بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

ربطی نداره! الان باز RE4 تا حدودی ترسناک هم بود (قسمت دهکده)
ربطی به دوربین نداره.گرچه من خودم دوربی کلاسیکو به کل دوربین های موجود در بازار ارجحیت میدم!

ببین جیل کاملا در برابر تایرانت ها و زامبی ها عملا یه آدم ناتوان بود
توی شماره دوم لیون و کلر قصد داشتن که کسانی رو که نجات پیدا کردن رو پیدا کنن و به همراه هم از شهر فرار کنن ولی توی شماره سوم جیل و بقیه علنا به دنبال فرار از شهر بودن.خواه تنها و خواه با بقیه.فقط میخواستند در برن.
جیل ضعیف بود مخصوصا در برابر نمسیس.
کریس؟ کریس هم ضعیف بود! توی CV وسکر داشت چپ و راستش میکرد!
کلیر هم ضعیف بود!
اصلا تو ضعیفی رو داری توی قدرت جسمانی میبینی! من میگم علنا قدرت برابری با B.O.W ها رو نداشتن. قشنگ معلوم بود ترسیدن!
حالا گیم پلی لیون توی شکاره 6 رو نگاه کن! دو تا کلت میگیره دستش و ادای این کابو ها رو در میاره!
اون جیک دیگه D.D.T میزنه!
کریس یارو رو میاره رو دستاش و بلندش میکنه و پرتابش میکنه!
انگار نه انگار یه گاز اینها میتونه اونها رو زامبی کنه!

دقیقا! ضعفی در مقابل با ناشناخته ها! همه شون همینطور بودن!

هیچوقت اولین باری که توی ریمیک سر و کله یه کرایمسون هِد پیدا شد رو یادم نمیره! من فکر کردم بازی خرابه! آخه لامصب میدوید!:d سریع Escape زدم و از برنامه دلفین خارج شدم!:d

اره واقعا عالی بود! افشین آهنگشو گذاشته بود قبلا.بعدا براتون آپلودش میکنم که وقعا شاهکاره! یعنی وقتی وارد اتاق سیو میشدی انگار توی یه هوای سرد وارد یه وان آب گرم شدی!:d

منم با حمید موافقم.این همه سربازای کریس مردن و هیچ اتفاقی نیوفتاد.
حالا که 4 تا شون مردن این همه به هم میریزه؟
یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست!

شک نکن محمد جون یعنی اگه 1000000 از افرادشم میمردن کرس اینجوری نمیشد مطمعن باش جیل تو اون افراد که کشته شدن بوده!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

قبل از اینکه رزیدنت اویل 6 بیاد بعضی موقع ها فکر میکردم یعنی ممکنه تو رزیدنت اویل هم سوار ماشین بشیم و واسه ماموریت ها از یه نقطه به نقطه دیگه بریم!

92950812868781021498.jpg

آخرین ویرایش:
(به نظر من جیل مرده) من این حالت ها رو خوب میشناسم میدونم علتشون چیه!

تو پست قبلیم ترسیدم بگم جیل مرده چون باز همه میپریدن بهم حالا یکم ذهن رو آماده کردم که اگه مشخص شد جیل مرده شوکه نشید!

و اما مطلب دوم که میخواستم بگم! این میتونه یه معنی داشته باشه!!!

41686287095005092789.jpg
حمید فکر کن Jill بمیره... باور کن اوضاع تو بدتر از Chris میشه...
;)
نازی حمید، از کجا این حالت ها رو خوب میشناسی آقای عاشق دلشکسته...
:p
فکر کنم اون گردنبنده رو از Nathan گرفته!

شایدم مجبور میشه یکی(مثلا لیون)رو بکشه!!!:p
Ha... u wish

ببین جیل کاملا در برابر تایرانت ها و زامبی ها عملا یه آدم ناتوان بود
توی شماره دوم لیون و کلر قصد داشتن که کسانی رو که نجات پیدا کردن رو پیدا کنن و به همراه هم از شهر فرار کنن ولی توی شماره سوم جیل و بقیه علنا به دنبال فرار از شهر بودن.خواه تنها و خواه با بقیه.فقط میخواستند در برن.
جیل ضعیف بود مخصوصا در برابر نمسیس.
کریس؟ کریس هم ضعیف بود! توی CV وسکر داشت چپ و راستش میکرد!
کلیر هم ضعیف بود!
اصلا تو ضعیفی رو داری توی قدرت جسمانی میبینی! من میگم علنا قدرت برابری با B.O.W ها رو نداشتن. قشنگ معلوم بود ترسیدن!
به شدت مخالفم علی...
وجود B.O.W ها که دلیل بر ضعف شخصیت های Game نمیشه. حالا چون اونا قدرت های خاصی دارن نمیشه گفت اشخاصی که باهاشون روبرو میشدند ضعیفن. خداییش خودتو خودم بودیم، جلوی این B.O.W ها اصلاً .... (خودت بگیر دیگه چی شد)
من قوی بودن رو به هیچ وجه تو قوای جسمانی نمیبینم اصلاً... حتی گفتم دلیل قدرتمند بودن Jill و Clair رو بیشتر تو اراده و انگیزشون میبینم...

قبل از اینکه رزیدنت اویل 6 بیاد بعضی موقع ها فکر میکردم یعنی ممکنه تو رزیدنت اویل هم سوار ماشین بشیم و واسه ماموریت ها از یه نقطه به نقطه دیگه بریم!

92950812868781021498.jpg

هیچی دیگه...
اول که:
Silent Hill Downpour: Murphy Wake Up
حالا هم:
Resident GTA Evil: Liberty City

حمید فکر کن Jill بمیره... باور کن اوضاع تو بدتر از Chris میشه...
;)
نازی حمید، از کجا این حالت ها رو خوب میشناسی آقای عاشق دلشکسته...
فکر کنم اون گردنبنده رو از Nathan گرفته!

نه لیان درسته من دل شکسته هستم :d اما اینجل جایی نداشت واسه که برم و مشروب بخورم بعد صاحب بار دختر باشه بگه به اندازه کافی خوردی بگم بازم بریز بعد بگه نظرا چی گورتو گم کنی از اینجا بری ...... اگه نه حتما میرفتم :))

اون گردنبند یه گردنبند زنونه هست و مطمعن باش این گردنبند مال همون کسی هست که Chris به خاطر مرگش اینقدر بهم ریخته و داغون شده!

---------- نوشته در 06:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:37 PM ارسال شده بود ----------

این نظر سنجی که گذاشتین تابلو هست که کدوم بیشتر رای میاره پیشنهاد میدم بزارید به نظر شما کدوم کرکتر احتمال مرگش تو رزیدنت اویل 6 بیشتر هست؟ یکم دراماتیک نگاه کنید به رزیدنت اویل 6 این رزیدنت اویل مطمعنا آخرین رزیدنت اویلی نخواهد بود که ساخته میشه اما 100% آخرین وداع با کرکتر های قدیمی مثل کرس لیان حتی ممکنه جیل یا کلر خواهد بود!

بآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ!شخصیتهای رزیدنت اویلو در مقایسه با بقیه خاروخفیف نکنید.
اتفاقا چون حقیقی هستن من خیلی دوسشون دارم!چرا کسی اینو نمیگه که اینا حقیقین و نیروها و جادوهای ویژه ندارن؟حتما باید مثل اسنیک با متال گیر و موشک هسته ایی مبارزه کنن که بگید قبوله؟
خوب معلومه یه آدم که هرچقدرم دوره دیده باشه نمیتونه بروسلی باشه و با انواع و اقسام جونورای آزمایشگاهی دربیفته!یه کماندو با یه شیر نر یا خرس نمیتونه با دست خالی بجنگه،بعد شما میگید اینا چرا درمقابل bow ها ضعیفن؟خوب واسه اینکه حقیقین.مثل من یا شما.نه مثل شخصیت دویل که از برج 1000طبقه میپره پایین یا میپره بالاش!
ترسیدن دلیل بر ضعف نیست.حتی محافظ یه رئیس جمهور هم میترسه.مگه میشه کسی تو خطر نترسه؟مهم اینه که تو زمان ترس تصمیم درست بگیری.کدوم ماها اگر تو موقعیت تک تک این کاراکترها قرار بگیریم به کارمون ادامه میدیم؟حتی ربکا هم کم نیورد و به کار امدادیش ادامه داد.درصورتی که مثل اسنیک یا بقیه شخصیتها نیرو و جادوی ویژه نداشت.
تنها مشکل این شخصیتها داستانشونه که مثه لحاف 40تیکه است.(همونطور که قبلا گفتم)وگرنه از نظر من دوست داشتنی ترین شخصیت ها هستن،چون از جنس من و مثل خودم هستن.حقیقین.
----------------------
حمید جون خوب از این چیزا سردرمیاریا!اول که حالات عاشقانه رو فهمیدی حالا هم که میگی گردنبند زنونس!دمت گرم آقای دلشکسته!
---------------------
حامد من آرزوم این بود که تو عمارت اسپنسر میشد با موتو این ور اونور بری!مثلا یهCDIداشته باشی تو این راهروها راحت بری بیای!بعضی وقتا هم میشد با چرخ جلو بری تو صورت زامبی!

اون گردنبند یه گردنبند زنونه هست و مطمعن باش این گردنبند مال همون کسی هست که Chris به خاطر مرگش اینقدر بهم ریخته و داغون شده!

---------- نوشته در 06:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:37 PM ارسال شده بود ----------

این نظر سنجی که گذاشتین تابلو هست که کدوم بیشتر رای میاره پیشنهاد میدم بزارید به نظر شما کدوم کرکتر احتمال مرگش تو رزیدنت اویل 6 بیشتر هست؟ یکم دراماتیک نگاه کنید به رزیدنت اویل 6 این رزیدنت اویل مطمعنا آخرین رزیدنت اویلی نخواهد بود که ساخته میشه اما 100% آخرین وداع با کرکتر های قدیمی مثل کرس لیان حتی ممکنه جیل یا کلر خواهد بود!
:)
حمید جان عزیزم داداش گلم
کپکام عمرا هیچکدوم از شخصیت ها رو نمی کشه فوق فوقش اینگرید هانگن مرده باشه :دی یا کریس باعث شده باشه کلی از افرادش مرده باشن
شایدم محض عشق و حال مست می کنه :دی
مطمئن باش هر کسی هم بمیره به خاطر پول دوباره زنده اش می کنن ک;)

بآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ!شخصیتهای رزیدنت اویلو در مقایسه با بقیه خاروخفیف نکنید.
اتفاقا چون حقیقی هستن من خیلی دوسشون دارم!چرا کسی اینو نمیگه که اینا حقیقین و نیروها و جادوهای ویژه ندارن؟حتما باید مثل اسنیک با متال گیر و موشک هسته ایی مبارزه کنن که بگید قبوله؟
خوب معلومه یه آدم که هرچقدرم دوره دیده باشه نمیتونه بروسلی باشه و با انواع و اقسام جونورای آزمایشگاهی دربیفته!یه کماندو با یه شیر نر یا خرس نمیتونه با دست خالی بجنگه،بعد شما میگید اینا چرا درمقابل bow ها ضعیفن؟خوب واسه اینکه حقیقین.مثل من یا شما.نه مثل شخصیت دویل که از برج 1000طبقه میپره پایین یا میپره بالاش!
ترسیدن دلیل بر ضعف نیست.حتی محافظ یه رئیس جمهور هم میترسه.مگه میشه کسی تو خطر نترسه؟مهم اینه که تو زمان ترس تصمیم درست بگیری.کدوم ماها اگر تو موقعیت تک تک این کاراکترها قرار بگیریم به کارمون ادامه میدیم؟حتی ربکا هم کم نیورد و به کار امدادیش ادامه داد.درصورتی که مثل اسنیک یا بقیه شخصیتها نیرو و جادوی ویژه نداشت.
تنها مشکل این شخصیتها داستانشونه که مثه لحاف 40تیکه است.(همونطور که قبلا گفتم)وگرنه از نظر من دوست داشتنی ترین شخصیت ها هستن،چون از جنس من و مثل خودم هستن.حقیقین.
----------------------
حمید جون خوب از این چیزا سردرمیاریا!اول که حالات عاشقانه رو فهمیدی حالا هم که میگی گردنبند زنونس!دمت گرم آقای دلشکسته!
---------------------
حامد من آرزوم این بود که تو عمارت اسپنسر میشد با موتو این ور اونور بری!مثلا یهCDIداشته باشی تو این راهروها راحت بری بیای!بعضی وقتا هم میشد با چرخ جلو بری تو صورت زامبی!

جدا میگم گردنبند زنونه هست :) یکی از نزدیگ ترین افراد به کرس بوده همونطور که گفتم حدس من جیله. کلر تو B.S.A.A نبوده که کشته بشه! و دوم این که خیلی ها نظرشون اینه که حتی احتمال این که کرس بمیره هم هست! اگه فرار باشه این آخرین رزیدنت اویل باشه و چون گفتن داستان فوق العاده دراماتیک هست باید انتظار همچینن اتفاقاتی رو داشته باشید!

حمید من شکم میره کلیر باشه
احتمال زیاد هم خود کلیر هست میدونی یه حسی بهم میگه چیزی که کریسو این همه به هم ریخته از دست دادن خواهرشه وکگرنه ههمون دیدیم که تو اویل 5 با قضیه جیل کنار اومده بود و وقتی فهمید ممکنه زنده باشه به جنب و جوش افتاد احتمال اینکه کلر باشه از نظر من خیلی بالاس

احتمال زیاد هم خود کلیر هست میدونی یه حسی بهم میگه چیزی که کریسو این همه به هم ریخته از دست دادن خواهرشه وکگرنه ههمون دیدیم که تو اویل 5 با قضیه جیل کنار اومده بود و وقتی فهمید ممکنه زنده باشه به جنب و جوش افتاد احتمال اینکه کلر باشه از نظر من خیلی بالاس
اینجوری کلیر میشه مظلوم ترین شخصیت رزیدنت ایول
آخه یه کارمند NGO چجوری می تونه تو همچین ماجرایی وارد بشه کپکام خریت کرد کلیر و جز سازمان ترا معرفی کرد حالا اگه بخواد اینجوری بکشتش مسخره میشه چون واقعا کلیر میشه کاراکتر مصرفی

حامد احتمال که جیل باشه بیشتره کلر با کرس کار نمیکرد ولی جیل با کرس کار میکرد تا قبل رزیدنت اویل 6 و چون اشاره شده که خیلی از افرادشو از دست داده من میگم جیل تو اونا بوده خدا کنه اشتباه کرده باشم اگه نه کپکام رو هیچ وقت نمیبخشم.:(

حامد احتمال که جیل باشه بیشتره کلر با کرس کار نمیکرد ولی جیل با کرس کار میکرد تا قبل رزیدنت اویل 6 و چون اشاره شده که خیلی از افرادشو از دست داده من میگم جیل تو اونا بوده خدا کنه اشتباه کرده باشم اگه نه کپکام رو هیچ وقت نمیبخشم.:(
البته حمید جون این وسط تناقضاتی وجود داره.
چون کپکام بر طبق قائده " و همه چی به خوبی و خوشی تموم شد..." پیش میره بعید نیست همونجوری که افشین گفت حتی اصلا یه لیکر باشه!
ولی بازم چه چیزی کریس رو تا این حد ترکونده جای بسی تعجب دارد!

البته حمید جون این وسط تناقضاتی وجود داره.
چون کپکام بر طبق قائده " و همه چی به خوبی و خوشی تموم شد..." پیش میره بعید نیست همونجوری که افشین گفت حتی اصلا یه لیکر باشه!
ولی بازم چه چیزی کریس رو تا این حد ترکونده جای بسی تعجب دارد!

چی لیکر باشه ؟ :-o

وقت بخیر بچه ها.....نظرات همه توی این چند صفحه ی آخر عالی بودن.کلی حال کردم....در مورد حوادث اخیر که بازهم پارامترای اکشن رو تو گیم پلی بیشتر از قبل دیدیم بگم که بد نیست از این دید هم یه مقایسه ای انجام بدیم : به نظرم RE تا نسخه ی 3 به طور کامل real و واقع گرایانه بود(به جز عنصر علمی تخیلی اون)...محیط..حوادث...شخصیتها و حتی تایرانتها رو میشد با نگاه علمی و واقعی توجیه کرد.در این صورت میتونی خودتو جای اون شخصیت بذاری و بیشتر با داستان ارتباط برقرار کنی...اما با شروع شدن پروژه ی RE4 یه سری عنصرهای کاملا تخیلی و بی اصل و نسب وارد بازی شدن که به همون مقدار داستان و اکشن بازی رو به غیرواقعی شدن سوق داد...مثلا توی 4 من میتونم حین بازی با خودم بگم ..نه..چرا باید جای یه نیروی آموزش دیده باشم که برای نجات جون دختر رئیس جمهور وارد یه روستای متروک توی یه کشور دیگه بشم.؟؟؟؟..یا یه موجود غول آسا که اصلا نمیدونم اونجا چیکار میکنه توی یه دریاچه منو با خودش بکشه من هم با نیزه و لنگر به طور نامحدود میزنم تو سرش؟؟؟

اما مثلا توی RE3 این افکار مدام به سراغت میان: اینجا راکون سیتیه...تو هم یه فرد تنها هستی تو این شهر مثل هزاران نفر دیگه..یعنی کاملا تحت تاثیر افکار و حوادث ملموس هستی و برای توجیه هر حادثه ای به کمی تخیل نیاز داری....خلاصه اینکه به نظرم هرچقدر تخیل و دور از واقعیت شدن وارد بازی شد همون اندازه در اکشن هم افراط شد.

جیل عمرا مرده باشه

اویل 5 یادتون رفته ؟ کریس فکر میکرد جیل مرده سر قبرش هم رفته بوده ولی بازم اینجوری بهم نریخته بود که الکلی بشه
بچه ها حرف این آقا رحمان یه چیزی رو روشن کرد...
راست میگه، ممکنه Jill نباشه. چون یه بار Chris فکر میکرده که Jill مرده و اینجوری دِپ نزده بود. تو RE 5 که داشت اصلاً رو مُخه Sheva کار میکرد. اگه الان اینجوری دِپیده حتماً یکی دیگست. چون قبلاً هم فکر میکرده Jill پوکیده و چنین عکس العملی نشون نداده بود. پس Jill نمیتونه باشه!

---------- نوشته در 01:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:45 PM ارسال شده بود ----------

وقت بخیر بچه ها.....نظرات همه توی این چند صفحه ی آخر عالی بودن.کلی حال کردم....در مورد حوادث اخیر که بازهم پارامترای اکشن رو تو گیم پلی بیشتر از قبل دیدیم بگم که بد نیست از این دید هم یه مقایسه ای انجام بدیم : به نظرم RE تا نسخه ی 3 به طور کامل real و واقع گرایانه بود(به جز عنصر علمی تخیلی اون)...محیط..حوادث...شخصیتها و حتی تایرانتها رو میشد با نگاه علمی و واقعی توجیه کرد.در این صورت میتونی خودتو جای اون شخصیت بذاری و بیشتر با داستان ارتباط برقرار کنی...اما با شروع شدن پروژه ی RE4 یه سری عنصرهای کاملا تخیلی و بی اصل و نسب وارد بازی شدن که به همون مقدار داستان و اکشن بازی رو به غیرواقعی شدن سوق داد...مثلا توی 4 من میتونم حین بازی با خودم بگم ..نه..چرا باید جای یه نیروی آموزش دیده باشم که برای نجات جون دختر رئیس جمهور وارد یه روستای متروک توی یه کشور دیگه بشم.؟؟؟؟..یا یه موجود غول آسا که اصلا نمیدونم اونجا چیکار میکنه توی یه دریاچه منو با خودش بکشه من هم با نیزه و لنگر به طور نامحدود میزنم تو سرش؟؟؟

اما مثلا توی RE3 این افکار مدام به سراغت میان: اینجا راکون سیتیه...تو هم یه فرد تنها هستی تو این شهر مثل هزاران نفر دیگه..یعنی کاملا تحت تاثیر افکار و حوادث ملموس هستی و برای توجیه هر حادثه ای به کمی تخیل نیاز داری....خلاصه اینکه به نظرم هرچقدر تخیل و دور از واقعیت شدن وارد بازی شد همون اندازه در اکشن هم افراط شد.
زیاد موافق نیستم علیرضا. مخصوصاً نظرت در مورد RE4 رو. این مخالفت ربطی به علاقه ی من به Leon نداره ها. کلی میگم. به نظر من حسی که تو اون دهکده داشتیم و فضای اونجا خارق العاده بود.
اتفاقاً اون تیپ هیولاها کاملاً درخوره محیط روستایی هستن. تو که انتظار نداری یه تمساح گنده که فقط زیر آب میتونه زنده بمونه وسط ساختمان R.P.D ظاهر بشه؟ یا اصلاً یه فرد آموزش دیده، صرفاً به خاطر آموزش هایی که دیده دلیل نمیشه همیشه تو محیط های شهری و سازمانی باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or