بیخیال. حوصله بحث در مورد پیچیدگی موهای طلایی رو ندارم. 3 بار سرش بحث شده و هر دفعه چیزی برای گفتن در مورد طلایی نداشتن طرف مقابلمون.
من یه چیزی بگم. یعنی به نظرم بهترین رزیدنت اویل همون شماره 4 بود. بعدشم آقای تونی یعنی شما اولین نفری هستی که میبینم از لیون بدش میاد. جداً متاسفم براتون :d
چند نفر ميخواي برات بيارم كه به خون اين ناز پسر تشنه اند؟چون شخصيتيه كه فقط به خاطر تيپ و قيافش و چهار تا جفتكي كه ميندازه محبوبه.به اينجور شخصيت ها ميگن قهرمان كاغذي!:d
سر دستشون هم خودمم!:d
البته قصد توهين نداشتم،ميشا خانم.بيشتر قصدم شوخي بود.شما خودتون هم گفتيد كه ليون رو به خاطر قيافش دوست داريد.وقتي كه خودت اينو ميگي،از بقيه چه انتظاري داري؟از پست هايي كه دادي هم متوجه شدم كه زياد هم به داستان بازي مسلط نيستي و درك كاملي از داستان نداري(ناراحت نشو.اينو به عنوان يك دوست گفتم،ميشا جان).من كاملا با توني عزيز موافقم.سناريوهاي ليون واقعا ضعيف هستند.كلا از لحاظ داستاني،اين ايدا هست كه به سناريوهاي ليون معني ميده و اونا رو مهم مي كنه.وگرنه خود ليون كه داستان ناتمومي نداره!براي همين هم هر جا كه ليون مياد،پاي يك داستان ضعيف و گذرا كشيده ميشه وسط.كلا از لحاظ داستاني وسكر،كريس،جيل،كلير و ايدا خيلي مهم تر هستند و سناريوهاي قشنگتري هم دارند.
اينجا همه منو ميشناسن.الآن تقريبا بعد از يك سال دارم پست ميدم.اونم با يك نام كاربري جديد.چون قبلي خراب شده بود و پسوردم كار نمي كرد.راستش رو بخواين،ديگه هم نمي خواستم پست بدم.به دلايلي كه جاي گفتنشون نيست.اين همه وقتم و پولم رو اينجا هدر بدم،از آخر بيان پشت سر آدم بگن اين فلانه و مسخره كنن.ولي بيشتر كه فكر كردم ديدم براي چي؟هر كسي كه با من و افكارم مشكل داره ميتونه پست هام رو نخونه.چاقو كه زير گلوشون نگرفتن.محتاج لايك كردن كسي هم نيستم.حالا خوش به حال خودشون كه ميفهمن و منطقي هستن.والا به خدا!
مي بينم از وقتي كه من رفتم،پرنده هم اينجا پر نمي زنه!:d
نظرم درباره ي RE6 رو هم بعدا ميگم.البته اگه براتون مهمه!
من و 3 4 تا دیگه از بچه اینجا عضو بودیم ولی بعد از 1 هفته همه کوچ کردیم همینور !! از اول هم همینور بودیم
در کل با تمام احترام : مهد کودک خوبی بود
Fallen-Angel چون حرفا تکراریه من واردش نمیشم . چون به اندازه کافی خود من اینجا بحث کردم . میتونی بری ببینی . بحث تیپ فیافه .......... عشقمه جیگرمه شب میاد تو خوابم .......... مال کلوپ هست .
شما مگه RE6 رو نمیگی بازی کردی ؟؟؟ خب باس آخر یه خرمگس بود دیگه
توهین چی
ببین خواهر! منظور از خرمگس باس آخر لیون بود نه خود لیون. انتظار داری به اون باس چی بگم؟ استاد شیفو خوبه؟
دوما بحث طلایی از حوصله تاپیک خارجه و برمیگرده به یه جنگ بزرگ توی این تاپیک که پشت بندش به یه کلوپ کشیده شد و در نهایت طلاییون شکست خوردن و لژ مخصوص استارز به وجود اومد:d
در ضمن من اولین نفری نیستم که از لیون بدم میاد:d توهین هم نمیکنیم بلکه واقعیات رو میگیم. حقیقت اینه که طلایی وارد هر نسخه که شده، با یه داستان مسخره روبرو شدیم.
حالا RE2 رو میبینی خوب در اومده به خاطره اینه که کلیر توش بود و ویلیام بیرکین هم حضور داشت. وگرنه شماره 4، Degeneration، Retribution و RE6 رو میتوان از جمله شاهکارهای طلایی نام برد:d
بیخیال. حوصله بحث در مورد پیچیدگی موهای طلایی رو ندارم. 3 بار سرش بحث شده و هر دفعه چیزی برای گفتن در مورد طلایی نداشتن طرف مقابلمون.
شما ببین آقای برادر :d میدونی چی برام جالبه! اینکه شما همش میگی داری واقعیت ها را میگی و توهین نمیکنی و غیره اما همچنان حاضر نیستی از اسم لیون استفاده کنی و بهش میگی طلایی. این خودش توهینه دیگه. یا اینکه همه حرفاتونو میزنید بعدش آخرش میگید بیخیال حوصله بحث در مورد پیچیدگی های موهای لیون رو ندارم.
این نه تنها توهین به کاراکتر مورد علاقم هست بلکه توهین به خودمم به حساب میاد که شما وسط یه بحثی میای تمام حرفاتو میزنی و بعدش میگی بیخیال. درسته که گفتم من اطلاعاتم مثل شما زیاد نیست ولی این دلیل نمیشه که شما هم منو مسخره کنی. بعدشم چیزی نیست که. میتونم از اینترنت هر چیزیو که شما فکر میکنی میدونی پیدا کنم.
چند نفر ميخواي برات بيارم كه به خون اين ناز پسر تشنه اند؟چون شخصيتيه كه فقط به خاطر تيپ و قيافش و چهار تا جفتكي كه ميندازه محبوبه.به اينجور شخصيت ها ميگن قهرمان كاغذي!:d
سر دستشون هم خودمم!:d
البته قصد توهين نداشتم،ميشا خانم.بيشتر قصدم شوخي بود.شما خودتون هم گفتيد كه ليون رو به خاطر قيافش دوست داريد.وقتي كه خودت اينو ميگي،از بقيه چه انتظاري داري؟از پست هايي كه دادي هم متوجه شدم كه زياد هم به داستان بازي مسلط نيستي و درك كاملي از داستان نداري(ناراحت نشو.اينو به عنوان يك دوست گفتم،ميشا جان).من كاملا با توني عزيز موافقم.سناريوهاي ليون واقعا ضعيف هستند.كلا از لحاظ داستاني،اين ايدا هست كه به سناريوهاي ليون معني ميده و اونا رو مهم مي كنه.وگرنه خود ليون كه داستان ناتمومي نداره!براي همين هم هر جا كه ليون مياد،پاي يك داستان ضعيف و گذرا كشيده ميشه وسط.كلا از لحاظ داستاني وسكر،كريس،جيل،كلير و ايدا خيلي مهم تر هستند و سناريوهاي قشنگتري هم دارند.
اينجا همه منو ميشناسن.الآن تقريبا بعد از يك سال دارم پست ميدم.اونم با يك نام كاربري جديد.چون قبلي خراب شده بود و پسوردم كار نمي كرد.راستش رو بخواين،ديگه هم نمي خواستم پست بدم.به دلايلي كه جاي گفتنشون نيست.اين همه وقتم و پولم رو اينجا هدر بدم،از آخر بيان پشت سر آدم بگن اين فلانه و مسخره كنن.ولي بيشتر كه فكر كردم ديدم براي چي؟هر كسي كه با من و افكارم مشكل داره ميتونه پست هام رو نخونه.چاقو كه زير گلوشون نگرفتن.محتاج لايك كردن كسي هم نيستم.حالا خوش به حال خودشون كه ميفهمن و منطقي هستن.والا به خدا!
مي بينم از وقتي كه من رفتم،پرنده هم اينجا پر نمي زنه!:d
نظرم درباره ي RE6 رو هم بعدا ميگم.البته اگه براتون مهمه!
ناز پسر – جفتک انداختن – قهرمان کاغذی و و و
خوب شد فرق بین توهین و گفتن حقایق رو هم فهمیدیم. شما دیگه نه تنها توهین هم میکنید بلکه بی ادبی هم میکنید. البته به نظرم نوع حرف زدنتون شخصیتتون را نشون میده. میاید همه جور حرف میزنید بعدش میگید ناراحت نشو و شوخی بود و از این حرفا.
مگه من از اولش چی گفتم اینجا؟ اصلاً من اینجا زیاد نمیومدم و همش بخش ایکس باکس هستم و فقط اینجا یکی دو تا سوال کردم. اما تا به لیون ابراز علاقه کردم دیدم همه جبهه گرفتن. خب شما هر دلیلی هم دارید لزومی نداره که اینجوری با آدم حرف بزنید.
شما ها که اینقدر از لیون بدتون میاد اصلاً چرا اسم اینجا رو گذاشتید بحث و تبادل نظر در مورد رزیدنت اویل. خوب اسمش را میذاشتید منتفران لیون. اصلاً از نوع لایک دادناتون قشنگ معلومه. اولش نمیخواستم اینجوری فکر کنم ولی الان با این حرفاتون قشنگ معلومه که شماها با هم دست به یکی کردید.
=======================================================
اما میدونید چیه؟ من دیشب آخر وقت این کامنت هاتونو دیدم اما خیلی خوابم میومد دیگه جواب ندادم. ولی امروز صبح که میخواستم برم مدرسه تو راه پیش خودم گفتم اصلاً ارزششو نداره که بخوام سر یه بازی بحث کنم. شما ها هم خیلی جدی گرفتید. همینجوری داشتم فکر میکردم و آهنگ هم گوش میدادم که آهنگ «فایتر» Kelly Clarkson رسید که وقتی این تیکشو گوش دادم نظرم عوض شد:
Baby you don’t know me cause you’re dead wrong
What doesn’t kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn’t mean I’m lonely when I’m alone
What doesn’t kill you makes you a fighter
بعله
i am a warrior girl. i am a fighter
من از شخصیتی که دوسش دارم دفاع میکنم. از جنگ و اینجور چیزا هم خوشم نمیاد. ولی اگه قرار به جنگیدن باشه:
What doesn’t kill you makes you a fighter
اول هم از بیوگرافیش شروع میکنم :d
لیون اس کندی
36 ساله. توی 21 سالگی عضو آر.پی.دی شد. (تو چه سن کمی. بس که لایق بوده این آقا :d )
Leon first appears as a somewhat naive rookie police officer with a strong sense of justice and duty. After his actions during the Raccoon City incident were discovered, Leon was recruited by the U.S. government, and later becomes a Special Agent as a result of his training.
خب درسته اولش یه تازه کار بود اما بلافاصله یه مامور مخصوص شد. چون خیلی باهوش بود. بسیار وظیفه شناس و همش در حال کمک به دیگران.
Able to keep his composure in most circumstances, Leon is very compassionate and objective.
قادر به این است که در شرایط سخت خونسرد باشد و بسیار باهوش و همدرد است.
این هم مثال
An example of this is when Leon was ordered to leave the Eastern Slav Republic, despite having just arrived. Instead, he chooses to stop the B.O.W.s from spreading, going on to bring the country's president to justice because he felt it was his obligation.
این هم خیلی باحاله:
Leon's friendly nature makes him very likeable to others
به خاطر رفتار دوستانش همه دوسش دارن :d
Leon seems to care very deeply for some of the people he rescues.
آیا آدمی با این خصوصیات میتونه بد باشه؟ این همه هم که آدم نجات داده
این هم خیلی جالبه:
Even in times of danger, Leon will often brighten the mood or keep a calm composure even in the presence of his enemies.
میگه حتی تو بدترین شرایط هم خونسرده و سعی میکنه حال و هوا رو روشن کنه و بگه و بخنده حتی وقتی دشمناشم هستن. Skills and Abilities
تواناییها و قدرت ها
Leon is an incredible marksman, capable of making head shots from over fifty yards and rarely missing his intended target as well as showing a proficiency with fully automatic weapons
لیون یه مارکز منه خیلی خفنه و از 50 یاردی هم میتونه دشمنشو هد شات کنه و استاد اسلحه های خودکاره.
Leon is capable of making efficient use of "heavy" weapons
قادر به استفاده از اسلحه های سنگین
(همه چی تمومه دیگه)
Leon is also remarkably skilled in knife combat
خیلی قابل توجه مهارت در استفاده از چاقو دارد.
In addition to his mastery of weapons, Leon is an accomplished unarmed combatant
علاوه بر استفاده و استادی در استفاده از همه نوع اسلحه در مبارزات بدون اسلحه هم کامل است.
While in Lanshiang, Leon was able to match Chris Redfield in hand-to-hand combat evenly until they both drew their weapons on each other simultaneously
در لنگشیانگ برابر با کریس مبارزه کرد.
وای اینم خیلی باحاله
In terms of physical fitness, Leon is in peak physical condition. He is very acrobatic with incredible reflexes, being able to perform various flips and evasive maneuvers to avoid lasers, enemy attacks, debris, and other obstacles.
از لحاظ بدنی خیلی فیت است و در اوج شرایط خوب قرار دارد و خیلی آکروباتیک با انعطاف باورنکردنی است و قادر است به راحتی از لیزرها و حمله های دشمنان و موانع عبور کند.
He is a quick thinker and can react instantly to any situation in order to survive
یک فکر کننده خیلی سریع است و آنی عکس العمل نشان میدهد در هر شرایطی که باید زنده بماند.
In addition, he seems to be able recover from injuries incredibly quickly and seems to be extremely resilient
به علاوه او باورنکردنی سریعاً از صدمه های وارد شده خوب میشود.
This all lends credence to Ada's statement, as she had described Leon as having formidable survival skills and being "Practically a genius."
این حرف هم که ایدا زده در موردش که گفته اصلاً یه نابغه است.
Leon showed some degree of piloting capability as he was able to keep a helicopter he and Helena Harper were in in the air for an extended period of time
لیون نشان داده که خلبانی هلیکوپتر هم میتواند انجام دهد.
من نمیدونم دیگه چی میخواید والا
ببین فقط کافیه Leon ( بلوند ) رو از بازی حذف کنیم
اونوفت میبینیم چه چیزی رو ازدست میدیم خب هیچ چیز رو
یعنی اصلا بود نبودش مهم نیست
فقط یه کاراکتر دختر کش ( تیپ .... )
ورودش تو RE2 یه اتفاق بود و در مسیر داستان
تو RE4 هم برای یه منظور دیگه اومده بود
RE6 هم یه هیچی ..............
انیمیشنها هم که ...
شما توهم توطعه ( توطئه ) میزنید
ببخشید ولی من کی گفتم عشقمه جیگرمه شب میاد تو خوابم؟ همینجوری حرف میذارید تو دهن آدم :d
همین که بگیم لیون گزارشاتشو به کریس تحویل میده کافیه و صدالبته بعد از این همه سال لیون همچنان یه افسر بیشتر نیست در حالی که کریس اول یکی از اعضای استارز بود (توجه داشته باشین که هر کسی نمیتونه عضو استارز باشه و اون زمان برای ماموریت رفته بود. اینجا لیون یه سرباز صفر بود که روز اول کاریشو داشت شروع میکرد) و بعد عضو BSAA و الان هم کاپیتان BSAA. و به این هم توجه داشته باشین که کریس الان یه سازمان رو میچرخونه و به زیر دستاش دستور میده و دقیقا در نقطه مخالف لیون هست که هنوز دستور میگیره و هر کاری که بهش بگن میکنه.
بازم دقت کنین که لیون همیشه از ایدا رو دست میخوره و این احمق بودنش رو میرسونه نه باهوش بودنش رو. لیون بارها از ایدا رو دست خورده و این خصوصیت خوبی برای یه افسر که خصوصیات اخلاقی ایدا رو میدونه، نیست.
همونجور که دیدیم، لیون باز برای خودی نشون دادن و کاسه داغ تر از آش شدن، بدون اینکه بدونه چه خبره، اومد از کلون ایدا (کارلا) دفاع کرد. باز هم هممون مطلع هستیم که لیون انگل لاس پلاگاس رو صاف گذاشت توی دستای ایدا، ایدا داد به سازمان، سازمان داد به ایروینگ و ایروینگ هم داد بازار سیاه و باعث شد کل مردم دهکده آفریقایی به این انگل مبتلا بشن و در نهایت همه این مردم مردن و این کریس بود که کثافت کاری های طلایی رو تمیز کرد. پس نتیجه گیری میکنیم که لیون اگر بره قهوه خونه باز کنه به همه لطف بیشتری میکنه.
بزرگترین سوتی که این بشر داده اینه که لیون هر وقت کسی رو میبینه، بهش میگه به سر زامبی ها شلیک کنین و معطل نکنین. این در حالیه که خودش برای شلیک کردن به رئیس جمهور مردد بود با اینکه میدونست هیچ راه درمانی وجود نداره.
اگر برای اینا چیزی داشتی بگی که هیچی. اگر نداشتی (که نداری) بهتره بیخود از ازش طرفداری نکنی و سعی نکنی اونو برتر نشون بدی.
و اما شروع میکنیم:
21 سالگی عضو آر.پی.دی شد. (تو چه سن کمی. بس که لایق بوده این آقا :d )
رجوع شود به مردم آفریقا. ما ندیدیم کسی رو نجات بده. صد البته نجات دادن اشلی گراهام اونم با وجود اینکه ایدا جلوتر راه رو براش صاف میکرد همچین کار شاخی هم نیست. جای شکرش باقیه که ایدا ناقوس کلیسا رو به صدا در آورد وگرنه لیون توی همون دهکده کتلت شده بود.
لیون یه مارکز منه خیلی خفنه و از 50 یاردی هم میتونه دشمنشو هد شات کنه و استاد اسلحه های خودکاره.
از لحاظ بدنی خیلی فیت است و در اوج شرایط خوب قرار دارد و خیلی آکروباتیک با انعطاف باورنکردنی است و قادر است به راحتی از لیزرها و حمله های دشمنان و موانع عبور کند.
صحنه ای که خیلی ها رو به دلیل خنده بیش از حد از پا انداخت یه بار دیگه این قسمت رو نگاه کن و دوباره این حرفو بزن.
=====================================
بعد از اون، نیما رو بهت معرفی میکنم:d نیما، میشا و میشا، نیما:d نیما کسیه که اینجا کلی مطلب میگذاشت و کلی بازی رو آنالیز میکرد. یادمه داشت کتاب هم مینوشت:d الان خیر سرش بعد از 1 سال پیداش شده.
در ضمن، اینجا محل بحث و تبادله ولی اگر بخوایین حقایق رو نادیده بگیرین و حرف خودتون رو مثل نسل قبلی به کرسی بنشونین که خب همینجا بگم کاری از پیش نمیبری. وقتی میگیم لیون کمپین های بدون داستان داره و فقط به خاطر قیافه-ش طرفدار داره و بود و نبودش فرقی نمیکنه، باید قبول کنی. نخواستی هم میتونی بری خودت تحقیق کنی و کلی مطلب توی سایت مرجع بخونی و تمام بازی های سری رو انجام بدی تا بفهمی لیون چیزی جز یه سیاهی لشگر نیست.
چرا هیچ چیزو از دست نمیدیم. پس کی اون پروفسور را تو 2 کشت؟ اینا خودش مهمه یا کی اصلاً اشلی را نجات داد؟
بعدشم من بگم که فقط رزیدنت اویل های 2 و 3 و 4 را بازی کردم. 5 را هم نصفه بازی کردم که چون لیون نداشت :d دیگه ادامه ندادم.
ولی هر 2 تا انیمیشناشو هم دیدن که خیلی هم مربوط بودن. کی اصلاً آنجلا را نجات داد و دست اون شرکت داروسازی را رو کرد؟
ببین فقط کافیه Leon ( بلوند ) رو از بازی حذف کنیم
اونوفت میبینیم چه چیزی رو ازدست میدیم خب هیچ چیز رو
یعنی اصلا بود نبودش مهم نیست
فقط یه کاراکتر دختر کش ( تیپ .... )
ورودش تو RE2 یه اتفاق بود و در مسیر داستان
تو RE4 هم برای یه منظور دیگه اومده بود
RE6 هم یه هیچی ..............
انیمیشنها هم که ...
شما توهم توطعه ( توطئه ) میزنید
از اونجاییکه چندتا مثل شما بودن که به این مرحله هم رسیده بودن
من کاملا مخالفم لیان در کل این سری بهترین STORYLINEداشت نسخه 6 بازی یک شکست ویک $بود ولی اگه دو کاراکتر تو بازی نبودن به جایی اینکه از GSامتیاز4 بگیره 2میگرفت CHAMPIONلیان وادا تنها کمپینی بودن که داستانش قابل تحمل تر و اتمسفر گیم پلی قابل تحمل تر بود بهتر از دو کمپین دیگه بود که منو یاد لامبرت های GEARS OF WARمینداخت حداقل 4تا زامبی داشت حداقل یک مقدار BOSSمیدیم بترسیم هرچند BOSSFIGHETاخر بازی مزخرف بود شما به متا نسخه 4دقت کرده باشی با نسخه5 متا بالاتری مواجه میشی .
لیان اسکات کندی در سال ۱۹۷۷ متولد شد. او میل زیادی داشت تا از تواناییهایش، در جهت حفاظت و خدمت به دیگران استفاده کند. او در زمانی که در دانشکده ی افسری مشغول به تحصیل بود، به عنوان دانشجوی روشنفکر، بسیار چالاک و ورزیده شد. زمانی که ۲۱ سال سن داشت، به عنوان پلیس تازه کار، به شهر راکون فرستاده شد تا کار خود را در آنجا آغاز کند. او در ۲۹ سپتامبر ۱۹۹۸ وارد شهر راکون شد، یک روز پس از شیوع ویروس تی بود .به نظرم یه جوون 21ساله که تازه افسر شده درگیر یه عده زامبی وحشی بوده توانی اندکی که داشت خود به خود شخصیت پردازیش اتمسفر بازی ترسناک میکنه .هرچند لیان به اندازه جیل تاثییر گذار نبود ولی این حرف شما که اگر او نبود فرقی نمیکرد غلط چون واقعا تاثییر گذار بوده .کریس هم واقعا شخصیت جالی داره ولی از همون اول قدرت مند بوده در صورتی که لیان در نسخه دوم تا اون حد پلیس با تجربه نبوده با یه فاجعه مواجه شده به نظر اتمسفر ترسناک تریه هرچند تو این سری شخصیت پردازی هیچ کاراکتری به جیل نمیرسه واقعا باسه کپکام متعسفم جیل ول کرد .با این منطقی که شما میگین سوق دخترا به لیان به خاطر قیافه اون در نتیجه مزخرف بودن شخصیتش غلط اگه اینجوری باشه پس لارا هم مزخرف چون پسرا دوسش دارن لطفا کسی خون خودشو کثیف نکنه هر کسی نظرش قابل احترام توهیین هم نکنید به هم دیگه با منطق جلو برید
چرا هیچ چیزو از دست نمیدیم. پس کی اون پروفسور را تو 2 کشت؟ اینا خودش مهمه یا کی اصلاً اشلی را نجات داد؟
بعدشم من بگم که فقط رزیدنت اویل های 2 و 3 و 4 را بازی کردم. 5 را هم نصفه بازی کردم که چون لیون نداشت :d دیگه ادامه ندادم.
ولی هر 2 تا انیمیشناشو هم دیدن که خیلی هم مربوط بودن. کی اصلاً آنجلا را نجات داد و دست اون شرکت داروسازی را رو کرد؟
باشه آقای تونی المیدا. این جواب بالاییم برای آقای سینا بود. جواب شما را هم میدم. ولی کمی وقت لازم دارم. باشه؟
بیرکین رو میگی؟ یه بار دیگه صحنه آخر RE2 رو خوب نگاه کن. ما که ندیدیم لیون بزنه بیرکین رو بکشه چرا که توی تونل نشون میده دستای بیرکین دوباره دراز میشن ولی تونل منفجر میشه و بیرکین میمیره.
خب همین دیگه. فقط نشستی شماره های اصلی رو نصفه نیمه بازی کردی. 5 رو هم بازی نکردی و اوج داستان رو از دست دادی. کد ورونیکا رو بازی نکردی و آشفورد ها رو از دست دادی. زیرو رو بازی نکردی و مارکوس رو از دست دادی. ریمیک رو بازی نکردی و اصل قضیه و لیزا تروور رو از دست دادی. آمبرلا کرانیکلز رو بازی نکردی حوادث پشت پرده رو هم از دست دادی.
نشستی شماره 6 رو بازی کردی که ارزشش از خزه هایی روییده روی یک سنگ کنار یک جوی آب کمتره.
فقط نشستی فیلم ها و 2تا انیمشن بی ربط دیدی که هیچ ربطی به داستان اصلی ندارن.
من کاملا مخالفم لیان در کل این سری بهترین STORYLINEداشت نسخه 6 بازی یک شکست ویک $بود ولی اگه دو کاراکتر تو بازی نبودن به جایی اینکه از GSامتیاز4 بگیره 2میگرفت CHAMPIONلیان وادا تنها کمپینی بودن که داستانش قابل تحمل تر و اتمسفر گیم پلی قابل تحمل تر بود بهتر از دو کمپین دیگه بود که منو یاد لامبرت های GEARS OF WARمینداخت حداقل 4تا زامبی داشت حداقل یک مقدار BOSSمیدیم بترسیم هرچند BOSSFIGHETاخر بازی مزخرف بود شما به متا نسخه 4دقت کرده باشی با نسخه5 متا بالاتری مواجه میشی .
لیان اسکات کندی در سال ۱۹۷۷ متولد شد. او میل زیادی داشت تا از تواناییهایش، در جهت حفاظت و خدمت به دیگران استفاده کند. او در زمانی که در دانشکده ی افسری مشغول به تحصیل بود، به عنوان دانشجوی روشنفکر، بسیار چالاک و ورزیده شد. زمانی که ۲۱ سال سن داشت، به عنوان پلیس تازه کار، به شهر راکون فرستاده شد تا کار خود را در آنجا آغاز کند. او در ۲۹ سپتامبر ۱۹۹۸ وارد شهر راکون شد، یک روز پس از شیوع ویروس تی بود .به نظرم یه جوون 21ساله که تازه افسر شده درگیر یه عده زامبی وحشی بوده توانی اندکی که داشت خود به خود شخصیت پردازیش اتمسفر بازی ترسناک میکنه .هرچند لیان به اندازه جیل تاثییر گذار نبود ولی این حرف شما که اگر او نبود فرقی نمیکرد غلط چون واقعا تاثییر گذار بوده .کریس هم واقعا شخصیت جالی داره ولی از همون اول قدرت مند بوده در صورتی که لیان در نسخه دوم تا اون حد پلیس با تجربه نبوده با یه فاجعه مواجه شده به نظر اتمسفر ترسناک تریه هرچند تو این سری شخصیت پردازی هیچ کاراکتری به جیل نمیرسه واقعا باسه کپکام متعسفم جیل ول کرد .با این منطقی که شما میگین سوق دخترا به لیان به خاطر قیافه اون در نتیجه مزخرف بودن شخصیتش غلط اگه اینجوری باشه پس لارا هم مزخرف چون پسرا دوسش دارن لطفا کسی خون خودشو کثیف نکنه هر کسی نظرش قابل احترام توهیین هم نکنید به هم دیگه با منطق جلو برید
منبع شما فقط GS هست ؟؟
کمپین لیان رو هم نمیشه تحمل کرد ولی چون شما دوسش دارین خب براتون خوبه
خواهشا بیوگرافی ننویسین چون ماها خودمون 674 صفحه رو اینجا نوشتیم
اگر هم مینویسین کامل بنویسین نه 5 6 خط
یه نگاهی هم به 100 صفحه اول بندازین
آفرین امیر حسین. لارا را خوب اومد. من خودمم عاشق لارام :d
دقیقاً راست میگه. من متاسفانه الان باید برم. ولی فکر نکنید میدون را خالی کردم. :d
حتماً هم جواب شما را میدم آقای تونی المیدا.
When You Say That , There Is No Way To Quit
اینو الان Leon S Kennedy خطاب به شما گفت ، گفت حتما بهتون بگم.....یه لحظه.....بله....بله چشم قربان......ایشون ضمن نشان دادن[]به آحاد هیتر ها فرمودند:باشه گوگولیای من ، شما خوبین!
ینی دوباره میخواین آره؟
ینی دوباره میخواین فولان؟
با تشکر