بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اجازه من دست شماست ای دریاسالار:">

منبع شما فقط GS هست ؟؟
کمپین لیان رو هم نمیشه تحمل کرد ولی چون شما دوسش دارین خب براتون خوبه
خواهشا بیوگرافی ننویسین چون ماها خودمون 674 صفحه رو اینجا نوشتیم
اگر هم مینویسین کامل بنویسین نه 5 6 خط
یه نگاهی هم به 100 صفحه اول بندازین
منم برا همین گفتم وقت میخوام دیگه. میرم میخونم ولی مطمئن باشید حالا که شما اینجوری میگید سناریوی کریس هم اصلاً رزیدنت اویل نبود و آبروی همه رزیدنت اویلا رو برد ولی چون شماها دوست دارید براتون خوبه :d
در ضمن این 5 6 خط بیوگرافی هم اول کاره. باید منتظر بیشترش باشید.
:d

---------- نوشته در 03:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:24 PM ارسال شده بود ----------

When You Say That , There Is No Way To Quit
اینو الان Leon S Kennedy خطاب به شما گفت ، گفت حتما بهتون بگم.....یه لحظه.....بله....بله چشم قربان......ایشون ضمن نشان دادن[]به آحاد هیتر ها فرمودند:باشه گوگولیای من ، شما خوبین!
ینی دوباره میخواین آره؟:p
ینی دوباره میخواین فولان؟
با تشکر
=)) =))
آفرین لایت یاگامی. شما جداً با رییس بزرگ مستقیماً در ارتباطی؟ خوش به حالت
به رییس بزرگ بگو we are fighters

کی گفت من از بقیه سناریوها یا سناریو Chris خوشم اومده ؟؟؟
نه کی گفت ؟؟
پرت پلا نگید !!! از خودتون هم حرف در نیارید
فارسی که بلدی بخونی ؟
شما هم فکر کنم باید یاد بگیری که درست صحبت کنی آقا. الکی نیست همه دارن بهم میگن با شماها جر و بحث نکنم چون .......
بیخیال. اصلاً کی با شما بود.
من دارم با آقای تونی المیدا حرف میزنم. لطفاً خودتونو نندازید وسط.

اجازه من دست شماست ای دریاسالار:">

منبع شما فقط GS هست ؟؟
کمپین لیان رو هم نمیشه تحمل کرد ولی چون شما دوسش دارین خب براتون خوبه
خواهشا بیوگرافی ننویسین چون ماها خودمون 674 صفحه رو اینجا نوشتیم
اگر هم مینویسین کامل بنویسین نه 5 6 خط
یه نگاهی هم به 100 صفحه اول بندازین
اول اینکه سعی کن اروم صحبت کنی دوما میدونم نمیخواد به من بگی فقط مرتبط بود گفتم سوما اها کدوم کمپین بهتر بود نکنه کریس :|اره خیلی شبیه نسخه 1ش بود به خصوص STICKY COVERداشت مثل GEARS OF WARپر TARGETهایی بود که تفنگ بدست بودن یه کاورم نمیگرفتن تیر مزدی هدشات میکردیی واقعا چه قدر زامبی هاش ترسناک بود یا جیک که واقعا به اصالت اتمسفر این سری پایدار بود مثل PRINCEایرانیمون از در ودیوار میپرید بالا مثل DANTEبا موتور استیل میرفت واقعا من کمپین جیک بازی کردم ترسیدم در ضمن من منبع متا چون امتیاز ان تا سایت GSمثال بود این نسخه SCOREهاش سلیغه ایی بود ولی منطق من میگه نبود لیان خوب نیست به نظرم تمام شخصیت ها تاثیر زیادی بر داستان داشتند در ضمن منم انمیشن ها رو قبول ندارم چون STORYLINEجالبی نداشت کلا یک صنعت هنری از یه صنعت دیگه تقلید کنه خراب میکنه نظر همه هم محترم
درست که کمپین لیان سرزمین باگ بود ولی باز هم زامیش منو یاد لوکاست یا تمپلر های ACنداخت حداقل یاد L4Dافتادم :|حداقل L4Dبر اتمسفر تقریبا ترسناک تکیه داره:|

من کاملا مخالفم لیان در کل این سری بهترین STORYLINEداشت نسخه 6 بازی یک شکست ویک $بود ولی اگه دو کاراکتر تو بازی نبودن به جایی اینکه از GSامتیاز4 بگیره 2میگرفت CHAMPIONلیان وادا تنها کمپینی بودن که داستانش قابل تحمل تر و اتمسفر گیم پلی قابل تحمل تر بود بهتر از دو کمپین دیگه بود که منو یاد لامبرت های GEARS OF WARمینداخت حداقل 4تا زامبی داشت حداقل یک مقدار BOSSمیدیم بترسیم هرچند BOSSFIGHETاخر بازی مزخرف بود شما به متا نسخه 4دقت کرده باشی با نسخه5 متا بالاتری مواجه میشی .
لیان اسکات کندی در سال ۱۹۷۷ متولد شد. او میل زیادی داشت تا از توانایی‌هایش، در جهت حفاظت و خدمت به دیگران استفاده کند. او در زمانی که در دانشکده ی افسری مشغول به تحصیل بود، به عنوان دانشجوی روشنفکر، بسیار چالاک و ورزیده شد. زمانی که ۲۱ سال سن داشت، به عنوان پلیس تازه کار، به شهر راکون فرستاده شد تا کار خود را در آنجا آغاز کند. او در ۲۹ سپتامبر ۱۹۹۸ وارد شهر راکون شد، یک روز پس از شیوع ویروس تی بود .به نظرم یه جوون 21ساله که تازه افسر شده درگیر یه عده زامبی وحشی بوده توانی اندکی که داشت خود به خود شخصیت پردازیش اتمسفر بازی ترسناک میکنه .هرچند لیان به اندازه جیل تاثییر گذار نبود ولی این حرف شما که اگر او نبود فرقی نمیکرد غلط چون واقعا تاثییر گذار بوده .کریس هم واقعا شخصیت جالی داره ولی از همون اول قدرت مند بوده در صورتی که لیان در نسخه دوم تا اون حد پلیس با تجربه نبوده با یه فاجعه مواجه شده به نظر اتمسفر ترسناک تریه هرچند تو این سری شخصیت پردازی هیچ کاراکتری به جیل نمیرسه واقعا باسه کپکام متعسفم جیل ول کرد .با این منطقی که شما میگین سوق دخترا به لیان به خاطر قیافه اون در نتیجه مزخرف بودن شخصیتش غلط اگه اینجوری باشه پس لارا هم مزخرف چون پسرا دوسش دارن لطفا کسی خون خودشو کثیف نکنه هر کسی نظرش قابل احترام توهیین هم نکنید به هم دیگه با منطق جلو برید:|

حرف از منطق میزنی. خیلی برام جالبه. من فقط یه چیز کوچک ازتون خواستم ولی جوابی تا حالا نگرفتم. میگم این چیزایی که بیوگرافی کردی نوشتی، اینکه دانشجوی برتر بوده و روشنفکر!!!! بوده رو یه جا توی بازی به من نشون بده من چشم و گوش بسته میپذیرم.

دوما، از صفحه اول این تاپیک شروع کن بیا جلو:
X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

اولین نظر سنجی بین کریس و لیون بوده. با اینکه لیون برد، ولی پست های اونایی که به لیون رای داده بودن رو قشنگ بخون.
پسرا هم معلومه برای چی از لارای جدید خوششون میاد. چی پیش خودت فکر کردی توی این یه مورد؟

از ویکیپدیا هم اطلاعات نیارین و اینجا نذارین. چرت و پرت زیاد مینویسه. یه جا نوشته پدر جیل ولنتاین بزرگترین دزد شهر راکون بوده و این استعداد جیل در باز کردن قفل ها با یک سوزن بدین خاطر است! اینا رو از کجاشون در میارن هنوز معلوم نشده.
این موضوعات رو توی بازی به من نشون بدین. درخواست کوچکیه.

منم برا همین گفتم وقت میخوام دیگه. میرم میخونم ولی مطمئن باشید حالا که شما اینجوری میگید سناریوی کریس هم اصلاً رزیدنت اویل نبود و آبروی همه رزیدنت اویلا رو برد ولی چون شماها دوست دارید براتون خوبه :d
در ضمن این 5 6 خط بیوگرافی هم اول کاره. باید منتظر بیشترش باشید.
آبروی RE از شماره 4 رفته و آبرویی نداره که بخواد به خاطر کمپین کریس بره. الان کسی حرف از گیم پلی و نبود ترس زد؟ مثل اینکه واقعا توهم میزنین. همه ما حالمون از RE6 به هم میخوره. اینو خوب درک کنین. اون بر میگرده به سلیقه که کی از کدوم کمپین خوشش اومده. اون دیگه بر میگرده به سلیقه که کی از کدوم کاراکتر خوشش میاد ولی واقعیات داستانی رو نقض ندید چون توانایی این کارو ندارین.

خب پس به حرفشون گوش کن
میدونی چرا ؟؟ چون اونا هم حرفی برای گفتن نداشتن
منم جواب amirhosein s.a رو دادم که تو پستم رو نقل قول کردی
اگه داری سر داستان بازی بحث میکنی اون سواس
اگر هم همینجوری داری از ظاهر ... بحث میکنی جاش کلوپ هست
از دوستات آدرسش رو بگیر

سلام دوستان
از اونجایی که سالی یه بار میام تو این تاپیک و پست میدم :d
اول از همه بگم من فن و اینچزارو از شماره چهار به بعد در مورد این بازی کنار گذاشتم !
یه چندتا کلیپ هست (کارتونی و باحال ) برا خودم خیلی باحالن، که در مورد کل سری هستش، اگه میخواین براتون آپ کنم ؟

آبروی RE از شماره 4 رفته و آبرویی نداره که بخواد به خاطر کمپین کریس بره. الان کسی حرف از گیم پلی و نبود ترس زد؟ مثل اینکه واقعا توهم میزنین. همه ما حالمون از RE6 به هم میخوره. اینو خوب درک کنین. اون بر میگرده به سلیقه که کی از کدوم کمپین خوشش اومده. اون دیگه بر میگرده به سلیقه که کی از کدوم کاراکتر خوشش میاد ولی واقعیات داستانی رو نقض ندید چون توانایی این کارو ندارین.
عه عه سوتی دادین که :d
خودتون به من گفتی آره من از سناریوی کریس خوشم میاد :d

خانم جنگجو من فقط سخنگوی ایشونم.نائب رئیس ما با ایشون مستقیما در ارتباطه که فعلا تشریف ندارن

دوستان دوستان.خوشحالم که بالاخره موقعیتی پیش اومد که خودتونو تخلیه احساسی بکنید ولی لطفا آروم تر و مودبانه تر.بچه نشسته!
کی حاضره تن به تن بجنگه؟رو در رو ، مردونه

عه عه سوتی دادین که :d
خودتون به من گفتی آره من از سناریوی کریس خوشم میاد :d
میدونم پست های منو نمیخونی ولی این پستم رو یه بار دیگه بخون:
خوب آره. یا کمپین کریس حال کردم. ولی کمپین کریس جزئی از کل هست و در نتیجه بازی یه فاجعه به تمام معناست:-& حتی دشمنای کمپین کریس هم افتضاح بودن و چندتاشون آدمیزادی بود.
توی این پستی که نقل و قول کردی هم ندیدم جایی بگم از کمپین کریس بدم میاد. اگه میبینی به من نشون بده.

یه بار دیگه میگم، اینکه من از کمپین کریس خوشم میاد یا تو از شخصیت لیون خوشت میاد بر میگرده به سلیقه.

ولی حقیقت های داستانی رو نقض نکنین. لیون داستان کمرنگی داره و این یه حقیقته. بودن یا نبودن لیون فرقی نداره و این یه حقیقته. اگر به بار دیگه در این مورد چیزی ببینم که سوتی دادی و اینجا اینطور گفتی و اونجا فلان گفتی، جواب نمیدم. چیزیایی که باید بگم رو گفتم. اگر دوست داشتین پست ها رو بخونین و اگر دوست نداشتین، نخونین و رد بشین. ولی اگر میخونین، درست بخونین.

دوستان هر شخص نظر خودش رو داره
یکی‌ از لیون خوشش میاد
یکی‌ از وسکر یکی‌ از جیل،...
به نظرم بهتره از این بحثها نشه
نظرهای موافق و مخالف وجود داره
اگه بیشتر به هم گیر بدید ممکن باعث بوجود اومدن تنش بشه
خوب هر کی‌ که از لیون خوشش میاد بذارید خوش باشه
به سلیقه‌های هم, هم احترام بگذارید;)

راستی‌ من هم از کلر ردفیلد خوشم میاد >:)

آخرین ویرایش:
اگر به بار دیگه در این مورد چیزی ببینم که سوتی دادی و اینجا اینطور گفتی و اونجا فلان گفتی، جواب نمیدم. چیزیایی که باید بگم رو گفتم. اگر دوست داشتین پست ها رو بخونین و اگر دوست نداشتین، نخونین و رد بشین. ولی اگر میخونین، درست بخونین.
به این یه قسمت لایک میدم!
بیایید پست های یکدیگر را درست بخوانیم

(اینم پیام آموزشی این سری دعواهای فن - هیتر های بازیسنتر8-|)

یکبار برای همیشه یک نفر دلایل خودش و دیگر هیتر هارو برای تنفر از Leon S Kennedy بیان کنه.بذارید ما هم بفهمیم چتونه خوب!:p

دوما بحث طلایی از حوصله تاپیک خارجه و برمیگرده به یه جنگ بزرگ توی این تاپیک که پشت بندش به یه کلوپ کشیده شد و در نهایت طلاییون شکست خوردن و لژ مخصوص استارز به وجود اومد
yahoo_4.gif
آهای ! حالا من هی هیچی نمیگم ، ما کی شکست خوردیم پدر بزرگ جان؟:p
شما بودین که میدونو خالی کردین

آخرین ویرایش:
دوستان هر شخص نظر خودش رو داره
یکی‌ از لیون خوشش میاد
یکی‌ از وسکر یکی‌ از جیل،...
به نظرم بهتره از این بحثها نشه
نظرهای موافق و مخالف وجود داره
خب منم از اول اومدم گفتم از لیون خوشم میاد اما همه ریختن سرم.
منم هیچ حرف دیگه ای ندارم.
الان روی صحبتم با آقای تونی و آقای سیناست:
راستشو بخواید همین اول کاری که میبینم چند نفر از قدیمیا پ.خ میدن میگن ما هم طرفدار لیون هستیم ولی اصلاً جلو نمیان به شما حق میدم که خیلی راحت بیاید و ببرید. اصلاً منم که اولش گفتم از داستانهاش به خوبی شما سر در نمیارم ولی لیون را کلاً دوست دارم. حرف بدی زدم مگه؟
الانم اصلاً حق با شماست. جدی میگم. به قول آقای تونی وقتی من خیلیاشو بازی نکردم نمیتونم دفاع کنم. اما حداقل از بقیه و اونایی که سر در میاوردن انتظار داشتم بیان کمک کنن. که نشد و نمیان.
منم از همه معذرت میخوام.
مخصوصاً آقای سینا و تونی (با اینکه من واقعاً توهینی نکردم) و فکر کنم بهتره برم دنبال این که ببینم آیا لیون واقعاً ارزششو داشت یا شایدم جداً کریس یا وسکر یا کاراکترای دیگه بهترن. همون بهتر که لیون با این طرفدارای بی بخارش اینجوری کوبیده بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or