hmd2009
کاربر سایت
ربطی نداره! الان باز RE4 تا حدودی ترسناک هم بود (قسمت دهکده)
ربطی به دوربین نداره.گرچه من خودم دوربی کلاسیکو به کل دوربین های موجود در بازار ارجحیت میدم!
ببین جیل کاملا در برابر تایرانت ها و زامبی ها عملا یه آدم ناتوان بود
توی شماره دوم لیون و کلر قصد داشتن که کسانی رو که نجات پیدا کردن رو پیدا کنن و به همراه هم از شهر فرار کنن ولی توی شماره سوم جیل و بقیه علنا به دنبال فرار از شهر بودن.خواه تنها و خواه با بقیه.فقط میخواستند در برن.
جیل ضعیف بود مخصوصا در برابر نمسیس.
کریس؟ کریس هم ضعیف بود! توی CV وسکر داشت چپ و راستش میکرد!
کلیر هم ضعیف بود!
اصلا تو ضعیفی رو داری توی قدرت جسمانی میبینی! من میگم علنا قدرت برابری با B.O.W ها رو نداشتن. قشنگ معلوم بود ترسیدن!
حالا گیم پلی لیون توی شکاره 6 رو نگاه کن! دو تا کلت میگیره دستش و ادای این کابو ها رو در میاره!
اون جیک دیگه D.D.T میزنه!
کریس یارو رو میاره رو دستاش و بلندش میکنه و پرتابش میکنه!
انگار نه انگار یه گاز اینها میتونه اونها رو زامبی کنه!
دقیقا! ضعفی در مقابل با ناشناخته ها! همه شون همینطور بودن!
هیچوقت اولین باری که توی ریمیک سر و کله یه کرایمسون هِد پیدا شد رو یادم نمیره! من فکر کردم بازی خرابه! آخه لامصب میدوید!:d سریع Escape زدم و از برنامه دلفین خارج شدم!:d
اره واقعا عالی بود! افشین آهنگشو گذاشته بود قبلا.بعدا براتون آپلودش میکنم که وقعا شاهکاره! یعنی وقتی وارد اتاق سیو میشدی انگار توی یه هوای سرد وارد یه وان آب گرم شدی!:d
منم با حمید موافقم.این همه سربازای کریس مردن و هیچ اتفاقی نیوفتاد.
حالا که 4 تا شون مردن این همه به هم میریزه؟
یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست!
شک نکن محمد جون یعنی اگه 1000000 از افرادشم میمردن کرس اینجوری نمیشد مطمعن باش جیل تو اون افراد که کشته شدن بوده!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قبل از اینکه رزیدنت اویل 6 بیاد بعضی موقع ها فکر میکردم یعنی ممکنه تو رزیدنت اویل هم سوار ماشین بشیم و واسه ماموریت ها از یه نقطه به نقطه دیگه بریم!
آخرین ویرایش: