اورک رو از یکی از دوستام گرفتم و نصب کردم که بازی کنم.همون اولشویه کم رفتم جلو(1دقیقه گیم پلی!)آلت و تب زدم و گفتم خوش اومدی!!!
من فعلا نت ندارم زیاد تو جریانات نیستم.بعد چندوقت اومدم از رو نوشته هاتون یه چیزایی دستگیرم شد.این دمو رو هم ندیدم.
6،مطمئن باشید تو مایه های اورکه.بازی فقط خوشایند بچه های دهه ی هفتاده!فقط جنگولک بازی و زمبل زیمبول داره!فقط منو رو شلوغ کردن تو اورک!6هم قطعا همینه.با یه منوی شلوغ و یه کاراکترجکی جان با انواع حرکات رزمی و نظامی سروکار داریم!ناراحتی من ازاویل به خاطر همین چیزاس!احد یادته یه بار ازم پرسیدی چرا من که شخصیت محبوبم تو بازی هست،چرا ناراحتم؟دلیل ناراحتیم همین چیزاس.باور کن از همون موقع نگران این مسائل بودم.(هرچند هنوزم به خودم امیدواری میدم که شاید من اشتباه میکنم و بازی درست ساخته شده!)
با این اوصاف فکر کنم باید شیرفلکه ی آب و فاضلاب مرکزی استان تهران رو باز کنیم رو کپ کام و بگیم بدرود!الان قدر4و5 رو میدونم!!!اورک،6،...
من که فعلا با pes2012مشغولم و کلیم حال میکنم.تو قسمت be ocme a legend خودمو ساختم!الانم فیکس تیم ملی ایرانم و جدیدا هم با اودینزه قرارداد بستم!دیگه اصلا به اویل جدید فکر نمیکنم.
منتظر یه قرار جدید با بچه ها هستم که مشکل DCوUCو0 رو حل کنم بشینم پای اونا.
راستی کسی میدونه چه جوری میتونم از اینا ایمیج بگیرم؟دی وی دیش رو کامپیوتر خالی میبینه ولی خالی نیست!فولِ فوله!
راجع به اشکال رزیدنت اویل که بحثشو افین راه انداخته بود و یه مقایسه کردهبودین داستانشو با بازیهایی مثه متال گیر باید بگم،اویل کاراکترهاششخصیت عمیق ندارن چون داستانش ضعیفه.
من به این داستانها میگم لحاف40تیکه!اصلا بعد از اویل1 قرار بوده اویلی ساخته بشه و کلا بعد ازهر اویلی همینجوری بوده که قرار نبوده بعدی ساخته بشه!ولیسازنده هاحال کردن یکی دیگه بسازن!اگه دقت کنید شتاب زدگی رو کاملا در نوشتن داستانش میبینید!معلومه که این داستانها پیش بینی نشدس.هر سری که خواستن بازی بسازن فقط یه چزی سمبل کردن و بازیو ساختن.واسه همینه که شخصیتها بعد ندارن و ساده هستن.
راجع به دموی گیم پلی و لیون هم،همین بسه::gathering

من+حامد+اسفندیار!مجیدم رفته سرکوچه شارژ بگیره بیاد!)
---------- نوشته در 11:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:27 AM ارسال شده بود ----------
نههههههههههههههههههههههههههههههه:cry:
خدا کنه جیل نباشه....
ولی جدا کرس خیلی داغونه.راست میگی رفتارش نشون دهنده ی آدمیه که غم بزرگی داره