بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

:|
چه کاریه؟برو گیم پلی رو از یوتیوب بگیر نگاه کن دیگه!اگرم نمیخوای دانلود کنی،اینجا هستن کسایی که برات دانلود کنن.بهشون بگو برات دانلود کنن،بشین نگا کن!
منم باana luciaموافقم
هرکسی یه جوری حال میکنه بازی روادامه بده
منم دوست دارم باحداکثرمهمات وقویترین سلاح هابرم به جنگ زامبیهاواقوامشون
اخ چه حالی میده!بامگنوم میزنی سره زامبیه منفجرمیشه!هه هه هه!=))
اخرین بارم که این عملیات راکون روباترینرتااخرش رفتم چه حالی داد
بااینکه بازیش تعریفی نداشت ولی به لطف مهمات بینهایت یه حال اساسی بهش دادم مخصوصااون نمسیس رو!

منم باana luciaموافقم
بااینکه بازیش تعریفی نداشت ولی به لطف مهمات بینهایت یه حال اساسی بهش دادم مخصوصااون نمسیس رو!

دقیقا به همین خاطره که رزیدنت اویل الان تو باقالیاس!

دقیقا به همین خاطره که رزیدنت اویل الان تو باقالیاس!
عمو راست میگه.
همین موارد هست که باعث شده RE همچین بشه. اگر دوست دارین زامبیا رو له و لورده کنین، خوب Left 4 Dead هست. خیلی بازیای دیگه هست ولی این در مورد RE فرق میکنه.

عمو راست میگه.
همین موارد هست که باعث شده RE همچین بشه. اگر دوست دارین زامبیا رو له و لورده کنین، خوب Left 4 Dead هست. خیلی بازیای دیگه هست ولی این در مورد RE فرق میکنه.
left for dead گرفتم ولی جالب نبود. کلا به غیر از رزیدنت اویل بقیه بازی هایی که زامبی دارند همه چی رو به مسخره گرفتند. ولی رزیدنت اویل با همشون فرق میکنه. حتی با وجود اسلحه بی نهایت هم بازم یکم استرس تو بازی وجود داره و این خیلی قشنگه. البته این استرس وقتی لیزا رو میدیدم به اوج میرسید!! کپکام هم بهتره همون ریمیک کنه. هر چی بیشتر نوآوری میکنه بیشتر گند میزنه!!!

---------- نوشته در 07:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:21 PM ارسال شده بود ----------

منم باana luciaموافقم
دقیقا. علی رغم اینکه همه میگن عملیات راکون مزخرف بود ولی من بدم نیومد. قشنگ ترین جاش هم همون نمسیس بود. خیلی لذت بردم از جنگ باهاش. کلی برام جالب بود. به خصوص اینکه همیشه تو بازی های رزیدنت اویل نقش پلیس رو داشتی و حالا نقش سربازان آمبرلا رو داری. به خصوص با آخرش که لیون رو زنده نگه داشتم خیلی حال کردم

گرفتم ولی جالب نبود. کلا به غیر از رزیدنت اویل بقیه بازی هایی که زامبی دارند همه چی رو به مسخره گرفتند. ولی رزیدنت اویل با همشون فرق میکنه. حتی با وجود اسلحه بی نهایت هم بازم یکم استرس تو بازی وجود داره و این خیلی قشنگه. البته این استرس وقتی لیزا رو میدیدم به اوج میرسید!! کپکام هم بهتره همون ریمیک کنه. هر چی بیشتر نوآوری میکنه بیشتر گند میزنه!!!
خب همینه تفاوت RE با بقیه بازیا. توی RE سر یه زامبی نابود میشی تا بکشیش ولی بقیه بازیا کیلویی باید زامبی بکشی. یعنی ارزش یه زامبی تو RE های کلاسیک خیلی بالا بود و سر هر کدومشون میباست مدیریت مهمات داشته باشی و وقتی هم میکشتی واقعا لذت میبردی. الان میلیون ها زامبی هم بکشی اصلا خوشت نمیاد.
دلیل اینکه کپکام ریمیک نمیکنه اینه که ممکنه با این کارش یه ریمیک خراب رو تحویل بده که باعث بشه نه فروش کنه و هم خاطرات قبلی رو نابود کنه. همون دلیلی که Square Enix سر FF VII نمیخواد ریمیکشو بده بیرون
یا شاید هم چون RE2 و RE3 اینقدر کامل هستن که نیازی نیست ریمیک کنن.
RE 1 رو ریمیک کردن چون چند جا حفره داشت و ریمیکش برطرفشون کرد

اصن کشتن زامبی حرومه!(فتوا دادم!:d)
زامبی هارو باید دودر کرد.اصل بازی اینه که زامبی هارو نکشی تا مهماتت مصرف نشه!اونایی که خیلی دیگه ماهر شدن زامبی هارو با چاقو میزنن.
من زامبی های کدورونیکا رو با چاقو میزنم ولی1رو نمیتونم!واقعا سخته.اویل2و3 رو تا حالا امتحان نکردم چون دودر کردنشون راحته.
کدورونیکا رو که تموم میکنی یه بازی جدید باز میکنه که باید با کاراکترها چندجا بری و آخرش یه رئیس بکشی.
آخرین کاراکتری که باز میشه،وسکره که فقط یه چاقو داره با3تا خون!هرکی بتونه با وسکر بره آخرش،واقعا مهارتش بالاس.من که نتونستم تاحالا!
اینجوری بازی کردن حال میده!نه که مگنوم بگیری دستت تپ تپ کله بپرونی!

زامبی هارو باید دودر کرد.اصل بازی اینه که زامبی هارو نکشی تا مهماتت مصرف نشه!اونایی که خیلی دیگه ماهر شدن زامبی هارو با چاقو میزنن.
من زامبی های کدورونیکا رو با چاقو میزنم ولی1رو نمیتونم!واقعا سخته.اویل2و3 رو تا حالا امتحان نکردم چون دودر کردنشون راحته.
کدورونیکا رو که تموم میکنی یه بازی جدید باز میکنه که باید با کاراکترها چندجا بری و آخرش یه رئیس بکشی.
آخرین کاراکتری که باز میشه،وسکره که فقط یه چاقو داره با3تا خون!هرکی بتونه با وسکر بره آخرش،واقعا مهارتش بالاس.من که نتونستم تاحالا!
دقیقا! برای مثال من همین الان دارم شماره 4 رو میرم ولی فقط یه کلت دستمه و فقط با کلت میرم. الانم آخرای قلعه هستم. یعنی ناجور حال میده وقتی تیر نداشته باشی. مجبوری مدیریت کنی. یعنی یه تیر بزنی تو سرشون و یه لگد و بعدش با چاقو بیوفتی به جونشون! اصلا وضعیتی میشه برا خودش!
دوباره نشستم RE3 رو بازی کردم. چقدر جیل انعطاف پذیر و سرعتیه. وقتی گلوله میسازی واقعا لذت میبری.
اصلا به اینا میگن RE نه جفت RE5 و ORC و RE6.

دقیقا! برای مثال من همین الان دارم شماره 4 رو میرم ولی فقط یه کلت دستمه و فقط با کلت میرم. الانم آخرای قلعه هستم. یعنی ناجور حال میده وقتی تیر نداشته باشی. مجبوری مدیریت کنی. یعنی یه تیر بزنی تو سرشون و یه لگد و بعدش با چاقو بیوفتی به جونشون! اصلا وضعیتی میشه برا خودش!
دوباره نشستم RE3 رو بازی کردم. چقدر جیل انعطاف پذیر و سرعتیه. وقتی گلوله میسازی واقعا لذت میبری.
اصلا به اینا میگن RE نه جفت RE5 و ORC و RE6.

درسته!جیل اویل3،واقعا عین شاه ماهی میمونه.خیلی سرعتیه و رفلکس بالایی داره.واسه همینه که اویل3 به نسبت اویلای کلاسیک راحت تر و رونتر بازی میشه.

درسته!جیل اویل3،واقعا عین شاه ماهی میمونه.خیلی سرعتیه و رفلکس بالایی داره.واسه همینه که اویل3 به نسبت اویلای کلاسیک راحت تر و رونتر بازی میشه.
حالا جالبه تو بخش اخبار میان میگن این جدیدیا روون تر شدن و قدیمیا از بس سنگینن که کسی دیگه بازیشون نمیکنه/:)
نه از اون لیون که وقتی یه نفر میوفته رو زمین، مثل کریس پا نمیذاره روش و نه از اون کریس (>:d) که سنگینیش قشنگ احساس میشه.
مشکل اینه بازی سخت نیست. آدم توی کلاسیک حتی از فکر کردن به اسم HARD هم میترسید.

سلام معذرت یهویی می پرم وسط :دی
اینو شدیدا باهاتون موافقم چونکه خودمم همینطور بود یعنی 2و3 رو فقط فرار می کردم :دی همه رو فرار می کردم :دی اصن
یادش بخیر چه خاطره انگیز بود
re4 هم همینطور اون آخری ها با کلت می رفتم و با قولی مردم روستا رو نایف می کردم :دی

خب همینه تفاوت RE با بقیه بازیا. توی RE سر یه زامبی نابود میشی تا بکشیش ولی بقیه بازیا کیلویی باید زامبی بکشی. یعنی ارزش یه زامبی تو RE های کلاسیک خیلی بالا بود و سر هر کدومشون میباست مدیریت مهمات داشته باشی و وقتی هم میکشتی واقعا لذت میبردی. الان میلیون ها زامبی هم بکشی اصلا خوشت نمیاد.
دلیل اینکه کپکام ریمیک نمیکنه اینه که ممکنه با این کارش یه ریمیک خراب رو تحویل بده که باعث بشه نه فروش کنه و هم خاطرات قبلی رو نابود کنه. همون دلیلی که Square Enix سر FF VII نمیخواد ریمیکشو بده بیرون
یا شاید هم چون RE2 و RE3 اینقدر کامل هستن که نیازی نیست ریمیک کنن.
RE 1 رو ریمیک کردن چون چند جا حفره داشت و ریمیکش برطرفشون کرد

اوکی شماها اصلا زامبی نکشید همه رو دودر کنید. من دوست دارم با مگنوم بازی کنم. واسه من لذت بازی وقتیه که با مگنوم بزنم سر زامبی ها بترکه!! بعدشم من زیاد ظرفیت این همه ترس رو ندارم مثل شما. من یه لیزا رو مجبور بودم فرار کنم داشتم سکته میکردم از ترس. اگه بخوام همه رو فرار کنم که کارم به بیمارستان میکشه!! تازه هیچ لذتی هم از بازی نمی برم و فقط عذاب میکشم!!

من می گم بیاین به هم گیر ندیم
مثلا من re3 رو با چاقو تموم کردم ولی خوب دلیلی نداره گیر بدیم به یه نفر مث ما بازی کنه :دی

---------- نوشته در 10:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:59 PM ارسال شده بود ----------

می خوام بیشینم پای re های کلاسیک دوباره ولی این نسخه های جدید دولفین آشغاله
بهترین revison چیه ؟؟

مثلا من re3 رو با چاقو تموم کردم ولی خوب دلیلی نداره گیر بدیم به یه نفر مث ما بازی کنه :دی

---------- نوشته در 10:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:59 PM ارسال شده بود ----------

می خوام بیشینم پای re های کلاسیک دوباره ولی این نسخه های جدید دولفین آشغاله
بهترین revison چیه ؟؟
والا منم همینو میگم اینا هی گیر میدن!!! :-s
ورژن r7670 رو امتحان کنید و اگه ویندوزتون 64 بیته ، 64 بیت استفاده کنید. رو سیستم من که ریمیک و اویل 0 رو عالی اجرا کرد. کاملا روون. نسخه های جدید دلفین همشون فریم پایین دارند. چندین تاشو امتحان کردم. حالا نمیدونم فقط سیستم من اینطوری یا نه. شما امتحان کنید این نسخه رو ، اگه روون اجرا کرد بگید من به بقیه هم تجویز کنم!! :d
اینم لینک دانلود ورژن همراه با توضیحات لازمه: http://www.baziaction.blogfa.com/post/4

.............................
راستی در مورد ریمیک کردن که اون دوست عزیز گفت باید بگم منم میدونم اون نسخه ها عالی بودن ولی گرافیک پایینی داشتند و اگه همین نسخه ها رو دوباره با گرافیک بالاتر ریمیک کنند محشر میشه. مثل اویل 4 که HD شو دادن بیرون!

اوکی شماها اصلا زامبی نکشید همه رو دودر کنید. من دوست دارم با مگنوم بازی کنم. واسه من لذت بازی وقتیه که با مگنوم بزنم سر زامبی ها بترکه!! بعدشم من زیاد ظرفیت این همه ترس رو ندارم مثل شما. من یه لیزا رو مجبور بودم فرار کنم داشتم سکته میکردم از ترس. اگه بخوام همه رو فرار کنم که کارم به بیمارستان میکشه!! تازه هیچ لذتی هم از بازی نمی برم و فقط عذاب میکشم!!
مثلا من re3 رو با چاقو تموم کردم ولی خوب دلیلی نداره گیر بدیم به یه نفر مث ما بازی کنه :biggrin1:
اول افشین:
ما که میدونیم دروغ میگی پس به خاطر همین باور نمیکنیم:biggrin1: اگر بتونی با چاقو نمسیس رو بکشی، من خودم شخصا بودجه لازم جهت ریمیک کردن 2 و 3 رو بهت میدم.:biggrin1:
مزاح بود. میدونم شوخی گفتی:biggrin1:

بعد ترانه خانم:
خیلی خب باو چرا قهر میکنی. منم از مگنوم RE3 خوشم میومد مخصوصا صداش و به شخصه فکر میکنم توی هیچ بازی مگنوم به این خوبی طراحی نشده بود. ربطه هم به جرات نداره چون هنوزم که هنوزه و با اینکه سنمون رفته بالا، باز هم مثل ...... از نمسیس میترسیم:d

مثل اویل 4 که HD شو دادن بیرون!
یادمه داداش سینا یه کرک برای RE4 بهم داد که گرافیک بازی رو روی PC ناجور میکشید بالا ولی بهتون نمیدم:-"
=))
======================================
به جای این حرفا یه نفر بره احد رو پیدا کنه کلا در مقابل موج اعتراضات سکوت کرده:d شاید هم در حال رایزنی برای به دست گرفتن امتیاز بازی هست. کلا معلوم نیست توی کله این مرد بزرگ چه میگذره>:d<

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or