بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

زیاد موافق نیستم علیرضا. مخصوصاً نظرت در مورد RE4 رو. این مخالفت ربطی به علاقه ی من به Leon نداره ها. کلی میگم. به نظر من حسی که تو اون دهکده داشتیم و فضای اونجا خارق العاده بود.
اتفاقاً اون تیپ هیولاها کاملاً درخوره محیط روستایی هستن. تو که انتظار نداری یه تمساح گنده که فقط زیر آب میتونه زنده بمونه وسط ساختمان R.P.D ظاهر بشه؟ یا اصلاً یه فرد آموزش دیده، صرفاً به خاطر آموزش هایی که دیده دلیل نمیشه همیشه تو محیط های شهری و سازمانی باشه!

دقیقا.....درست اصل مطلب رو گفتی...بخش دهکده دقیقا با شرایط همخونی داره.شاید اگه میشد در همون اتمسفر و شرایط بازی ادامه میدادن نظر فنها یه چیز دیگه میشد.....اصل صحبتم این بود که هر چی ار واقعیتها و اصالتهای RE فاصله بگیریم به همون اندازه ی چیزهای نا آشنا و نچسب خواهیم دید..شاید مثالهام خوب واضح نبودن. sorry>:d<

دقیقا.....درست اصل مطلب رو گفتی...بخش دهکده دقیقا با شرایط همخونی داره.شاید اگه میشد در همون اتمسفر و شرایط بازی ادامه میدادن نظر فنها یه چیز دیگه میشد.....اصل صحبتم این بود که هر چی ار واقعیتها و اصالتهای RE فاصله بگیریم به همون اندازه ی چیزهای نا آشنا و نچسب خواهیم دید..شاید مثالهام خوب واضح نبودن. sorry>:d<
تو که یه دونه ای علیرضا...
با این قسمت از حرفت شدیداً هستم...
بخش دهکده دقیقا با شرایط همخونی داره.شاید اگه میشد در همون اتمسفر و شرایط بازی ادامه میدادن نظر فنها یه چیز دیگه میشد
لعنتی یه چیزه دیگه بود...

جیل عمرا مرده باشه

اویل 5 یادتون رفته ؟ کریس فکر میکرد جیل مرده سر قبرش هم رفته بوده ولی بازم اینجوری بهم نریخته بود که الکلی بشه

بهر حال یا جیل یا کلر مردن. حالا میبینید! من میگم جیل هست! کلر کجا بوده که بمیره آخه!

آخرین ویرایش:
زیاد موافق نیستم علیرضا. مخصوصاً نظرت در مورد RE4 رو. این مخالفت ربطی به علاقه ی من به Leon نداره ها. کلی میگم. به نظر من حسی که تو اون دهکده داشتیم و فضای اونجا خارق العاده بود.
تنها چیزی که RE4 رو یه خورده ترسناک میکرد فقط همین دهکده-ش بود بقیه-ش خوب نبود

بچه ها حرف این آقا رحمان یه چیزی رو روشن کرد...
راست میگه، ممکنه Jill نباشه. چون یه بار Chris فکر میکرده که Jill مرده و اینجوری دِپ نزده بود. تو RE 5 که داشت اصلاً رو مُخه Sheva کار میکرد. اگه الان اینجوری دِپیده حتماً یکی دیگست. چون قبلاً هم فکر میکرده Jill پوکیده و چنین عکس العملی نشون نداده بود. پس Jill نمیتونه باشه!

---------- نوشته در 01:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:45 PM ارسال شده بود ----------

اتفاقاً اون تیپ هیولاها کاملاً درخوره محیط روستایی هستن. تو که انتظار نداری یه تمساح گنده که فقط زیر آب میتونه زنده بمونه وسط ساختمان R.P.D ظاهر بشه؟ یا اصلاً یه فرد آموزش دیده، صرفاً به خاطر آموزش هایی که دیده دلیل نمیشه همیشه تو محیط های شهری و سازمانی باشه!

چرا حرف تو دهنه بچه میزاری
آشغال ترین re همین 4 بود
هیچی نداشت به جز مرحله دهکده و وجود مقدس لیان به هیچ دردی نمی خورد صد رحمت به re5 و 6
همین مرحله موتور سواری هم آخرش بود دیگه فقط جت اسکی بود

تنها چیزی که RE4 رو یه خورده ترسناک میکرد فقط همین دهکده-ش بود بقیه-ش خوب نبود
شدیدا تایید میشه بعد از دهکده بازی عملا تکرار و تکرارو تکرارو زرت و زرت غول کشیه

لیون جون اگر دهدکه رو در نظر بگیریم وگرنه از نظر داستان زیر خط فقر بود
حرف من چیز دیگه ایه...
سری RE نیاز داشت که از اون حالت کلاسیک خارج بشه. فقط و فقط هم Shinji Mikami میتونست این کار رو بکنه. اگه Mikami تو CapCom موندگار میشد، مطمئن باش اون افتضاحه RE5 رقم نمیخورد و چه بسا یه Horror ــه خفن رو شاهد بودیم.
تازشم، من همین که Mikami بازی RE4 رو هدایت کرده، برام کافیه که از بازی خوشم بیاد. در ضمن، بیاید بی انصافی نکنیم. RE4 یه بازی خوب و کامل بود. فقط المان های سری کمی کمرنگ شده بود توش... همین!

حرف من چیز دیگه ایه...
سری RE نیاز داشت که از اون حالت کلاسیک خارج بشه. فقط و فقط هم Shinji Mikami میتونست این کار رو بکنه. اگه Mikami تو CapCom موندگار میشد، مطمئن باش اون افتضاحه RE5 رقم نمیخورد و چه بسا یه Horror ــه خفن رو شاهد بودیم.
تازشم، من همین که Mikami بازی RE4 رو هدایت کرده، برام کافیه که از بازی خوشم بیاد. در ضمن، بیاید بی انصافی نکنیم. RE4 یه بازی خوب و کامل بود. فقط المان های سری کمی کمرنگ شده بود توش... همین!
میتونستن بازی رو ریبوت کنن بعد هر بالایی سرش خواستن بیارن !
اگه سبک جدید RE رو در نظر بگیریم RE5 خیلی بهتر از RE4 هست ( بدون در نظر گرفتن نسل و کمبودهای دوره PS2 )
وقتی سبک عوض شده دیگه Horror نداریم ! فقط داره اسمش رو یدک میکشه !

تازشم، من همین که Mikami بازی RE4 رو هدایت کرده، برام کافیه که از بازی خوشم بیاد.
:|
RE4 یه بازی خوب و کامل بود ولی یه RE نبود !

فرار کن افشین جون...
خداییش من نمیگم خفن ترین RE بود، اما از همین RE 5 خیلی سرتر بود. از تو بعیده رفیق...!

لیون جون اگر دهدکه رو در نظر بگیریم وگرنه از نظر داستان زیر خط فقر بود

حرف من چیز دیگه ایه...
رزیدنت ایول با دستای میکامی بوجود اومد و بدست خود میکامی هم نابود شد
این بهترین توصیف حال و روز این بازیه

یعنی یه سطل آب و طلا بدین به من!
چواقعا خودش نابودش کرد.خودشم اقرار کرد به این کارش

اگه سبک جدید RE رو در نظر بگیریم RE5 خیلی بهتر از RE4 هست ( بدون در نظر گرفتن نسل و کمبودهای دوره PS2 )
این حرفت مثل این میمونه سینا که بگی MGS1 یه بازیه خیلی بیخوده چون رو PS1 بودش و گرافیکش ضعیفه...
خُب معلومه نسل جدید PS Family میتونه گرافیک بهتری رو هم ارائه بده.
پایه گذار سبک جدید RE، همون RE4 بودش.

:|
RE4 یه بازی خوب و کامل بود ولی یه RE نبود !
چرا، یه RE بودش...
با المان های کم رنگ تر...
هنوز هم تو یه عمارت (همون قلعه ی Salazar ) بودیم با اندکی راه های مخفی... هنوز هم آزمایشگاه های زیر زمینی داشتیم...
هنوز هم RED HERB و GREEN HERB داشتیم...
شاید افشین... اما Mikami میتونست درستش کنه... فقط اگه میموند...

این حرفت مثل این میمونه سینا که بگی MGS1 یه بازیه خیلی بیخوده چون رو PS1 بودش و گرافیکش ضعیفه...
خُب معلومه نسل جدید PS Family میتونه گرافیک بهتری رو هم ارائه بده.
پایه گذار سبک جدید RE، همون RE4 بودش.

چرا، یه RE بودش...
با المان های کم رنگ تر...
هنوز هم تو یه عمارت (همون قلعه ی Salazar ) بودیم با اندکی راه های مخفی... هنوز هم آزمایشگاه های زیر زمینی داشتیم...
هنوز هم RED HERB و GREEN HERB داشتیم...

شاید افشین... اما Mikami میتونست درستش کنه... فقط اگه میموند...
ببین درسته. در واقع RE4 یه سری چیزا رو حفظ کرده بود.
یه جا دیگه گفتم و اینجا هم میگم:
RE4 پلی بود از شماره های کلاسیک به شماره های جدید نمودارش هم شبیه نمودار y=-X^2 هست! یعنی داشت روند صعودی رو طی میکرد ولی یه دفعه نزولی شد

مگه فقط گرافیک مهمه !
اگه برای تو گرافیک مهمه پس برو خوش باش !
خب مگه من میگم پایه گذارش RE4 نبود !!!
همون قلعه سالازار یا آزمایشگاه فقط راه رفتن توش داشت هر 1 وجب هم راهب های قرمز سیاه میومدن
تو عمارت آشفورد رو با قلعه سالازار یکی میدونی !!! ( CV آخرین RE کلاسیک خوب بود )
Green Herb هم بعد از ترکیب یکدفعه تبدیل میشد به اسپری

من فقط منتظر رونمایی بازی جدید خود میکامی که گفته تو سبک survival horror میسازه هستم و بس

---------- نوشته در 11:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:10 AM ارسال شده بود ----------

( CV آخرین RE کلاسیک خوب بود )
در واقع zero بود
البته اگه نظرت متفاوت نباشه

----
اصن همین جمله از میکامی آدمو می بره اون دنیا
مخصوصا بخش pure survival horror !!!!!

3ac1c809213b4f8f1e8b80f7f430ce8f1335373743_full.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or