Fallen-Angel
کاربر سایت
منم برا همین گفتم وقت میخوام دیگه. میرم میخونم ولی مطمئن باشید حالا که شما اینجوری میگید سناریوی کریس هم اصلاً رزیدنت اویل نبود و آبروی همه رزیدنت اویلا رو برد ولی چون شماها دوست دارید براتون خوبه :dاجازه من دست شماست ای دریاسالار
منبع شما فقط GS هست ؟؟
کمپین لیان رو هم نمیشه تحمل کرد ولی چون شما دوسش دارین خب براتون خوبه
خواهشا بیوگرافی ننویسین چون ماها خودمون 674 صفحه رو اینجا نوشتیم
اگر هم مینویسین کامل بنویسین نه 5 6 خط
یه نگاهی هم به 100 صفحه اول بندازین
در ضمن این 5 6 خط بیوگرافی هم اول کاره. باید منتظر بیشترش باشید.
:d
---------- نوشته در 03:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:24 PM ارسال شده بود ----------
When You Say That , There Is No Way To Quit
اینو الان Leon S Kennedy خطاب به شما گفت ، گفت حتما بهتون بگم.....یه لحظه.....بله....بله چشم قربان......ایشون ضمن نشان دادن[]به آحاد هیتر ها فرمودند:باشه گوگولیای من ، شما خوبین!
ینی دوباره میخواین آره؟
ینی دوباره میخواین فولان؟
با تشکر

آفرین لایت یاگامی. شما جداً با رییس بزرگ مستقیماً در ارتباطی؟ خوش به حالت
به رییس بزرگ بگو we are fighters

اره خیلی شبیه نسخه 1ش بود به خصوص STICKY COVERداشت مثل GEARS OF WARپر TARGETهایی بود که تفنگ بدست بودن یه کاورم نمیگرفتن تیر مزدی هدشات میکردیی واقعا چه قدر زامبی هاش ترسناک بود یا جیک که واقعا به اصالت اتمسفر این سری پایدار بود مثل PRINCEایرانیمون از در ودیوار میپرید بالا مثل DANTEبا موتور استیل میرفت واقعا من کمپین جیک بازی کردم ترسیدم در ضمن من منبع متا چون امتیاز ان تا سایت GSمثال بود این نسخه SCOREهاش سلیغه ایی بود ولی منطق من میگه نبود لیان خوب نیست به نظرم تمام شخصیت ها تاثیر زیادی بر داستان داشتند در ضمن منم انمیشن ها رو قبول ندارم چون STORYLINEجالبی نداشت کلا یک صنعت هنری از یه صنعت دیگه تقلید کنه خراب میکنه نظر همه هم محترم
حتی دشمنای کمپین کریس هم افتضاح بودن و چندتاشون آدمیزادی بود.

)