بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

1% فکر کن این orc حال و حوصله برامون گزاشته باشه منو بگو میخواستم برای ps3 بخرمش پولمو تو جوب میریختم بهتر از این بود
Persicely...
پس بهتره اصلاً راجع بهش صحبت نشه... بچه ها من چند صفحه قبل رو خوندم. مسابقه تایید میشود ولی آدم رو یاد دوران دبیرستان و دانشگاه میندازه:d
وجدانی من جواب سوال اول رو میدونستم اما این دومیه فسفر میسوزونه ها. فرصت جواب فرستادن ها هم تموم شده نه؟
جداً جایزه نقدی هم هستش؟ آقا من پایم شدید... میگم جایزه رو مشخص کنید چیه... اینجوری انگیزه ی بیشتری پیدا میکنیما...
:d

---------- نوشته در 01:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:01 PM ارسال شده بود ----------

فکر کنم من تنها نفری باشم تو تاپیک که هنوز REORC رو بازی نمکردم.:d
هیچی از دست ندادی حمید. باور کن. تنها چیزی که از دست دادی چهره ی ماهیتابه مانند Leon بود و سگ جون شدنش... اندازه ی شونصدتا Nemesis جون داشت...

سلام دوستان
یه درخواست از RE بازیهای عزیز داشتم :d
دوستان من ویدیوهای Resident Evil Retrospective رو میخواستم.کلا 6 قسمته.
اگر کسی لینک دانلود بده ممنون میشم.من هر چی گشتم همشون هیلتر بودن.فعلا چیز پی ان و ... ندارم.
مرسی;;)
آرمان جان
اینا متخصصشون آقا سینا هستش فعلا رفته دانشگاه تا آخر هفته نیست بیاد برات ردیفش میکنه

Persicely...
پس بهتره اصلاً راجع بهش صحبت نشه... بچه ها من چند صفحه قبل رو خوندم. مسابقه تایید میشود ولی آدم رو یاد دوران دبیرستان و دانشگاه میندازه:d
وجدانی من جواب سوال اول رو میدونستم اما این دومیه فسفر میسوزونه ها. فرصت جواب فرستادن ها هم تموم شده نه؟
جداً جایزه نقدی هم هستش؟ آقا من پایم شدید... میگم جایزه رو مشخص کنید چیه... اینجوری انگیزه ی بیشتری پیدا میکنیما...
:d

---------- نوشته در 01:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:01 PM ارسال شده بود ----------

هیچی از دست ندادی حمید. باور کن. تنها چیزی که از دست دادی چهره ی ماهیتابه مانند Leon بود و سگ جون شدنش... اندازه ی شونصدتا Nemesis جون داشت...
جایزه سورپرایزی هستش ولی بدونید با ارزشه و قیمتی هر موقع احد جان موقعش بدونن مطرحش میکنن چی هست
فعلا همین روندو بریم جلو چون اگه خدا بخواد تغییراتی قراره انجام بشه تو روند مسابقه و هیجانش بیشتر میشه

درضمن من یه راهنمایی میخواستم از کسایی که تو XBOX LIVE آنلاین ORC بازی میکنن :

چطور میشه نمسیس رو انتخاب کنم ؟

کسی راهنمایی کنه ممنون میشم..
فکر کنم تو MultiPlayer Mode یه Mode هست به اسم Nemesis Mode که یه DLC ـــه و Free هم نیست... دقیقاً مطمئن نیستم...

---------- نوشته در 01:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:20 PM ارسال شده بود ----------

فعلا همین روندو بریم جلو چون اگه خدا بخواد تغییراتی قراره انجام بشه تو روند مسابقه و هیجانش بیشتر میشه
میگم حامد یه سوال...
الان من اگه بخوام از این به بعد تو مسابقه شرکت کنم تکلیف چیه؟ امتیازات قبلی رو که به دست نیاوردم...
لاشخورا دستا بالا:d ببین یه جایزه با آرمان های ما چه کرده...

فکر کنم تو MultiPlayer Mode یه Mode هست به اسم Nemesis Mode که یه DLC ـــه و Free هم نیست... دقیقاً مطمئن نیستم...

---------- نوشته در 01:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:20 PM ارسال شده بود ----------

میگم حامد یه سوال...
الان من اگه بخوام از این به بعد تو مسابقه شرکت کنم تکلیف چیه؟ امتیازات قبلی رو که به دست نیاوردم...
لاشخورا دستا بالا:d ببین یه جایزه با آرمان های ما چه کرده...
خب شرکت کن از اینجا به بعد باش ببین شانست چجوری جواب میده
هرکی از هرکجا که بخواد میتونه تو مسابقه شرکت کنه

درود

میگم واقعاً خوش به حال کسانی که ORC رو بازی نکردند، واقعاً لذت بازی نکردنش خیلی بیشتره.

یه موردی که تو سؤال احد می‌خواستم بهش اشاره کنم مرگ ایدا تو نسخه دوم بود، پس چرا جزو جواب‌ها نبود؟
بعد اینکه از یه طرف احد تو راهنماییش میاد میگه جک کراوزر جزو جواب‌های مد نظرش نیست، در صورتی که هست:d

دوستان توجه کنن که
منظور سوال این هست که تعدا افرادی رو مشخص کنید که از نظر اکثر افراد مردن، ولی همون موقع نمرده بودن. این شخصیت ها هم کسانی مثل آنت بیرکین و جک کراوزر نیستن که 10 دقیقه‌ی بعد باز میمیرن :دی باز اشخاصی نیستن که 2-3 دقیقه ی بعد مشخص میشه هنوز زندن :دی اشخاصی رو مد نظر بگیرین که تا سال‌های سال زنده بودن و یا الانم زنده هستن.

شوخی میکنی،آیا؟:d

الکسیا آشفورد هم یکم توضیح بدید، اصلاً یادم نمیاد چه جوری شد قضیش!

آخرین ویرایش:
خب ببینین جریان از این قراره که الکسیا ویروس رو به خودش میزنه و به آلفرد که برادرش بوده،میگه که من باید توی یه محفظه به مدت 15 سال باشم.بعدش به آلفرد میگه که باید برایش یه مرگ ظاهری ترتیب بده تا دیگه هیچکس دنبالش نیا.که توی بازی یه جایی آلفرد رو میبینیم که لباس آلکسیا رو پوشیده و خودشو جای اون جا میزنه.
منظور احد جون هم همین بوده که کی مرگش ظاهری بود.حالا میخواد الان زنده باشه یا میخواد مرده باشه!
ولی 2 تا سوال مطرح میشه:
احد جون گفت اونایی که 2-3 دقیقه از مرگشون میگذره قبول نیست،خب اگر UC رو بازی کرده باشین،وسکر 5 دقیقه بعد از مردنش بیدار میشه.همین مساله در مورد ایدا هم صدق میکنه.
در حالیکه بعضی دوستان مر اولشون رو در نظر گرفتن در حالیکه ایدا توی شماره 4 ظاهر میشه و وسکر توی کد ورونیکا.
ولی در کل میباست حواستون جمع باشه و تفسیر نکنین! هر چی دیدین رو میباستین جواب بدین!:d

آخرین ویرایش:
چرا نگرفتین احد با آوردن اسم کراوزر داشت غیر مستقیم راهنماییتون میکرد و در ضمن منظورش این نبود که وقتی با لیان تو 4 اول میبینینش بعد میفهمین که نمرده بعد میرین تو اون خرابه میزنینش بعد ایدا دوباره میزنش پس این در مورد کراوزر
در مورد ایدا هم بعد از اینکه فکر میکنین از اون بالا افتاده پایین بعدا میبینین که بازوکا رو برای لیان میندازه
وسکر هم تو اویل 1 کشته میشه و تازه تو UC متوجه میشید زنده مونده!

منم برگشتم دوباره:dمسابقه چی شد؟به کجا رسید؟سوال جدیدو طرح نکردید.بخدا اصلا وقت نمیکنم بیام.ولی همش داشتم به مسابقه فکر میکردم.چرا ایندفعه امتیازارو نزدید؟
من چندم شدم:d

منم برگشتم دوباره:dمسابقه چی شد؟به کجا رسید؟سوال جدیدو طرح نکردید.بخدا اصلا وقت نمیکنم بیام.ولی همش داشتم به مسابقه فکر میکردم.چرا ایندفعه امتیازارو نزدید؟
من چندم شدم:d

سما یه زحمتی بکش صفحه 514 رو ببین اونجا زدم نتایجو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or