بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

در نبود یک انسان در کپکام که شکی نیست
ولی خوب همون شماره 5 رو هم کپکام ساخته دیگه مگه نه ؟!

ایجاد داستان شماره 5 فعلا نیاز نبود داستان بازی می شد جوری نوشته بشه که ترسناک باشه و وسکر هم نمیره
جیل یه شخصیت جانبی نیست کلی طرفدار داره یه زمانی برو بیایی داشته این جور استفاده از شخصیتی مث جیل یه ضعف بود
جیل باید یکی از افرادی می بود که آلبرت رو می کشت ولی جاش شوا جون زحمتش رو کشید :-&

انصافا شماره 4 از شماره 5 ترس که نه ولی تنش بیشتری داشت

از نظر خود من شماره 5 از شماره 6 بهتر بود
من که همون اول گفتم شماره 6 رو بیشتر از شماره 4
دوست دارم ولی نمی تونم به خودم دروغ بگم که شماره 4 موفق ترینه
حالا خودت شماره 6 رو بازی می کنی می بینی بچه ها نخواستن داستان رو بکوبن وگرنه با اون ending ها intro ها فقط باید به اون کودکی که داستان رو نوشته خندید
شماره 6 داستانش مشکل داره یا به قول خودت حفره داره اصلا مث شماره 1 2 3نیست که برات گره داستانی ایجاد کنه که بخوای تو شماره بعد ببینی
پایان های بازی دقیقا مث دمو های تکن شده که وقتی arcade تموم میشه نشون میده

گفتم تا بحث نکنیم همگی نتیجه درستی نمی گیریم باید خودت تجربه کنی
خب آره. خداییش کپکام تا چند سال پیش تا این حد نفرت انگیز نبود. وقتی کوبایاشی و ساساکی میان روی بازی کار میکنن باید انتظار فاجعه داشت. خداییش یه زمانی فکر میکردم کوبایاشی آدم بدی نیست ولی الان به حماقت خودم میخندم.
ببین افشین اینجا بحث وسکر وسطه. وقتی وسکر باشه خب طبیعتا بقیه در رده پایین تری قرا میگیرن. اون کریس با اون همه عظمتش توسط وسکر چپ و راست میشد. حالا جیل بماند که شانس آورد کشته نشد.
آره منم قبول دارم که شماره 4 تا یه جاهایی ترسناک بود. ضعف لیون به خوبی در مقابل دشمنانش هویدا بود. ولی اواخر چون با کاراکتر بیشتر آشنا میشدیم و از تواناییاش بیشتر مطلع میشدیم، تنش از بین میرفت.
RE5 همون اول با دیدن هیکل کریس به همگان نشون داده میشه که نباید از هیچ چیز بترسین مگر وسکر!
باید نسخه لعنتی PC بیاد تا بتونیم راحت با هم بحث کنیم.

بچه ها یک سوال میشه بازی رو تحمل کرد؟

من که بازیش میکردم احساس میکردم مازوخیزم دارم:">
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک سوال از جناب Safety & Peace (که امیدوارم ناراحن نشوند;;);) ) شما بازی رو تموم کردین!؟

آخه پلتفرم خودتون رو زدین PC که بازی برای PC نیومده هنو،ولی با توجه به پست هاتون به نظر میرسه بازی کردین
آره ولی اولش روانی میشی به خاطر دوربین بازی تا بش عادت کنی

چرا من خیلی با دوربینش مشکل نداشتم!؟
yahoo_7.gif
yahoo_4.gif
ولی همه ی عالم و آدم با دوربینش مشکل داشتن حتی یکی از مدال های منفی هم که گرفت فک کنم برای دوربینش بید
فقط اولاش یه کوچولو که اصلاً میشه در نظر نگرفتش مشکل داشتم

شاید چون بقیه چیزهاش دوبله سوبله رو مخم بود دوربینش به چشم نیومد
yahoo_21.gif

آخرین ویرایش:
[FONT=&quot]به نظر شما یه بازی به چه دلیل ساخته میشه. (بخاطر پول) بازی های اکشن نسبت به سایر بازی ها از طرفدارهای بیشتری برخوردار هستند، بنابراین پول بیشتر. شما فکر می کنید بازیسازهای باتجربه ژاپنی بلد نیستند بازی ترسناک بسازند، اکثر بازی ها مثل سایلنت هیل و اویل در زمان قدیم (زمانی که بازی های اکشن به اوج خود نرسیده بودند) خوب ظاهر میشدند، بازی هایی مثل [/FONT]splinter cell [FONT=&quot] هم به اکشن روی اورده حتی درفیلم هم همینطور بتمن تیم برتون را با بتمن نولان مقایسه کنید یکی از دلایل موفقیت بتمن نولان اکشنتر شدن فیلم است[/FONT] [FONT=&quot]اکشن بیشتر یعنی طرفدار بیشتر و پول بیشتر[/FONT]

خدا کنه نسخه PC رو زود بدن تا بقیه بازی کنن و در مورد بازی بحث کنیم ولی الان هم میشه ها اما همه بازی کنن و همه بیان بحث کنن حالش بیشتره .

دلم خونه از بازیش, داستانش !! چقدر هایپ شده بودیم !
بازی میتونه موفقیت سابق خودش رو تکرار کنه پتانسیلش رو داره اگه این کپکام بذاره !
اقا هیچی RE2 نمیشه:((

بچه ها یک سوال میشه بازی رو تحمل کرد؟

میشه چرا نشه اصلا RE ان هم شماره دار را بازی نکردن حرام است
:d

آخرین ویرایش:
یک سوال از جناب Safety & Peace (که امیدوارم ناراحن نشوند;;);) ) شما بازی رو تموم کردین!؟

آخه پلتفرم خودتون رو زدین PC که بازی برای PC نیومده هنو،ولی با توجه به پست هاتون به نظر میرسه بازی کردین
تو پست های قبلیم هم گفتم که بازی نکردم اما حرف بچه های پایه ثابت تاپیک RE مثل احد، افشین، سینا و حامد و اسفندیار و بقیه برام حکم سند داره. دلیلشم اینه که ما دقیقا سلیقه هامون یکیه. هر چی اونا بگن یعنی منم همونطوریم. شکی درش نیست.
اوایل که تریلر اولی گیم پلی بازی اومد، همون موقع هم گفتم که گیم پلی بازی خوب نیست. که خب در زمان خودش مورد هدف شدیدترین ترول ها قرار گرفتم به لطف دوستان عزیز. جا داره ازشون تشکر به عمل بیارم;))
اسپویل هم که خدا رو شکر تا نصفه نیمه تو پاچه مون رفته=))
حالا اگرم بچه ها تاپیک رو در نظر نگیریم، به نظرتون اتفاقی نیست همه دارن از بازی مینالن؟ باور کنین مشکل من قبل از هر چیز گیم پلیش هست.

حالا اگرم بچه ها تاپیک رو در نظر نگیریم، به نظرتون اتفاقی نیست همه دارن از بازی مینالن؟ باور کنین مشکل من قبل از هر چیز گیم پلیش هست.

عالی شد :دی
ما هم یه عمره داریم همین رو میگیم و هی میکوبیم تو سر بازی:));)

به خدا بزرگترین مشکل این بازی
(اگر به عنوان یه RE بش نیگا نکنیم) همین گیم پلیشه
یه جا اوایل بازی بود میخواستم دسته XBOX رو بکارم وسطِ TV =))

اما شما این هم گفته بودین
گیم پلی خوب نداره = غیر قابل قبول
داستان خوب نداره = غیر قابل قبول

به نظرم این 2تاش هم مشکل داشت
البته داستان که جای بحث داره چون ظاهراً یکسری از دوستان باش حال کردن اما من:no:

حالا ایشالا که هرچه سریعتر برای PC هم بیاد شما و سایر دوستان آش کشکِ کپکام رو نوش جان بفرمایید

خدا کنه نسخه PC رو زود بدن تا بقیه بازی کنن و در مورد بازی بحث کنیم ولی الان هم میشه ها اما همه بازی کنن و همه بیان بحث کنن حالش بیشتره .

دلم خونه از بازیش, داستانش !! چقدر هایپ شده بودیم !
بازی میتونه موفقیت سابق خودش رو تکرار کنه پتانسیلش رو داره اگه این کپکام بذاره !
اقا هیچی RE2 نمیشه:((

حسین جون رسیدن بخیر :دی

آره خداییش من حرف تو دلم زیاده فعلا نگفتم به خاطره بقیه

RE2 ینی زندگیه من :دی
بیشترین بازی که تو زندگی بازی کردم بوده یه بارم حس نکردم تکراری شده :x

کلا وسکر نباید میمرد. بزرگترین اشتباه کپکام، حتی بیشتر از اکشن کردن بازی همین بود. واقعا در اوج دیوانگی هم آدم همچین کاری نمیکنه.

کلا وسکر نباید میمرد. بزرگترین اشتباه کپکام، حتی بیشتر از اکشن کردن بازی همین بود. واقعا در اوج دیوانگی هم آدم همچین کاری نمیکنه.
مشکلی‌ نیست. به سبک فرمانده شپرد زندش می‌کنن خب. مواردی بس بی‌ منطق تر تو re6 فراوانه.
فکر کن با هواپیما داری میری چین به مساحت 10M کیلومتر مربع حالا هواپیما سقوط میکنه سالم می‌مونید تا پیاده میشی‌ دوست دوران مدرسه رو میبینی‌! این بعید تره یا زنده شدن وسکر؟

آقا الان داشتم اویل ریمیک رو از یوتوب نگاه میکردم لامصب چقدر بازیش قشنگه :((
یعنی آدم به اینا نگاه میکنه میگه خوب اون قبلی چش بود که دوربینشو برداشتن اینجوری کردن
واقعا برای کپکام متاسفم

دقیقا !
البته با این وضعیت من امیدی به بازی ندارم
جیک هم از اون شخصیت هاست که اومده تا گند بزنه به بازی جوریم نیست که بشه بی خیالش شد و حذفش کرد
این بازی هم تقریبا به هیچ سوالی جواب نداد از اونجایی که وسکر هم مرده
بازی به نظرم فقط با ریبوت شدن و برگردوندن وسکر جون می گیره البته اگه اونم گند نزنن :|

البرت وسکر با اون ابهت و شخصیت پردازی قویش که به نظرم تو همه کرکتر های منفی حرف اول رو میزد , حداقل نباید به اون صورت میمرد خیلی رو اعصابم بود اون صحنه !
کلا مرگ این شخصیت که دقیقا تو زمان اوج خودش بود بعد از اون همه مدت صبر و ... , واقعا حماقت بود !

حسین جون رسیدن بخیر :دی

آره خداییش من حرف تو دلم زیاده فعلا نگفتم به خاطره بقیه

RE2 ینی زندگیه من :دی
بیشترین بازی که تو زندگی بازی کردم بوده یه بارم حس نکردم تکراری شده :x

قربانت افشین جان

من موندم چرا تمامی مسالی که بعد از مرگ وسکر مطرح میشه رو تو داستان بازی اکثرا جوابشون رو ندادن و کلا بی خیالش شده بودن
اقا اصلا مرگ وسکر کبیر یعنی مرگ RE:d

RE2 نسخه N64 رو تازگیها بازی کردم خیلی بهم چسبید :d

آخرین ویرایش:
البرت وسکر با اون ابهت و شخصیت پردازی قویش که به نظرم تو همه کرکتر های منفی حرف اول رو میزد , حداقل نباید به اون صورت میمرد خیلی رو اعصابم بود اون صحنه !
کلا مرگ این شخصیت که دقیقا تو زمان اوج خودش بود بعد از اون همه مدت صبر و ... , واقعا حماقت بود !

اون موقع که من می گفتم داستان شماره 5 خوب نبود همتون با من مخالفت کردین :دی

--------------
الان داشتم فک می کردم کپکام همه چیز لازم برای ریمیک شماره 2 رو داره
و لازم نیست از اول شروع کنه براش ساختش
به نظرم می تونه تا یه سال و نیمه دیگه عرضش کنه

tumblr_m3qb0ws1Hd1r9x1kmo1_1280.png

---------- نوشته در 01:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:53 PM ارسال شده بود ----------

قربانت افشین جان

من موندم چرا تمامی مسالی که بعد از مرگ وسکر مطرح میشه رو تو داستان بازی اکثرا جوابشون رو ندادن و کلا بی خیالش شده بودن
اقا اصلا مرگ وسکر کبیر یعنی مرگ RE:d

RE2 نسخه N64 رو تازگیها بازی کردم خیلی بهم چسبید :d

نه به مسائل قبلی نه به 0.1 مسائل جدید جوابی داد
منطق تو بازی هم که صفر بود
هر شر و وری به ذهنشون رسیده بود چپونده بودن تو بازی

من هلاک پرداخت رابطه لیان-کریس و کریس-جیک بودم :))

تا می تونی RE2 بازی کن خاصیت دارویی داره :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or