بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

میگم یه سوال دوستان..

این دوتا وزغ تو E3 کارگردانی RE رو انجام میدن.؟. اوه اوه سمته چپی یجورایی احساس میکنم تیک داش ... بابا این دوتا سندرومیا .. مخه قورباغه و وزغ هم ندارن ... عجبا .. آخر گیم پلی اون روندن هلکوپتر خیلی فجیع بود .. یفتضحو افتضاح ... اسمه این دوتا چیه .؟. فک نکنم اهل چین و ژاپن باشن .. احیانا اهل مغولستانن خیلی به جنگ و اکشن فراوان علاقه دارن .. جای تعجب نداره که چرا RE اویل بعد رفتن اون میکامی به فنا بره.. .

یعنی این بازی در حده حتی REVOLUTION هم نباید باشه؟ خیلی بدم اومد خیلیییی

تاپیکو تعطیل کنید همه چیز تموم شد اسمه رزیدنت اویلو تو دفترای خاطراتتون ثبت کنین.. تو آینده به بچه هاتون بگید چه ظلمی به ما کردن..:d

برا چی مربوط به تاپیک نباشه ؟؟ هرکی میاد اینجا که نباید دکترای اویل شناسی داشته باشه .. بحثهای تخصصی کنه که;)

خوب اگه میخوای داستانه بازی برات روشن شه و از داستانش لذت ببری .. پیشنهادم اینه که به ترتیب از اینا شروع کنی
RESIDENT EVIL ZERO
RESIDENT EVIL REMAKE
دوتا بالایی با شبیه ساز دلفین رو پی سی قابل اجران
RESIDENT EVIL 2
RESIDENT EVIL3
RE CODE VERONICA
RE 4
RE 5
RE REVOLUTION
پیشنهادم اینه که اگه گیم پلی سریای کلاسیک رو دوست داری RE4 و RE 5 بازی نکن REVOULUTION خوبه اونجور که شنیدم ارزش بازی کردن داره.. (نظرم بود)
CALL OF DUTY OPERATION RACCOON CITYهم نمیخواد بازی کنی .. کلا حذفش کن ..

ممنون اون دوتا رو هم پیدا کردم

بچه ها نظرسنجی رو گفتم عوض کنن

---------- نوشته در 09:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:49 PM ارسال شده بود ----------

وسکر قطعا باید میمیرد، اما به قول تو توی آخرین شماره از این خط داستانی. البته وسکر قشنگ به اوج رسید ولی به بدترین شکل ممکن مرد. وقتی یه شخصیتی توی این سطح میمیره باید طوری صحنه‌سازی بشه که اون شخص جاودانه بشه. وسکر تا آخرین لحظات جاودنه هست ولی توی چند دقیقه آخر کلی شخصیتش زیر سوال رفت.
خلاصه اینکه این ایدا رو هر چقدر هم بزرگش کنن و شخصیتش رو پیچیده کنن باز جلوی وسکر چیزی واسه گفتن نداره.
اینکه ایدا بخواد جای وسکر رو پر کنه کلا خیال خام کپکام
به هیچ عنوان همچین پتانسیلی نداره
و باز هم این میشه یه تقلید از گذشته
کلا این خیلی خیلی ضعف بزرگیه که یه بازی از خودش تقلید کنه

---------- نوشته در 09:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:03 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها شدیدا پیشنهاد میشه تریلر گیم پلی مربوط به جیک رو نبینین! افتضاحه! افتضاح!
==================
اون یارو نمسیسه فقط خوف میزنه که بدجور میخواد اینارو بکشه! خوشم اومد ازش اسمش هست Ustanak.فجیع تند میده! قشنگ آدم یاد دویدن نمسیس میوفته ولی بقیه تریلر هیچ برای گفتن نداره.
هر وقت پایه بودین بگین که دسته جمعی بریم بمیریم!
بیشتر منو یاد این تایتان ها انداخت تا نمیسیس :|
Batman-Arkham-City-Clayface-Battle.jpg

0.jpg

سوال: نمسیس چرا ترسناک بود؟
جواب: زیرا هم طراحیش خوفناک بود، هم تِمِش خوفناک بود، هم RE3 اتمسفر شاهکاری داشت و هم اینکه فقط به خاطر اعضای استارز طراحی شده بود.
نتیجه: نمسیس به خاطر اینکه اعضای استارز رو دنیال میکرد معروف نشده بود.
پ.ن: یعنی اینا فکر کردن میتونن نمسیس رو برگردونن؟ لول!

جواب: زیرا هم طراحیش خوفناک بود، هم تِمِش خوفناک بود، هم RE3 اتمسفر شاهکاری داشت و هم اینکه فقط به خاطر اعضای استارز طراحی شده بود.
نمسیس انقد طراحی خفنی داشت که حتی لیزا هم نتونست بهش برسه

خوب بچه ها اینم نظرسنجی جدید
تشکر فراوون از آریا برای تغییرش
فقط از همه می خوام تو بحث شرکت کنن

سوال خیلی سادست
به نظرتون اگه روی کنسول های امروزی رزیدنت ایول های survival horror کلاسیک ساخته بشه
موفقیتی در بر داره؟
اصلا سبک survival horror هنوز زنده هست که بخواد بازی تو این سبک ساخته بشه ؟

بیشتر منو یاد این تایتان ها انداخت تا نمیسیس :|
چی بگم والا؟ دویدنش خیلی وحشتناکه.یعنی بدجور تند میدوه.
یع دلیل دیگه این بود که حقیقتا جیل در برابر نمسیس یه موجود ضعیف بود.یعنی ناخودآگاه به آدم تلقین میشده که توانایی رویارویی با نمسیس رو نداره.واقعا همینجوره.یعنی بازیکن ضعیف،به بازیباز این حس رو منتقل میکرد،
اما،
حالا با وجود کریس،لیون و جیک،اصلا این حس به آدم منتقل نمیشه.چرا؟ چون آدم وقتی در نقش یکیشون قرار میگیره ناخوداگاه یه فوران قدرت رو درخودش میبینه و میبینه که توانایی رویایرویی با هر چیزی رو داره.

سوال خیلی سادست
به نظرتون اگه روی کنسول های امروزی رزیدنت ایول های survival horror کلاسیک ساخته بشه
موفقیتی در بر داره؟
خب مسلما RE هنوزم که هنوزه تواناییشو داره ولی راه سختی رو در پیش داره چون چیزایی رو توش وارد کرده که براش سخته پاکشون کنه.
روی کنسول های امروزی موفق هست ولی به دلیل احمق بودن افرادی که اکشن بودن بازی رو میپسندن،فروش خوبی نمیکنه.
اما در مورد قسمت آخرت بگم که آره، هنوز هم کسانی هستن که به خوبی چیزی به اسم ترس رو میشناسن و کاملا بهش مسلطن.نمونه-ش Dead Space 1و 2 بود (شماره 3 نه).
نمیدونم بازی Amnesia رو بازی کردی؟ سازنده هاش کاملا مسلط بودن که چی باید بشه و چی رو باید استفاده کنن.توی بازی لحظه ای روی آرامش رو نمیبینی.حتما پیشنهاد میشه.
هنوز این سبک زنده-س و عناوین عالی ای داره (بقیه ظاهر نما هستن) ولی تعدادشون انگشت شمار هستن
========================
تریلر کریس رو هم دیدم!
کریس رو نیگا تو رو به خدا! این کریسی بود که اراده-ش مثل آهن بود؟ اونی که بهش گفتم جیل مرده ولی گریه نکرد؟ حالا که 4تا از سربازاش مردن همچین مست میکنه؟ جلوش 60 تا سیگار برگ بود.
واقعا دارم به حال خودم افسوس میخورم.اصلا میتونین این کریس رو با کریس RE5 مقیسه کنین؟ یا با کریس Remake؟ CV؟ بریم بمیریم که خودمون رو مسخره کردیم

آخرین ویرایش:
چی بگم والا؟ دویدنش خیلی وحشتناکه.یعنی بدجور تند میدوه.

یع دلیل دیگه این بود که حقیقتا جیل در برابر نمسیس یه موجود ضعیف بود.یعنی ناخودآگاه به آدم تلقین میشده که توانایی رویارویی با نمسیس رو نداره.واقعا همینجوره.یعنی بازیکن ضعیف،به بازیباز این حس رو منتقل میکرد،
اما،
حالا با وجود کریس،لیون و جیک،اصلا این حس به آدم منتقل نمیشه.چرا؟ چون آدم وقتی در نقش یکیشون قرار میگیره ناخوداگاه یه فوران قدرت رو درخودش میبینه و میبینه که توانایی رویایرویی با هر چیزی رو داره.

خب مسلما RE هنوزم که هنوزه تواناییشو داره ولی راه سختی رو در پیش داره چون چیزایی رو توش وارد کرده که براش سخته پاکشون کنه.
روی کنسول های امروزی موفق هست ولی به دلیل احمق بودن افرادی که اکشن بودن بازی رو میپسندن،فروش خوبی نمیکنه.
اما در مورد قسمت آخرت بگم که آره، هنوز هم کسانی هستن که به خوبی چیزی به اسم ترس رو میشناسن و کاملا بهش مسلطن.نمونه-ش Dead Space 1و 2 بود (شماره 3 نه).
نمیدونم بازی Amnesia رو بازی کردی؟ سازنده هاش کاملا مسلط بودن که چی باید بشه و چی رو باید استفاده کنن.توی بازی لحظه ای روی آرامش رو نمیبینی.حتما پیشنهاد میشه.
هنوز این سبک زنده-س و عناوین عالی ای داره (بقیه ظاهر نما هستن) ولی تعدادشون انگشت شمار هستن
========================
تریلر کریس رو هم دیدم!
کریس رو نیگا تو رو به خدا! این کریسی بود که اراده-ش مثل آهن بود؟ اونی که بهش گفتم جیل مرده ولی گریه نکرد؟ حالا که 4تا از سربازاش مردن همچین مست میکنه؟ جلوش 60 تا سیگار برگ بود.
واقعا دارم به حال خودم افسوس میخورم.اصلا میتونین این کریس رو با کریس RE5 مقیسه کنین؟ یا با کریس Remake؟ CV؟ بریم بمیریم که خودمون رو مسخره کردیم
ینی می خوام بدونم هنوزم می شه گفت اگه رزیدنت ایول با دوربین ثابت و خفن ترین جزییات و معما و جو مخوف یه قصر پر از زامبی ساخته بشه
رکورد فروش رو بزنه ؟؟؟؟
راستش رو بخوای من اصلا از ترس dead space خوشم نمیاد در واقع اصن اسمش ترس نیست
بیشتر شبیه تشنجِ اصولا با ترس های لحظه ای که تو محیط خیلی تاریک اتفاق میفته حال نمی کنم
برای همینه همیشه طرفدار re بودم

سوال خیلی سادست
موفقیتی در بر داره؟
ترسیدن داریم تا ترسیدن
یکی تو بچگی تو تاریکی میمونه خودشو خیس میکنه از ترس و این ترس رخنه میکنه تو وجودش و هر بار که تو تاریکی میمونه با اینکه حتی بزرگ هم شده ولی باز یه ترسی داره
ترسیدن ازنوع dead space بیشتر منزجر کننده و حال بهم زنه تا ترسیدن واقعی آدم چندشش میاد و میگه تا جایی که ممکنه نباید بزارم اون موجود نزدیکم بشه
ترسیدن از نوع آلفرد هیچکاکی داریم ترسیدن از نوع alien (موجود فضایی)
نمیدونم تا حالا کدوماتون فیلم paranormal activity شماره 1 رو دیدین؟ واقعا فیلم بر اساس هیچی ساخته شده فیلمبرداری خیلی ساده کلیشه ای ولی من با اینکه 2 سای میشه دیدمش بعضی وقتا وقتی تنها هستم واقعا میترسم (بالاخره یه جوری منو میگیره ترسش) میدونی چرا؟ چون واقعا سپردنش به دست آدم کار بلد (همونطور که تونی اشاره کرد)
این بازی هم خب یه سری سموم بهش تزریق شده که باید سم زدایی بشه نمونش مولتی بودن، co-op بودن، اکشن شدن و... مثل یه سم عمل کرده که اول باید اینا از رگهای بازی بیاد بیرون بعد از اون سپرده بشه به دست آدم کار درست کسی که هم به داستان اشراف کامل داشته باشه هم به نحوه ی ساخت بازی ترسناک، اونوقته که به نظرم آره میتونه موقعیتی در بر داشته باشه ولی اگه یهو بیان اویل مثلا شماره 7 رو تبدیلش کنن به یه بازی تو سبک قدیم مطمئنا شکست میخوره
میگم، وقتشه که کم کم که نه یواش یواش رو به تند از ساختار های اصلی اویل خداحافظی کنیم و به قول خودمون دورشو خط قرمز بکشیم.
کتاب نیما هم که خبری ازش نشد
من از دوستان معذرت میخوام که نیما کتابشو تموم نمیکنه:|

ترسیدن داریم تا ترسیدن
یکی تو بچگی تو تاریکی میمونه خودشو خیس میکنه از ترس و این ترس رخنه میکنه تو وجودش و هر بار که تو تاریکی میمونه با اینکه حتی بزرگ هم شده ولی باز یه ترسی داره
ترسیدن ازنوع dead space بیشتر منزجر کننده و حال بهم زنه تا ترسیدن واقعی آدم چندشش میاد و میگه تا جایی که ممکنه نباید بزارم اون موجود نزدیکم بشه
ترسیدن از نوع آلفرد هیچکاکی داریم ترسیدن از نوع alien (موجود فضایی)
نمیدونم تا حالا کدوماتون فیلم paranormal activity شماره 1 رو دیدین؟ واقعا فیلم بر اساس هیچی ساخته شده فیلمبرداری خیلی ساده کلیشه ای ولی من با اینکه 2 سای میشه دیدمش بعضی وقتا وقتی تنها هستم واقعا میترسم (بالاخره یه جوری منو میگیره ترسش) میدونی چرا؟ چون واقعا سپردنش به دست آدم کار بلد (همونطور که تونی اشاره کرد)
این بازی هم خب یه سری سموم بهش تزریق شده که باید سم زدایی بشه نمونش مولتی بودن، co-op بودن، اکشن شدن و... مثل یه سم عمل کرده که اول باید اینا از رگهای بازی بیاد بیرون بعد از اون سپرده بشه به دست آدم کار درست کسی که هم به داستان اشراف کامل داشته باشه هم به نحوه ی ساخت بازی ترسناک، اونوقته که به نظرم آره میتونه موقعیتی در بر داشته باشه ولی اگه یهو بیان اویل مثلا شماره 7 رو تبدیلش کنن به یه بازی تو سبک قدیم مطمئنا شکست میخوره
میگم، وقتشه که کم کم که نه یواش یواش رو به تند از ساختار های اصلی اویل خداحافظی کنیم و به قول خودمون دورشو خط قرمز بکشیم.
کتاب نیما هم که خبری ازش نشد
من از دوستان معذرت میخوام که نیما کتابشو تموم نمیکنه:|
صد در صد بات موافقم
واقعیت اینه که همه ما ینی تک تک افرادی که میان ایت تاپیک و میرن و نظر می دن برای یکبارم که شده از بازی کردن رزیدنت ایول ترسیدن و از این ترس لذت بردن
من یه دوست دو رگه دارم امروز صب یه حرف باحالی بم زد
گفت که تمام چیزای خوبی که الان خراب شده مطمئن باش بی صاحاب شده :دی
واقعا هم همیشه همینه
ببین الان یه عنوان مث last of us داره میاد که کاملا داره تو سبک بقا و وحشت ساخته میشه
خیلی از چیز هایی که ما دوست داریم تو سری re برگرده من تو تریلر این بازی دیدم
با اینکه شخصیت اصلی تنها نیست ولی بازم تنش تو بازی هست
می دونی بیشتر یاد مراقبت از شری افتادم که حالا پیشرفت کرده و اونم یه مقدار کمی به ما کمک می کنه
گلوله کم پیدا میشه
بازی شلوغ و بهم ریخته نیست خشونت بازی بالاست
چند وقته تو سری re مردن کسی رو مث قدیم ندیدم همیشه وقتی کسی میمیره شات عوض میشه و فقط صداشو می شنویم
این خودش ینی بوی پول
ولی حالا ازت یه سوال دارم
فرض کن همین الان یه ip کاملا جدید فارق از رزیدنت ایول توسط کپکام تایید بشه
و بگن که کارگردان و نویسنده اش هم میکامی و کامیا هستن و شبیه سری کلاسیک رزیدنت ایول ساخته میشه به نظرت موفق میشه فروش می کنه
طرفدار دو آتیشه پیدا می کنه؟

89669402426274119847.jpg

در طی نمایش رزیدنت اویل 6 در E3 کارگردان بازی آقای Hiroyuki Kobayash در مورد درخواست فن ها برای برگرداندن بعضی از المان هایی که در رزیدنت اویل های کلاسیک استفاده شده بود اظهار داشت:

با توجه به گله و شکایات فن های قدیمی بازی نسبت به تمرکز بیشتر روی قسمت اکشن بازی در رزیدنت اویل 4 و 5 ما سعی کردیم در رزیدنت اویل 6 بعضی از المان های کلاسیک را به بازی برگردانیم برای همین منظور شما دوباره معما ها را در بازی خواهید دید! معماهایی که در سری های اولیه رزیدنت اویل بودند را به خاطر میاورید؟!!

به علاوه ما هیولایی بنام Ustanak در بازی خواهیم داشت که نمسیس جدید خواهد بود زیرا مبارزه ی آن با جیک و شری خیلی شبیه به صحنه هایی است که ما در مبارزات جیل و نمسیس در رزیدنت اویل 3 دیده ایم.
او با سرعت بسیار زیادی تقریبا در همه جای بازی شما بدنبال شما خواهد بود علاوه بر اینکه این هیولای جدید فوق العاده قوی سریع و خشن است که مناسب ترین گزینه در بسیاری از موارد اجتناب از درگیری با او میباشد !
Kobayashi در مورد سوال فن هایی که در مورد بازگشت جیل و کلر پرسیده بودند نظری نداد. اخبار بیشتر در مورد رزیدنت اویل 6 در آینده!

Ustanak یک اسلحه بایولوژیکی طبیعی B.O.W هست که در کنار Carla Radames برای شکار jake Muler کار میکنه این یک کلمه به زبان صربستانی است که از کلمه uprising به معنی قیام گرفته شده!

آخرین ویرایش:
درود.....همین الان هم که میبینم بچه ها دارن از سبک کلاسیک و خاطرات قدیم صحبت میکنن میخکوب میشم به صندلیم کلمه به کلمه پستها رو میخونم...چه برسه به.....اینو همیشه گفتم:

یه کارخونه ی متروک پر از زامبی ...یه راهروی تنگ و نیمه تاریک .....صدای پای خودت ........رو به یه شهر پر از توپ و تانک و کماندو ترجیح میدم.~x(

من به شخصه با این که فقط شماره های 2و3 از سبک کلاسیک رو بازی کردم اما خوب می فهمم منظور شما از ترس در این بازی چیه ! نمونه ی ترسی که ما در سری سایلنت هیل (که من به شخصه با این بازی زندگی کردم) نمونه ای از ترس جی هرور هست که تو این نسل دیگه این نوع ترس رو نمی بینیم ! و اگه میکامی و کامیا دوباره جمع شن و بخوان یه رزیدنت اویل به سبک کلاسیک بسازن از نظر من یکی که صد در صد شکست می خوره و نمی تونه فروش بالایی داشته باشه ، چرا ؟ خوب مشخصه گیمرهای این نسل همه دنبال خون و خونریزی ، مهمات بیشتر ، اکشن تر شدن بازی دشمنهای جدید هستن ! دیگه کسی دوست نداره آروم آروم تو راهروی R.P.D قدم بزنه و فقط صدای پای خودش رو بشنوه در حالیکه یه موزیک خوفناک هم در حال پخش شدنه و یهو در حالیکه از کنار یه پنجره رد میشه چند تا دست گلوش رو بگیرن و از ترس...

گیمرهای جدید دنبال بازی های اکشنن ! تمام

صد در صد بات موافقم
واقعیت اینه که همه ما ینی تک تک افرادی که میان ایت تاپیک و میرن و نظر می دن برای یکبارم که شده از بازی کردن رزیدنت ایول ترسیدن و از این ترس لذت بردن
من یه دوست دو رگه دارم امروز صب یه حرف باحالی بم زد
گفت که تمام چیزای خوبی که الان خراب شده مطمئن باش بی صاحاب شده :دی
واقعا هم همیشه همینه
ببین الان یه عنوان مث last of us داره میاد که کاملا داره تو سبک بقا و وحشت ساخته میشه
خیلی از چیز هایی که ما دوست داریم تو سری re برگرده من تو تریلر این بازی دیدم
با اینکه شخصیت اصلی تنها نیست ولی بازم تنش تو بازی هست
می دونی بیشتر یاد مراقبت از شری افتادم که حالا پیشرفت کرده و اونم یه مقدار کمی به ما کمک می کنه
گلوله کم پیدا میشه
بازی شلوغ و بهم ریخته نیست خشونت بازی بالاست
چند وقته تو سری re مردن کسی رو مث قدیم ندیدم همیشه وقتی کسی میمیره شات عوض میشه و فقط صداشو می شنویم
این خودش ینی بوی پول
ولی حالا ازت یه سوال دارم
فرض کن همین الان یه ip کاملا جدید فارق از رزیدنت ایول توسط کپکام تایید بشه
و بگن که کارگردان و نویسنده اش هم میکامی و کامیا هستن و شبیه سری کلاسیک رزیدنت ایول ساخته میشه به نظرت موفق میشه فروش می کنه
طرفدار دو آتیشه پیدا می کنه؟
همونطور که devil girl گفت همه الان دنبال شوتر شدن و خون و خون ریزی هستن و این مثل سم تو ذهنشون رخنه کرده اگه میکامی و کامیا بیان تو این آشوب بازی به سبک قدیم بدن بیرون (هر چند اسمشم اویل نباشه و یه اسم دیگه باشه) تا بیاد باعث تغییر ذائقه گیمر های امروزی بشه مطمئنا با شکست مواجه میشه
مثلا الان همین بازی اویل رو در نظر بگیر تمام وجودش با اونی که تو قدیم میشناختیم فرق کرده و خیلی از بازی های دیگه هم همینطوری شدن نمونه بارزش مکس پین که من حاضر بودم به هر قیمتی هست بخرمش ولی وقتی دیدم چه بلایی سرش اومده با خودم گفتم بزار همون خاطره قدیمیش تو ذهنم بمونه، حرفم به اینه که وقتی شالوده و سیستم یه بازی عوض میشه تا بخواد به حالت قبل برگرده 2 راه داره یا این وسط باید یه بازی بیاد فدا بشه و با اینکه فروش خوبی نمیکنه ولی آتیش زیر خاکستر منه فنه قدیمی رو روشن کنه و من بگم اشکالی نداره با اینکه این بازی فروش نکرده ولی من میخرمش چرا؟ چون اون چیزیو که من میخوام بهم میده، یا اگه قرار نیست فدا بشه باید به مرور زمان اون دید بازیکن عوض بشه، بازیکن های امروزی باید خوششون بیاد از سبک کلاسیک تا کامیا و میکامی بتونن بازی ای که میسازن موفق از آب در بیاد.
عوض کردن طرز تفکر و دید بازیکن از بازی ها به خاطر پول اشتباه محض بود که صنعت بازی سازی مرتکب شده (البته نمیشه بهش خورده گرفت چون صنعته و بر پایه Good For Business هستش)
چه بخوایم چه نخوایم ما بازیکن های قدیمی مثل آدامسی میمونیم که بعد از جویده شدن و از دست دادن مزه به بیرون پرت میشیم و دقیقا همین برای بازی ها و علایقمون هم اتفاق افتاد
من هنوزم که هنوزه بازی های ایندیاناجوز، دراکولا، اویل های قدیمی، neverhood و خیلی های دیگه رو هرطور شده رو سیستمم نصب میکنم و بازی میکنم ولی کو بازی امروزی ای که بتونه منو به حس و حال اون بازی های قدیمی ببره؟
دقیقا قضیه همون آدامسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or